Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291774 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #4740 on: December 23, 2015, 11:20:04 »
Μην εγινε κανα λαθος στη μεταφρα; Μηπως εννοει 44 με τα χρεη ξερογο; Και τη νεα αυξηση; Ετσι βγαινει κανα 28αρι

http://instagram.com/p/_nDmgboosv/

Ερχομαστε
Ελληνες και ρωσοι κρυφτειτε
« Last Edit: December 23, 2015, 11:35:33 by dask4 »

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4741 on: December 23, 2015, 12:44:09 »
Δεν υπαρχουν 2-3 μυρια απο διαρκειας , ουτε 2-3 μυρια απο εισιτηρια. 8000 διαρκειας ειναι 1-1,2M και τα εισιτηρια στην τουμπα ειναι της πλακας*...αντε να ειναι 6000 μ.ο.. 6000 χ 15ευρω χ 15 αγωνες=~1.500.000 εκ των οποιων μικροτερο ποσο ειναι καθαρο εσοδο.
Τα τηλεοπτικα ειναι 4M και η χορηγια της sportingbet στο 1,5-2M. Ευρωπη 5,5M. Λουκας 1,5 Μ.

Το καθαρο μπατζετ του αγωνιστικου τμηματος χωρις την εφορια ειναι 8-9 μυρια, περαν των μεταγραφων που εγιναν για λεοβατς,τσιμιροτ και αντονις περιπου 2,5-3Μ.
Αποζημιωσεις: http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/poso-kostise-to-kshlwma-toy-paok.3631435.html
Εξοδα επισης τα λειτουργικα της παε και ακαδημιες.

*Οταν η παε ανακοινωνει εισιτηρια βαζει μεσα και τα διαρκειας.Ουσιαστικα μιλαμε για παρουσιες στο γηπεδο και οχι για κομμενα εισιτηρια, πχ τα 25.000 που ανακοινωσε με γαυρο...

Ο μονος πιθανος  τροπος να βγαζει καποιος αμεσα κερδος απο μια οποιαδηποτε παε σημερα ειναι ...να ειναι ο κομποτης.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4742 on: December 23, 2015, 13:00:13 »
βασικά όποιος βλέπει τον ιβάν σαν χωσάδα μάλλον τον έχει μπερδέψει με κάποιο άλλο ρώσο. τα ξανα είπαμε στην αρχή. ένας μετριομέτριος διαχειριστής χρημάτων που ΔΕΝ είναι δικά του είναι. αν οι απαιτήσεις μας είναι ακόλουθες αυτού καλώς. αν όχι, θεωρώ ότι κάπου το χάνουμε.
αν έβαλε, πλήρωσε, δεν έβαλε, δεν πλήρωσε και τι θέλει ή μπορεί να βάλει είναι μεγάλη κουβέντα. ΑΝ ήταν όλα τόσο ρόδινα πάντως στο θέμα διαχείρισης μιας ΑΕ (γιατί ΑΕ είμαστε) γιατί δεν το κάνει ο καθένας; ερώτηση είναι περισσότερο και όχι υποστήριξη προς τον ιβάν (την άποψη μου την έχω πεί... από αυτό το ντηλ ο ΠΑΟΚ ας πάρει ότι μπορεί και να κοιτάξει μην μείνει πάλι στο ταπί, ο ρώσος ΔΕΝ θα χάσει, όπως δεν χάνει ήδη. Βγάζει ότι μπορεί και αν θέλετε και την προσωπική μου άποψη ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ).
τα άλλα είναι να χουμε να λέμε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4743 on: December 23, 2015, 13:42:04 »
1 μυριο εγραψαν οτι πηρες με κουλα ντορτμουντ γαυρο
Βγαλε ντορτ κ βαλε ζελα κ ενα αλλο σου λεω εγω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4744 on: December 23, 2015, 15:26:48 »
Με αυτά που διαβάζω σήμερα ο τύπος είναι επικίνδυνος, καμιά σχέση με ποδόσφαιρο, βίτσιο του να κόβει μισθούς στον κάθε ένα για να μην του ασκεί κριτικής κανείς, τα όποια λίγα λεφτά βάζει είναι για το θεαθήναι και όχι για να γίνεται η ομάδα δυνατότερη, ολο το λιγουροπεριβάλλον του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βολευτεί, κατάντησε τον ΠΑΟΚ ομάδα γειτονιάς, με 200-300 άτομα στο πέταλο και 4-5 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο και φταίνε όλοι εκτός από αυτόν τον φουκαρά που βάζει τα λεφτά του ντεμέκ.
Με αγωνία περιμένω τον Κούδα να τον συμβουλεύει ότι την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ την έφτιαξαν παίρνοντας παίχτες από την επανομη (σαράφης), χωριά της καβάλας (παρίδης) κλπ, και να ψάχνουμε πάιχτες από τον θερμαϊκό θέρμης, τον θρίαμβο ταγαράδων, και τις κρηνίδες καβάλας.
Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει, ότι και να γίνει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #4745 on: December 23, 2015, 21:25:26 »
Αδερφέ σενάριο επιστημονικής φαντασίας μου φαντάζουν αυτά που γραφεις. Από την μια καλά κανεις αφού μια τέτοια ανάγνωση σε κάνει αισιόδοξο (πράγμα πολύ δύσκολο με τον σημερινό ΠΑΟΚ) από την άλλη ελπίζω η οπτική σου να μην είναι ότι ο έτερος του ρώσου πόλος (από τα δίπολα που λες) ευθύνεται και για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, που κοιτάς το υλικό και τουλάχιστον οι 20 από τους 25 παίκτες είναι για ομάδες που παλεύουν για σωτηρια.

