Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5080 on: March 18, 2016, 17:52:16 »
Μεγαλο γελιο με τον μεγιστανα. Μετα τις τοπ μεταγραφες που θα μας κανουν το 20ο κλαμπ στην ευρωπη, μετα τα 150 μυρια προπονητικο κεντρο-θερετρο στην θερμη που σκαλωσε στο 1μυριο προκαταβολη :'(, ηρθε και η επενδυση 300μυρια για υπεργηπεδο :'( :'(
Γελανε και τα τσιμεντα. Μετα απο 4 χρονια παιζω με πελκα μυστακιδη και ο αλλος λεει 300 μυρια θα χωσει. Και το κυριοτερο υπαρχουν ατομα που τα πιστευουν.
Πιο πιθανο να αρχισουν τα εργα για αναβαθμιση της τουμπας να γκρεμισει την μιση 8 και να μεινει ετσι οπως εκανε και στη ροστοφ.
Νεα ταλεντα και γηπεδο τα αιωνια κλισε για να εχει να ασχολειται κατι ο κοσμος οταν η ομαδα ειναι για σφαλιαρες
ΠΑΟΚ G4Α

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5081 on: March 18, 2016, 18:41:28 »
Aς φτιαξει το γυπεδο που γουσταρει και στο καρατασου και στο καραθαναση.Την Τουμπα μην αγγιξει μονο,στην τελικη θα εχουμε το υπεργυπεδο για οταν τιμωρουμαστε με κεκλεισμενων στη Τουμπα,αντε και σε κανα μεγαλο ευρωπικο ματς.
(Τι?κινδυνευουμε να μη βγουμε ευρωπη??Με μεγιστανα κιολας?)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5082 on: March 18, 2016, 21:01:21 »
Την Τουμπα και τα ματια μας, μη την παθουμε σαν τα χανουμια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5083 on: March 21, 2016, 15:23:48 »
Αηδιαστικα βλακας στον χειρισμο του Καρατασου , καταφερε με το καλημερα να προκαλεσει αρνητικες αντιδρασεις των δημαρχων. Ουτε καν λιγη τυπικη ευγενεια, διπλωματια ή εστω "λαδακι" . Τελειως βλαχος και βλακας. Για το συγκεκριμενο θεμα βεβαια στα αρχιδια μου, με βολευει κι ολας. Αλλα τελικα ειχε δικαιο ενας φιλος μου, σκουληκι που δουλευει σε μια απο τις εταιριες του και μου ειχε πει οτι ειναι τοσο βλαχος που δεν ανησυχω οτι θα σας κανει ποτε μεγαλη ομαδα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5084 on: March 21, 2016, 15:55:08 »
Ποιους δημάρχους και ποιο συριζα ρε παιδιά? Στο καρατάσου έχουν δοθεί κομάτια σε δημότες που τα καλλιεργούν, αυτά αμα περάσουν κάποια χρόνια με κάποιον νόμο χρησικτισία μου φαίνεται λέγεται περνάνε στο όνομά τους και θα γίνουν από μπαχτσέδες οικόπεδα. Έτσι με είπε κάποιος μπορεί να με είπε και μαλακίες βέβαια. Όσο έγιναν πάρκα και υγροβιότοποι στο βοτανικό αλλο τόσο θα γίνουν χώροι πρασίνου πάρκα και ρυάκια-ποτάμια-καταράκτες στου καρατάσου. Απλά οι εκάστοτε επιτήδειοι με τις ανάλογες πολιτικές πλάτες θα περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία να το φάνε μετά από κάποια χρόνια. Διαφωνώ με το να γίνει το γήπεδο στο καρατάσου και δεν θέλω ποτέ η έδρα του ΠΑΟΚ να φυγει από την τούμπα, αλλά αυτά με τις οικολογίες, την αναψυχή των δημοτών τους ποταμούς και την άγρια ζωή στον γιουνανιστάν να τα πούν σε κανάνεν αγαθό, διότι ζούμε στην χώρα που το εθνικό της σπορ είναι η απάτη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #5085 on: March 21, 2016, 17:03:03 »
Μεταξύ των άλλων, τον χαρακτηρίζει το αψυχολόγητο (ή και το ακαταλόγιστο κατ' 'αλλους) των ενεργειών του.
Μεγαλύτερη πιθανότητα να γίνει γήπεδο σε άλλο πλανήτη παρά στου Καρατάσου.
Οι χρήσεις γης στη περιοχή καθώς και οι πολεοδομικές διατάξεις που συνδέονται με προεδρικά διατάγματα
είναι απαγορευτικές δια ροπάλου για την ανέγερση γηπέδου στον έν λόγω χώρο.
Μία ακόμα παπάντζα, των ταϊσμένων αρδ και λοιπών κλακαδόρων, όπως το βοηθητικό της Θέρμης,
που τότε εφταιγε η αποκεντρωμένη διοίκηση που δεν άφηνε τις μπουλντόζες του σαββίδη να ξεκινήσουν.
Στην πορεία προέκυψε ο κακός Δήμος που ζητάει πολλά από τον αγαθό μεγιστάνα.
Δύο σανό και μία μπαλαλάϊκα!

