Author Topic: Καινούρια Τούμπα, νέο γήπεδο, που και γιατί..............  (Read 72424 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ragavis

• Guest

Η Dimand δεν αποφασίζει. Είναι εταιρεία συμβούλων.

Για την ακρίβεια, η Dimand δεν κατασκευάζει καν, δεν είναι κατασκευαστική.

Ανεξάρτητα με το γεγονός ότι ο Γούμενος μαζί τους είχε κάνει δουλειά, πιστεύω έπρεπε να ακουστεί η γνώμη τους και όσα είχαν να πούν για το γήπεδο, αν και δεν προέκυψε τίποτα καινούργιο απο την Dimand, εκτός απο το ότι μετά απο συνεχείς ερωτήσεις άλλαξε η στάση τους και απο 30.000 θεατές έφτασαν στις 37.000, κάνοντας στην ουσία κωλοτούμπα γιατί τόσο καιρό ισχυρίζονταν ότι δεν γίνεται πάνω απο 30.000 σε αυτό το χώρο, αλλά απο την ίδια συζήτηση κέρδος ήταν ότι ακούστηκε το γεγονός ότι μπορεί να γίνει γήπεδο αντίστοιχο με το Amsterdam Arena 52.000-53.000 θεατών.

Νομίζω ότι τα πράγματα πλέον έχουν αρχίσει να ακούγονται όπως πρέπει.

Φυσικά, το ακριβό ή το φτηνό, το εφικτό ή το ανέφικτο, το κερδοφόρο ή το ζημιογόνο, θα το κρίνουμε όλα τα μέλη του Α.Σ. ΠΑΟΚ και κανένας εξωτερικός παράγοντας. Όνειρο για τον ΠΑΟΚ εμείς έχουμε, δεν έχει ούτε η Dimand, ούτε κάποιος άλλος τρίτος.
« Last Edit: March 19, 2008, 22:54:37 by tsakalaki »

Offline savage republic

• Βασικός
ΕΤΣΙ! Πάνω από 50.000 θέσεις να έχει το γήπεδο. Και να είναι μόνον γήπεδο, να μην χάνει από τον στίβο, όπως τώρα. Με καλύτερη κατασκευή, το σημερινό θα είχε 35.000+ καθήμενους. Δε γίνεται να μιλάμε για προτάσεις κάτω των 45.000 θέσεων. Είναι και το οικονομικό στη μέση, με μία καλή ομάδα, θα γίνεται χαμός για τα διαρκείας. Να μην ξεχνάμε ότι για πάνω από 30 χρόνια η Τούμπα ήταν το μεγαλύτερο ιδιόκτητο γήπεδο της Ελλάδος. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας, ως συνεχιστές και τιμητές της ιστορίας μας.

Bayern4

• Guest
ακομα μια ανουσια συζητηση για το γηπεδο.
φεραμε ξανα την dimand να μας πει για το γηπεδο..
ευτυχως που εχουν απεργια οι δημοσιογραφοι αλλιως ο πετρουλακης θα τον εβγαζε παλι.
το πρωτοσελιδο του παντως πετυχε τον σκοπο του.

στην ουσια τωρα: αν δεν ερθει ΑΛΛΗ εταιρεια να κανει μελετη για την Τουμπα,
ολα ειναι μια σικε φαρσοκωμοδια που ανθρωποι του ΑΣ Κ των δημοσιοκαφρων προωθουν με συμφερον την τσεπη τους.

μετα την τελευταια γενικη συνελευση, ΟΥΔΕΙΣ δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το τι θα γινει στην επομενη γ.σ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μελη ειναι οντως ψαγμενα επι του θεματος κ δεν προκειται να επιτρεψουν να παμε σε μια λυση μονοδρομο. αλλά πισω εχει ο Κατσαρης την ουρα! τα 2/3 απαρτιας ειναι το στοιχημα.

