Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291249 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5060 on: March 15, 2016, 15:34:46 »
Óýìöùíá ìå ôç óôÞëç ôïõ Âáóßëç ÂÝñãç óôç “Live Sport” ï ÉâÜí Óáââßäçò èåùñåß üôé ï  ÃñáììáôÝáò ÐïëéôéêÞò ÅðéôñïðÞò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò óõãêåíôñþíåé üëï ôï ðáêÝôï ãéá íá ëÜâåé êïñõöáßï ðüóôï óôïí ÐÁÏÊ êé Ý÷åé Þäç êáôáëÞîåé óôï üôé èá ôïõ êáôáèÝóåé ó÷åôéêÞ ðñüôáóç.

ÌÜëéóôá ôï “áöåíôéêü” ôïõ ÄéêåöÜëïõ èåùñåß üôé èá áðïóðÜóåé ôç èåôéêÞ áðÜíôçóç ôïõ ê.Ðáðáìéìßêïõ, ãéá ôïí ïðïßï åìöáíßæåôáé íá ëÝåé óôï ðåñéâÜëëïí ôïõ üôé åíôõðùóéÜóôçêå áðü ôéò ãíþóåéò, ôéò áðüøåéò êáé ôïí áðïöáóéóôéêü ÷áñáêôÞñá ôïõ.

ÄõíáôÞ ðçãÞ âÝâáéá  :'( :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5061 on: March 15, 2016, 18:07:06 »
Ποτε θα φανε σουτια οι ΑΡΔ που βγαζουν οτι μαλακια γουσταρουν. Μια τους βριζετε, μια τους παιρνετε κ σαν ευαγγελιο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5062 on: March 15, 2016, 19:26:35 »
Κατσε ρε φιλε, αμα μας κανουν τα αρθρα να δικαιωνομαστε προσωπικα κι ας ειναι εις βαρος της ομαδας μας γιατι να μην τα παρουμε?
Αλλωστε ο κυριος βεργης (φολα βαζελος και πιστο τσιρακι των γιαννακοπουλεων) μπορει οντως να εχει αποψη για τον ΠΑΟΚ.

«Θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου και να επενδύσω μαζί με τους συνεργάτες μου χρόνο στο δικηγορικό μου γραφείο. Θα γελάσεις, αλλά όνειρό μου - και ίσως το μεγάλο μου απωθημένο - είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να ασχοληθώ με μια ομάδα ποδοσφαίρου. Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται»
Εν τω μεταξυ αυτο ειπε ο αλλος ο βλακας.

Εδω και 30 χρονια φευγει ο ενας ερχεται ο αλλος, κλεφτης ο ενας μαλακας ο αλλος, λιγος ο ενας οχι-τοσο-μελισσανιδης ο αλλος. Υπαρχουν ομως και καποιοι που ειναι παντα αυτα τα 30 χρονια στην ομαδα που κερδιζουν απο την φαγωμαρα μας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5063 on: March 15, 2016, 19:55:03 »
«Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ðñüåäñï»
Óå åðßóçìç ôïðïèÝôçóç ðñï÷þñçóå ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ìÝóù ôïõ ãñáöåßï Ôýðïõ, ãéá ôá äçìïóéåýìáôá ðïõ èÝëïõí ôïí ÁíäñÝá Ðáðáìéìßêï íá ðñïùèåßôáé ãéá ôçí ðñïåäñåßá ôçò ÅÐÏ êáé åíáëëáêôéêÜ ãéá ôçí ðñïåäñåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. ÁíáöïñéêÜ ìå ôï èÝìá ôçò ÅÐÏ ç ôïðïèÝôçóç áðü ôçí Ôïýìðá áíáöÝñåé… «Êáìßá ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ äåí õðÜñ÷åé ãéá ðñüóùðï ðïõ èá ìðïñïýóå íá áíáëÜâåé ôçí ðñïåäñåßá ôçò ÅÐÏ. Ï ÐÁÏÊ èá ôïðïèåôçèåß åêöñÜæïíôáò Üðïøç,áöïý ïé õðïøÞöéïé ôïðïèåôçèïýí ãéá ôéò ðñïèÝóåéò ôïõò».
Áðü ôçí Ôïýìðá õðÞñîå ôïðïèÝôçóç êáé ãéá ôï åíäå÷üìåíï ðñïþèçóçò ôïõ Ðáðáìéìßêïõ óå ñüëï ðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ…»Äåí õðÜñ÷åé êáíÝíá ôÝôïéï èÝìá. ¸÷ïõìå ðñüåäñï êáé ôïí åìðéóôåõüìáóôå».

