Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 295516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #4960 on: February 29, 2016, 12:10:49 »
Απόλυτα γελοίος. Μετά από τόσα χρονια δεν έχει να πει τίποτα για το τι έχει κάνει στον ΠΑΟΚ και εξακολουθεί να μιλάει για το τι θα κάνει.
Βάλε λεφτά, φέρε παικταράδες, πάρε τίτλους. Και μετά βλέπουμε για Τούμπα και γήπεδο. Αυτή είναι η λογική συνεχεια. Όχι κατευθείαν γήπεδο.
Δυστυχώς το γεγονός από μονο του ότι έχει το θράσος να αναφέρεται σε σχέδια για την Τούμπα, μονο αρνητικές σκέψεις μου δημιουργεί.

Από ότι φαίνεται η πρακτική και η γραμμή στους ard θα παραμείνει ίδια: Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά (που φυσικά δεν διασταυρώνεται από πουθενά, εκτος από το γεγονός ότι χρωστάει στον σαββίδη...) κι αυτό χάρη στον ρώσο. Οποτε οποιος το παρακάνει με την κριτική, θεωρείται εχθρός του ΠΑΟΚ. Δηλαδή ΠΑΟΚ=ρώσος σε αυτή τη φάση.
Και πάλι καλά να λέτε που δεν γίναμε σαν το σκουλήκι. Θυμάμαι πέρσι λέγαμε πάλι καλά που χάρη στον ρώσο δεν γίναμε σαν το χάνουμι και το σκουλήκι. Φέτος προφανώς η αναφορά στο χάνουμι είναι περιττή...
Μεγάλε ρώσε, είσαι πολύ μπροστά

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4961 on: February 29, 2016, 13:57:54 »
http://inpaok.com/297549/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1/

θα μας φανε το γηπεδο και θα νομιζουμε οτι το αποφασισαμε κιολας. το νου μας. κατι πρεπει να γινει.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #4962 on: February 29, 2016, 15:09:36 »
Óáââßäçò : Ãéáôß íáõÜãçóå ç ÈÝñìç

Eäþ êáé ó÷åäüí äýï ÷ñüíéá åßíáé áíïé÷ôü ôï èÝìá ôçò êáôáóêåõÞò ôïõ áèëçôéêïý êÝíôñïõ ôïõ ÐÁÏÊ óôçí ðåñéï÷Þ ôùí ÔáãáñÜäùí ôïõ ÄÞìïõ ÈÝñìçò.
Óå ìéá åêäÞëùóç ðïõ Ýãéíå ìÜëéóôá ôüôå, ï ÐÁÏÊ åß÷å ðáñïõóéÜóåé êáé ôá ó÷ÝäéÜ ôïõ ãéá ôçí ðåñéï÷Þ êáé ï Óáââßäçò åðñüêåéôï íá åðåíäýóåé ðåñßðïõ 25 åêáôïììýñéá åõñþ óå ìßá Ýêôáóç 200 óôñåììÜôùí.

Ç õðüèåóç ðÝñáóå áðü ÷ßëéá êýììáôá, ôåëéêÜ ï äéáãùíéóìüò ðñïêçñý÷ôçêå, áëëÜ ï Óáââßäçò ðïôÝ äåí ðÞñå áõôÞ ôçí Ýêôáóç.

×èåò ôï âñÜäõ, ï ÉâÜí Óáââßäçò, Ýêáíå ãíùóôü, ìéëþíôáò óôïõò ößëïõò ôïõ ÐÁÏÊ óôç ÍÝá Õüñêç, üôé ç õðüèåóç ÈÝñìç Ý÷åé êëåßóåé.
“Ìïõ æÞôçóáí íá äþóù ðñïêáôáâïëÞ ãéá äÝêá ÷ñüíéá, ôï åôÞóéï ðïóü ðïõ èá üöåéëá áðü ôçí ÷ñÞóç ôïõ ÷þñïõ”, åßðå ï ìåãáëïìÝôï÷ïò ôïõ ÐÁÏÊ êÜíïíôáò ãíùóôü üôé ç éäÝá êáôáóêåõÞò áèëçôéêïý êÝíôñïõ óôç ÈÝñìç åãêáôáëÞöèçêå.

