Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 293680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5760 on: May 31, 2017, 14:50:26 »
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5761 on: May 31, 2017, 15:23:08 »
Έξυπνος είναι Georgie αλλά και ο άλλος ο διαπλεκόμενος δεν είναι περιπτεράς. Πιστεύω πως πέρα από το mega σημαντικό είναι το Άργος.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5762 on: May 31, 2017, 15:34:50 »
Να δουμε t.b. Τις επομενες ημερες θα ξεκαθαρισει.
Παντως η πλειονότητα των χρεων-δανειων βαραίνουν τα εντυπα και το Αργος και όχι το MEGA.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5763 on: May 31, 2017, 15:39:28 »
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανει ο Βαρδινογιάννης.
Γιατι αν συμμαχήσει με τον Ιβαν ή πουλησει στον Ιβαν, ο χοντρος θα εχει πιαστεί ο μεγαλύτερος μαλακας της ιστοριας.
23εκ για το in.gr και το Βημα θα εχει δωσει.
Εγω θεωρω τον Ιβαν εξυπνο επιχειρηματία. Αν δεν ηταν, δεν θα εκανε τα λεφτα που εκανε.

βασικά το μέγκα νομίζω ανήκει κατά (μεγαλό ?) ποσοστό στον ΔΟΛ. άρα ο μαρινάκης πήρε και μέγκα.
το ζήτημα είναι ότι στο μέγκα πλέον συνυπάρχουν και οι 2. κανονικά και με το νόμο...
δλδ το διαχειρίζονται και οι 2.
εμένα αυτό... δεν μου αρέσει!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #5764 on: May 31, 2017, 15:44:14 »
@rabbit

Δεν ισχυει αυτό που λες. Ο χοντρος πηρε μονο το 22% του MEGA με τον ΔΟΛ.
Το άλλο 20% το εχει ο Σαββιδης. Εδώ η μετοχικη συνθεση.

***Οικογένεια Βαρδινογιάννη 35%

***Βαγγέλης Μαρινάκης 22,11%

***Ιβάν Σαββίδης 19,63%

***Φώτης Μπόμπολας 13%

***Δημήτρης Κοπελούζος 4,5%

***Βίκτωρ Ρέστης 3,13%

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #5765 on: May 31, 2017, 15:45:28 »
Rabbit 22%  έχει ο δολ στο μεγκα, άρα όλα εξαρτώνται από Βαρδή, οποιος πάρει το 35% που έχει είναι αυτόματα κ ο νεος me mega, ο ρώσος έδωσε προσφορά για να δώσει πολύ χαμηλή ήξερε ότι δεν θα κερδίσει ποτέ με τέτοια προσφορά, αλλά δεν του έκανε ούτε το ποσοστό γδ κ να έπαιρνε το 22% του δολ πάλι δεν θα την μεγαλομέτοχος θα χε γύρω στο 42% μαζί με το 20% που πήρε από Μπόμπολα, όποτε αυτό που τον νοιάζει πραγματικά είναι το μερίδιο του Βαρδή που τον κανεί μεγαλομέτοχο

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #5766 on: May 31, 2017, 16:06:12 »
ναι ρε παιδιά οκ...
δεν ξέρω (το έγραψα) τις ισορροπίες. απλά λέω ότι συνυπάρχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ πλέον και οι 2 στο μέγκα. τώρα ποιος γαμάει ποιον ας τα βρούν μεταξύ τους.

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5767 on: May 31, 2017, 16:34:15 »
Μπλοκαραν τον Ιβαν από το Μέγκα.
Τί δεν καταλαβαίνετε..? Ο χοντρός αγοράζει το ποσοστό του Βαρδη (τα εχουν βρει ήδη) και ο δικός μας το πουλί.
Για μαλάκα τον είχατε το Μπόμπολα που πουλησε?

