Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #6500 on: January 28, 2020, 18:46:14 »
1. Δεν είμαι δικηγόρος αλλά νομίζω κάτι δεν πήγε καλά στη νομική υπηρεσία. Τόσες μέρες δεν άκουσα ούτε ένα νομικό επιχείρημα. Χρειάζεται κι άλλη στελέχωση- μην πω αντικατάσταση.
2. Η πολιτική του συλλόγου για ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να είναι θέμα ενός ή 2 ατόμων. Πρεπει οπωσδήποτε να χαραχτει μια στρατηγική από τους κατάλληλους ανθρώπους. Ο ΑΣ είναι ένα παράδειγμα. Στρατηγική φυσικά στο dna του ΠΑΟΚ.
3. Η ομάδα πρεπει όχι να μείνει ανεπηρέαστη αλλά αντίθετα να μπολιαστει με οργή και λύσσα. Αυτό πρπει να το αναλάβει ο κοσμος πχ σύνδεσμοι στις προπονήσεις.
4. Για το τμημα επικοινωνίας της ΠΑΕ ότι είπε και για το νομικό τμήμα. Τουλάχιστο μεγαλύτερη στελέχωση και οργάνωση.
5. Τέλος τυχόν θυσία παραίτηση ντεμεκ του αβγενακη ώστε να εκτονωθεί ντεμεκ η κατάσταση θα είναι στάχτη στα μάτια και χάντρες για τους ιθαγενείς.
6. Χαίρομαι στην φάση που είμαστε που εισπράττω καθολική αντίδραση των συνοπαδων για την αλλαγή του νόμου άρον άρον. Εννοείται και εγώ θέλω να πάει μέχρι τέλους και αν αποδειχθεί ευθυνη να πέσουμε. Μαζί με τον γαύρο βέβαια που θα πάει επίσης κανα 2 κατηγορίες παρακάτω για τα στημένα.
« Last Edit: January 28, 2020, 18:56:35 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #6501 on: January 28, 2020, 19:21:04 »
Η αλλαγή νόμου γίνεται με τέτοια σπουδή που τους καρφώνει. Θέλουν πάνω στην αναταραχή και την επίθεση στον ΠΑΟΚ να περάσουν αυτό που θέλανε από την αρχή. Άλλωστε αλλαγή νόμου με αναδρομική ισχύ είναι τρελλό.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6502 on: January 28, 2020, 19:23:35 »
Έχω ξαναπεί ότι συμμαχίες με κουγιες σαγωνιες μπεους και τριανταφυλλοπουλους δεν έχουν χαΐρι γιατί την επόμενη σου μπηγουν πισώπλατα το μαχαίρι. Όμως το παρακάτω άρθρο από τη ζούγκλα είναι πολύ δυνατό
https://www.zougla.gr/sports/article/to-stisimo-tou-eona

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6503 on: January 28, 2020, 19:26:48 »
Ο νόμος αλλάζει και μια ανακοίνωση που να λέει στείλτε τα όλα στη δικαιοσύνη δε βγάζεις σαν ΠΑΟΚ.
Μεταξύ μας καλά τα λέμε αλλά το μούχτι για την κοινή γνώμη θα αφήσει για πάντα το στίγμα πως έκανε τράμπα τον υποβιβασμό με την αφαίρεση γιατί βρώμα ήμασταν.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6504 on: January 28, 2020, 19:27:53 »
Η αλλαγή νόμου γίνεται με τέτοια σπουδή που τους καρφώνει. Θέλουν πάνω στην αναταραχή και την επίθεση στον ΠΑΟΚ να περάσουν αυτό που θέλανε από την αρχή. Άλλωστε αλλαγή νόμου με αναδρομική ισχύ είναι τρελλό.
Εμένα στη Γ Γυμνασίου που έκανα αγωγή του πολίτη πριν 35 χρόνια μας έλεγε ο καθηγητής ότι κάθε κατηγορουμενος δικάζεται με το νόμο που ίσχυε την στιγμή του εγκλήματος. Η αλήθεια ειναι ομως ότι εδώ ακούσει και για νόμους με αναδρομική ισχύ, ας μας πει ένας δικηγόρος, κωφαλαλε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6505 on: January 28, 2020, 20:11:19 »
Έχουμε το σκεπτικό της απόφασης από την ΕΕΑ; Γνωρίζουμε ακριβώς τους λόγους; υπάρχουν πρακτικά που αποδεικνύουν ότι υπάρχει παράβαση; Αν όντως υπάρχει παράβαση και έκανε μαλακία ο Σαββίδης Β εθνική αύριο και τέλος αν όμως ισχύει το αντίθετο τότε όχι μόνο πρέπει να πέσει κυβέρνηση αλλά πρέπει να έχουμε και θύματα