http://thessports.gr/soccer/%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B7/

åäù ðñïðïíçôéêü äåí ìðïñåß íá êÜíåé , ðáðÜäåò ïôé èá êÜíåé ãÞðåäï ìáò ðïõëÜíå

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #4963 on: February 29, 2016, 21:11:21 »
Ερωτηθείς για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού απάντησε: "Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν κι αυτούς. Θα μου ήταν εύκολο να πάω στο σπίτι ενός διαιτητή και να του πω τι να σφυρίξει, αλλά αυτό δεν θα ήταν ΠΑΟΚ...". Και συμπλήρωσε: "Εμείς δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας...".

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θυμήθηκε ακόμη και τον επεισοδιακό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα με τα... ψάρια που είχαν ρίξει οι οπαδοί στον πάγκο, καθώς και την τότε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα είπε: "Πήρα τηλέφωνο τον Μαρινάκη και του είπα "αν δεν βγει η ομάδα σου σε τρία λεπτά, παρ' την να φύγει

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4964 on: February 29, 2016, 21:20:47 »
τραβα γαμησου ρε καρκινεμπορα

θα γινει το χοτελ σου Γκλας Παλας

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4965 on: February 29, 2016, 21:28:47 »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4966 on: February 29, 2016, 21:41:09 »
Ερωτηθείς για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού απάντησε: "Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν κι αυτούς. Θα μου ήταν εύκολο να πάω στο σπίτι ενός διαιτητή και να του πω τι να σφυρίξει, αλλά αυτό δεν θα ήταν ΠΑΟΚ...". Και συμπλήρωσε: "Εμείς δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας...".

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θυμήθηκε ακόμη και τον επεισοδιακό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα με τα... ψάρια που είχαν ρίξει οι οπαδοί στον πάγκο, καθώς και την τότε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα είπε: "Πήρα τηλέφωνο τον Μαρινάκη και του είπα "αν δεν βγει η ομάδα σου σε τρία λεπτά, παρ' την να φύγει

δηλαδη τι σε χαλαει αδερφε σε αυτα; απο τα πιο σωστα που ειπε εδω κ χρονια ειναι...

εκτος αν θες να δεις τον ΠΑΟΚ στο ρολο του γκει... ο ΠΑΟΚ κ η βεροια να κερδιζουν

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4967 on: February 29, 2016, 21:59:31 »
Ξεκίνησες πόλεμο μπάσταρδε.

Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το βιογραφικό του λαού του ΠΑΟΚ, που είναι αληθινό, όχι γιαλαντζί σαν το δικό σου.

Όποιος πρόεδρος βρέθηκε απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ αργά ή γρήγορα ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #4968 on: February 29, 2016, 22:04:52 »
Απίστευτα διχαστικές δηλώσεις και αυτό για δυο συνθήματα με τη γριά ???
Καλά πας και 'συ...

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #4969 on: February 29, 2016, 22:24:35 »

δηλαδη τι σε χαλαει αδερφε σε αυτα; απο τα πιο σωστα που ειπε εδω κ χρονια ειναι...

εκτος αν θες να δεις τον ΠΑΟΚ στο ρολο του γκει... ο ΠΑΟΚ κ η βεροια να κερδιζουν

ρε μλκ αλήθεια τώρα;;;;;  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ότι αν ήθελε θα μπορούσε να εξασφαλίσει πενηνταρίσιες και παραπάνω διαιτησίες αλλά δεν το κάνει γιατί ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ;;;; πού ξέρει ρε μλκ αυτός τι είναι ΠΑΟΚ και τι όχι; οι αγκαλίτσες με τα σιχάματα είναι ΠΑΟΚ;

για τους γάβρους στον πάγκο που ο άλλος μέχρι πριν λίγους μήνες έτρεχε στα δικαστήρια και φάγαμε -15 βαθμούς βγαίνει και λέει ότι ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ Ή ΒΓΑΙΝΕΤΕ Η ΦΕΥΓΕΤΕ;; και χέστηκε πάνω του ο χοντρός και βγήκανε να παίξουνε, μετά από μιάμιση ώρα καθυστέρηση. σπουδαία η συμβολή σου ρε Ιβάν, μπράβο.