Στην επιχειρηματική σκακιέρα πάλι έχασε ο Ιβαν, που πιστευω επιτέλους να καταλαβει οτι παίζει αντίπαλος με μελλοντική κυβέρνηση και όλων των ολιγαρχών της Ελλαδας..
Δύσκολα τα πράματα Ιβαν μου.. σε βαρέλι δίχως πάτο σε βάζουν να πετάς και να χάνεις λεφτά.. και χασκογελάνε..
Στη μεγάλη πίτα δε θα σε αφήσουν να βαλεις το χέρι ποτέ..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5768 on: May 31, 2017, 16:41:25 »
ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα, πολυ ενημερωτικο τοπικ

ιβαν μου τραβα ψοφα, αυταρκης ειναι πλεον ο ΠΑΟΚ και χωρις τα εκατομυρια σου κ αυταρκης μπορει και πρεπει να ναι παντα. αντε αναγουλα με πιανει ασχολουμαστε με τις ντεμεκ κοντρες σου με τους ολιγαρχες λες και δε ξερουμε τι ρολο βαρατε γενικως, και σε υποστηριζουν κιολας μερικοι πιστευοντας αφελως οτι μπορουν οι κινησεις σου να ωφελησουν κ τον ΠΑΟΚ.

τι δουλεια εχουν αυτες οι κουβεντες με τον ΠΑΟΚ, τον χαρακτηρα του, την ιστορια του και την υποσταση του; Καμια, αν ειναι για να μαι πρωτος να περναω τη μερα μου σκεπτομενος με ποιον απο τους ολιγαρχες και τις πολιτικες ελιτ τα χει κιμιασει η τα χει σπασει ο ευεργετης μου και πως αυτο θα επηρεασει τη καψουρα μου ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΙΤΛΟ ΠΟΤΕ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #5769 on: May 31, 2017, 16:45:38 »
ρε dave..πανω που πηγα να γραψω κατι στον parolο ετσι για το κοτσομπολιο για δολ μεγκα κτλ..
ειδα το ποστ σου εφαγα μαγκια και το εσβησα  :'(

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5770 on: May 31, 2017, 17:18:40 »
ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα, πολυ ενημερωτικο τοπικ

ιβαν μου τραβα ψοφα, αυταρκης ειναι πλεον ο ΠΑΟΚ και χωρις τα εκατομυρια σου κ αυταρκης μπορει και πρεπει να ναι παντα. αντε αναγουλα με πιανει ασχολουμαστε με τις ντεμεκ κοντρες σου με τους ολιγαρχες λες και δε ξερουμε τι ρολο βαρατε γενικως, και σε υποστηριζουν κιολας μερικοι πιστευοντας αφελως οτι μπορουν οι κινησεις σου να ωφελησουν κ τον ΠΑΟΚ.

τι δουλεια εχουν αυτες οι κουβεντες με τον ΠΑΟΚ, τον χαρακτηρα του, την ιστορια του και την υποσταση του; Καμια, αν ειναι για να μαι πρωτος να περναω τη μερα μου σκεπτομενος με ποιον απο τους ολιγαρχες και τις πολιτικες ελιτ τα χει κιμιασει η τα χει σπασει ο ευεργετης μου και πως αυτο θα επηρεασει τη καψουρα μου ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΙΤΛΟ ΠΟΤΕ

Αυθαίρετο συμπέρασμα εντελώς όμως..
Καυστικό ηταν το ποστ μου προς τον Ιβαν, που τον παίζουν μπαλίτσα όποτε θέλουν, και όχι υποστήριξης ή οτιδήποτε άλλο είδες.

Από την άλλη δεν κρατάω ούτε εχθρική στάση προς τον Ιβαν, αν με ρωτας..
Κι αυτό διότι τα τακιμιάσματα κλπ που λες δεν τα έχω δει.. όταν τα δω εδώ θα είμαστε να τον βρίζουμε μαζί..