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #6506 on: January 28, 2020, 20:32:59 »
Κι εγώ αυτό περιμένω να διαβάσω londreze...
Γιατί όλοι λένε ότι είναι μέτοχος ο Σαββίδης στην ΠΑΕ Ξάνθη, που προκύπτει αυτό; Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι αγόρασε ένα ξενοδοχείο ο ανηψιός
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #6507 on: January 28, 2020, 20:59:15 »
Εσύ ρε μεγάλε θα εμφανιστεις;Δεν γίνεται η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ να είναι οι αναρθρες κραυγές και τα κεκεδισματα του γκαγκατση,οι ανακοινώσεις του Δούκα,ο Κόλκας και το ινσταγκραμ του Γιωργάκη....

Βγες μπροστά και μίλα... γιατί η σιωπή δείχνει ενοχή γαμω το ξεσταυρι μου
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #6508 on: January 28, 2020, 21:23:17 »
Το είχα γράψει και πρόπερσι, να το γράψω και τώρα.

Αν αντί για το νομικό επιτελείο μας έστελνες εμένα, τον Ζε και μια μαϊμού τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί;

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6509 on: January 28, 2020, 21:43:57 »
Αναθεμα αν κερδισαμε κατι ποτε απο τους νομικους της ΠΑΕ. Βαλτε καλυτερα τον Ζε.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6510 on: January 28, 2020, 21:48:34 »
Ρε μαλακες ο γαύρος βγάζει ανοιχτή επιστολή προς τη Βουλή,  έχει επιτελείο ολόκληρο, εσείς θα κουνηθειτε καθόλου γαμω την πουτανα μου? Ή θα μείνετε στα τουι και στα ινστα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6511 on: January 28, 2020, 21:51:31 »
Χαιρετίσματα στον Μπίρδα έδωσες σήμερα; Πώς την κόβεις τη χωρίστρα του, μερακλήδικη; Σωραίος ρε παλλίκαρε! Και ο γιόκας σου, ωραία πλάνα από το χιονοδρομικό ανεβάζει. Αυτά, και κάποιες χιλιάδες που φρικάρουν με τα αίσχη του σκιώδους πρωθυπουργού, που κάνει ό,τι θέλει και παίζει μπάλα μόνος του όσο εσύ τα γράφεις όλα στ' άγραφα...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6512 on: January 28, 2020, 23:10:52 »
Πρεπει να δοθει τελεσιγραφο στους βουλευτες πριν την αυριανη ψηφοφορια απο τον ΠΑΟΚ και τον κοσμο.
Πρεπει να πιεστει ο καθε πουτανας γιος δουλος πριν παει να ψηφισει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #6513 on: January 29, 2020, 00:56:21 »
Καποια σχόλια από μέρους μου, οσο το δυνατόν πιο νηφάλια σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

1. Συμφωνώ απολυτα με HOMO και κανα/δυο ακομα παιδια που αναφέρθηκαν σε αυτό. Δυστυχώς η σιωπή της ΠΑΕ σήμερα είναι απογοητευτική και ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ. Επρεπε να βγουν και να δωσουν επισημη γραμμή ότι δε γουστάρουμε καμία τροπολογια και "χάρη" και ότι θελουμε να λαμψει η αληθεια στα δικαστήρια. Και όχι να αφηνουν το γαυρο να βγαζει ανακοινώσεις ότι και καλα ευνοούμαστε κι από πάνω...
2. Οι αναλύσεις που εχουν γινει από τους περισσότερους σε σχεση με τα κινητρα γι'αυτο που γινεται είναι απολυτα σωστές. Είναι ξεκαθαρο ότι είναι στημενο και (αριστοτεχνικά) κατευθυνόμενο.
3. ΑΛΛΑ νομίζω ότι μπερδεύουμε (και ΠΑΛΙ όπως και προπερσι με τα παιχνίδια που δεν αρχισαν ή δεν τελειωσαν) το ΔΙΚΑΙΟ με τα ΝΟΜΙΚΑ. Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι τοσο απλά οσο θελει να τα παρουσιάζει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και καποιοι συνοπαδοί μας. Αλλιώς δεν θα καταθέταμε υπόμνημα 50 σελίδων... Οπότε ας μην ειμαστε αφελείς και ας σηκώσουμε τα μανίκια για να πολεμήσουμε με όλα τα όπλα μας.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6514 on: January 29, 2020, 02:19:36 »
H απάντηση μάγκες δωθηκε από τον Ιβαν μετα την συνάντηση των 4...

