Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 72089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Damned

• Guest
Bobmaster, τα μετάνοιωσα αυτά που σου είπα παραπάνω.
Αυτή η πόλη και αυτός ο σύλλογος έχει τόση αρρώστεια, που και ένας να γιατρευτεί θα ξεπεταχτούν άλλοι δέκα.
Οπότε, λέγε αγόρι μου ότι θέλεις.
Έτσι κι'αλλιώς, ο πρώτος που θα συκοφαντεί είσαι ή ο τελευταίος. Βάρα λοιπόν. Δε βαριέσαι, μαθημένοι είμαστε τόσα χρόνια, τώρα θ'αλλάξουμε;
Εγώ σταματώ την αντιπαράθεση μαζί σου. Απλά να ξέρεις ότι η όλη κατάσταση με λυπεί ιδιαίτερα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κοίταξε καλέ μου φίλε, φτάνει πιά αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι. Αν θέλεις να μαθευτεί το όνομα σου ή να εξυπηρετήσεις οποιάδήποτε προσωπικά σου συμφέροντα ή ακόμα και προσωπικές φιλοδοξίες βρες έναν άλλον τρόπο να το κάνεις και άσε καταμέρος τον μεγάλο πόνο μας στην ησυχία του.
Είναι γνωστό της πάσει τι χρειάζεται για να γίνει ένα γήπεδο .Τουλάχιστον θα σου αναφέρω μια στοιχειώδεις οικονομοτεχνικη  μελέτη που η΄διμιουργία της θα πάρει αρκετό διαστημα (ανάλογα με την χρηματοδότηση) μπορεί και δύο χρόνια αφού ρυθμιστούν ένα σωρό πιο μπροστά λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με ένα σωρό πράγματα(χώρος κατασκευή άδειες έκταση κ.λ.π.). δεν γίνονται έτσι γήπεδα δεν φυτρώνουν κατά όπου επιθυμεί ο καθένας ή όπου φυσάει άνεμος.
Σταμάτα την σπέκουλα γιατί εκτός από μερικά φυτά (και μερικοί ραδιωφωνικοί παραγωγοί δηλ. ο ΕΞΗΣ ένας)κανενας δεν σε πιστεύει και όλοι γελάνε με τα επιχειρήματα σου που στον συγκεκριμένο χώρο ( των μηχανικών με την ελάχιστη γνώσει στην κατασκευή) ακούγοται ούτε ως νηπιαγωγίου.
Και άν έχεις οποιαδήποτε αντίρηση με τα λεγόμενα μου θα σου κάνω μια ερώτηση απλή. Γιατί αφού έχεις και τις γνώσεις αλλά και μελέτες ή σχέδια ή απλές ιδέες ή οτι διάολο είναι αυτό που σκέφτεσαι και αφού συμμετέχεις σε αυτήν την έρημη επιτροπή για το γήπεδο δεν τα παρουσιαζεις εκεί που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν κάποια πράγματα  αλλά έχεισ πάρει σβάρνα ραδιόφωνα και site?

Pes mas se poia prosopika symferonta anaferesai?
Pes mas me epixeirhmta Panepisthmioy kai oxi nhpiagwgwioy poia einai h antirrhsh soy?
Ekshghse kai se mas giati epiti8esai ston Damned, poios einai o "mystikos toy rolos" kai poy akrivws synistatai h  diafonia soy. Eyxaristw.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

bagos1

• Guest
paidia tosi fanatila sto 8ema ghpedou apo orismenous ti na pw..............les kai oi misoi ta pernoune apo ton katsari gia na fugei to ghpedo kai oi alloi misoi ta pernoune apo pou den kserw gia na min fugei hremia re

Damned

• Guest
Είναι πολύ περίεργο που κάποιοι πειράχτηκαν επειδή κάποια πράγματα μπήκαν στη θέση τους.

Επι πέντε χρόνια τώρα, πιπιλίζουν διαρκώς τον ΠΑΟΚτσή απο τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες, ότι δεν γίνεται γήπεδο πάνω απο 30 χιλ. θέσεις στο υπάρχον οικόπεδο της Τούμπας. Αυτό έγινε σε σημείο που είχε αρχίσει να θεωρείται δεδομένο ότι αν θέλουμε γήπεδο μεγαλύτερο σε χωρητικότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να αλλάξουμε χώρο.

Εμείς δεν είπαμε τίποτα άλλο απο το αυτονόητο, δυστυχώς όμως η ασθένεια της πόλης δεν εξετάζει αυτό, αλλά το ποιός το λέει.

Το ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε το ψέμα ότι δεν γίνεται μεγαλύτερο γήπεδο και ξαφνικά το γήπεδο μεγάλωσε, έγινε 32 χιλιάδων, μετά έγινε 37-38 χιλιάδων αν προστεθεί άλλο διάζωμα και τελικά έγινε ναί γίνεται διόρωφο αλλά είναι ακριβό, δεν απασχολεί κάποιους;

Αντί λοιπόν να βγαίνουν κάποιοι και να κράζουν αυτούς που μας κορόϊδευαν τόσο καιρό, θίχτηκαν γιατί αυτό το αποκάλυψε η τάδε παράταξη και όχι η άλλη; Αυτό τελικά πείραξε;

Εγώ λέω, φυσικά και πείραξε αυτό, γιατί εδώ ακριβώς είναι η αρρώστεια που λέμε!!!