πραγματικά κάθομαι και κοιτάω την οθόνη με την απάντησή σου, θεωρώ αδιανόητο ότι κάθομαι και εξηγώ τα παραπάνω.
δηλαδή εσύ τα διάβασες αυτά και σκέφτηκες "μμ, ναι, επιτέλους, καλά τα είπε". αυτό;

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4970 on: February 29, 2016, 22:27:44 »
άντε επιτέλους άρχισε να λέει τέτοιου τύπου παπαριές να ξυπνάει ο λαός του ΠΑΟΚ...όσος έμεινε βεβαια, αλλα συνήθως αυτά τα αυτογκόλ βάζουν τα λαμόγια και πολλαπλασιάζεται και συσπειρώνεται..αντε μιλα και για φουρνέλο σε κανα τσιπουρο σαν τον άλλο τον βλάχο απο το αγρινιο μπλιατ να μαζευομαστε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4971 on: February 29, 2016, 22:57:49 »
Κριμα ρε Γιαννη και σε πιστευα :'(
Μαλακα αγκαλιτσα

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #4972 on: March 01, 2016, 03:13:12 »
Εγώ μόνο αυτό το ηχητικό άκουσα. Υπάρχουν κι άλλα?

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/174144/savvidis-prepei-na-katastrepsoume-to-sustima
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #4973 on: March 01, 2016, 04:55:03 »
Δεν ξερω εαν ο Σαββιδης θα φτιαξει τελικα τον ΠΑΟΚ που ονειρευεται οπως λεει αλλα το οτι η Ελλαδα ειναι μπουρδελο και τα ιδιωτικα συμφεροντα ειναι πανω απο ολα ειναι γεγονος.
Το ποιοι ειναι ο Μαρινακης, ο Αλαφουζος, ο Μελισσανιδης ειναι γνωστο. Το γιατι κανει συμμαχιες με διαφορους ο Σαββιδης ε γιατι στη στρατηγικη κανεις συμμαχιες απεναντι σε κοινους η κοινο εχθρο.
Δεν ειναι εκει το θεμα.

Το θεμα μαζι του ειναι οτι δεν εχει σωστους συμβουλους και δεν εχει μπαλαδοφατσες να φτιαξουν ομαδα.
Ομαδα εφτιαξαν στο προσφατο παρελθον Ζαγορακης - Βρυζας-Σαντος. Τελειωσε. Αλλα ομαδα μιλαμε.

Αυτος που κολλαει, τι γινεται γιατι δεν γινεται....δεν καταλαβαινω. Τελος παντων......
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4974 on: March 01, 2016, 08:50:14 »
εγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε στο ελληνικό γραφείο Τύπου της Νέας Υόρκης και είπε πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, το σύστημα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως θα μπορέσει να γίνει ο Δικέφαλος η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης σχολίασε και την πολιτική και το πως λειτουργεί όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα της κοινωνίας.

Σχετκό Περιεχόμενο
«Καυτός» Σαββίδης για Μαρινάκη, Μελισσανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
1 ομάδα, 1 πρόσωπο
Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη: «Προβάλλομαι όταν μιλάνε για 11 εκατομμύρια. O ΠΑΟΚ έχει ξεχρεώσει πάνω από 37 εκατομμύρια ευρώ. 22 εκατομμύρια ήταν ρυθμισμένα χρέη και τα έχω ξεχρεώσει και τα 11 εκατομμύρια που εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει 33 εκατομμύρια για φόρους από τα παρελθόντα έτη.

