Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #5020 on: March 09, 2016, 01:35:12 »
Σήμερα το forum έπιασε πάτο. Από Πιτσιρικά Με θυμάμαι να σκέφτομαι πότε ο ΠΑΟΚ θα έχει έναν πρόεδρο που θα κατέβει κάτω στην Αθήνα, Θα χτυπήσει τα χέρια στο τραπέζι, θα στριμωχνει τους υπαλλήλους του γαύρου στην γωνία, θα πει 10 πράγματα όπως αυτά που είπε μετά τον ημιτελικό κ σήμερα. Σήμερα οι γαύροι βγάλανε τις πιο εμετικές διαρροές που μπορεί να φανταστεί κανείς, κατα τους ΠΑΟΚ κ αυτού που τον εκπροσωπεί, με τον πιο αναδρο, δλδ γαυρικο τροπο. Και εδώ εμείς, έχουμε καταντήσει να ντρέπεται να πει κάποιος ενα μπράβο κ ενα γαμω τον Ολυμπιακό.
Φυσικά κ φταίει και ο Σαββιδης που καταντήσαμε έτσι αλλά δυστυχώς κ εμείς δεν είμαστε καλύτεροι όταν σνομπάρουμε τόσο επιδεικτικά πράγματα που εδώ κ χρόνια ζητούσαμε.
Μακάρι μια φορά να άκουγε το ένστικτο του νωρίτερα κ να είχε διώξει κ τον άμπαλο Κροάτη, ίσως με 2-3 νίκες παραπάνω κάποιοι αισθανόμασταν περισσότερο ΠΑΟΚτσηδες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5021 on: March 09, 2016, 09:59:42 »
Θεωρητικα ετσι επρεπε να ειναι
Στον πολεμο του γκαγκατση του ζαγορακη και του γεροντιδη (συν 10 αλλου) εγω δε μπαινω
Και ναι, χωρις αγωνιστικες επιτυχιες ειναι σα να σκουζει η γρια
Απλα αδιαφορεις
Ανακαλυψε το 2016 ο ιβαν και ο κολκας τον πολεμο
Μην αναφερω οτι σαββας ιβαν κ παπαθανασακης ηταν χειραψιες και μελια μετα
θελετε και ρεβολουτσκαγια
Καντε την
Μακαρι να πετυχετε
Λιποτακτης4

Παμε πολεμο;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5022 on: March 09, 2016, 10:13:35 »
Εγώ περισσότερο αδιαφορία διέγνωσα στο forum τις τελευταίες τρεις μέρες, με κάποιες εξαιρέσεις.
Δεν φταίμε ρε dark αν δεν τον έχουμε εμπιστοσύνη, δώσε μας λίγο δίκιο κι εμάς...

Τώρα περιμένουμε να δούμε την κλιμάκωση του πολεμου του ρώσου.
Το πρωτάθλημα, από όπου θα αποσυρόταν επίσης, συνεχίζεται κανονικά και με συμμετοχη ΠΑΟΚ.
Ήδη δρομολογείται επανέναρξη του κυπέλλου. Άντε να δούμε σε τέτοια περίπτωση τι θα κάνει ο ρώσος. Φαντάζομαι Καραϊσκάκη δεν κατεβαίνει όπως και να χει, αν δεν επαναληφθεί με ξένους διαιτητές το πρώτο, ε?

A ναι, και κάτι ακόμα. Η αγωνιστική επιτυχία με άλλον προπονητή θα ήταν οι 19 βαθμοί διαφορα από τον πρώτο αντί για 29 σήμερα, ε?
Πράγματι, σε μια τέτοια περίπτωση θα νιώθαμε πολύ ΠΑΟΚ και θα έδινε φτερά στο λαό του ΠΑΟΚ να σταθεί πίσω από τον μεγιστάνα ηγέτη
« Last Edit: March 09, 2016, 10:23:54 by liakos »

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #5023 on: March 09, 2016, 10:16:23 »
Τώρα περιμένουμε να δούμε την κλιμάκωση του πολεμου του ρώσου.
Το πρωτάθλημα, από όπου θα αποσυρόταν επίσης, συνεχίζεται κανονικά και με συμμετοχη ΠΑΟΚ.
Ήδη δρομολογείται επανέναρξη του κυπέλλου. Άντε να δούμε σε τέτοια περίπτωση τι θα κάνει ο ρώσος. Φαντάζομαι Καραϊσκάκη δεν κατεβαίνει όπως και να χει, αν δεν επαναληφθεί με ξένους διαιτητές το πρώτο, ε?