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑΛΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟ!!!

1. Έκανε κάποιος κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ; Γιατί να το κάνει αυτός και όχι εγώ; Να το θάψουμε. Να το μειώσουμε. Να του ρίξουμε λάσπη. Να τον εκμηδενίσουμε. Θα πάρει αυτός τη "δόξα"; Όχι ρε ... ισοπέδωση!!! Εγώ μονάχα ... είμαι ο καλύτερος ... έχω τις καλύτερες απόψεις ... είμαι τέλειος ... εγώ και μόνο εγώ!!!!

2. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον ΠΑΟΚ; Γιατί να το κάνουμε τώρα: Για να καρπωθούν τα ωφέλη άλλοι; Όχι, θα το κάνουμε τον κατάλληλο χρόνο, για να μάθει ο κόσμος ότι το κάνουμε ΕΜΕΙΣ και όχι οι μισητοί αντίπαλοί μας, γιατί ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!!!

3. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για τον ΠΑΟΚ; Γιατί να το κάνουμε εμείς; Εμείς είμαστε διοίκηση; Ας το κάνει ο Κατσαρής. Ας αφήσουμε τον Κατσαρή μόνο του. Ας μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς, ας έχουμε γνώση, ας έχουμε ανθρώπους, ας μπορούμε να λύσουμε θέματα, εμείς δεν θα το κάνουμε. Να το κάμναμε αν είμασταν διοίκηση. Τώρα, άσε τον Κατσαρή να εκτεθεί!!! Να δείξει την μικρότητά του!!! Άσχετο αν μαζί με τον Κατσαρή την πληρώνει και ο ίδιος ο Α.Σ. ΠΑΟΚ!!!

4. Αναγνωρισιμότητα και αποδοχή. Μιά καρέκλα να πάρει ένας και να την πάει απο το ένα μέρος στο άλλο, θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα προβληθεί και θα του αναγνωριστεί ο κόπος!!! ΕΜΕΙΣ την πήραμε αυτήν την καρέκλα που ήταν για τόσες ώρες εδώ ... και την πήγαμε απο την άλλη την μεριά!!! ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ... ΕΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ... ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!!

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΣΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!
« Last Edit: April 07, 2008, 11:47:48 by Damned »

LoGotHeTiS

• Guest
Συγνώμη φίλε αλλά πιο λαϊκίστικο κείμενο δεν έχω διαβάσει..Άσε να σου πουν οι υπόλοιποι ένα μπράβο για τον διάλογο σου στην επιτροπή.Αλλά τώρα το στυλ "δοξάστε με" είναι τουλάχιστον αστείο ακόμη και για ένα πιτσιρικά σαν κ εμένα..

Damned

• Guest

Μα δεν διεκδικώ κανένα μπράβο επειδή έχω κάνει τα αυτονόητα. Γι'αυτό το λόγο υπάρχουμε, για να λειτουργούμε.

Μπράβο θα ήθελα ν'ακούσω αν έκανα κάτι παραπάνω απο αυτό που έπρεπε, όχι τώρα. Η αρρώστεια όμως υποβάλει σε κάποιους να πιστεύουν ότι επιδίωκα το μπράβο. Λειτουργείς και εσύ μέσα απο την ασθένεια που λίγο πολύ πάσχουμε όλοι μας.

Απλά, με αφορμή τον bobmaster, περιέγραψα την κατάσταση της αρρώστειας που υπάρχει.
« Last Edit: April 07, 2008, 16:21:39 by tsakalaki »

Offline bozik

• Αλλαγή
κάτι είχα ακούσει ότι είχε συμφωνηθεί στην επιτροπή,να μην βγαίνει κανεις και να λέει τι διεργασίες έχουν γίνει κτλ.αλλα ότι έχει γίνει να ανακοινωθεί στο τέλος στην συνέλευση του Α.Σ...ε αν είναι σωστό αυτό...τότε αυτοί που κατάφεραν και έμαθαν ότι στην Τούμπα γίνετε γήπεδο μεγαλύτερο από 32.000,βγήκαν και το έδωσαν στους δημοσιογράφους και άλλοι μας επιτίθενται επικοινωνιακά εδώ μέσα φωτογραφίζοντας ποιος έκανε το καλο,για να πουμε μπραβο-δεν ξερω γιατι ::)....σκούρα τα πράγματα...δεν έχω εμπιστοσύνη κανένα και πιστεύω ότι πολλοί ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ μονο για το γήπεδο από όλες τις παρατάξεις του Α.Σ όπως και από  ανεξαρτητους....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Damned