Ôá äçìïóéåýìáôá ðñïêÜëåóáí áíáôáñá÷Þ êáé ìåãÜëç áíáóôÜôùóç óôéò ôÜîåéò ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ äåí Ýêñõøáí ôçí äõóáñÝóêåéá ôïõò, óôç óêÝøç êáé ìüíï åìðëïêÞò ðïëéôéêïý ðñïóþðïõ ìå ôá êïéíÜ ôçò ÐÁÅ. Áõôüò ðéèáíüôáôá åßíáé êáé ï ëüãïò ðïõ ç ÐÁÅ, ìå êáèõóôÝñçóç ðïëëþí ùñþí, Ýóðåõóå íá ôïðïèåôçèåß ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï èÝìá.

Ï ÁíäñÝáò Ðáðáìéìßêïò äéáôçñåß Üñéóôåò ó÷Ýóåéò ìå ôïí ÉâÜí Óáââßäç, áõôü üìùò äåí óçìáßíåé üôé èá ðñïêýøåé êáé óõíåñãáóßá, ôïõëÜ÷éóôïí ãýñù áðü ôïí ÐÁÏÊ.

http://inpaok.com/299364/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF/

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5064 on: March 16, 2016, 12:01:56 »
¼ëç ç ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôï «ÊáñáôÜóéïõ»
ÍÝï ãÞðåäï 30-35.0000 èåáôþí, ðñïðïíçôéêü êÝíôñï, óõìðåñéëáìâÜíïíôáé ìåôáîý Üëëùí óôçí ôåëéêÞ ðñüôáóç ôïõ ÐÁÏÊ ðñïò ôï Õðïõñãåßï ÅèíéêÞò ¢ìõíáò.

Ìå åðéóôïëÞ ôïõ ðñïò ôï Õðïõñãåßï ÅèíéêÞò ¢ìõíáò êáé ôïí Õðïõñãü ê. ÐÜíï ÊáììÝíï, ï ÐÁÏÊ ãíùóôïðïßçóå ìå êÜèå åðßóçìï ôñüðï «ôï åíäéáöÝñïí ìáò ãéá áîéïðïßçóç ïðü ìÝñïõò ìáò, ôïõ ÷þñïõ ôïõ ðñþçí óôñáôïðÝäïõ «ÊáñáôÜóïõ», üðùò áíáöÝñåôáé ÷áñáêôçñéóôéêÜ êáé åðéóçìáßíïíôáò üôé «ç åí ëüãù Ýêôáóç óõãêåíôñþíåé üëá ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ðïõ êáëýðôïõí ôï ó÷åäéáóìü áíÜðôõîçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá åðüìåíá Ýôç».

¼ëá áõôÜ èá óõæçôçèïýí óôçí óçìåñéíÞ ðñþôç óõíÜíôçóç üëùí ôùí åìðëåêüìåíùí ðëåõñþí.

Ôé æçôÜåé, ëïéðüí, ï «ÄéêÝöáëïò» áðü ôï Õðïõñãåßï ÅèíéêÞò ¢ìõíáò êáé ôï Ôáìåßï ÅèíéêÞò ¢ìõíáò (Ô.ÅÈ.Á.) êáé ôé ðñïôßèåôáé óå âÜèïò ÷ñüíïõ íá êáôáóêåõÜóåé óôçí ðåñéï÷Þ ôïõ ðñþçí óôñáôïðÝäïõ:

• ÍÝï ÓôÜäéï (ðïäïóöáßñïõ êáé ðïëéôéóôéêþí åêäçëþóåùí) ÷ùñçôéêüôçôáò 30.000-35.000 èåáôþí ìå áíôßóôïé÷ïõò ÷þñïõò óôÜèìåõóçò.