Εάν δεν κλιμακωθεί ο πόλεμος, η χτεσινή συνεδρίαση θα θυμίσει κάτι από την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα, που κατέβηκαν για να διεκδικήσουν τα δίκια τους και κατέληξαν αρχικά στα μπουζούκια και εν τέλη να αποσυρθούν από τα μπλόκα 2 βδομάδες μετά.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5024 on: March 09, 2016, 12:46:03 »
Σήμερα το forum έπιασε πάτο. Από Πιτσιρικά Με θυμάμαι να σκέφτομαι πότε ο ΠΑΟΚ θα έχει έναν πρόεδρο που θα κατέβει κάτω στην Αθήνα, Θα χτυπήσει τα χέρια στο τραπέζι, θα στριμωχνει τους υπαλλήλους του γαύρου στην γωνία, θα πει 10 πράγματα όπως αυτά που είπε μετά τον ημιτελικό κ σήμερα.

Ο Βουλινος πηρε την ομαδα απτο ΟΑΚΑ και εφυγε, και εκδιωχθηκε κακην κακως απο τον λαο του ΠΑΟΚ γιατι ηταν λιγος. Επισης και αυτος αποτι ξερω, ας με διορθωσουν οι παλαιοτεροι ειχε την ομαδα πληρωμενη, με χαμηλο ταβανι.

Αν εσυ βαζεις τον πηχη σου χαμηλα και ονειρο σου ειναι να χεις αρχιδατο μπροσταρη αντι για αρχιδατη ομαδα, να μη σου φταιει το φορουμ. Για τον Βουλινο οι αντιδρασεις ειχαν ξεκινησει ηδη μετα τα 2-3 χρονια παρουσιας του αφου φαινονταν οτι δεν παει πουθενα το εργο, εδω κατρακυλαμε 4 χρονια και ακομα οσοι ελαχιστοι μιλανε εναντιον του σαβιδη αντιμετωπιζονται ως καρκινος. βεβαια ετσι αντιμετωπιζονταν και οι πρωτοι που αντιδρουσαν στα αγρινιωτικα ντιβελοπμεντ προτζεκτ και την 'κακοδιαχειριση' ζαγορακη, τα γνωστα πρεζακια. 

μη βαζεις τον εαυτο σου διπλα στον μπλου αιζ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5025 on: March 09, 2016, 14:54:34 »
Dave, εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ οτι μελλον με τον Σαββιδη δεν εχουμε.. Απλα κρινω καθε κινηση του ξεχωριστα, κ θεωρω οτι δεν πρεπει να υπαρχει κομπλεξ για καθε του κινηση. Τωρα οι συγκρισεις Σαββιδη με Βουλινο και Γουμενο νομιζω ειναι αστειες, γιατι εγω τουλαχιστον δεν εχω πειστει για δολο στις κινησεις του Σαββιδη, οπως ειχαν οι αλλοι 2, αλλα σε πληρη ανικανοτητα να αντιληφθει το ελληνικο ποδοσφαιρο και την νοοτροπια του ΠΑΟΚ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5026 on: March 09, 2016, 15:04:35 »
γιατι ειχε δολο ο βουλινος και ο ζαγορακης και δεν εχει αυτος;εξηγησε το μου να το καταλαβω γιατι εγω δεν το βλεπω