Σαφέστατα ευθύνεται και γι'αυτό (εξακολουθεί να) έχει περίοδο χάριτος ο Άρνεσεν.
Είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στο Τσου Λου κι ο Μίζας έφερνε Σπυρόπουλους, Τζιόληδες & Νίνηδες για χάρη τού Μπίλι.
Και είχες τα φερέφωνα να παπαγαλίζουν ότι ο Ιβάν έχει μανία με τους παίκτες τής εθνικής...
Για τη δε ανανέωση του 14 δεν χρειάζονται σχόλια...
Αυτή τη στιγμή πληρώνεις συμβολαιάρες σε Γλύκο, Κόστα, Σκόνδρα, Τζαβέλλα, Τζιόλη & Γκολάσα. Μιλάμε για ~3 μύρια "καθαρών" αμοιβών.

Να σου πω που διαφωνώ.
Καταρχάς ότι δεν ήρθε νωρίτερα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι προηγούμενοι καβαλα τότε στο άλογο δεν ήθελαν να φύγουν. Δεν νομίζω να λες ότι τους το κρατούσε μανιάτικο?
Επίσης η δύναμη που λες ότι είχαν οι προηγούμενοι πήγαζε από την ιδιότητα τους ως διοίκηση του ΠΑΟΚ και τη δημοφιλία τους (όσο την είχαν). Εκτος αν εννοείς κάτι άλλο από τον έλεγχο των ard (περισσότερο συμφωνία μαζί τους θα έλεγα) για τον επηρεασμό της κοινής γνώμης υπέρ τους.

Το ότι δεν ήρθε νωρίτερα οφείλεται στο (προμελετημένο & καλά οργανωμένο) φαγωπότι που είχε στήσει ο ΑΣ με το Ζαγορογκαγκατσέικο. 1.5 μύριο το χρόνο προέβλεπε η συμφωνία τους. Τώρα ο Ιβάν δίνει 600 χιλιάρικα και ο ΑΣ αποκαλεί την συμφωνία "μνημόνιο"...
Ούτε τώρα θέλουν να φύγουν και στην προσπάθειά τους να φανούν χρήσιμοι στην εταιρία τού τάζουν την ΕΠΟ.
Και έπειτα που δεν είχαν δημοφιλία, ΣαχπαζοΦλωρίδηδες ονειρεύονταν για να συνεχίσουν να παρασιτούν. Μόνο που ο Σάχης δεν υπήρχε περίπτωση να καλύψει το άνοιγμα (20 μύρια) του Λίλη. Γονυπετείς πήγαν στον Ιβάν.

Όταν τους πήραν πρέφα όλοι, άρχισαν να μειώνονται και τα έσοδα αφού απομακρυνόταν ο κόσμος, δεν μπορούσαν να στήνουν πια συνεντεύξεις με χαρτοπετσέτες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Κάπου εκεί έφεραν τον Σαββίδη, τους απήλλαξε από τις νομικές ευθύνες για το πλιάτσικο, του πούλησαν εκδούλευση και ανέλαβαν να λειτουργούν τους ard υπέρ τις διοίκησις Σαββίδη. Ακριβώς ότι έκαναν οι ίδιοι δηλαδή, το έκαναν για τον Σαββίδη.