• Óýã÷ñïíï ðñïðïíçôéêü êÝíôñï (ìå ôïõëÜ÷éóôïí 10 ãÞðåäï ðïäïóöáßñïõ, îåíþíåò, ãõìíáóôÞñéï).

• Êôßñéá åêðáßäåõóçò (éäéùôéêÝò ó÷ïëÝò ðïäïóöáßñïõ ê.á.).

• Óýã÷ñïíï åìðïñéêü êÝíôñï.

• ÐÜñêï áíáøõ÷Þò (èåìáôéêÜ ðÜñêï).

• ×þñïé ðïëéôéóìïý (ìïõóåßá, èÝáôñï, áßèïõóåò åêäçëþóåùí ê.á).

• Îåíïäï÷åßï, ÷þñïé öéëïîåíßáò.

Óýìöùíá ìå ôçí åðéóôïëÞ ôïõ ÐÁÏÊ «üëá ôá áíùôÝñù, åíôáãìÝíá óå Ýíá óõíïëéêÜ ðëÜíï áîéïðïßçóçò, ìðïñïýí íá áðïôåëÝóïõí ôïí ðõëþíá áîéïðïßçóçò ôçò åõñýôåñçò ðåñéï÷Þò ðïõ èá óõìâÜëëåé óôçí áíÜäåéîç ôùí ðåñéöåñåéáêþí ÄÞìùí êáèþò êáé ôçí áóôéêÞ êáé ÷ùñïôáîéêÞ áíáâÜèìéóç ôçò ðåñéï÷Þò».

Åðßóçò, ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åðéóçìáßíåé üôé «ìå ôç äõíáìéêÞ ðïõ Ý÷åé äéáìïñöþóåé ôï ôåëåõôáßï Ýôç ìðïñåß, ùò ðõëþíáò áèëçôéêþí, êïéíùíéêþí êáé ðïëéôéóôéêþí äñÜóåùí, íá åíþóåé üëïõò ôïõò åìðëåêüìåíïõò êÜôù áðü Ýíá êïéíü üñáìá. Ç ðáñïõóßá ôïõ ìåãáëïìåôü÷ïõ áðïôåëåß åããýçóç õãåéïýò êáé âéþóéìçò áîéïðïßçóçò ôçò Ýêôáóçò».

ÔÝëïò, îåêáèáñßæåé ðùò «ãéá ôï ó÷åäéáóìü ôçò ðñüôáóçò áîéïðïßçóçò Ý÷ïõìå ëÜâåé õðüøéí ôïõò ãåíéêïýò üñïõò êáé ôá ïéêïíïìéêÜ ìåãÝèç ðïõ äéÝðïõí ôéò óõìâÜóåéò ðáñá÷þñçóçò åêôÜóåùí ôïõ Ô.ÅÈ.Á»

gazzetta.gr

Ðñüôáóç ôçò ÐÁÅ ãéá ãÞðåäï êÜðïõ áëëïõ åêôïò áðü Ôïýìðá??? Êé åãþ íüìéæá üôé ãïõóôÜñåé áýñá Ôïýìðáò ï ìåãáëïìÝôï÷ïò