• Guest
Το θέμα των διαρροών είναι μιά άλλη μεγάλη ιστορία που μου προκάλεσε έκπληξη. Φοβερό πράγμα.
Λές και οι τοίχοι έχουν αυτιά.
Και να σκεφτείς ότι τέλος πάντων δεν είναι και κανένα φοβερό κρατικό μυστικό που θα γίνει κάποια σοβαρή ζημιά άν ξεφύγει κάτι προς τα έξω, αλλά ακόμη και αυτό είναι πολύ δύσκολο να διασφαλιστεί.
Απορώ τί θα γινόταν αν διαχειριζόμασταν πιό ευαίσθητες πληροφορίες.
Ένα πάντως έχω να πώ. Παραδέχομαι τους δημοσιογράφους.
Τουλάχιστον σε αυτό, ειλικρινά τους παραδέχομαι. Δεν ξέρω, ούτε κοριούς να είχαν.
Απο την άλλη είναι πολύ δύσκολο να μπείς σε μιά διαδικασία να δείς απο πού υπάρχουν οι διαρροές.
Αλλά και να ανακαλύψεις τελικά, πράγμα που είναι εξαιρετικά δύσκολο απο πού είναι, τί περιθώρια έχεις για αντίδραση;
Θα φτάσεις σε σημείο να αντιπαρατίθεσαι με ανθρώπους που ίσως κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι και που στην πράξη έχεις άλλα πράγματα να συζητήσεις μαζί τους που έχουν σχέση με το γήπεδο, παρά το τι ξεφεύγει και πώς και ποιός προς τα ΜΜΕ.
Οπότε τί να κάνουμε; Όσο το δυνατό περισσότερη εχεμύθεια, και ότι διαρρέει ... διέρευσε.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ για ποιο λόγο να μην βγαίνει τίποτα προς τον Τύπο (δηλαδή προς τον κόσμο ). Εγώ αντίθετα θα ήθελα μετά από κάθε συνάντηση να ξέρω ακριβώς τι ειπώθηκε και συζητήθηκε. Έτσι και αλλιώς αν δεν κάνω λάθος όλοι σας είσαστε εκπρόσωποι μας. Ευχαριστώ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Damned

• Guest
Νομίζω ότι ο κόσμος έχει μεγάλη προσμονή απο το γήπεδο.

Αν δημοσιοποιούνται όλα όπως λές, τότε ανάλογα με τις εργασίες, θα μετατοπίζεται και η κοινή γνώμη. Θα έρθουμε σ'ένα σημείο που ο κόσμος θα χαζέψει. Λογικό είναι να υπάρχει ένα μάζεμα στις ανακοινώσεις λοιπόν και τις πληροφορίες. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι ακόμα πολλά και σημαντικά και δεν μπορεί να τρελλαίνεται ο κόσμος με πληροφορίες μισόλογα που ξεκλέβονται απο δεξιά κι'αριστερά.

Ένας άλλος όμως πολύ πιό σοβαρός λόγος, είναι ότι μπορούν να υπάρχουν κρίσιμες πληροφορίες.

Ένα παράδειγμα :

Σκεφτόμαστε πχ. να πάμε σε μιά περιοχή στα Πυργαδίκια!!! Πάμε λοιπόν και αρχίζουμε να αγοράζουμε οικόπεδα γύρω γύρω. Αν δεν ακουστεί τίποτα, η τιμή των οικοπέδων θα είναι η τρέχουσα. Αν ακουστεί όμως ότι στο σημείο εκείνο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ να κάνει γήπεδο, τότε η τιμή των οικοπέδων θα εκτιναχθεί στα ύψη και θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ!!!

Υπάρχουν διαφόρων ειδών τέτοιες κρίσιμες πληροφορίες που είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να μην δημοσιούνται.

Αν και πραγματικά πιστεύω πως ότι έχει κατα τον άλφα ή βήτα τρόπο διαρεύσει στον τύπο δεν είναι ουσιαστικές πληροφορίες.

Πιστεύω πως όλοι όσοι εμπλέκονται, έχουν το κριτήριο και γνωρίζουν τί θα ζημίωνε τον σύλλογο και τί όχι. Δεν φοβάμαι απ'αυτό.

Δεν πιστεύω ότι η επιτροπή πάντως έχει κάτι να ανακοινώσει στον κόσμο. Ότι κάνει είναι αυτονόητες ενέργειες. Μάλιστα αν έβγαζε για κάθε ενέργεια και μιά ανακοίνωση, θα είχαμε καταντήσει μαϊντανοί με το θέμα του γηπέδου, οπότε καλύτερα να δουλεύουμε παρά να αυτοδιαφημιζόμαστε. Ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πάρα πολλά να κάνουμε. Είμαστε ακόμα στα προκαταρκτικά κατα τη γνώμη μου.

LoGotHeTiS

• Guest
Μα όπως και να χει δεν έχει την εξουσιοδότηση κανείς να αγοράσει οικόπεδα σε ένα μέρος για να γίνει το γήπεδο πριν αποφασίσει η γενική συνέλευση.Οπότε έτσι και αλλιώς θα γίνει γνωστό.

Παρόλα αυτά είμαι σύμφωνος να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα και να μας ανακοινώσει η επιτροπή συνολικά τα συμπεράσματα της,όποια και αν είναι αυτά.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Νομίζω ότι ο κόσμος έχει μεγάλη προσμονή απο το γήπεδο. Γιαυτό ακριβώς και σου είπα πως η ανάγκη για ενημέρωση είναι μεγάλη

Αν δημοσιοποιούνται όλα όπως λές, τότε ανάλογα με τις εργασίες, θα μετατοπίζεται και η κοινή γνώμη. Θα έρθουμε σ'ένα σημείο που ο κόσμος θα χαζέψει. Λογικό είναι να υπάρχει ένα μάζεμα στις ανακοινώσεις λοιπόν και τις πληροφορίες. Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν είναι ακόμα πολλά και σημαντικά και δεν μπορεί να τρελλαίνεται ο κόσμος με πληροφορίες μισόλογα που ξεκλέβονται απο δεξιά κι'αριστερά.  Αυτό είναι το άλλο μου επιχείρημα αφού ο κόσμοσ έχει ανάγκη από άμεση καθαρή ενημέρωση και όχι από τις υποτιθέμενες καλές πληροφορίες του κάθε δημοσιογραφίσκου της πόλης μας
Ένας άλλος όμως πολύ πιό σοβαρός λόγος, είναι ότι μπορούν να υπάρχουν κρίσιμες πληροφορίες.