υγ. 40.000-45.000 ειναι η ιδανικη χωρητικοτητα. μην ενθουσιαζεστε ευκολα. τα παντα ρει.
δειτε λιγο τι γινεται στην Βαλενθια που εκανε τρομερη πορεια στην ευρωπη
« Last Edit: March 20, 2008, 16:03:10 by Bayern4 »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
DIMAND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
apo whitepages.gr.ki epitreptse mou na gnwrizw oti diatiroun kai grafeia sto faliro.se poio akinito stegazontai vreite to monoi sas...

opoios thelei as dokimasei sto sigkekrimeno sait stin antistrofi anazitisi to 2104835426
« Last Edit: March 20, 2008, 20:25:38 by tolis_pt »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
μη μου πεις ότι είναι εκεί όπου στο χρηματοκιβώτιο βρίσκονται οι μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

(λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα...)
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline bozik

• Αλλαγή
AS GRAFTOUME OLOI STON AS NA EXOUME LOGO! NA APOFASISOUME EMEIS GIA TO SPITI MAS K KAMIA dimand oute k o 8eos o idios!!
Η Dimand δεν αποφασίζει. Είναι εταιρεία συμβούλων.

Για την ακρίβεια, η Dimand δεν κατασκευάζει καν, δεν είναι κατασκευαστική.

Ανεξάρτητα με το γεγονός ότι ο Γούμενος μαζί τους είχε κάνει δουλειά, πιστεύω έπρεπε να ακουστεί η γνώμη τους και όσα είχαν να πούν για το γήπεδο, αν και δεν προέκυψε τίποτα καινούργιο απο την Dimand, εκτός απο το ότι μετά απο συνεχείς ερωτήσεις άλλαξε η στάση τους και απο 30.000 θεατές έφτασαν στις 37.000, κάνοντας στην ουσία κωλοτούμπα γιατί τόσο καιρό ισχυρίζονταν ότι δεν γίνεται πάνω απο 30.000 σε αυτό το χώρο, αλλά απο την ίδια συζήτηση κέρδος ήταν ότι ακούστηκε το γεγονός ότι μπορεί να γίνει γήπεδο αντίστοιχο με το Amsterdam Arena 52.000-53.000 θεατών.

Νομίζω ότι τα πράγματα πλέον έχουν αρχίσει να ακούγονται όπως πρέπει.

Φυσικά, το ακριβό ή το φτηνό, το εφικτό ή το ανέφικτο, το κερδοφόρο ή το ζημιογόνο, θα το κρίνουμε όλα τα μέλη του Α.Σ. ΠΑΟΚ και κανένας εξωτερικός παράγοντας. Όνειρο για τον ΠΑΟΚ εμείς έχουμε, δεν έχει ούτε η Dimand, ούτε κάποιος άλλος τρίτος.
  τα πράγματα τα βλέπω ότι πάνε πολύ καλά...ελπίζω να είστε έτοιμη μέχρι την γ.σ να μας πείτε το τι μπορεί να γίνει στην Τούμπα και τι προτάσεις υπάρχουν...όσο δεν σπατε σε κομμάτια και είσαστε ενωμένοι είμαι αισιόδοξος.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

fatal_invasion

• Guest
Να σας ρωτήσω όλους εσάς που λέτε για γήπεδο 45-50.000 θέσεων.
Πιστεύετε θα γεμίζει;εγώ δεν θέλω να το μισογεμάτο,γιατί με 25.000 κόσμο σε κάθε ματς ας πούμε θα είναι ΜΙΣΟ.
Το να γεμίζει 2-3 φορές τον χρόνο και να είναι ψιλοφούλ στα Ευρωπαϊκα(τι είπα τώρα ε;) δεν μου λέει κάτι.
καλύτερα πιο μικρό.γύρω στα 38-39-40 χιλιάρικα..

LoGotHeTiS

• Guest
Mε 25000 διαρκείας σε ένα καινούργιο γήπεδο -που το θεωρώ κάτι παραπάνω από εφικτό αριθμό- μια χαρά θα είναι η χωρητικότητα 50001.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
pedia opws eipa kai prin...42050. Vevea na poume thn alhtheia, duskola tha gemizei.
Ta prwta 3 xronia tha einai tigka...meta omws?
Deite kai to skaki...sthn arxh fulare alla meta?