Το θέμα είναι ένα. Ας κάνει γήπεδο όπου θέλει, και όπου μπορεί, με έναν όρο......
Η Τούμπα να μείνει ανέγγιχτη. Δεν γκρεμίζεται ούτε ένα τουβλάκι.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #5086 on: March 21, 2016, 17:28:06 »
Στο καρατάσου έχουν δοθεί κομάτια σε δημότες που τα καλλιεργούν, αυτά αμα περάσουν κάποια χρόνια με κάποιον νόμο χρησικτισία μου φαίνεται λέγεται περνάνε στο όνομά τους και θα γίνουν από μπαχτσέδες οικόπεδα.

Δεν ισχυει. Εφοσον ειναι ιδιοκτησια του στρατου, προφανως με τιτλο, δεν γινεται να περασει σε κανεναν με χρησικτησια. Αλλα ετσι κι αλλιως τσαμπα συζητηση γινεται. Αλλη μια μουφα του σαββιδη για να βγει να πει μετα "δεν με αφηνουν να επενδυσω".
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5087 on: March 21, 2016, 18:39:48 »
Επίσης αυτά τα σκουπίδια οι δήμαρχοι πολίχνης-ευκαρπίας-σταυρούπολης-νεάπολης-αμπελοκήπων-κορδελιού-ευόσμου και τι στον πούτσο άλλο έχει εκεί πέριξ του καρατάσου να αναφέρονται στον σαββίδη για το θέμα και όχι στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ο σαββίδης ο ΠΑΟΚ, οπότε αυτές οι κορώνες και οι ατάκες που γίνονται θέματα σε σάιτ συνοικιακών ομάδων να σταματήσουν. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5088 on: March 22, 2016, 01:56:16 »
Αρχίζουν να αποκτούν μια cult χροιά τα 90 χρόνια μας. Θυμίζουμε κάτι απ'τον αντιπροπέρσινο Ρούλη.
Αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.. αλλά είναι σε βαθύ κώμα.

* Σάκις Παπάζογλου & Καπίνο  :'(
* Μετά τον Σάντος φέρτε και τα 20.000 διαρκείας  :'( :'(
* Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ έχει τη δική του ιστορία, κάποιος το έγραψε στον τοίχο με κόκκινη μπογιά x
* Ο Παυλάρας ακόμα μαθαίνει ελληνικά  :'(
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5089 on: March 24, 2016, 17:39:44 »
Δήλωση Ιβάν Σαββίδη
Μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης σημερινής συνάντησης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που, παρότι προσγειώθηκα στην Αθήνα, αναβάλλοντας όλες μου τις υποθέσεις, για να προβώ σε ακόμη μια ενέργεια για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδεχόμενος την πρόταση ενός κρατικού οργάνου, δεν κατέστη δυνατό να καθίσουμε σε ένα τραπέζι για την εξεύρεση λύσεων. Δυστυχώς όμως το Κράτος έδειξε την αδυναμία του. Μήπως δεν ήταν εγκαίρως γνωστοί οι περιορισμοί για κάποιον προσκεκλημένο;

Μα και αυτό είναι στην αρμοδιότητα του Κράτους να λυθεί, ποιοί δηλαδή έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε τέτοιες συναντήσεις, πριν προσκαλέσει εμένα (μάλλον τους «φιλοξενούμενους» τους ενημερώνουν τελευταίους).

Υποθέτω ότι παρόλα αυτά δεν σταματάει η διαδικασία εξεύρεσης λύσης για το ποδόσφαιρο και προφανώς έφτασε ο καιρός, αυτή την πρωτοβουλία να την αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός.