Ένα παράδειγμα :

Σκεφτόμαστε πχ. να πάμε σε μιά περιοχή στα Πυργαδίκια!!! Πάμε λοιπόν και αρχίζουμε να αγοράζουμε οικόπεδα γύρω γύρω. Αν δεν ακουστεί τίποτα, η τιμή των οικοπέδων θα είναι η τρέχουσα. Αν ακουστεί όμως ότι στο σημείο εκείνο ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ να κάνει γήπεδο, τότε η τιμή των οικοπέδων θα εκτιναχθεί στα ύψη και θα ζημιωθεί ο ΠΑΟΚ!!! Αδερφέ το παράδειγμά σου δεν με βοήθησε καθόλου γιατί δεν νομίζω ως επιτροπή να έχετε κανένα δικαίωμα να προχωρήσετε σε αγορά στρεμμάτων διόρθωσέ με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος

Υπάρχουν διαφόρων ειδών τέτοιες κρίσιμες πληροφορίες που είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να μην δημοσιούνται.

Αν και πραγματικά πιστεύω πως ότι έχει κατα τον άλφα ή βήτα τρόπο διαρεύσει στον τύπο δεν είναι ουσιαστικές πληροφορίες.

Πιστεύω πως όλοι όσοι εμπλέκονται, έχουν το κριτήριο και γνωρίζουν τί θα ζημίωνε τον σύλλογο και τί όχι. Δεν φοβάμαι απ'αυτό.

Δεν πιστεύω ότι η επιτροπή πάντως έχει κάτι να ανακοινώσει στον κόσμο. Ότι κάνει είναι αυτονόητες ενέργειες. Μάλιστα αν έβγαζε για κάθε ενέργεια και μιά ανακοίνωση, θα είχαμε καταντήσει μαϊντανοί με το θέμα του γηπέδου, οπότε καλύτερα να δουλεύουμε παρά να αυτοδιαφημιζόμαστε. Ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε ακόμα πάρα πολλά να κάνουμε. Είμαστε ακόμα στα προκαταρκτικά κατα τη γνώμη μου. Όχι σαυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο όμως το ιδανικό θα είναι να μας πείτε πάνω σε ποιους άξονες θα κινιθείτε δλδ βήμα βήμα τις ενέργειες που θεωρείτε σαν επιτροπή ότι πρέπει να κάνετε
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Damned

• Guest
Μα όπως και να χει δεν έχει την εξουσιοδότηση κανείς να αγοράσει οικόπεδα σε ένα μέρος για να γίνει το γήπεδο πριν αποφασίσει η γενική συνέλευση.Οπότε έτσι και αλλιώς θα γίνει γνωστό.

Παρόλα αυτά είμαι σύμφωνος να μην δημοσιοποιηθεί τίποτα και να μας ανακοινώσει η επιτροπή συνολικά τα συμπεράσματα της,όποια και αν είναι αυτά.
Όχι βέβαια, απλά είναι ένα παράδειγμα κρίσιμων πληροφοριών και πώς μπορεί μιά τυχόν διαροή τους να λειτουργήσει εις βάρος του συλλόγου.

Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλο παράδειγμα, πιό επιτυχημένο, αλλά ίσως ακόμα και η χρήση του παραδείγματος να είχε συνέπειες, επομένως δεν το κάνω και χρησιμοποιώ κάτι άσχετο που δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε, για να δεί ο κόσμος πώς μιά διαρροή κρίσιμης πληροφορίας μπορεί να ζημιώσει το όλο εγχείρημα.