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Φιλε MAestro και εγω συνφωνω οτι μετα μπορει να υπαρξει καποια πτωση αλλα εχω μια ενσταση για το καραισκακη.

Δεν ειναι οτι δεν πανε οι γαυροι στο γηπεδο..απλα εχουν προπωληθει τα περισσοτερα εισητηρια (ειτε ως διαρκειας ειτε σε επισημους ειτε σε συνδεσμους) και σε μικρα παιχνιδια αυτοι βαριουνται να πανε. Ο επαρχιωτης γαυρος αν δεν ειναι μελος δεν βρισκει εισητηριο (ξεφτιλα..).

Αυτο που με νοιαζει εμενα, και στα @@ μου ο γαυρος, ειναι να παραδειγματιστουμε απο τα λαθη των αλλων. Να φτιαξουμε οικογενειακη κερκιδα και γενικοτερα να προσελκυσουμε τον κοσμο που γουσταρει να παει γηπεδο και να κανει και την βολτα του, (ρε πως περασανε τα χρονια και αλλαξανε τα πραγματα... :-\) οπως και το λεγομενο αδυνατο φυλο (α ρε θοδωρα παντρευτηκες..).

Εγω το μονο που θα ηθελα απο την παε ειναι να πηγαινουνε καποιοι παλαιμαχοι σε γυμνασια δημοτικα και να μοιραζουνε προσκλησεις. Ανοιξε την θυρα 8 και βαλε μεσα πιτσιρικια.Ποιο παιδακι 10 - 15 χρονων αμα παει τουμπα και δει ατμοσφαιρα δεν θα γινει παοκτσακι αρρωστο??Εδω το ανηψακι (7 χρονων) ενος φιλου μου ειχα παει σε ενα ματς με παναχαικη πριν κατι χρονια και κρεμασε αφισες στα καπακια στο δωματιο του.. ;D ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
All right then.......PSIFIZO 42050......STON IDO XWRO....KAI H 4 OLO TO PETALO ANEPAFO..APLA NA TO DYNAMWSOUN KAI GYRW GYRW KAINOURGIO GHPEDO

billaras

• Guest
« Last Edit: March 19, 2008, 22:57:56 by tsakalaki »

Offline agraf

• Αλλαγή
Να σας ρωτήσω όλους εσάς που λέτε για γήπεδο 45-50.000 θέσεων.
Πιστεύετε θα γεμίζει;εγώ δεν θέλω να το μισογεμάτο,γιατί με 25.000 κόσμο σε κάθε ματς ας πούμε θα είναι ΜΙΣΟ.
Το να γεμίζει 2-3 φορές τον χρόνο και να είναι ψιλοφούλ στα Ευρωπαϊκα(τι είπα τώρα ε;) δεν μου λέει κάτι.
καλύτερα πιο μικρό.γύρω στα 38-39-40 χιλιάρικα..

Δεν συμφωνώ μαζί σου. Σημασία δεν έχει να έχουμε ένα γήπεδο που να γεμίζει πάντα γιατί τότα θα κρατπύσαμε αυτό που έχουμε ή θα χτίζαμε ένα 20.000 θέσεων.
Σημασία έχει να έχουμε σταθερά 16-20.000 διαρκείας που με τους ξέμπαρκους να φτάνουμε σε κάθε εντός ματς 25.000-28.000 και στα ντέρμπυ+Ευρώπη να το τιγκάρουμε με 45.000+.
Πέπει να υπάρχει η δυνατότητα στα μεγάλα ματς να έρχονται καποιοι χιλιάδες που δεν είναι τρελλαμένοι για να έρχονται και στα άλλα ματς αλλά η παρουσία τους άνεβάζει ένα επίπεδο το σύλλογο. ΕΠίσης μην ξεχνάμε ότι άν έρθουν 2-3000 φιλοξενούμενοι+ ζώνη ασφαλέιας πέφτουμε στα 35-40000 δικά μας εισητίρια που δεν είναι πολλά για ντέρμου.