Ãéá ôïí áóôåßï ðáðáìéìéêï, äõï ðñÜãìáôá:
Åðß ôïõ ãåíéêïý, ç ÐÁÅ Ý÷åé áðïäåßîåé üôé ëåéôïõñãåß ìå äéáññïÝò óå ðéáóìÝíïõò ard.
Åðß ôïõ óõãêåêñéìÝíïõ, ï ðáðáìéìßêïò (üðùò êé ï Êáêoò ðñüóöáôá...) åìöáíßóôçêå óôï ðëÜé ôïõ óáââßäç êáôÜ ôçí ðñïóöéëÞ ôáêôéêÞ ôéò ÐÁÅ íá áöïõãêñáóôåß ôéò äéáèÝóåéò ôïõ êüóìïõ.
Ìå âÜóç ôá ðáñáðÜíù, äéêáßùìá ôïõ êáèåíüò íá èåùñåß üôé îýðíçóå Ýíáò ard êé Ýãñáøå ðáðáñéÝò ãéá ðáðáìéìéêï (êé áò ãñÜöôçêå êé áêïýóôçêå áðü ðåñéóóïôåñïõò áðü Ýíáí ard).
Äéêáßùìá êáé ôïõ banis êáé äéêü ìïõ íá ãåëÜìå ìå Üëëç ìéá öçìïëïãßá/äéáññïÞ îåöôßëáò ôïõ ñþóïõ, ðïõ ðéèáíüôáôá áðïôåëïýóå êáé åðéëïãÞ ôïõ Üó÷åôá áí ðñï÷ùñÞóåé ç ü÷é. Ðïõ ðëçí ¢ñíåóåí èåùñþ êÜèå åðéëïãÞ, áãùíéóôéêÞ êáé äéïéêçôéêÞ, áðïëýôùò áðïôõ÷çìÝíç óå âÜèïò 4 ÷ñïíùí.

Ôá ôåëåõôáßá 30 ÷ñïíéá åß÷áìå Âïõëéíü, ÌðÜôìáí, Ôæïí Ãïõ, êëåöôïèïäùñá êáé ôþñá ñþóï. Áò óõæçôÞóïõìå ðïéïí áäßêçóå ç ôÜóç ìáò ãéá öáãùìÜñá

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5065 on: March 16, 2016, 12:54:27 »
Κατι σου χει κανει αυτος ο σαββιδης εσενα για να γραφεις πρωι μεσημερι βραδι γι αυτον. Ουτε εγω τον γουσταρω αλλα εσυ το εχεις κουρασει λες και αμα γραψεις εδω μεσα θα γινει κατι.
Δευτερον, πιθανον αυτους να εχεις επειδη ειτε αυτους αξιζεις σαν λαος (ως πλειοψηφια) ειτε επειδη αυτους αξιζουν ολοι οι γλυφτες των μμε και του ερασιτεχνη στην προσπαθεια να παρουν τα ψιχουλα που θα πεσουν.

Τη γνωμη μου για αυτον τον ρωσο την εχω πει. Το ισοζυγιο ειναι σαφεστατα αρνητικο των οσων εχει κανει (ή καλυτερα δεν κανει), ομως, εγω θα του αναγνωρισω καποια ελαφρυντικα και θα κανω υπομονη μεχρι τις αρχες του καλοκαιριου που θα γινει ο σχεδιασμος της σεζον.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5066 on: March 16, 2016, 13:14:59 »
E κάτσε εσύ γράψε για το 3-5-2 του Tudor, ή ξέρω γω τι άλλο, τι να σε πω.
Ούτε με αυτό θα γίνει κάτι  πάντως, όπως δεν θα γίνει με τον ρώσο.
Ένα ιντερνετικο forum είναι απλά, απόψεις ανταλλάζουμε, δεν λύνουμε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Τα χούμε πει αυτά.
Οποτε αν κουράστηκες, τσάμπα μπαίνεις στον κόπο να γράψεις για να μου κανεις παρατήρηση... Kαλύτερα να μην το εγραφες το τελευταίο post σου. Τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι.