bobmaster

• Guest
Βλέπω ξεσπάθωσες .Δεν την αντέχεις την αλήθεια.Δεν χρειάζεται κανεις προσπάθεια για να καταλάβει τι προσπαθείς να κάνεις και διμιουργήεις γύρω από τον εαυτό σου. Να σου πώ κάτι το οποίο πιστεύω είναι θεμιτό να προσπαθείς να διμιουργήσεις τον όνομα του θρύλου γύρω από τον εαυτό σου ή του Δον Κιχώτη και πίστεψε με δεν έχω πρόβλημα με αυτό . Με τον τρόπο που παλεύεις τον άδικο που εμπαίζεις με τον πόνο μας αυτόν  κυνηγάω και θα τον κυνηγάω και θα σου πώ και τον λόγο, μια και μίλησες για ρόμπες.Τα περισσότερα παιδιά δεν σε ξέρουν -ούτε και εγώ οφείλω να ομολογήσω-δηλαδή δεν ξέρω ποιός είσαι με τί ασχολείσαι κτλ και τέτοια πράγματα εννοώ αλλά έτυχε να παρακολουθείσω κάποιες κινήσεις σου -όπως την προσπάθεια που έκανες έστω τηλεφωνική να τρυπώσεις από το παράθυρο στον ερασιτέχνη - λίγο πριν μας προκύψεις στο ΜΕΛΒΑ και όλα αυτά αφού διεγράφεις από τον Χ.Δ.Όπως κατάλαβες καιρό σε παρακολουθώ και μην τολμήσεις να ξανα απειλήσεις εμένα γιατί εγώ άγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω από την γωνία και δεν διεκδικώ καμμιά δάφνη -ορθώς επισήμανε ο logothetis-και δεν μπορεί να μου επισηνάψει ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ σε αντίθεση απο εσένα.....
Και αν συνεχίσεις θα σε ρωτήσω πόσα χρόνια έχεις διαρκείας στον ΠΑΟΚ ? Και πρόσεξε γιατί εγώ ξέρω και θα το μάθουν και οι άλλοι αν πείς ψέμματα.....
Τώρα για πράκτορες και τα λοιπά σου τα επιστρέφω
Και επειδή με παραπροκάλεσες σου λέω ότι μόνο με τις αηδίες που λές ασχολούμε και όχι με εσένα..
Και όπως διάβασα πιο κάτω βλέπω με χαρά ότι και τα άλλα παιδιά είναι επαρκώς ενημερωμένα.....
Α!!!και δεν νομίζω να είσαι τόσο αφελής να αναφερθείς στους -πραγματικους όμως -λόγους διαγραφής σου απο τον Χ.Δ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...........

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Φιλε αμα νομιζεις οτι εδω θα κανεις οτι σου καπνισει, πλανασαι. Το τοπικ εχει θεμα ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ασε τις αοριστολογιες και τα προσωπικα υπονουμενα που δεν εχουν σχεση,  και μπες στο θεμα. Γινε ξεκαθαρος. Μπορεις?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Damned

• Guest
ÂëÝðù îåóðÜèùóåò .Äåí ôçí áíôÝ÷åéò ôçí áëÞèåéá.Äåí ÷ñåéÜæåôáé êáíåéò ðñïóðÜèåéá ãéá íá êáôáëÜâåé ôé ðñïóðáèåßò íá êÜíåéò êáé äéìéïõñãÞåéò ãýñù áðü ôïí åáõôü óïõ. Íá óïõ ðþ êÜôé ôï ïðïßï ðéóôåýù åßíáé èåìéôü íá ðñïóðáèåßò íá äéìéïõñãÞóåéò ôïí üíïìá ôïõ èñýëïõ ãýñù áðü ôïí åáõôü óïõ Þ ôïõ Äïí Êé÷þôç êáé ðßóôåøå ìå äåí Ý÷ù ðñüâëçìá ìå áõôü . Ìå ôïí ôñüðï ðïõ ðáëåýåéò ôïí Üäéêï ðïõ åìðáßæåéò ìå ôïí ðüíï ìáò áõôüí  êõíçãÜù êáé èá ôïí êõíçãÜù êáé èá óïõ ðþ êáé ôïí ëüãï, ìéá êáé ìßëçóåò ãéá ñüìðåò.Ôá ðåñéóóüôåñá ðáéäéÜ äåí óå îÝñïõí -ïýôå êáé åãþ ïöåßëù íá ïìïëïãÞóù-äçëáäÞ äåí îÝñù ðïéüò åßóáé ìå ôß áó÷ïëåßóáé êôë êáé ôÝôïéá ðñÜãìáôá åííïþ áëëÜ Ýôõ÷å íá ðáñáêïëïõèåßóù êÜðïéåò êéíÞóåéò óïõ -üðùò ôçí ðñïóðÜèåéá ðïõ Ýêáíåò Ýóôù ôçëåöùíéêÞ íá ôñõðþóåéò áðü ôï ðáñÜèõñï óôïí åñáóéôÝ÷íç - ëßãï ðñéí ìáò ðñïêýøåéò óôï ÌÅËÂÁ êáé üëá áõôÜ áöïý äéåãñÜöåéò áðü ôïí ×.Ä.¼ðùò êáôÜëáâåò êáéñü óå ðáñáêïëïõèþ êáé ìçí ôïëìÞóåéò íá îáíá áðåéëÞóåéò åìÝíá ãéáôß åãþ Üãùíßæïìáé ãéá áõôü ðïõ ðéóôåýù áðü ôçí ãùíßá êáé äåí äéåêäéêþ êáììéÜ äÜöíç -ïñèþò åðéóÞìáíå ï logothetis-êáé äåí ìðïñåß íá ìïõ åðéóçíÜøåé ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÉ ÔÉÐÏÔÁ óå áíôßèåóç áðï åóÝíá.....
Êáé áí óõíå÷ßóåéò èá óå ñùôÞóù ðüóá ÷ñüíéá Ý÷åéò äéáñêåßáò óôïí ÐÁÏÊ ? Êáé ðñüóåîå ãéáôß åãþ îÝñù êáé èá ôï ìÜèïõí êáé ïé Üëëïé áí ðåßò øÝììáôá.....
Ôþñá ãéá ðñÜêôïñåò êáé ôá ëïéðÜ óïõ ôá åðéóôñÝöù
Êáé åðåéäÞ ìå ðáñáðñïêÜëåóåò óïõ ëÝù üôé ìüíï ìå ôéò áçäßåò ðïõ ëÝò áó÷ïëïýìå êáé ü÷é ìå åóÝíá..
Êáé üðùò äéÜâáóá ðéï êÜôù âëÝðù ìå ÷áñÜ üôé êáé ôá Üëëá ðáéäéÜ åßíáé åðáñêþò åíçìåñùìÝíá.....
Á!!!êáé äåí íïìßæù íá åßóáé ôüóï áöåëÞò íá áíáöåñèåßò óôïõò -ðñáãìáôéêïõò üìùò -ëüãïõò äéáãñáöÞò óïõ áðï ôïí ×.Ä.
ÓÅ ÐÁÑÁÊÏËÏÕÈÙ...........
Ëïéðüí áöïý äåí ìå îÝñåéò íá óå âïçèÞóù íá ìå ãíùñßóåéò.