Συμπέρασμα: γήπεδο στην Τούμπα 45.000+

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
Παιδια γηπεδο θα χτισουμε οχι περιπτερο..ειναι κ τα λεφτα στην μεση
εμεις ευκολα μπορουμε να λεμε 45.000 αλλα ειναι εφικτο;

επισης να συμφωνησω οτι γηπεδο 45.000 θα γεμιζει ΔΥΣΤΥΧΩΣ 2-3 φορες τον χρονο και αν

Bayern4

• Guest
θα κανουμε γηπεδο 45χ για τους τουριστες;;

επειδη κανουμε καινουργιο γηπεδο νομιζετε οτι θα κανουμε πορεια πρωταθλητισμου;;
εδω δε βγαλαμε το γυμνασιο κ φτασατε στο μεταπτυχιακο;;

ενα γηπεδο εχει εξοδα. oxi mono κατασκευης αλλα κ λειτουργικοτητας.
για να εχουμε ενα γηπεδο 45+ πρεπει να αλλαξουν πολλα.
με τα σημερινα δεδομενα, αυτο που λετε ειναι αυτοκτονια.
επαναλαμβανω, δειτε τι γινεται στην Βαλενθια με το γηπεδο της.

τα δεδομενα που πρεπει να ληφθουν για να αποφασιστει η κατασκευη ενος γηπεδου,
δεν περιοριζονται στο παθος μας για τον συλλογο.

JOHNNYS-4-

• Guest
h dikia mou gnwmh einai ghpedo to LIGOTERO 50.000 xiliarika !! re paidia h omada 8a anebei symantika me ton 8odwra. eistera keitakste p se merika xronia 8a exoun ginei kapia shmantika erga opws metro proastiakos opou h eparxia kai genika olh salonika 8a exei grhgorh prosbash sto ghpedo. kai san PAOK mono tetia terastio ghpedo pou 8a exeis akoma k PAOK na mhn einai kapios 8a 8elei na mpei mesa. ase p olh h boreios ellas 8a apokthsh ton topo latreias tou. na fenonte se ka8e mats akoma k apo poleis plhsion ths salonikas oi proboleis kai na lene oloi paizei o PAOK alla DEN brhka eishtirio.. ase p meta 8a mporoume na diekdikisoume kai telikous championsleague kai uefa kai meta na doune oi eyropeoi ti esti toumpa !!

trelos sporos

• Guest
ακομα μια ανουσια συζητηση για το γηπεδο.
φεραμε ξανα την dimand να μας πει για το γηπεδο..
ευτυχως που εχουν απεργια οι δημοσιογραφοι αλλιως ο πετρουλακης θα τον εβγαζε παλι.
το πρωτοσελιδο του παντως πετυχε τον σκοπο του.

στην ουσια τωρα: αν δεν ερθει ΑΛΛΗ εταιρεια να κανει μελετη για την Τουμπα,
ολα ειναι μια σικε φαρσοκωμοδια που ανθρωποι του ΑΣ Κ των δημοσιοκαφρων προωθουν με συμφερον την τσεπη τους.

μετα την τελευταια γενικη συνελευση, ΟΥΔΕΙΣ δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το τι θα γινει στην επομενη γ.σ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μελη ειναι οντως ψαγμενα επι του θεματος κ δεν προκειται να επιτρεψουν να παμε σε μια λυση μονοδρομο. αλλά πισω εχει ο Κατσαρης την ουρα! τα 2/3 απαρτιας ειναι το στοιχημα.