Μετά από αυτά φαντάζομαι δεν θες να συζητήσεις τη γνώμη που γραφεις για τον σαββίδη. Φαντάζομαι την δικη μου την ξες...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5067 on: March 16, 2016, 14:22:59 »
Μετά τη δημιουργία υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη, μετά τη virtual παρουσίαση της ανακαινισμένης και σκεπαστής νέας Τούμπας (που θα "βυθιστεί" μάλιστα για να αυξηθεί η χωρητικότητά της), ήρθε η ώρα και για ένα νέο επικοινωνιακό τέχνασμα με την (ανέξοδη) δημοσίευση μιας επιστολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος (!!) προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την πρόθεση δημιουργίας μιας μικρής πολιτείας από αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχεία, πάρκα, πολυσινεμά, ναυτικές βάσεις και πιστοποιημένα παραρτήματα της ΝASA στο στρατόπεδο Καρατάσιου... Ήδη, ο τρισμέγιστος Ιβάν αποθεώνεται από τον λαό που διψάει για παπά, ως ευεργέτης της περιοχής λόγω της δημιουργίας χιλιάδων θέσεων εργασίας... Πάρε και λίγη φημολογία για πιθανή επιστροφή Σάντος και, έτσι, τα αίτια της παταγώδους αποτυχίας και η κωμικοτραγική διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος για άλλη μια χρονιά έχουν ήδη μπει κάτω από το χαλάκι...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5068 on: March 16, 2016, 17:08:31 »
Γενικα ειναι καλο που ανοιξε παρτιδες με το ΥΕΘΑ αφου και ο χωρος που θα χρειαστουμε για νεο γηπεδο στην ΤΟΥΜΠΑ ειναι δικο τους. Οποτε δωσε μια μακετα, δωσε μια λυση, ακου μια αντιπροταση, κανε μια αντιπροταση, μπορει να πετυχεις αυτο που θελεις στην ΤΟΥΜΠΑ. Ας βαλουν σαν διαπραγματευση και Καρατασου και Παυλου Μελα και το Γ' ΣΣ. Αλλα στο τελος, θα πρεπει να παρουμε οση εκταση περισσοτερη μπορουμε στην ΤΟΥΜΠΑ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5069 on: March 16, 2016, 18:11:46 »
E κάτσε εσύ γράψε για το 3-5-2 του Tudor, ή ξέρω γω τι άλλο, τι να σε πω.
Ούτε με αυτό θα γίνει κάτι  πάντως, όπως δεν θα γίνει με τον ρώσο.
Ένα ιντερνετικο forum είναι απλά, απόψεις ανταλλάζουμε, δεν λύνουμε τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Τα χούμε πει αυτά.
Οποτε αν κουράστηκες, τσάμπα μπαίνεις στον κόπο να γράψεις για να μου κανεις παρατήρηση... Kαλύτερα να μην το εγραφες το τελευταίο post σου. Τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι.

Μετά από αυτά φαντάζομαι δεν θες να συζητήσεις τη γνώμη που γραφεις για τον σαββίδη. Φαντάζομαι την δικη μου την ξες...

Σιγα μην ειμαι και η δασκαλα με τα χρυσα μαλλια να σου κανω παρατηρηση  :'( :'(
Εσυ μπορεις να δωσεις μια εξηγηση για ποιο λογο εισαι 30 χρονια με αυτους τους προεδρους? Λες να φταιει η αθηνα ή το πασοκ ή να ειμαστε πραγματικα τοσο ατυχοι σε αυτη τη ζωη?
Γιατι ακομα και ο ζαγορακης απο ανθρωπος ο-ενας-σαν-κι-εμας  μετα απο 1-2 χρονια αρχισε τα τσατσιλικια τα οποια κρατανε μεχρι και σημερα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5070 on: March 16, 2016, 18:45:54 »
Έλα, έλα, μια χαρά ψαχνόσουν να μπεις στον ρολο της δασκάλας...

Μεγάλη κουβέντα πας να ανοίξεις. Νομίζω πιο εύκολα θα φτάσουμε σε συμπέρασμα αν ξεκινήσεις ανάποδα.
Αδικήσαμε κάποιον αυτά τα 30 χρονια? Και που?
Και για να είμαστε on-topic, που συγκεκριμένα αδικούμε τον σαββίδη? Και τι ακριβώς σε ενοχλεί στην κουβέντα?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5071 on: March 17, 2016, 09:31:19 »
Απλα liako το θεμα ειναι οτι καποια συγκεκριμενα ατομα εχετε μονοπωλησει το φορουμ μονο με κραξιμο στο Σαββιδη και εχει χαθει το ενδιαφερον να γραψει κανεις οτιδηποτε, γιατι ολα εκει καταληγουν. Μεχρι κ στο ποστ Ολσεν που ηθελε "ηρεμια" καταληξαμε να βριζουμε αρδ, γλυκους, σαββιδηδες κλπ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5072 on: March 17, 2016, 10:19:45 »
ναι εχεις δικιο.ηρεμια που καθε μερα σε ξεσπιτωνουνε