Δεν έχω λάβει από το κράτος ούτε συναισθηματική ικανοποίηση που πλήρωσα τα χρέη. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Αλλά σαφώς δεν το κάναμε αυτό για να μας βοηθήσουν να γίνουμε πρωταθλητές. Είναι ένας άλλος δρόμος αυτός τον οποίο θα διανύσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα: Δεν μπορεί να είναι δεύτερη ομάδα, αλλά ακόμη δεν μπορεί να γίνει πρώτη. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ψυχή μου αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρω.

Το τρομερό είναι ότι κάθε μέρα, το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει επίπεδο και αυτό συμβαίνει επειδή στην Ελλάδα τα ιδιωτικά συμφέροντα είναι πάνω από το δημόσιο. Ο κανονισμός της ομοσπονδίας λέει διαφορετικά πράγματα από το νόμο. Δεν μπορεί η ομοσπονδία να είναι πάνω από το νόμο και μέχρι τη στιγμή που θα καταστρέψουμε αυτό το σύστημα δεν υπάρχει προοπτική. Η κυβέρνηση λέει πως χρειάζεται τάξη στα γήπεδα και η ομοσπονδία λέει όλα καλά. Η κυβέρνηση λέει ότι τα πρόσωπα για τα οποία κινείται ποινική διαδικασία δεν πρέπει να έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου, η ομοσπονδία λέει ότι είναι δικιά μας θέση. Ο ελληνικός νόμος λέει το ένα πράγμα ενώ ο κανονισμός της Ομοσπονδίας λέει διαφορετικά πράγματα από τον εθνικό νόμο. Δεν μπορεί η ομοσπονδία να είναι πάνω από το νόμο και μέχρι τη στιγμή που θα καταστρέψουμε αυτό το σύστημα δεν υπάρχει προοπτική. και δεν έχει σημασία αν θα είναι η παρούσα ομάδα ή κάποια άλλη στο προσκήνιο.

Εγώ είμαι τυχερός με τον ΠΑΟΚ καθώς όλα αυτά τα 90 χρόνια είχε την ίδια άποψη με μένα την ίδια Αρχή: Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο τίτλο. Θα νικήσουμε μόνο αν καταστρέψουμε το σύστημα. Εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως!

Εφόσον εμείς θέλουμε το καλό πρέπει να καταλάβουμε σε όλα τα πράγματα ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Πελοπόννησος. Στην Ελλάδα εντάσσεται και η Βορειοανατολική Ελλάδα όπου κατοικούν 58% μουσουλμάνοι. Σε 10 χρόνια εκεί θα έχουμε νέο Κόσοβο, αλλά με ιδιαιτερότητα την ελληνική. Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αποτελέσει και εργαλείο για υγιή τρόπο ζωής. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το φαινόμενο των φιλάθλων και γι΄ αυτό το λόγο οι φίλαθλοι διαχειρίζονται την κατάσταση. Δυστυχώς δεν μπορώ και δεν θέλω να μιλήσω γι΄ αυτό το θέμα ότι τέτοια αντιμετώπιση δεν μπορεί να μην περιορίσει τα γεωγραφικά σύνορα.

Όλοι οι πολιτικοί που μιλάω μου λένε ο ένας είναι ο Ολυμπιακός, ο άλλος Παναθηναϊκός, ο άλλος ΑΕΚ. Λάθος έπρεπε να είναι με την Ελλάδα. Και για αυτό στόχος μας είναι να έχουμε πρωθυπουργό ΠΑΟΚτση!»

Ο Σαββίδης ρωτήθηκε για το αν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική μετά την τελευταία του ατάκα για πρωθυπουργό ΠΑΟΚτσή, λέγοντας: «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ ότι ο πολιτικός δεν μπορεί να επικοινωνεί με τους ψηφοφόρους μέσω του μεταφραστή και μάλλον είναι ξεκάθαρη η απάντηση στην ερώτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω ή δεν θα συμμετάσχω στις διαδικασίες, το κάνω 20 χρόνια. Επειδή ο πόνος μου είναι η κατάσταση του ποντιακού ελληνισμού με άμεσο αποτέλεσμα της άρνησης της ελληνικής πολιτικής να κοιτάξει την αλήθεια στα μάτια. Θεωρώ ότι με την αυτογνωσία και τον σεβασμό ο υπουργός παιδείας έπρεπε να παραιτηθεί. Όχι να απαιτούμε, ο ίδιος έπρεπε να πει "με συγχωρείτε κάποιον πλήγωσα". Έπρεπε να φύγει».

