Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 295743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5820 on: August 11, 2017, 20:17:09 »
Ναι θα πεταξουν αετο. Ποιος να κραξει μωρε; απλα οκ εχει ολα τα γνωρισματα του ποντιου. Τεσπα ας αρχισουμε να τον βλεπουμε οπως του αρμοζει. Κοινως... μαλλον εχει ακαταλογιστο μαγκες!

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5821 on: August 11, 2017, 23:55:52 »
Βγήκαν 2-3 σήμερα στον πετρουλάκη και ψιλοέκραξαν τον γεμιστάνα και οι επόμενοι ασχολούνταν με αυτούς που τόλμησαν να κακολογήσουν τον άγιο αυτόν άνθρωπο. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5822 on: August 11, 2017, 23:58:04 »
πρωτα από ολα βεβαια δεν υπαρχει σωτηρια επειδή φτασαμε στο 2017 και ακομη ο πετρουλακης με το μουστακι του κανει εκπομπες και κοσμος τον ακουει  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5823 on: August 12, 2017, 00:12:54 »

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5824 on: August 14, 2017, 23:45:08 »
«Κατεβαίνω για να εμποδίσω τον Σαββίδη»

Άνοιξε τα «χαρτιά» του για τους... στόχους του ο Γιώργος Καλαντζής

Σε... τρικυμία ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ ο οποίος «βλέπει» πολιτικά οφέλη πίσω από τις εκλογές που έρχονται.
Ο Γιώργος Καλαντζής μίλησε για την πρόθεση του να «κατέβει» ως υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΠΟ υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του πώς μεταξύ άλλων στόχος του είναι να εμποδίσει τον Ιβάν Σαββίδη να εξυπηρετήσει συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε σε συνέντευξη του στο ΚΑΝΑΛΙ 1:

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. μετά τη δήλωση του κύριου Σαββίδη πως, όσο εξαρτάται από αυτόν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν θα βρεθούν στην  Κυβέρνηση. 

Θεωρώ πως στον  ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να ελέγξουν  ακόμη  μια Ομοσπονδία προς πολιτικό όφελος και αυτά τα συμφέροντα τα εξυπηρετεί και ο κ. Σαββίδης. Για αυτό ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως πρώην Υπουργός θεώρησα πως έπρεπε να προβώ σε αυτή την κίνηση. Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι μου το πρότεινε, μου το ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης.

Το ξεκαθαρίζω αυτό και  απευθύνομαι σε αυτούς που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, στη μεγάλη πλειοψηφία, δηλαδή, των πρόεδρων, των εκλεκτόρων να το πω σωστότερα, που θα ψηφίσουν.  Να τονίσω, επίσης, πως δεν βλέπω σε καμία περίπτωση την ΕΠΟ ως ένα «εργαλείο» για τη Νέα Δημοκρατία.

Εξάλλου, παλιότερα ως Αντιπροεδρος της Βουλής,  ως Υπουργός ίσως να ήμουν πιο αγαπητός στους «αντιπάλους μου», εντός εισαγωγικών, από ό,τι σε συναδέλφους από τον ίδιο χώρο. Το πολιτικό μου παρελθόν αποδεικνύει  πως είμαι δίκαιος στη συμπεριφορά μου και μπορώ να κρατάω ισορροπίες απέναντι όλων, είτε με ψήφισαν είτε δεν με ψήφισαν.

Δεν κατεβαίνω για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας αλλά κατεβαίνω σίγουρα για να εμποδίσω τον κ. Σαββίδη να κερδίσει την Ε.Π.Ο. ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΑΟΚ24

Χαχόλε ξύπνα. Τελείωνε με τις μεταγραφές...μας τα έχεις πρήξει, μπες στους ομίλους του Εουρόπα και γάμησε κανά πουστράκι εδώ στη Μακεδονία.
Μαλάκα σε ανεβάζουνε μαλάκα σε κατεβάζουνε κάτι καρτούν τύπου καλαντζή.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5825 on: August 15, 2017, 01:15:53 »
Εισαι μαλακας Ιβαν, ΜΑΛΑΚΑΣ. Να θελουμε ολοι να συστρατευτουμε μαζι σου να τους γαμησουμε ολους, και συ να καταφερνεις με τις συνεχεις μαλακιες σου να μας ξενερωνεις!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5826 on: August 15, 2017, 12:06:37 »
το μονο σιγουρο οτι δεν ειναι μαλακας αδερφε. Δε νομιζω να χρειαζεται εσενα και κατι γραφικους που δε τον αναγνςωριζουν ως μαικηνα ευεργετη του ΠΑΟΚ, της πολης, της βορειας Ελλαδας.Μια χαρα εξυπηρετει τους σκοπους του το πως διαχειριζεται την ομαδα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5827 on: August 15, 2017, 16:43:43 »
Ξυπναει σιγα σιγα ο κοσμος αδερφε, εγω ετσι νομιζω. Εγω ακουω δεξια και αριστερα καποιους που επιναν νερο στο ονομα του να εχουν αρχισει να το βλεπουν αλλιως το εργο. Οχι πολλοι βεβαια, λιγοι ειναι. Εγω φυσικα προτιμω αντι να εχει ο Ιβαν αντιπολιτευση απο εστω λιγους, να κανει εργα ωστε να εχει ολον τον κοσμο στο πλευρο του. Αλλά αυτα ειναι ονειρα απατηλα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5828 on: August 16, 2017, 12:14:05 »
Για να μη ξεχνιομαστε παει και το παραμυθακι που πιστευαν και αναπαρηγαγαν οι πιο ξυπνιοι υποστηρικτες του ρωσου. 'Χαζος ειναι να επενδυσει οταν ο φαταουλ ελεγχει τα παντα και θα μενει παντα δευτερος?'
Μας τελειωσε κ αυτο. Με τις εκλογες ενοψει οπου τουλαχιστον ο φαταουλ θα χασει τωρα το τι γινεται με τιγρη ο ρωσος το ξερει καλυτερα και καινουριους πινακες διαιτητων η ομαδα εχει το ιδιο μπατζετ με περυσι ενω κλασικα ακουγαμε απο τους αυλοκολακες για ιβαν αμασητο 'παρτε παιχταραδες' και αλλα τετοια. Μια αγορα και ενας δανεισμος προς το παρον, αλλοι 3 δανεισμοι στον οριζοντα και ο Πριγιοβιτς του 1.8 παραμενει η ακριβοτερη επενδυση, και πολυτελεια για τον ΠΑΟΚ με την τροπαιοθηκη να περιμενει την κουπα του τσουλου.
Ως εκει ειναι ο ρωσος, οχι λογω τσεπης, λογω συμφεροντων. Βαση αποτελεσματων 5ετιας διοικηση πρωτοδικειου σοβαρη που να εμπνεει οσο ο κλεφτης αλλα χωρις ολα τα υπολοιπα θα μπορουσε με σοβαρη διαχειριση του αγωνιστικου τμηματος να εχει πετυχει περισσοτερα
Αλλα ο ρωσος εχει χρημα και ο αιλυν ΠΑΟΚτσης ακομα κ αν δεν το δινει τον στηριζει γτ ειναι ραγιας ως το μεδουλι και καβλωνει με φραγκατους μαικηνες ευεργετες.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5829 on: August 16, 2017, 13:04:16 »
Να προσθέσω απλά ότι την χρονια που έκανε την "υπέρβαση" του 1.8 για Πριγιοβιτς , είχε πρώτα εισπράξει 13.5 εκατομμύρια από πωλήσεις παικτών.
Και από την επομενη χρονια ξανά στους δανεικούς.