ηρεμια που δεν ξερεις αν θα βγεις ευρωπη του χρονου

ηρεμια που ακομα και να βγεις ξερεις οτι δεν αποσκοπει σε τιποτα δεν υπαρχει καμμια βλεψη για κατι,μονο για προσωπικο οφελος του ιδιοκτητη γινονται ολα εδω και τεσσερα χρονια

υ.γ τοσα χρονια με τοσο ταισμενο παπα επετρεψε σε καποιον να νευριαζει που ακομα η πλειοψηφια τον τρωει αμασητο...

υ.γ2 εδω εχει χαθει το ενδιαφερον για τον Π.Α.Ο.Κ.,το φορουμ μας νοιαζει;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5073 on: March 17, 2016, 14:51:54 »
Απλα liako το θεμα ειναι οτι καποια συγκεκριμενα ατομα εχετε μονοπωλησει το φορουμ μονο με κραξιμο στο Σαββιδη και εχει χαθει το ενδιαφερον να γραψει κανεις οτιδηποτε, γιατι ολα εκει καταληγουν. Μεχρι κ στο ποστ Ολσεν που ηθελε "ηρεμια" καταληξαμε να βριζουμε αρδ, γλυκους, σαββιδηδες κλπ

Τον σαββίδη τον βρίζουμε γιατί 4 χρόνια πάει την ομάδα χειρότερα κι από κλεφτοθόδωρο. Εκείνος έκλεβε είχε απλήρωτους αλλά έφερε και κάτι γκαρσίες-κοντρέρες-κονσεισάο-λίνους βιερίνιες και δε συμαζεύεται. Και ο μεγιστάνας ότι καλό έχει φέρει είναι μέχρι εξάμηνο βαριά χρόνο.  Ο μεγιστάνας 2η σερί χρονιά σε έχει με έλληνες που ούτε στην εθνική γιουνάν της πλάκας δεν παίζουν. Άμα έκανε ωραία περιοδικά, ωραία αποδυτήρια, ωραίες μπουτίκ και ωραία δημοσιογραφικά προσωπικά στα παπάρια μου. Και μπορεί οι δημοσιογράφοι, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, οι εφημερίδες, οι υπόλοιποι παράγοντες του α.σ., οι ραδιοφωνικοί αστέρες-φίλαθλοι να είναι ικανοποιημένοι με όλα αυτά, εγώ όμως που πάω στο γήπεδο και βλέπω τους τζιόληδες, τους κλάους να μη στρίβουν, τους κατσε τους πέλκες και τους χαρίσηδες να κάνουν διαγωνισμό μαλακίας και ανικανότητας, πιστεύω πως έχω κάθε δικαίωμα να βρίζω τον πρώτο υπεύθυνο για όλο αυτό το αστείο σκηνικό, κι αυτός δεν είναι άλλος απο τον σαββίδη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5074 on: March 17, 2016, 16:44:32 »
Βρε βριστε τον οσο γουσταρει η ψυχη σας ειπε κανεις το αντιθετο? Αλλο λεει ο dark και μαλλον δεν το καταλαβαινετε η δεν θελετε να το καταλαβετε.. εαν βριζουμε ολοι μερα εδω μεσα τον Ρωσο ειναι ολα οκ we go with the flow κτλ κτλ.. εαν βρεθουν 2-3 που δεν βρισουν και γραψουν κατι που τους αρεσε θα φανε πεσιμο ακομα και στο τοπικ του Ολσεν.. απο την αλλη δεν μπορω να διαφωνησω με τον δερβιση και αυτο που λεει οτι εδω εχει χαθει το ενδιαφερον για τον ΠΑΟΚ το φορουμ μας μαρανε..