4 χρονια μονο λογια ακουμε.το χθεσινο ειχε ως αποτελεσμα την επανεναρξη του κυπελου.ελπιζω να τηρησει την υποσχεση του να μην κατεβει η ομαδα.τοτε θα εχει κανει ενα βημα μπροστα απο τα τοσα πισω που εχουνε γινει 4 χρονια..το τι εχεις πει εσυ κι εγω αφηνει παγερα αδιαφορο τον κοσμο που θελει να πιαστει απο καπου αλλα δεν εχει καμια εμπιστοσυνη.πες μου ομως αμα δεν κανει ουτε καν αυτο που υποσχεθηκε το πολυ απλο...δεν πρεπει να καταλαβουμε επιτελους οτι μονο παπα μας ταιζει;

δεν με νοιαζει τι λενε οι δημοσιογραφοι εσυ οι συνοπαδοι μου ακομα κι εγω ο ιδιος.το μονο που με νοιαζει ειναι να δω πραξεις.απο λογια εχω χορτασει ειτε αυτος λεγεται μπατατουδης ειτε σαββιδης

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5027 on: March 09, 2016, 15:41:42 »
την ειδηση για απολυση τουντορ την εδωσε πρωτος ο κυρ σαββας, ο εχθρος, του το ειπε πανω στη λυσσαλεα μαχη ο ρωσος ηγετης

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5028 on: March 09, 2016, 15:45:26 »
και πριν αλεκτωρ λαλησει τρεις ο πολεμος ξεκινησε και οι πραξεις επιβεβαιωθηκαν

συμφωνα με την ανακοινωση της παε ΠΑΟΚ ο τουντορ υποτιμησε τον κιτσιου και τον πελκα.μην σας ξαναδω συμπολεμιστες να τους ξαναυποτιμησετε.οι παικτες ειναι αυτο που δεν βλεπετε τοσο καιρο αλλα ο κροατης δεν τους αφησε να το δειχνουν

υ.γ ποτε θα ξεκινησουμε τον πολεμο στον ιδιοκτητη της παε νταρκ λορντ;

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5029 on: March 09, 2016, 15:50:27 »

συμφωνα με την ανακοινωση της παε ΠΑΟΚ ο τουντορ υποτιμησε τον κιτσιου και τον πελκα.μην σας ξαναδω συμπολεμιστες να τους ξαναυποτιμησετε.

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5030 on: March 09, 2016, 16:04:34 »
Κλεμένο, αλλά δάκρυσα  :'( :'( :'(

"Με το πόλεμο με το γαύρο θα μαθαίνουμε και τα νέα από τον κυρ Σάββα νωρίτερα."

ΠΑΤΕ "ΠΟΛΕΜΟ" ΓΙΔΙΑ???????? ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #5031 on: March 09, 2016, 16:26:23 »

θελετε και ρεβολουτσκαγια
Καντε την
Μακαρι να πετυχετε
Λιποτακτης4

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5032 on: March 09, 2016, 18:02:08 »
Mαζι του ειμαι σ αυτο αν και δεν τον γουσταρω.Λιγο οτι παει να κανει τον ΠΑΟΚ ποντιακο πανηγυρι,λιγο τα φασιστακια αιλυνακια στη σουιτα του,λιγο οι μεγαλοστομιες,ο ανυπαρκτος σχεδιασμος,η ελαχιστη ενασχοληση με την ομαδα κι οτι δεν τα χει σταξει ιδιαιτερα ακομα,κοκ...Αν ομως το τραβηξει ως το τελος και το καλοκαιρι φερει προπονηταρα και παικταραδες,τοτε τα αφηνω στην ακρη αυτα.Αν οχι τοτε ας εχει 500 διαρκειας κι ας βλεπει τους αγωνες στην αδεια Τουμπα παρεα με τον Παπαμιμικο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5033 on: March 09, 2016, 18:20:21 »
εγώ άμα ήμουν κόλκας θα σου έκανα μουτσουνάκια, και τα 400 εκατομύρια που έβαλες θα τα έκανα 15. Να μάθεις άλλη φορά να τα λές πρώτα στον σάββα και μετά σε μένα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5034 on: March 09, 2016, 18:42:03 »
Έχει κοντά έναν μήνα που έδιωξες τον ΤΔ...
...και μας έφερες για προπονητή...
...κελεπούρι απ'τα λίγα.
Έχει προπονήσει ολόκληρο Τσαβέλα, άλλωστε...
Τώρα ο Χ"ισαϊας θα δίνει σωστά την μπάλα, ο Κίτσος θα βγάζει σέντρες διαβήτη κι ο Βεγίδης θα γίνει Χιγκίτα