Αφού ακόμα κι έτσι όμως μπορεί και κάνει τις δουλειές του και βάζει τον ΠΑΟΚ μπροστά, ποιο το κίνητρο να αλλάξει?

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, μονο αν δημιουργηθεί αμφιβολία για τις πλάτες του ΠΑΟΚ, υπάρχει ελπίδα για κάτι διαφορετικό.
Αλλα για να συμβεί αυτό, θέλει συνεχές και μαζικό κράξιμο για την βαλτωμένη μετριότητα των τελευταίων έξι ετών.
Η αλήθεια είναι ότι πέρσι ήμουν πιο αισιόδοξος από φέτος ότι πλησίαζε αυτή η ώρα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5830 on: August 16, 2017, 13:33:01 »
Κοντε φυγε, μας ντροπιαζεις
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #5831 on: August 18, 2017, 00:17:48 »
Νταξει ρε μουνοπανά διαχειριστη. Μπηκες ομιλους γιουροπα. Διαχειρισου τωρα τα κερδη και κανε 3 μεταγραφες χωρις να χωσεις χερι τσεπη πουστη
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5832 on: August 18, 2017, 12:44:52 »
Εκλογες ΕΠΟ
Γραμμενος 48
Καλαντζης 20

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5833 on: August 18, 2017, 12:56:16 »
Δε μπορώ παρά να σου πιστωσω την νίκη στην εκλογή γραμμένου.Μακάρι να ήσουν τόσο καλός και στην δοιηκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά δεν είσαι ούτε στο ελάχιστο. Όπως και να έχει, είναι τεράστια προσωπική σου επιτυχία και μπράβο σου!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #5834 on: August 18, 2017, 18:25:54 »
Με υπομονή και μεθοδικότητα ΓΚΡΕΜΙΣΕ το προπύργιο του πουστογαυρου κόντρα σε κόμματα και ποκ.
Αυτά που έκανε σε 5 χρόνια δεν έγιναν ποτέ στην προσφατη ιστορία του ΠΑΟΚ (χρεη, κατεστημένο)
Τώρα μένει να κάνει ομαδάρα στη μπαλα που να τα σαρώνει όλα.
Μπράβο Ιβάν

Υ.Γ. Μαικήνα, σπαγγο, γραφικό, ευεργέτη, σπεκουλαδορο, επενδυτη, μπλιατ, διαχειριστή Ο,ΤΙ θες πες τον, χρέη και επο όμως καθαρισε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5835 on: August 18, 2017, 18:37:53 »
Δε μπορώ παρά να σου πιστωσω την νίκη στην εκλογή γραμμένου.Μακάρι να ήσουν τόσο καλός και στην δοιηκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά δεν είσαι ούτε στο ελάχιστο. Όπως και να έχει, είναι τεράστια προσωπική σου επιτυχία και μπράβο σου!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5836 on: August 20, 2017, 21:29:26 »
Οι συνέπειες του να γίνεται η ομάδα μπουρδέλο άνευ λόγου για άλλο ένα καλοκαίρι φάνηκαν άμεσα.. όλα ζάχαρη
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5837 on: August 20, 2017, 21:44:30 »
Η ομάδα φωνάζει για παίχτες και δούλεμα. Πάντως, από δούλεμα γενικά, καλά πάμε. Να 'σαι καλά ρε αρχηγέ, που το ρίχνεις αβέρτα για να σε χειροκροτάνε οι κλακαδόροι και όλοι οι εθελόδουλοι γλύφτες.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #5838 on: August 20, 2017, 21:48:59 »
αντε γαμησου

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5839 on: August 20, 2017, 21:52:26 »
Ναι αλλά πήραμε την ΕΠΟ και το Ε