Αν το δούμε από μια άλλη οπτική, με τα χρέη "παγωμένα", τα 20 μύρια που ξόδεψε (μέσω ΑΜΚ) για να τους απαλλάξει από τις νομικές ευθύνες τους ήταν το αντίτιμο για να πάρει την ΠΑΕ.
** Δεν του πούλησαν εκδούλευση. Είναι τα πουτανάκια του γιατί τους έσωσε από τον εξευτελισμό & την στενή. Δεσμευμένοι ήταν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Ζαγοράκη & Βρύζα...

Από τη στιγμή που έφυγε ο κλεφτοθοδωρας και οριστικά από τη δεύτερη σεζόν Bρυζα, δεν νομίζω να είχε δικη του δύναμη το zagorogkagkatseiko όπως λες. Ποιος KyrKyr τώρα, γελάει ο κόσμος. Αυτός κι αν είναι η τελευταία τρυπα του ζουρνά.
Συνεπώς, δεν βλέπω για ποιο λόγο κράτησε για παράδειγμα κλεφτοθοδωρα όταν έβραζε ολόσ ο κόσμος, ή γιατί έπρεπε να έχει συμφωνήσει (ατύπως έστω) με τον κακό και να τον φέρνει διπλα του στην Τούμπα.

Ο Ζαγοράκης δεν έφυγε ποτέ. Γι'αυτό και μπαινόβγαινε όποτε ήθελε... Και πώς να φύγει όταν τα χρέη/άνοιγμα τον κυνηγούσαν?...
Ο δε Βρύζας μια χαρά συνεργαζόταν με το ζαγορογκαγκατσέικο και η σιωπή του εξαργυρωνόταν μέσω των μεταγραφών.
Ποιός ΚυρΚυρ??? Πες μου πόσα χρόνια δουλεύει στην ΠΑΕ για να σου πω ποιός ΚυρΚυρ...
Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτός που ήρθε για να τους αναβαθμίσει, ο Τζακ, είναι κι αυτός Κύπριος...

Για αυτό λέω φυσική συνεχεια των προηγουμενων και το ένα χέρι νίβει το άλλο.
Τον εξυπηρέτησαν όπως ήξεραν (κυρίως μέσω ελεγχου ard) και όταν αισθάνθηκε ότι μπορούσε να το κάνει μονος του και αυτοί ήταν περισσότερο φθορά για τον ίδιο, τους απομάκρυνε.
Έτσι εξηγούνται κι οι μόνιμες αγιογραφίες που διαβάζεις για τον ρώσο από όλους τους reporter του ΠΑΟΚ. Έτσι εξηγείται γιατί κάθε ρεπορτάζ ξεκινάει από το μάτωμα του ρώσου για την ομάδα.
Γιατί δεν πιστεύω να κοιτάς τους 25 ποδοσφαιριστές τις ομάδας και πέρσι και φέτος, και να λες ότι πράγματι για αυτή την ομάδα εκτος από τα έσοδα τις ξοδεύτηκαν 44 εκατομμύρια (το τελευταίο νούμερο που αποδίδεται στον ίδιο τον ρώσο για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι...).

Πραγματικά να ακούω ότι υπάρχει αντιπολίτευση, κόντρα, αντίπαλοι εντός της ΠΑΕ, μου φαίνεται απίστευτο. Και μάλιστα να επηρεάζουν αποφάσεις και να χρειάζονται ξεβράκωμα.
Φυσικά θα δείξει το μέλλον. Προς το παρόν το μονο βέβαιο είναι ότι για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο, ο ΠΑΟΚ του ρώσου αγωνιστικά παραπαίει

Σαφέστατα νιώθουν απειλή (μη χάσουν τη θέση τους) με καθέ έναν καινούργιο που φέρνει ο Ιβάν. Δεν θυμάσαι τί πόλεμο έφαγε ο Τσίτσι? Δεν θυμάσαι τί πόλεμο έφαγε ο Στέφενς, που ήταν επιλογή Τσίτσι, επειδή απορρίφθηκε ο Πασιέντζα? Στον οποίο Πασιέντζα, 3 μήνες αργότερα, βρήκε καταφύγιο ο Ξενοδόχος γιατί δεν άντεχε τον συν/ανταγωνισμό με τον Μαντούρο...
** 3.5 χρόνια με μόλις μισό χρόνο Άρνεσεν

πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4746 on: December 23, 2015, 21:33:08 »
Ο κυρ κυρ δεν ειναι κυπριος
Μου βγηκαν τα ματια με το κοκκινο

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4747 on: December 24, 2015, 10:35:48 »
Αδερφέ καταρχάς όντως ως παράκληση μην γραφεις με κόκκινα...

