Εντάξει, έκανα την μλκια να ξεκινησω διάλογο με βλαμμενο που προφανώς δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε την ευφυία να καταλάβει τι γράφω εγώ αλλά κι οι υπόλοιποι.
Από αυτά που γράφουν όλοι, είναι προφανές ότι κανείς δεν θεωρεί ότι έχουν μπει 80 εκατομμύρια από την τσέπη του ρώσου, είτε γιατί δεν έχει να βάζει 20 εκατομμύρια το χρόνο που λέει ο Ραμπ, είτε γιατί τα βάζει από την μία τσέπη και τα βγάζει από την άλλη που λέει ο κρητη, και πολλές άλλες πιθανότητες. Οποιος γουσταρει να συζητήσει με τον μόνο μπουφο που θεωρεί δεδομένα τα 80 εκατομμύρια, ας το κάνει.
Τώρα κρητη, δεν λες κάτι πολύ διαφορετικό απο μενα. Το να τα βάζει από την μία τσέπη και να τα βγάζει από την άλλη σημαίνει ότι μία εταιρεία του ρώσου είναι προμηθευτής της ΠΑΕ. Δημιουργώντας υποχρεώσεις σε έναν τέτοιο προμηθευτή και μετά να κάνεις αμκ κεφαλαιποιωντας αυτές τις υποχρεώσεις είναι προφανώς μία τεχνητή μορφή αμκ.
Επίσης μάλλον μεγαλοποιεις την ευθύνη και τη δουλειά των ορκωτών. Μόνο ότι τηρούνται τα λογιστικά πρότυπα βεβαιώνουν, τίποτα παραπάνω.
Νταρκ φυσικά και δεν είμαι ο μόνος ξενερωμενος από την πορεία του ΠΑΟΚ. Αλλά όταν κάποιος μου λέει ότι ξέρει την καυλα του ρώσου για τον ΠΑΟΚ, θεωρεί δεδομένο ότι έχει βάλει 80 εκατομμύρια από την τσέπη του και εκφράζει την άποψη ότι το βασικο αντικείμενο συζήτησης σήμερα θα πρέπει να είναι πώς θα αξιοποιήσουμε τα εκατομμύρια του, ε αυτόν τον κάποιον τον θεωρώ λιγότερο ξενερωμενο από μένα. Προσωπικά και βλακα τον θεωρώ αυτόν τον κάποιον...
Υποθετικά μιλάμε ε, καμία σχέση με μελη του φόρουμ