Προς το παρόν βλέπω οτι ο γαυρος παλι δεν τιμωρήθηκε, ο χοντρός έχει πάρει όλα τα ΜΜΕ της χωρας με αλαφουζο,
καποιοι δικοί μας λένε "Αντε Ιβαν κανε κατι για το 50-50 μας σφαζουν σε λεωφορο και οακα" , κάποιοι άλλοι λένε "μαλακα Ρωσσε μόνο για δουλειες μας εχεις, μας γλεντανε με πολεμο ολα τα ΜΜΕ"..
και η ζωη συνεχίζεται..
Ας αποφασισουμε πλεον τί θέλουμε εμείς οι ίδιοι πρωτα, γιατί πολύ παράνοια έπεσε...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5771 on: May 31, 2017, 18:26:38 »
Iβανάκο εδώ δεν είναι Ρωσία...για να αποκτήσεις ακόμα και μία ''ουσιαστικά πτωχευμένη'' εταιρεία πρέπει να ματώσεις οικονομικά.. εδώ είναι ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ
Πρέπει να το κατανοήσεις εσύ και οι σύμβουλοι σου, τα χώνεις τα παίρνεις έτσι απλά.
Για να γίνεις πρώτος μάγκας χώστα στον βαρδινογιάννη και γίνε αφεντικό.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5772 on: May 31, 2017, 18:27:38 »
Έστω ότι δεν ήταν ο σαββίδης αυτός που διεκδικούσε ότι διεκδικεί αυτός, αλλά κάποιος άλλος, ο πιο πλούσιος βούλγαρος ας πούμε που ζει και επιχειρεί στην θεσσαλονίκη, στην κοζάνη, στα γρεβενά, πάλι δεν θα βλέπαμε, βαρδινογιάννηδες, αλαφούζους, μαρινάκηδες, μητσοτάκηδες να συνασπίζονται εναντίον του??Δεν είναι το θέμα ο σαββίδης που τυχάνει να είναι και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Όλο το μέλι είναι εκεί και θα το γεύονται αυτοί, εμείς τα σκατά μόνο και ζήτω η πατρίς
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #5773 on: May 31, 2017, 20:09:16 »
Σε ξεβρακώσανε παλι Ιβαν τα χαμουτζιδικα κορακια. Ολοι αυτοι είναι μια συμμορια. Δεν πιστευω με τιποτα ότι ο χοντρος δεν εχει κανει συμφωνια με τον Βαρδινογιαννη. Εκει είναι ολο το ζουμι. 35% οι πουστηδες και 22% ο χοντρος , ότι θελουν κανουν. Τους αλλους τους γραφουν στα @@ τους. Όπως διαβασα και του Κοπελουζου το μερτικο είναι καταχυρωμενο και δεσμευμενο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #5774 on: May 31, 2017, 22:32:11 »
Μέχρι σήμερα σε γούσταρα. Πλέον τράβα και γαργαλίσου..... αλλαξωκολιές αλλού όχι στον ΠΑΟΚ.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5775 on: May 31, 2017, 22:35:45 »
Και μην ακούσω πως θα γίνουν μεταγραφές από άλλο ράφι. Ο ΠΑΟΚ του χρόνου έχει ένα στόχο, το πρωτάθλημα. Καμία δικαιολογία δεν έχεις.
Εύχομαι να χαίρεσαι και εσύ με την χαρα του Γιάννη.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #5776 on: May 31, 2017, 23:14:16 »
Τεράστιε χαλίφη σου κάναν ο Καλογερόπουλος με τον Θάνο και τον Κομίνη τον κώλο σαν την σωλήνα την Φ20..
Σε γαμάει στο παρασκήνιο ο τελειώμενος βάζελος μέσα στην τούμπα κ εσύ περιμένεις κ πρωτάθλημα βλάχε από το Ροστόφ....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5777 on: June 01, 2017, 10:38:43 »
Κάτι ήξερες και έκανες το διάγγελμα χθες, δυστυχώς όμως σπάνε πλάκα μαζί σου και με τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #5778 on: June 01, 2017, 10:39:09 »
ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΑΡΕ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #5779 on: June 01, 2017, 11:10:09 »
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΡΑΦΙΚΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