Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 294004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #6060 on: February 05, 2018, 16:16:16 »
Εγώ πάντως το ότι έγινα 40 χρονών για να δω τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του δαφνοτσιμπουκωμένου ομοφυλόφιλου να κλαίει με λυγμούς on camera live κι όλας με τον σάββα -κερατά- θεοδωρίδη κρατώντας σφουγαριστρα να σκουπίζει τα δάκρυα δεν μπορώ να μην του το πιστώσω. Αν φέρει μάλιστα και το πρώτάθλημα φέτος   παρά τα καλοκαιρινά του εγκλήματα τότε θα έχει πραγματοποιήσει σχεδόν όλες τις επιθυμίες μου για τον ΠΑΟΚ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6061 on: February 05, 2018, 20:38:21 »
Ως λίγο μεγαλύτερος που έζησα για τα καλά το τελευταίο πρωτάθλημα έχω να πω το εξής:
Από τότε η αδικία,  η ανισονομία και να το μας πουλάνε τρέλα έχει μπει στο πετσί μας με αυτό μεγαλώσαμε.
ο ΠΟΝΤΙΟΣ άργησε αλλά έβαλε μία τάξη. Μην έχουμε κοντή μνήμη (Χαρλαβάνης, Μποροβήλος, Σπάθας κτλ) για αυτά που μας στέρησαν ή δε μας άφησαν να διεκδικήσουμε.
Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να ζήσουμε ή μάλλον ζούμε στιγμές ΄85. Έχουμε το πάνω χέρι, διότι η ΚΕΔ δεν κάνει τα χατίρια του χοντρού και αυτό πιστώνεται στον Σαββίδη.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #6062 on: February 06, 2018, 23:27:35 »
Εγώ πάντως το ότι έγινα 40 χρονών για να δω τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του δαφνοτσιμπουκωμένου ομοφυλόφιλου να κλαίει με λυγμούς on camera live κι όλας με τον σάββα -κερατά- θεοδωρίδη κρατώντας σφουγαριστρα να σκουπίζει τα δάκρυα δεν μπορώ να μην του το πιστώσω. Αν φέρει μάλιστα και το πρώτάθλημα φέτος   παρά τα καλοκαιρινά του εγκλήματα τότε θα έχει πραγματοποιήσει σχεδόν όλες τις επιθυμίες μου για τον ΠΑΟΚ.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6063 on: February 08, 2018, 22:40:55 »
ξαναδωστους μαλακα δανεικους ,σωσε και αυτους ,σωσε και τον βαζελο
λες και δεν ξερεις τι σημαινει αθηνα τοσα χρονια ρε μαλακα
μονοι μας και ολοι τους ητανε μια ζωη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #6064 on: February 08, 2018, 22:45:29 »
Ετσι ειναι bane. Αλλα η πολιτικη απεχθανεται τα κενα. Αν τους αφησεις εσυ θα τους αναλαβει αλλος. Και ο πρωταθλητισμος χρειαζεται οσο μεγαλυτερη επιρροη γινεται  ;) Ουδεν κακο αμιγες καλου!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6065 on: February 08, 2018, 23:42:37 »
Αν σε βριζουν κατι κανεις καλα
Το Να σε χλευαζουν σκουπιδια παιδεραστες λαμογια και αφραγκοι να φοβασαι

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #6066 on: February 09, 2018, 09:28:00 »
Αγόρασε το μετρόπολις που σε τρυπάει καθημερινά

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6067 on: February 12, 2018, 22:02:34 »
Ειστε ΜΑΛΑΚΕΣ και τρυπημενοι αν δεχτείτε να γινει ο τελικος στην μπουρδελουπολη! Αυτό παει σε ολη την διοικηση, εννοείται!
« Last Edit: February 12, 2018, 22:27:19 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #6068 on: February 13, 2018, 09:47:44 »
Υπερβολές. Εδω πάνε να παρουν το πρωταθλημα, ειναι "τρυπημενοι" κατ'εσενα. Μετα απο αυτα που εγιναν περσι στο Βόλο δεν μπορουν να ξαναζητησουν Βολο. Πρεπει να διαλέγεις τις μαχες σου λενε (σωστά)...

