Μπράβο για τα όσα έκανες και βγαίνουν. Αλλά εμένα κάτι με ενοχλεί και με ενοχλεί πάρα πολύ. Ίσως να μην είναι το κατάλληλο τόπικ, αλλά θα το γράψω εδώ. Το να φωνάζουν τα επίσημα και οι προπονητές της κερκίδας το όνομά σου ρυθμικά, είναι κάτι που το ήθελες και το επιδίωξες. Προφανώς, γι' αυτό ζεις και γι' αυτό ήρθες στον ΠΑΟΚ. Αλλά εμένα με προσβάλλει αυτό. Είναι σαν μεγάλο μέρος των οπαδών - και της κοινωνίας - να σου έχει κατεβάσει τα σώβρακα, επειδή κάνεις το αυτονόητο για έναν πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ντρέπομαι να ακούω αντί για σύνθημα ονόματος παίκτη, το όνομά σου να γίνεται σύνθημα. Σαν να λένε ότι εσύ είσαι σημαντικός και όχι οι παίκτες, η δουλειά τους, η ομάδα σε τελική ανάλυση. Δηλαδή οι ίδιοι οι συνοπαδοί μου, λένε ότι η ομάδα είναι του Σαββίδη και όχι δική μας. Είναι σαν να λένε ότι εμείς είμαστε πολύ μικροί μπροστά σου. Είναι δουλοπρέπεια, με λίγα λόγια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ζήτημα και η συζήτηση πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ, προτού γίνουμε γαύρος και χανούμι. Αν δεν έχουμε γίνει, δηλαδή.