Τεσπα το ρεζουμε ειναι ενα.. γηπεδο στα Γιαννενα στην Καρδιτσα η σε αλλο πλανητη  :'(  :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5075 on: March 17, 2016, 17:21:26 »
 Ï ÐÁÏÊ Þôáí óôçí 4ç èÝóç ôçò ÷åéìåñéíÞò äéáêïðÞò. ÓôáôéóôéêÜ Þìáóôáí ðïëý êïíôÜ óôçí êïñõöÞ óå üëïõò ôïõò ôïìåßò -êáôï÷Þ ìðÜëáò, ðÜóåò, óôéò ôåëéêÝò Þìáóôáí äåýôåñïé, ðñþôïé óôá åíôüò åóôßáò óïõô ìðñïóôÜ áðü ôïí Ïëõìðéáêü. ÁëëÜ áí óáò ðù üôé ï ÐÁÏÊ Þôáí 14ïò óôéò 16 óõíïëéêÜ ïìÜäåò óôçí ôåëéêÞ ðñïóðÜèåéá, èá äåßôå ðïéï Þôáí Ýíá áðü ôá ìåãáëýôåñá ìáò ðñïâëÞìáôá. Êáé ãéá íá ôï ÷áëáñþóù, ï ÐÁÏÊ õðÝãñáøå óÝíôåñ ìðáê óôçí äéÜñêåéá ôçò ÷åéìåñéíÞò ìåôáãñáöÞò. Êé üìùò…

åäù åíá äåêáñé äåí å÷åé ðáñåé 4 ÷ñïíéá êáé èåëåé êáé íåï ãçðåäï...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5076 on: March 17, 2016, 17:36:47 »
Εντάξει biv, μπήκα από περιέργεια στο τοπικ του Olsen επειδή το αναφέρατε κι οι δυο. Μπες κι εσύ να δεις...
Το ίδιο έχω να πω και για το τοπικ του Tudor kai το 3-5-2 που το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε καταλάβει ο Tudor ότι έπρεπε να παίξει 4-3-3.
Και σιγά το πέσιμο δηλαδή. Ειδικά αν λάβεις υπόψη όσα γραφει κι ο γιαν πιο πάνω.

Παρεμπιπτόντως ο Gkaz αλλα έλεγε πάντως από τον Dark. Κάτι μεταξύ ότι είναι μοίρα του ΠΑΟΚ να έχει λαμόγια λόγω ard kai του μέσου επιπεδου του κόσμου του, και ότι δεν είναι μονο τα λαμόγια που φταίνε τα τελευταία 30 χρονια αλλα κι η τάση μας για φαγωμάρα. Οποτε άλλη κουβέντα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5077 on: March 17, 2016, 18:17:39 »
 Ειπα εγω οτι ειναι η μοιρα του ΠΑΟΚ να εχει κλεφτες? Που το ειπα εγω αυτο?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5078 on: March 17, 2016, 18:27:32 »
Δευτερον, πιθανον αυτους να εχεις επειδη ειτε αυτους αξιζεις σαν λαος (ως πλειοψηφια) ειτε επειδη αυτους αξιζουν ολοι οι γλυφτες των μμε και του ερασιτεχνη στην προσπαθεια να παρουν τα ψιχουλα που θα πεσουν.

Αυτό έλεγα εγώ. Μπορεί να κατάλαβα λάθος, ξέρω γω. Πάντως άλλο από Dark.
Δεν επιμένω τι άποψη έχεις εσύ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5079 on: March 18, 2016, 17:27:00 »
Εγω θα το βαλω κι εδω:
http://www.paokworld.com/downloads/nea_toumpa.pdf

(...)