υγ. 40.000-45.000 ειναι η ιδανικη χωρητικοτητα. μην ενθουσιαζεστε ευκολα. τα παντα ρεει.
δειτε λιγο τι γινεται στην Βαλενθια που εκανε τρομερη πορεια στην ευρωπη

to sosto einai τα παντα ρει  ;D ;D

bagos1

• Guest
paidia sumfono me olous na kanoume ghpedo 30000 h 40 000 h 50 000 ta leuta omos pios 8a ta dwsei??? min nomizetai oti oi etairies 8a kanoune oura eksw apo ta grafeia tis pae kratontas o ka8enas apo mia eguhtiki arketon ekatomirion

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
den tha milhsw gia ta eksoda.pistevw omws oti an ginei 45-50.000 sthn arxh tha'xoume 3-4 sold out to xrono..an omws h omada anevei kai tha gemizei kai me kolopeteinitsa kai pistevw pws tha kanoume kai neous paoktsides afou polloi tha allaksopisthsoun otan doun to megaleio mas...ki an(prwta o theos)pareis kai kana 2 prwtathlimata...oute to olympiako pou exei 71.000 den tha se xwraei.alla prwta prepei na anevei h omada alliws den kaneis tpt
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline ved

• Αλλαγή
τα πραγματα ειναι πολυ απλα.

α)αν ειναι να εχεις ομαδα που θα βολοδερνει μια ζωη με ταβανι την 4η θεση και πατο την 10η θεση η φετινη χρονια μας δειχνει οτι ενα γηπεδο  40,000 θεσεις μας φτανει. με 4 ντερμπι και καμια ευρωπη 5 ματσακια το γεμιζεις.και δεν θα κινδυνευουμε να πεθανουμε απο ασφυξια.

β)αν θες να κανεις καποτε μια μεγαλη ομαδα που να χτυπαει και να περνει πρωταθληματα να παιζει συνεχεια ευρωπη και να μπενει και σε ομιλους τσαμπιονς λιγκ-δηλαδη αυτο που ονειρευομαστε ολοι και που δεν εχει νοημα να εισαι ΠΑΟΚ αν δεν το ονειρευεσαι-τοτε το γηπεδο θα πρεπει να ειναι 50.000+++.
ετσι και το εισητηριο θα μπορει και θα πρεπει να ειναι φτηνο(5 ευρω στα πεταλα) για να κανεις παιδωμαζωμα καθε κυριακη σε ολη την πολη και απο ολη την ελλαδα με στοχο την πιτσιρικαρια και την δημιουργια της νεας πανισχυρης γενιας ΠΑΟΚτσηδων που θα σηκωνει τιτλους και θα κανει κουμαντο οχι ποια σε ολη την Ελλαδα αλλα σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ.

γ)η μπαρτσελωνα κανει 5 φορες τον χρονο σολντ αουτ και στη δεκαετια του 50 πρωτα εχτισε γηπεδαρα και μετα με βαση αυτην εκανε και ομαδαρα.

δ)πολλες φορες τα πραγματα λειτουργουν προοδευτικα.π.χ. φετος με τα διαρκειας και το πανηγυρι στην κερκιδα ερχοταν και κοσμος μονο για να δει αυτο.δεν ηταν τυχαιο που ολοι σφαζοντουσαν να ερθουν στην 4.
ετσι και με το γηπεδο,ο αλλος που ακουσε πανηγυρι και ηρθε γετος,θα ακουσει ΤΡΕΛΑ ΑΠΟ 50,000 ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ. και θα του σηκωθει η τριχα.μεχρι και διαρκειας θα αγορασει.
πως να το πω αλλιως να το καταλαβετε.καποιος μπορει να παει βο0λτα και αστην αγορα αλλα εντυπωσιασμενος απο το μεγεθος την ανεση και την χλιδη πηγαινει στο εμπορικο κεντρο.
οποτε αν ακουσει νεο γηπεδο 35,000 θεσεις ουτε που θα ενδιαφερθει.

σκεφτειτε να εχουμε και καμια ομαδαρα να πεταει 3αρες,να κανουμε ολα στην κερκιδα,στην νεα 4 να αναβουν 100 πυρσοι σε πεταλο 20,000 κοσμου,και να μας δειχνει πανελλαδικα η ερτ,

δεν θα εχουν παει τζαμπα οι κοποι μας τοσα χρονια.