Ξεκίνα να τυπώνεις προσκλήσεις για του χρόνου. Μπαγλαμά
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #5035 on: March 09, 2016, 18:50:37 »
ξεφτιλα να ανακοινωνει avant premiere την απολυση του προπονητη του ΠΑΟΚ ο γελοιος κλοουν του πουστογαυρου
ξεφτιλα λεμε

καλα που δεν προ-ανακοινωσε και τον πολεμο που κηρυξες 
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #5036 on: March 09, 2016, 19:04:01 »
Μεγαλύτερη ξεφτίλα απ'τους ανενημέρωτους γκαγκατσοϋπαλλήλους δεν υπάρχει
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diafora/100629-simadia-parazalis
 :notworthy:
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ, ντροπή τού Βορρά, παρέα με τους 5-6 χιλιάδες αυτιστικούς.
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #5037 on: March 09, 2016, 19:14:51 »
Μέσα σε 24 ώρες δικαιώθηκαν 2 φορές οι γαύροι: μία με τον κυρ Σάββα και την απόλυση του Τούντορ, και μία που αποκάλεσαν Κλόουν τον Σαββίδη. Γελάνε με τον Σαββίδη και τις παλινωδίες του. Τρικυμία εν κρανίω. Δυστυχώς ο Σαββίδης επιβεβαιώνει κάθε μέρα ότι είναι γραφικός, αυτό που λέμε "νούμερο".
Ο ΠΑΟΚ τί φταίει;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5038 on: March 10, 2016, 10:10:16 »
Εντάξει φαγώθηκε ο Tudor, κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι χαλάστηκαν, άλλοι όπως εγώ έμειναν αδιάφοροι. Τώρα που αυτός είναι παρελθόν, το μέλλον τι λέει ρε μεγιστάνα?

Κάνω μια πρόβλεψη ακόμα, κι ελπίζω να με διαψεύσεις αν και δεν το χεις κάνει ποτε μέχρι τώρα.
Στις αρχές της επομενης περιόδου, το υλικό θα είναι πάνω κάτω στα ίδια με το τωρινό. Μικρές προσθαφαιρέσεις, ανίκανες φυσικά να αλλάξουν σηματικά την εικόνα της ομάδας και να οδηγήσουν σε διεκδίκηση πρωταθλήματος.
Αν επαληθευτώ, τότε ασχέτως ποιος θα είναι ο προπονητής, θα τον έχει φέρει κι αυτόν μονο για φάγωμα.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5039 on: March 10, 2016, 17:26:36 »
ε προφανως θα παει ετσι το εργο ειτε κρατησει τον ιβιτς για τη νεα χρονια ειτε φερει αλλον, νεο και φιλοδοξο βεβαια, εκει κατα τα μεσα ιουνιου στη καλυτερη.

αμα ηθελε να στρωσει την ομαδα (η αμα ειχε την ικανοτητα να μαθαινει απο τα λαθη του για οσους δεν εχουν πειστει για τα κινητρα του ρωσου) θα εφερνε ΤΩΡΑ η σε ενα μηνα το πολυ εναν καλο ακριβο προπονητη και οχι υπηρεσιακο. αυτος ο νεος προπονητης θα ειχε την ευκαιρια να θαυμασει απο κοντα τα ταλεντα μας και να τα στειλει στον αγυριστο ΕΓΚΑΙΡΑ ωστε να χτισει σαυτους που εφερε ο αρνεσεν και να φερει και τις 4-5 προσωπικοτητες που φωναζουμε απο το καλοκαιρι.

τωρα ιβιτς μεχρι ιουνη μετα ο νεος, που θα δωσει ευκαιρια στα καμαρια μας, γτ αυτη ειναι και καλα η φιλοσοφια του συλλογου, και κατα το νοεμβρη θα αναρωτιομαστε που τον βρηκανε το μυρωδια. και ξανα απτην αρχη