Το γήπεδο πρέπει να γίνει ΣΩΣΤΑ ή να μη γίνει καθόλου . Και οι μέχρι τώρα κινήσεις από ΠΑΕ και ΑΣ μόνο σωστές δεν δείχνουν .  Οι προθέσεις τους είναι ύποπτες ,  σκοτεινές και πονηρές .  Καλές είναι μόνο για τους εαυτούς τους και όχι για τον ΠΑΟΚ .  Το " όραμα "  που πουλάνε εξυπηρετεί αυτούς και μόνο .  Πλήρης αδιαφάνεια και σκοτάδι .  Όλα τα δεδομένα δείχνουν ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις τους . Και αν ακόμα είχαν " καλές "  προθέσεις ,  δεν έχουν την ικανότητα και τα προσόντα να τις πραγματοποιήσουν .
Δικαίωμα λόγου στην κατασκευή νέου Γηπέδου έχει ΟΛΗ η οικογένεια του ΠΑΟΚ . 
Νομικά ,  ο ΑΣ ΠΑΟΚ ,  του οποίου είναι περιουσιακό στοιχείο . 
Ηθικά ,  όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ .  Αυτός που για δεκαετίες χρωμάτιζε με ασπρόμαυρα κασκόλ τα τσιμέντα της Τούμπας .  Αυτοί που εκεί πέρασαν κάποιες από τις πιο ωραίες και πιο άσχημες στιγμές της ζωής τους .  Αυτοί που έβαλαν τα αγκωνάρια σαν θεμέλια πριν από 50  χρόνια και οι απόγονοι τους .  Αυτοί που καθόρισαν την θρυλική ιστορία της και καθορίστηκαν από αυτήν .  Δεν έχουν δικαίωμα λόγου αυτοί που βρέθηκαν από συγκυρία μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ .  Οι κάθε λογής τυχάρπαστοι και τυχοδιώκτες που ρούφηξαν ή εξακολουθούν να ρουφάνε το αίμα του Συλλόγου .  Αυτοί που - κάνοντας το παραγοντιλίκι επάγγελμα και βλέποντας μόνο τη τσέπη τους -  τράφηκαν και τρέφονται από τις σάρκες του ΠΑΟΚ μας .  Αυτοί οι βέβηλοι που την " Νέα Τούμπα "  την βλέπουν σαν τη σανίδα της σωτηρίας τους . 
Όλοι αυτοί όχι μόνο δεν επιτρέπεται να εκφέρουν άποψη και να κάνουν σχέδια ,  αλλά πρέπει να εξοστρακιστούν δια παντός από την ομάδα μας . Μαζί και οι δούλοι τους ,  οι αυλικοί τους ,  οι γνωστοί ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ .  Δημοσιογραφίσκοι και ΜΜΕ εμπορευόμενοι από τη μια την αγάπη και το πάθος του κόσμου για 4  γράμματα ,  από την άλλη όμως σερβίροντας ο , τι θέλουν τα αφεντικά τους ,  αποκρύβοντας τις αλήθειες ,  πουλώντας σταθερά και διαχρονικά ΠΑΟΚτσηδιλίκι .  Και βέβαια η αλλαγή στάσης και οι " γυριστές "  τους είναι μέσα στο πρόγραμμα ,  ανάλογα πάντα με το δικό τους συμφέρον .  Δεν θα είναι έκπληξη αν αυτοί που σήμερα διαφημίζουν το ΟΡΑΜΑ του Γούμενου για τη Νέα Τούμπα ,  αύριο θα ασκούν κριτική .  Αλλά ο σκοπός είναι να μην φτάσουμε σε μια κατάσταση όπου τα ΜΜΕ θα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω από τα χαλάσματα της Τούμπας .  Όλοι αυτοί ,  που έκαναν όνειρα για το μεγάλο φαγοπότι που λέγεται ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ ,  καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν .  Να πάρουν χαμπάρι ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να τους " βγει "  το Όνειρο που έχουν για να βολέψουν ακόμα και τα εγγόνια τους ,  αλλά θα καταλήξουν ή στη φυλακή ή σε άλλη χώρα .  Η απόφαση για ένα τόσο κρίσιμο θέμα περνάει μέσα από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη . Για λήψη απόφασης ,  σύμφωνα με το καταστατικό ,  απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των 2/3  της δύναμης του σώματος . Το χρέος όλων ,  η αδήριτη ανάγκη που επιτάσσουν οι περιστάσεις ,  είναι η εγγραφή στον ΑΣ ΠΑΟΚ .  Μόνο ο κόσμος μπορεί να αποτελέσει την ασπίδα και να ματαιώσει τα σκοτεινά σχέδια τους .  Η ευθύνη είναι όλων μας και αν δεν τη αναλάβουμε ,  θα έχουμε βάλει μόνοι μας φουρνέλο στο μέλλον του ΠΑΟΚ 

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