Εξακολουθούμε να είμαστε όμηροι της διαφθοράς και των ανήθικων παιχνιδιών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα και είμαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσω το πρόγραμμά μου εκ νέου, ξεπερνώντας τον προσωπικό μου εγωισμό και την απογοήτευση. Προτείνω να κάνουν όλοι το ίδιο και να διοργανώσουμε ένα ανεπίσημο δείπνο, οι τέσσερις ιδιοκτήτες κι ένας εκπρόσωπος της Κυβέρνησης.

Μόνο μ´ αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουμε την ελπίδα πολλών εκατομμυρίων φιλάθλων, ότι κάποτε αυτό το βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα μπορεί να καθαριστεί.

Οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση, δεσμεύομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα την υποστηρίξει»
Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης

http://www.paokfc.gr/nea/20160324-dilosi-ivan-savvidi/

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5090 on: March 24, 2016, 18:18:20 »
Μέρα που'ναι, απόσυρε την φανέλα με το Νο 14 για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
Όσο για το ακυρωθέν σουαρέ, τί περίμενες? Σε λιγότερο από 2 βδομάδες είναι ο επαναληπτικός -δηλ. η μεγάλη κωλοτούμπα...
Κάποτε είχαμε τον Μίζα να ανακαλεί & να κωλοτουμπιάζει. Τώρα νιώσε εσύ την στοργή & περιποίηση του ζαγορογκαγκατσέικου x
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #5091 on: March 24, 2016, 20:55:24 »
για στειλε το βιογραφικο σου λιγο να δω κατι :a1006:

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #5092 on: March 25, 2016, 00:04:45 »
Τζανετακο σ εχουν γαμησει στην φαπα.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #5093 on: March 25, 2016, 21:33:45 »
Γιορτινή μέρα σήμερα, 25η Μαρτίου και Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Χρόνια πολλά σε όλους.

Άλλη μία μαύρη μέρα όμως για τον ΠΑΟΚ, έχουμε γίνει σάκος του μποξ. Γελάνε μαζί μας και με τον Σαββίδη οι Αθηναίοι. Δυστυχώς το "Κλόουν" των γαύρων τον περιγράφει. Μας περιμένουν δύσκολες μέρες.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #5094 on: March 26, 2016, 12:28:15 »
καλούς ύπνους βλαμμένε
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #5095 on: March 30, 2016, 12:14:12 »
Τρελός τζίρος για Σαββίδη!
30 Μαρτίου 2016    10:01    Νίκος Τοσκίτσης

Η εταιρία «Agrocom Group» που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη αύξησε τις χονδρικές της πωλήσεις κατά 27% μέσα στο 2015, φτάνοντας σε τζίρο τα 82,6 δισεκατομμύρια ρούβλια (η ισοτιμία είναι 1 ευρώ=77 ρούβλια), δηλαδή το 1,07 δισ. ευρώ!!!  

Το συγκεκριμένο ποσό γνωστοποιήθηκε σε Ρώσους δημοσιογράφους από τον εκτελεστικό διευθυντή των επιχειρήσεων του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, τον Σεργκέι Σαποτνίσκι.

Η «EBITDA» είχε αύξηση τζίρου 37% φτάνοντας στα 10,3 δισ. ρούβλια, δηλαδή στα 130 εκ. ευρώ.

Η εταιρία «Atlantis-Pak», αύξησε τις πωλήσεις της κατά 8,4% φτάνοντας στα 8,4 δισ. ρούβλια για το 2015 (δηλαδή 110 εκ. ευρώ).

Μέσα διαδικτύου οι πωλήσεις ανέβηκαν κατά 7,5 δισ. ρούβλια (100 εκ. ευρώ), και η EBITDA αύξησε σε αυτόν τον τομέα τις πωλήσεις της κατά 56% αποφέροντας άλλα 2,8 δισ. ρούβλια (40 εκ. ευρώ).

Οι χονδρικές πωλήσεις της καπνοβιομηχανίας «Ντονσκόι Ταμπάκ» αυξήθηκαν κατά 33% μέσα στο 2015 και έφτασαν στα 63 δισ. ρούβλια, δηλαδή στα 820 εκ. ευρώ.

Το 2015 η παραγωγή τσιγάρων έφτασε στα 32,9 δισεκατομμύρια κομμάτια, ένα νούμερο 5% μεγαλύτερο από εκείνο του 2014.
Η εταιρία κρεάτων «Ταύρος» πούλησε πάνω από 45.000 τόνους λουκάνικα, ένα νούμερο το οποίο ήταν επίσης μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του 2014!

«Η Agrocom Group θεωρεί ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν αυξητικές τάσεις σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στο μέλλον», κατέληξε ο Σεργκέι Σαποτνίσκι.

