Με πιο καθαρό μυαλό σήμερα...
Σε σιχαίνομαι ρε παλιόπουστα Ρώσε. Σε σιχαίνομαι γαμώ τον Χριστό και την Παναγία σου. Και σε σιχαίνομαι για τους εξής λόγους:
1) Διέλυσες το οπαδικό του ΠΑΟΚ. Έχεις καλέσει τον κάθε πουτάνας γιό (από Κοντονή μέχρι Κάκο) για να μας ξενερώσεις ακόμα πιο πολύ. Στέλνεις βίντεο μετά από κάθε παιχνίδι στην ασφάλεια και σκάνε δικαστήρια σε αδέρφια μας. Μισείς τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τους διαλύσεις. Ηλίθιε, αν ήξερες τι κάνει ένας σοβαρός πρόεδρος όταν αναλαμβάνει μία ομάδα...Βλάκα, ο Κόκκαλης μόλις ανέλαβε τον γάβρο το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να παρέχει κάλυψη στους οπαδούς του, όχι να τους πολεμήσει...
2) Μου την δίνει που είσαι χριστιανόπουστας, καράβλαχος, ποντιομαλάκας με 2 αριστερά σκαρπίνια και άσπρη κάλτσα, ένα συντηρητικό αρχίδι, ένας ποδοσφαιρικός Άνθιμος. Τις εκκλησίες, τις παναγίες σουμελάδες, τα ποντιακά συμπόσια και όλες αυτές τις γραφικές αρχιδιές να τις βάλεις στον κώλο σου μαλάκα...Είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ γαμώ την παναγία σου, δεν επιτρέπεται τέτοια γραφικότητα...Βλάκα, ακόμα και ο κλέφτης Γούμενος τόσο γραφικός δεν ήταν γαμημένε...και αυτό αντικατοπτρίζεται στο ότι είσαι ένα κοροίδο και μισό. Σε πιάνει κότσο μαλάκα ο κάθε Τίγρης και ο κάθε Αλαφούζος...σε έχουν κάνει ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ και εσύ βλάκα κοιμάσαι όρθιος...απορώ ρε κωλόπουστα πως έκανες λεφτά στην ζωή σου.
3) Μου την δίνει ρε γαμημένε άντρα ότι είσαι άμπαλος και θες να έχεις και γνώμη...μου την δίνει ρε μπάσταρδε γιατί έχεις αφήσει το κάθε χανούμι (Αρωνιάδη, Κυριάκο Κυριάκου) τον κάθε βαζέλα (Παναγιωτά) να κάνουν κουμάντο στο μαγαζί σου, και να στο κάνουν ακόμα πιο μπουρδέλο...μου την δίνει ρε πουτάνας γιέ να βλέπω τον Παπαμιμίκο στα επίσημα μαζί σου, μου την δίνει να σε βλέπω με τον κάθε Ψωμιάδη, με τον κάθε Τζιτζικώστα...βλάχο, τράβα μάθε την ιστορία της ομάδας της οποίας είσαι πρόεδρος...εμεις τους βουλευτές και τα τσιράκια τους τους έχουμε πετάξει από την Τούμπα, τους έχουμε γαμήσει μάνες και πατεράδες...και εσύ ρε γαμημένε σκυφτούλη είσαι στο σπασίμπα.
4) Σε σιχαίνομαι και θα σε σιχαίνομαι για πάντα για το "ΠΑΟΚΑ", για τον ντεμέκ δικέφαλο, για την κωλοφυλλάδα που βγάζεις χωρίς ίχνος δικέφαλου επάνω της, για το logo με τα 90 χρόνια που είναι για τον πούτσο, για το γεγονός ότι πρεσβεύεις ότι είμασταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ μια ζωή.
Τράβα γαμήσου και πάρε και τον κοκάκια τον γιό σου μαζί, τράβα γαμήσου και τράβα στο Ροστώφ. Δεν θα σε σώσουν γαμημένε ούτε Τσετσένοι, ούτε άλλες ντουλάπες που κουβαλάς. Θα φτύσετε το γάλα της πουτάνας της μάνας σας μουνόπανα εκ Ρωσίας από την στιγμή που τα βάλατε με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Α και που είσαι, αφού γαμηθείς, τράβα ψόφα γαμώ την παναγία σου.