Óôï ÌÅËÂÁ Þìïõí áðï ôá éäñõôéêÜ óôåëÝ÷ç. ¸÷ù õðïãñÜøåé ôçí éäñõôéêÞ äéáêÞñõîç ìå á/á õðïãñáöÞò 105.

Óôïí ×.Ä. åããñÜöçêá Ýíáí ÷ñüíï ìåôÜ, ÷ùñßò íá äéáãñáöþ áðï ôï ÌÅËÂÁ óôï ïðïßï óõíå÷ßæù íá åßìáé áíåëéðùò áðï ôüôå ðïõ ðñùôïãñÜöçêá.

Ìðïñåßò íá äåéò öùôïãñáößåò áðï ôéò åêäçëþóåéò ôïõ ÌÅËÂÁ óôçí Íïìáñ÷ßá, ôïí ÍïÝìâñéï ôïõ 2005 êáé óôï ÅðéìåëçôÞñéï, ôïí ÖåâñïõÜñéï ôïõ 2006, ðñéí áêüìá éäñõèåß ôï ÌÅËÂÁ êáé ñþôçóå íá ìÜèåéò ðïéüò åßìáé.

ÅðåéäÞ áêñéâþò äåí åßìáé äïãìáôéêüò êáé äåí ÷ùñßæù ôïí ÐÁÏÊ óå ðáôñßêåéïõò êáé ðëçâåßïõò ãñÜöôçêá êáé óôïí ×.Ä. üðùò èá ãñáöüìïõí åõ÷áñßóôùò óå êÜèå óýëëïãï õðïóôçñßæåé êáé åðéäéþêåé ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ.

Ôïí Ïêôþâñéï ôïõ 2006, áíÝëáâá ìÝóá áðï áõôü ôï site, óå åðßðåäï ãíùñéìßáò êáé öéëßáò, íá ðñïùèÞóù ôçí ðñüôáóç ãéá ìåßùóç ôçò óõíäñïìÞò óôïí Á.Ó. ìå 82 õðïãñáöÝò ðïõ ìáæåýôçêáí ìÝóá áðï ôï PAOKWORLD.

ÅéóçãÞèçêá ôçí ðñüôáóç íá óôçñßîïõìå ôçí ìåßùóç ôçò óõíäñïìÞò óôïí ×.Ä. êáé õðåñáóðßóôçêá áõôÞ ôçí èÝóç.

Ðáñ'üëá áõôÜ ç ãíþìç óôï ×.Ä. Þôáí äéáöïñåôéêÞ.

ÅðÝóôñåøá ëïéðüí óôï PAOKWORLD êáé áéôéïëüãçóá ðïóôÜñïíôáò êÜðïéá ìçíýìáôá ãéá ðïéü ëüãï ï ×.Ä. äåí Þèåëå íá óôçñßîåé ôçí ðñüôáóç.

Áõôü ôï åêìåôáëëåýôçêáí êÜðïéïé áðï åêåß ìÝóá, èåùñüíôáò üôé ÷áöéåäåýù ôïí ×.Ä. êáé ìå äéÝãñáøáí. Ôï åðßóçìï áéôéïëïãéêü Þôáí üôé "äé÷Üæù ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ"!!!!

Áðåõèýíèçêá óôç ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôïõ ×.Ä. ôïí ÄåêÝìâñéï ôïõ ßäéïõ Ýôïõò, üðïõ ôï 90% ôùí ìåëþí åðéèõìïýóáí ôçí Üñóç ôçò äéáãñáöÞò ìïõ.

Ðáñ'üëá áõôÜ ìå ìåèïäåýóåéò óõãêåêñéìÝíùí áíèñþðùí, ç áðüöáóç áõôÞ äåí ðÜñèçêå. (Ðüóï ðïëý ìïõ èõìßæåé ÊáôóáñÞ áõôÞ ç ðñáêôéêÞ, äåí ëÝãåôáé!!!!)

Ìðïñåßò íá åíçìåñùèåßò ó÷åôéêÜ ìå ôïí ôñüðï ðïõ Ýãéíå áõôü áðï üóïõò Þôáí ðáñåõñéóêüìåíïé. ÏôéäÞðïôå ðåñéóóüôåñïé èåëÞóåéò íá ìÜèåéò ãéá ôçí ðïëõäéáöçìéóìÝíç "äçìïêñáôéêüôçôá", ìüíï ìå ðñïóùðéêü ìÞíõìá.