Ακούστε όλα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ

https://soundcloud.com/cosmos-fm-new-york/press-conference-cosmosfm-ny

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4975 on: March 01, 2016, 10:44:13 »

ρε μλκ αλήθεια τώρα;;;;;  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ότι αν ήθελε θα μπορούσε να εξασφαλίσει πενηνταρίσιες και παραπάνω διαιτησίες αλλά δεν το κάνει γιατί ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ;;;; πού ξέρει ρε μλκ αυτός τι είναι ΠΑΟΚ και τι όχι; οι αγκαλίτσες με τα σιχάματα είναι ΠΑΟΚ;

για τους γάβρους στον πάγκο που ο άλλος μέχρι πριν λίγους μήνες έτρεχε στα δικαστήρια και φάγαμε -15 βαθμούς βγαίνει και λέει ότι ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ Ή ΒΓΑΙΝΕΤΕ Η ΦΕΥΓΕΤΕ;; και χέστηκε πάνω του ο χοντρός και βγήκανε να παίξουνε, μετά από μιάμιση ώρα καθυστέρηση. σπουδαία η συμβολή σου ρε Ιβάν, μπράβο.

πραγματικά κάθομαι και κοιτάω την οθόνη με την απάντησή σου, θεωρώ αδιανόητο ότι κάθομαι και εξηγώ τα παραπάνω.
δηλαδή εσύ τα διάβασες αυτά και σκέφτηκες "μμ, ναι, επιτέλους, καλά τα είπε". αυτό;
ρε τρελε ναι αυτο ειναι ΠΑΟΚ.... ειναι απο τα πιο σωστα που εχει πει εδω κ χρονια
ποτε με την διαιτησια κ την πουστια, οτι παρουμε μονοι μας.... αυτο ειναι ΠΑΟΚ δεν θα μας τρελανεις εσυ τωρα

το λεει και στην συνεντευξη:
"Εγώ είμαι τυχερός με τον ΠΑΟΚ καθώς όλα αυτά τα 90 χρόνια είχε την ίδια άποψη με μένα την ίδια Αρχή: Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο τίτλο. "

ελεος εχει πει μαλακιες και μαλακιες και τον κραζετε τωρα που λεει τα σωστα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4976 on: March 01, 2016, 11:23:19 »
Από metrosport.gr: Ποιο είναι το επιχειρηματικό πλάνο του Ιβάν Σαββίδη για τη δημιουργία γηπέδου, αλλά και αθλητικού κέντρου και ποιο θα είναι το ύψος του μισθώματος

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της σημερινής (1/3) Metrosport για το επιχειρηματικό πλάνο του Ιβάν Σαββίδη που έχει να κάνει με τη νέα Τούμπα!

Από τη στιγμή που άλλαξαν τα δεδομένα στην κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στη Θέρμη ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να αναζητήσουν άλλο χώρο στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης και η αναζήτηση αυτή έφερε αποτέλεσμα:

Πρόκειται για το εγκαταλειμμένο στρατόπεδο «Καρατάσιου» που βρίσκεται στο δήμο «Παύλου Μελά». Πρόκειται για μία έκταση 700 στρεμμάτων που ξεκινάει βόρεια από την Περιφερειακή Θεσσαλονίκης στο ύψος του 424 Γ.Σ.Ν. και εκτείνεται νότια μέχρι την οδό Λ. Στρατού. Δυτικά συνορεύει με τον Ο.Δ.Δ.Υ και το γήπεδο του Μακεδονικού και ανατολικά με τον αστικό ιστό της Πολίχνης.