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #6069 on: February 13, 2018, 18:43:27 »
Υπερβολές. Εδω πάνε να παρουν το πρωταθλημα, ειναι "τρυπημενοι" κατ'εσενα. Μετα απο αυτα που εγιναν περσι στο Βόλο δεν μπορουν να ξαναζητησουν Βολο. Πρεπει να διαλέγεις τις μαχες σου λενε (σωστά)...
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6070 on: February 13, 2018, 20:06:33 »
Aπο ποτε γιναμε υπερανω δε το εχω "πιασει" πραγματικα. Ο άλλος πηγε να συναντησει τον Περειρα για να διασφαλισει την "ισονομια" στο πρωταθλημα, λες και μεχρι τωρα εχουν γινει οργια υπερ μας και εμεις στον κοσμο μας. Δεν εχεις καταλαβει την προπαγανδα τους, που πανε να μας βγαλουν ευνοημενους αν σηκωσουμε την μεγαλη κουπα;
Εχεις ρωτησει κανενα που πηγε κατω το 2014, στον τελικο, την ταλαιπωρια που εζησαν τα παιδια που πηγαν για να παει ο βάζελος στο γηπεδο του ατσαλάκωτος σε ένα τεταρτο;
Δηλ δεν υπαρχουν αλλα γηπεδα εκτος Βολου και ΟΑΚΑ; Το αρθρο 5 το λεει ξεκαθαρα. Ως οτου δειξουν οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙ σεβονται τον λαο, ναι εχω τις αμφιβολιες μου για μερικους εκει μεσα.
Ακομη υπαρχει βαζελος στα γραφεια μας. Το χανουμι πηρε μπουλο!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #6071 on: February 14, 2018, 00:20:46 »
Ωραιά ολα αυτα που λες αλλα δεν απαντανε στην ουσια. Ειπες οτι θα ειναι "τρυπημενοι" αν δεχτουν να γινει ΟΑΚΑ. Το οποιο ειναι σιγουρα υπερβολικο και ειναι εγγυημενος τροπος να αρχισουμε παλι να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.

Δηλαδη τον τελικο το 2014 τον χασαμε απο την ταλαιπωρια των οπαδων μας. Οχι βεβαια.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #6072 on: February 14, 2018, 10:31:26 »
Δεν υπάρχει λόγος να πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Τόσοι γαύροι υπάρχουν, τόσα χανούμια. Τόσα site του κώλου που τα χώνουν στη Μεγάλη ΠΑΟΚάρα. Φορτώστε από την καθημερινότητά σας, ακόμα και από Αδέρφια ΠΑΟΚτσάκια και βγάλτε όλη σας τη χολή και τη ζωχάδα επάνω στους αλλόθρησκους και τα μέσα τους.
Κοινώς, γαμήστε τους..!
Μεγάλε ΠΑΟΚ, για Σένα ζούμε

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6073 on: February 14, 2018, 20:13:59 »
Ωραιά ολα αυτα που λες αλλα δεν απαντανε στην ουσια. Ειπες οτι θα ειναι "τρυπημενοι" αν δεχτουν να γινει ΟΑΚΑ. Το οποιο ειναι σιγουρα υπερβολικο και ειναι εγγυημενος τροπος να αρχισουμε παλι να πλακωνόμαστε μεταξύ μας.

Δηλαδη τον τελικο το 2014 τον χασαμε απο την ταλαιπωρια των οπαδων μας. Οχι βεβαια.
Μπορω να εχω την αποψη μου; Κοιταξε μονο την εμμονη τους με μολεδο και κουρμπελη, την εμμονη τους να κανουν αλισβερισι με τον βαζελο με καθε τροπο και την επικοινωνιακη ηττα. Κοιταξε που παιζουν δυο παικτες μας ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ απο εμας. Τωρα αν ολα αυτα εσυ τα βλεπεις νορμαλ ειναι αποψη σου. Αφησε εμενα να εχω την δικη μου.
Και ναι καποιος εκει μεσα τους "τρυπαει", τα γεγονοτα αυτο δειχνουν!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #6074 on: February 15, 2018, 10:50:37 »
Προφανώς και μπορεις να εχεις την άποψη σου, αυτο εννοειται.

Για το τελευταιο που λες, νομιζω οτι το παιχνιδι γινεται για την ΕΠΟΜΕΝΗ μερα του βαζελου, σε ποιο στρατοπεδο θα βρισκεται στη μετα-Αλαφουζο εποχη...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #6075 on: February 25, 2018, 22:28:19 »
Πρέπει να γίνει της πουτάνας τώρα.
Αλλιώς θα γελάνε μαζί σου για το πως σε στήσανε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #6076 on: February 25, 2018, 22:43:57 »
Οποιος δε μπορει να διοικησει σηκωνεται και φευγει
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6077 on: February 25, 2018, 22:47:06 »
Στελεχη θελουμε, ικανα, οχι τυπου Κυριακου η Σβουρα, αυτα ειναι μια χαψια για τους απο κατω επιστημονες

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6078 on: February 25, 2018, 22:52:45 »
Εντάξει ρε και αυτοί με σαββα και καραπαπα είναι. Το θέμα είναι τι γίνεται στο παρασκήνιο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6079 on: February 25, 2018, 22:58:29 »
Γιατι καραπαπα και σαββα τους εχεις για ανικανους? Εγω νομιζω το αντιθετο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