ÌåôÜ áðï áõôü äåí îáíáó÷ïëÞèçêá ìå ôïí ×.Ä. áðëÜ êñÜôçóá êÜðïéåò ãíùñéìßåò êáé öéëßåò ìÝ÷ñé óÞìåñá.

Ëßãïõò ìÞíåò ìåôÜ óôç Ã.ÓõíÝëåõóç ùò "ðñùôïâïõëßá áíåîáñôÞôùí ìåëþí ôïõ Á.Ó." ìÝóù ôïõ PAOKWORLD åôïéìÜóáìå ìéÜ ðñüôáóç ãéá ìåßùóç ôçò óõíäñïìÞò, ç ïðïßá óôçñéæüìåíç êáé áðï ìéÜ áíôßóôïé÷ç ðñüôáóç ôïõ ÌÅËÂÁ ðÝôõ÷å ôç ìåßùóç ôçò óõíäñïìÞò óôá 42,00€ ôï åîÜìçíï.

Åðßóçò åß÷áìå êÜíåé êáé êÜðïéåò ðñïôÜóåéò ãéá ôï ãÞðåäï.

Ôï ôñáãåëáöéêü âÝâáéá ôçò õðüèåóçò åßíáé ôï ðþò åãþ, ìüëéò ëßãïõò ìÞíåò ìåôÜ, Þìïõí êïëëçôÜñé ìå áõôïýò ðïõ êáôá êÜðïéïõò "éèýíïíôåò" ôïõ ×.Ä. äß÷áæá!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

¼ôé Üëëï óïõ åßðáí äåí Ý÷åé êáììßá õðüóôáóç.

ÕðÜñ÷åé áñ÷åßï ìçíõìÜôùí åäþ óôï paokworld êáé ìðïñåßò íá áíáôñÝîåéò êáé íá ôá äéáâÜóåéò üëá, Üí Ý÷åéò üñåîç êáé áí ðñáãìáôéêÜ óå åíäéáöÝñåé ç áëÞèåéá, äéáöïñåôéêÜ ìåßíå ìå üôé óïõ Ý÷ïõí ðåß. ÔÝëïò êáé äåí îáíáó÷ïëïýìáé ìáæß óïõ.
« Last Edit: April 08, 2008, 02:07:53 by Damned »

bobmaster

• Guest
HOMO PAOKUS αν δεν κατάλαβες ότι για το γήπεδο είναι όλη αυτή η κόντρα θα το καταλάβεις στην συνέχεια όταν θα εξαφανιστεί και απο εδώ γιατί έτσι κάνουν όλοι αυτοί οι τύποι.Μόλις βρούν λίγη αντίθεση αλλάζουν στέκι...
Άκουσες τα πρώτα βήματα της αποχώρησης "δεν ασχολούμε ,μαζί σου άλλο" είπε ...αλλά θα το θέμα είναι όχι να μην ασχοληθεί μαζί μου αλλά να μην ασχολείται με το γήπεδο ή αν ασχολείται να ασχολείται με ορθό τρόπο......
Τώρα - και επειδή δεν έχω χρόνο τώρα θα σου απαντήσω το βράδυ όμως -είδες και μόνος ποιός δικαιώθηκε από την μείωση της συνδρομής.Το μόνο που κάνατε εκεί στο ΜΕΛΒΑ είναι να συρικνώσεται το οικονομικά του ερασιτέχνη γιατί από νέα μέλη ξέρεις καλυτερα πόσα εγγράφηκαν.Γελοιο το νούμερο για αυτό και δεν το αναφέρω.......
Δογματικοί πατρίκειους και πληβείους δεν ξέρω που είδες ή βρήκες αλλά εγώ ξέρω ότι συντάσομαι με μια ομάδα εργασίας που συμφωνώ με τις θέσεις της δεν γίνεται να πάω και με τους άλλους διαφωνόντας....Τι λογική είναι αυτή...
θα το αναπτύξω αργότερα κάτσε να το διαβάσεις θα έχει ενδιαφέρον...... ;) ;) ;) ;) ;)

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
dhladh esy to anoigma ston kosmo tou paok pou einai to laika strwmata ton ekselabes ws prospa8eia syriknwshs twn oikonomikwn tou erasitexnh, malista wraia 8esh file exeis kai su kai to group pou sthrizeis,gia ta alla peri melva den 8a milhsw giati den me endiaferoun. alla apoti katalaba ta idia skata eiste oloi, kai malista h kalyterh lysh einai na ginoun alloi 2 foreis stis ekloges gia na bgei akomh pio aneta o katsarhs. mia akomh fora apogohteush. kai gia na teleiwnoume. afou 8elete toso poly deksioi aristeroi kai kentrwoi auto to gamhmeno to oikopedo, parte to kai balte to ston kwlo sas giati mas exete kourasei, h omada dialyete aderfe kai syu mphkes na kaneis kritikh ston damned kai sto metwpo kai o allos apanta se sena gia ton xryso dikefalo kai de gamiomaste lew egw kalytera? nysafi pia me ta komplexika sas kai me tis gamwmizes sas. anyparktoi eiste oloi, gi auto kai o as paok 10 xronia twra exei dialy8ei kai dialysei ton paok gi auto kai dhmiourgh8hkate ws foreis molis epese h marmita tou ghpedou sto trapezi. auta apo mena,as me sygxwrhsoun ta aderfia alla ntaxei se ligo merikoi 8a zhtane kai mis8o na mpainoun na allhlokrazontai.vgalte to skasmo kai pante sto gialo.