Την έκταση επισκέφθηκε κατά τον μήνα Δεκέμβριο ο Ιβάν Σαββίδης συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Το πλάνο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου το οποίο θα είναι η νέα έδρα του ΠΑΟΚ και θα έχει αρχιτεκτονικά στοιχεία από το ιστορικό γήπεδο, ξενοδοχείο πέντε αστέρων, βοηθητικά γήπεδα, ξενώνες και θεματικά πάρκα. Η έκταση ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με το οποίο ξεκίνησε επαφές ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ προκειμένου να πληροφορηθεί τις προϋποθέσεις εκμετάλλευσης της έκτασης.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το τίμημα με το οποίο θα καταφέρει ο κ. Σαββίδης να αποκτήσει το δικαίωμα χρήσης των 700 στρεμμάτων για 99 χρόνια. Αυτό σύμφωνα με τα όσα ισχύουν είναι ισόποσο με το 5% της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, η οποία ανέρχεται στις 29.550 ευρώ. Μ' αυτό το μαθηματικό τύπο το ετήσιο ενοίκιο της έκτασης θα ανέρχεται περίπου στο 1 εκ. ευρώ.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #4977 on: March 01, 2016, 15:05:04 »

ρε τρελε ναι αυτο ειναι ΠΑΟΚ.... ειναι απο τα πιο σωστα που εχει πει εδω κ χρονια
ποτε με την διαιτησια κ την πουστια, οτι παρουμε μονοι μας.... αυτο ειναι ΠΑΟΚ δεν θα μας τρελανεις εσυ τωρα

το λεει και στην συνεντευξη:
"Εγώ είμαι τυχερός με τον ΠΑΟΚ καθώς όλα αυτά τα 90 χρόνια είχε την ίδια άποψη με μένα την ίδια Αρχή: Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο τίτλο. "

ελεος εχει πει μαλακιες και μαλακιες και τον κραζετε τωρα που λεει τα σωστα

Δεν αμφισβητώ ότι "αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ", γελάω όμως με την ψυχή μου που θα βγει ο συγκεκριμένος να χρησιμοποιήσει την ατάκα "αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ". Οι λόγοι είναι προφανείς. Νομίζω, ξέρω γω;

Λέω να μην ποστάρω 3η φορά εξηγώντας τα αυτονόητα.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4978 on: March 01, 2016, 20:28:08 »
Καλα, αν σε σφάξει αυριο ή στον επαναληπτικό το κοράκι, βγες και πες ότι μπορούσες να τον αναγκασεις να σε παίξει πενηνταρισια, αλλά δεν το έκανες γιατί δεν είσαι σαν τους άλλους...
Λες και το θέμα ήταν ποτέ αν θα γίνεις ο νέος Μαρινάκης κι ο ΠΑΟΚ ο νέος γάβρος με 9 πρωταθλήματα σε δέκα χρόνια. Στην καρπαζια σε έχουν και τα τσιράκια του Μαρινάκη.

Φαφλατας από τους λίγους. Να μην αρχίσω για τις παπαριες των 33 εκατομμυρίων για τα χρέη.
Μουγκα ρε μέχρι να κάνεις τουλάχιστον έναν αξιοπρεπή κορμό. Έπεσε ρε γ εθνική και ήδη σε ξαναπέρασε το χανουμι. Κι όλα αυτά στη θητεία σου.

Αυτό που έβαλε ο δασκ πιο πάνω, ίσως να αποτελεί παράδειγμα του τι επιδιώκει ο ρώσος στον ΠΑΟΚ. Να πιέσει πολιτικά ώστε να αρπάξει επιχειρηματικά. Κι όλα αυτά με τις πλάτες του λαού του ΠΑΟΚ. Και θα πει κανείς τι σε νοιάζει; Τίποτα, αλλά όχι και πλάτες με τον ΠΑΟΚ του Τζαβέλα, του μαλεζα και του κιτσιου

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4979 on: March 02, 2016, 22:20:30 »
Μην λερώνεις τα χέρια σου με αίμα. Μπορείς πολύ ευχάριστα να σκουπίσεις τον κώλο σου από τα αίματα .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