ΥΓ.  :o :o :o  (είναι πολλά τα λεφτά σύντροφοι  :'()

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5096 on: March 30, 2016, 16:06:51 »
1,07 δις για το 2015.... και υστερα μου γραφετε εδω μεσα "επιχειρηματα" του τυπου "καλοφαγωτα" κτλ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5097 on: March 30, 2016, 16:42:00 »
1.07 και γραφεις για επενδυτη ενω παιζεις με κιτσο πελκα μυστα σκονδρα ξυπνοπουλι

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5098 on: March 30, 2016, 17:13:33 »
1,07 δις για το 2015.... και υστερα μου γραφετε εδω μεσα "επιχειρηματα" του τυπου "καλοφαγωτα" κτλ
Κι εγώ έχω τη δουλειά μου αλλά τα (εύκολα) εξτραδάκια ποτέ δεν με χάλασαν.
Νομπόα αλάνι γκολ και στο λιμάνι.

** Θα την γυρίσουμε την ΕΠΟ, σίγουρα ναι.
** Αυτή η ιστορία με το ΣτΕ και τις αναβολές μόνο την Κούλα μπορεί να ευνοήσει γιατί θα βρει τον γάβρο έπειτα από (σχετική) απραξία.
** Ο Νιώνιος αλλάζει τα καθίσματα και το σκέπαστρο. Έπιασαν τόπο τα λεφτά τής μεταγραφής Χ"ισαϊα...
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5099 on: March 30, 2016, 18:50:21 »
Για σύγκριση απλά, η Aegean του Μελισσανίδη έχει τζίρο 17 dis δολάρια κι ο ίδιος έχει το 33.3%.

Γενικά, όσα βρίσκεις στο internet (που δεν μπορούν να είναι όλα φούμαρα) αλλα και η άνεση ρευστότητας που επιδεικνύει κατά καιρούς (πχ τα 10 εκατομμύρια μετρητά που έβαλε έστω ως δάνειο για τα χρέη) δείχνουν ότι έχει την οικονομική επιφάνεια να βάλει τα απαραίτητα λεφτά για να φέρει στον σημερινό ΠΑΟΚ (με μια εικοσάδα μετριότατων παικτών και αντιστοιχου budget προφανώς) 4 παικταράδες με σχετικά ψηλά συμβόλαια για να πρωταγωνιστήσει άμεσα. Με την προοπτική φυσικά να τα πάρει πίσω μέσω αγωνιστικών επιτυχιών, κυρίως αρχικά μέσω συμμετοχής στο Ch.L.
Αμπράμοβιτς δεν είναι αλλα κι οι ανάγκες του ΠΑΟΚ δεν είναι αντίστοιχες της Chelsea.
Συνεπώς, το ερώτημα είναι αν θέλει να ρισκάρει αυτά τα λεφτά.
Εμενα η εμπειρία των 4 ετών μου δείχνει ότι δεν θέλει. Το δε πιο επικίνδυνο είναι ότι δεν χρειάζεται να ρισκάρει, αφού δεν αμφισβητείται.

Είναι προφανές ότι κι αυτός όπως και οι άλλοι ιδιοκτητες των 4 μεγάλων ΠΑΕ δεν επιδιώκουν να βγάλουν λεφτά άμεσα από την λειτουργία των ομάδων τους ως εταιρίες.
Για αυτό λέω ότι πρέπει να ασκηθεί έντονη πίεση στον Σαββίδη ώστε να γίνει σαφές τι είναι διατεθειμένος να ρισκάρει για να μείνει πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.
Όπως το βλέπω εγώ με απλά λόγια, αν ήρθε στην Ελλάδα για το Μακεδονία Pallas, την ΣΕΚΑΠ και το Παλιούρι, δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Οποτε ας τον πιέσουμε να μας αδειάσει μια ώρα αρχύτερα την γωνια. Η να συμβιβαστούμε με τριτοτετaρτες θέσεις.
Αν σκοπεύει να μπει σε τίποτα πιο χοντρό, όπως κανάλια η Μαρινόπουλος (προφανώς δεν προχώρησε) που είχε γραφτεί, ίσως δούμε κάτι παραπάνω υπό την προϋπόθεση ότι θα αμφισβητηθεί η παρουσία του και δεν θα σκύβουμε το κεφάλι υπό διαρκή φόβο φυγής του, ξέρω εγώ
« Last Edit: March 30, 2016, 19:16:03 by liakos »