Damned

• Guest
1. Το θέμα δεν είναι το γήπεδο, το θέμα είναι η αρρώστεια που περιέγραψα παραπάνω. Θα το καταλάβεις με τον καιρό.

2. Είμαι στο paokworld εδώ και τρία χρόνια και δεν έχω εξαφανιστεί απο εδώ. Και αν δεν έχουμε μαλώσει εδώ μέσα!!! Και αν δεν έχουμε αντθέσεις εδώ μέσα!!! Και όμως δεν εξαφανίστηκα!!! Είναι φοβερά αστείο!!! Bob, έχω αρχίσει και διασκεδάζω μαζί σου. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι βλέπουν και άλλοι την αντιπαράθεσή μας, αλλιώς θα ήσουν απολαυστικός!!! Εκφράζεις άποψη για μένα ρε χωρίς να με ξέρεις σε ανθρώπους που με ξέρουν!!! Ξέρεις πόσο γελοίο μπορεί να είναι αυτό;

3. H πρόταση ήταν να πέσει η συνδρομή στα 50 Ευρώ. Ψηφίστηκε απο το 90% της αίθουσας. Παρ'όλα αυτά ο Κατσαρής με πραξικοπηματικό τρόπο, λειτουργόντας ενάντια στη βούληση της Γενικής Συνέλευσης, αποφάσισε τη συνδρομή στα 84 Ευρώ!!! Επιφυλάξου όμως, γιατί θα επανέλθουμε να μειώσουμε και άλλο τα οικονομικά του Α.Σ!!!! Αυτή τη φορά θα πάει κάτω απο 50άρικο!!!

4. Στη Γενική Συνέλευση του 2007 ήταν εγγεγραμμένα 1250 μέλη και παρίσταντο περίπου τα 800. Τώρα πλέον, μετά τις πρόσφατες εγγραφές που διενεργήθηκαν, την 1 φορά που έκανε το Μέτωπο και τις τρείς όλοι μαζί στα γραφεία του Α.Σ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 2.000!!!!!!!!!!!

Είναι πραγματικά πολύ γελοίο το νούμερο των 750 μελών σε 9 μήνες, για την δυναμική του ΠΑΟΚ!!! Γι'αυτό θα την μειώσουμε κι'άλλο τη συνδρομή για να γίνουν 20.000!!! Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, που αν κρίνω απο τις ανακοινώσεις και απ'όσα λένε, κανονικά πρέπει ν'αρέσει σε όλους, ο Α.Σ. θα ανοίξει κι'άλλο!!!

Να συντάσσεσαι όπου θέλεις. Σου το είπα και παραπάνω. Στον σύλλογο που είσαι ήμουν και ανεξάρτητα με το τί έγινε, και τον σέβομαι, και τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Περίεργο ίσως να σου φαίνεται; Λαϊκίστικο μπορεί να πούν κάποιοι άλλοι; Εγώ έτσι είμαι. Γι'αυτό φρόντισε να ενημερωθείς, σωστά αυτή τη φορά. Πρόσεξε. Εκεί που είσαι, ήμουνα!!! Εδώ που είμαι ... αν κάνεις καμμιά στραβή (ή τέλος πάντων στραβή όπως το εννοούν κάποιοι), με χαρά θα σε δεχθούμε!!!!

Θα σου δώσω και μία άλλη συμβουλή. Στο internet να προσέχεις τί γράφεις. Κάποια στιγμή μπορεί να έρθεις εσύ στη θέση μου, θα πάρουν τότε τα λεγόμενά σου, θα τα κόψουν και θα τα ράψουν και τσούπ ... πάρε μιά διαγραφή. Γι'αυτό σου λέω ... μην πορώνεσαι. Εγώ σε βλέπω ως μελλοντικό ομοιοπαθή!!!

Τέλος όμως, γιατί το θέμα μας είναι το γήπεδο και όχι η αντιπαράθεσή μου με τον Χ.Δ. Απλά έπρεπε επειδή δημόσια με κατηγόρησες, δημόσια να δώσω διευκρινήσεις. Νομίζω ότι δεν έχω τίποτα άλλο να πώ και δεν θέλω να συνεχίσουμε άλλο αυτή τη συζήτηση, τουλάχιστον στο forum. Αν θέλεις οτιδήποτε, μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα, ακόμα και να συναντηθούμε να τα πούμε απο κοντά. Συμπάσχω μαζί σου, φίλε μου ΠΑΟΚτσή!!!

ΥΓ
Θα παρακαλούσα και τους moderators, εφ'όσον συμφωνούν και αυτοί, αν δούν άλλο άσχετο με τη συζήτηση για το γήπεδο μήνυμα, να μην το αφήσουν. Είναι τόσο σοβαρό το θέμα του γηπέδου, που με τέτοιες αντιπαραθέσεις αισθάνομαι ότι το βρωμίζουμε.

Offline diegito4

• Αλλαγή
@dammed eisai 3 xronia sto paokworld?me 20 minimata?
ego giati den se thimamai..eilikrina