"Εμείς θα είμαστε ενωμένοι ΚΑΙ την επόμενη μέρα".

Αυτό που ξέρω στα ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι ότι στην συνάντηση που είχαν οι 4, μεταξύ Ιβάν και Μαρινάκη ειπώθηκαν πολύ χοντρά πράγματα, ο ένας απείλησε τον άλλο (και με χοντρές βρισιές κιόλας).

Οπότε, 2 τινά παίζουν περί σιωπής της ΠΑΕ:

1) Να έχει και άλλο άσσο στο μανίκι ο Μαρινάκης ώστε να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ
2) Η ΠΑΕ Να ετοιμάζει στον Μαρινάκη χοντρό χουνέρι με βάση τα στημένα

Η ουσία πάντως λέει ότι ο Ιβάν δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια-δεν το έχει κάνει ποτέ. Το αν θα γίνει φέτος ή του χρόνου το χτύπημα στον Μαρινάκη, δεν μπορώ να το ξέρω. Όλα τα φαινόμενα δείχνουν πάντως ότι το πρωτάθλημα φέτος, χάθηκε...

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6515 on: January 29, 2020, 03:08:22 »
Νταξ η ιστορία μου θυμίζει τον Φωτακη τον ποδοσφαιριστη. Έκανε κρυφή δουλειά. Τόσο κρυφή που κανείς δεν την είδε.
Πάντως ο δούκας είπε ότι θα βγάλει η παε ανακοίνωση για την ψηφοφορια και θα προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #6516 on: January 29, 2020, 09:07:33 »
E πότε περιμένει να βγαλει την ανακοίνωση για την ψηφοφορία, αφού πρώτα τελειώσει...  :-\

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6517 on: January 29, 2020, 09:22:57 »
η επιτροπη ηταν παρανομη και πρεπει να της γαμηθει το μουνι της παναγιας τους
ενα αυτο
δυο, οι γαυροι στα φμπ τους ειναι ΧΕΣΜΕΝΟΙ οπως και μερικοι δικοι μας αντιστοιχα
λενε οτι ο ιβαν θα τους τη φερει στο δικαστηριο, ΑΝ παντα τιμωρηθουμε και στη σουπερλιγκ...
θα πανε λεει στο κας κτλ

ας μην προτρεχουμε

συσπειρωση, στραβοστομια, ελλειψη στοματικης υγιεινης και θα τα καταφερουμε

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6518 on: January 29, 2020, 09:29:11 »
Αυτό που δεν θα δεχτώ από την ομάδα είναι χαλάρωση. Ο ίδιος ο Ιβάν πρέπει να κατέβει στα αποδυτήρια να τους γαμήσει στα βρισίδια και να τους πει ότι θέλω διπλό με βαζέλι και τίποτα άλλο.Καμία χαλάρωση. Αυτό θέλουν να τα παρατήσουμε και να ξεφτυλιστούμε. Η ομάδα πρέπει να μείνει ψηλά μέχρι τέλους
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #6519 on: January 29, 2020, 12:18:00 »
Ðåñßìåíá üëï áõôü ôï ó÷Ýäéï êáôÜ ôïõ ÐÁÏÊ êáé õðÝñ ôïõ ãáýñïõ íá âãåé ìå ìéá äõíáìéêÞ áíáêïßíùóç ôçò ðáå ÐÑÉÍ ôç óçìåñéíÞ øçöïöïñßá êáé íá ðáßæåé prime time ìüíéìá óôï open.
Äõóôõ÷þò äåí Ýãéíå ôßðïôá áð’ áõôÜ.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!