Για να τα βάλουμε σε μια σειρά, εγώ σε είπα την άποψη μου. Ο ρώσος ήρθε και βρήκε ένα σύστημα ΠΑΟΚ όπως το είχε οργανώσει η παρέα, που περιελάμβανε την παρέα και τους βασικούς ard (κολκες, πετρωτούς, βασιλόπουλους κτλ).
Αυτός τους απήλλαξε από τις οποιες νομικές ευθύνες τους με αντάλλαγμα να λειτουργεί το σύστημα όπως λειτουργούσε πριν, αλλα για λογαριασμό του, συν ένα χαρτζιλίκι ως υπάλληλοι της ΠΑΕ.
Σκοπός του ήταν να παραμένει πρόεδρος του ΠΑΟΚ (δηλαδή κυρίως να μην αντιμετωπίζει σοβαρές αντιδράσεις από τον κόσμο) με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Όταν έφτασε στο σημείο να λειτουργεί μονος του το σύστημα ΠΑΟΚ και να μην τους έχει ανάγκη, και να είναι περισσότερο φθορά για τον ίδιο, τους απομάκρυνε σιγά σιγά.
Συνεπώς το zagorogkagkatseiko παρέμεινε στην ΠΑΕ μονο για να ωραιοποιήσει την διοίκηση του ρώσου. Δηλαδή για παράδειγμα για να διαβάζεις νυχθημερόν ότι έχει ματώσει για την ομάδα όταν σου ξαναλέω κοιτάς το roster 25 ποδοσφαιριστών και σε πιάνει κατάθλιψη.

Εσύ τώρα αν καταλαβαίνω καλά λες ότι για τις διοικήσεις του ρώσου (μέχρι το καλοκαίρι που ήρθε ο Άρνεσεν τουλάχιστον) ευθύνεται το zagorogkagkatseiko, δηλαδή ο βρυζας, ο kyrkyr (...), ο μαυροφρύδης και ξέρω γω ποιος άλλος.
Κι αυτό είτε γιατί έχουν κάποια ισχύ έναντι του ρώσου ακόμα και σήμερα (ποια είναι αυτή? από που προκύπτει?) είτε γιατί είναι βλακάκος και τον κορόιδευαν (με τα συμβόλαια που λες) και τον καπέλωναν (με τους ard αυτά που λες ότι γράφαν για να ανανεώσει τον κοντό).
Επίσης σε σχέση με το πιο πάνω, λες ότι τους κρατούσε ο ρώσος από τα παπάρια, αλλα ταυτόχρονα ότι ο κλεφτοθοδωρας κι ο βρίζας έκαναν ότι ήθελαν επί ρώσου. Και μάλιστα εις βάρος τις ομάδας κι άρα εις βάρος του ρώσου. Πως τα κατάφερναν? Τόσο βλακάκος?
Τώρα το πρώτο και το τελευταίο μέρος του post σου αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό που λέω για ασπίδα.
Μηδενίζεις τα προηγούμενα χρονια λέγοντας έξι μήνες μονο με Άρνεσεν, ενώ ξεκάθαρα λες ότι για τα προηγούμενα ευθύνονται οι προηγούμενοι. Δηλαδή γινόταν χαμός την ΠΑΕ επί ιδιοκτησίας του κι αυτός είτε δεν μπορούσε να αντιδράσει (γιατί?) είτε είναι τόσο βλακάκος που δεν έπαιρνε χαμπάρι...

Εννοείται όλοι προτιμούμε Tσιμιροτ, Sabo ακόμα και Leovats (δηλαδή επιλογές Άρνεσεν) από Σπυρόπουλους, τζαβελες και τζιωλιδες. Αλλα το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ακόμα και με αυτούς πρωτάθλημα δεν θα διεκδικήσεις ποτε. Κι όσο κανεις απλά διαχείριση των εσόδων σου (αντί για επένδυση όπως οφείλει να κάνει ένας ... επενδυτης) τότε ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει χωρίς στόχους.
Αυτό θέλει να κρύψει το σύστημα ΠΑΟΚ (που είναι το ίδιο με το zagorogkagkatseiko) εξασφλαίζοντας στον ρώσο αυτό που έγραψα στην αρχή. Μακροημέρευση στην προεδρία με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

* Ο KyrKyr είναι στην ηλικία μου περίπου, δεν είναι Κύπριος και τον ξέρουμε χρονια. Εξακολουθώ να γελάω όταν ακούω ότι μπορεί να καπελώσει η και να επηρεάσει τον ρώσο, ειδικά σε κατεύθυνση αντίθετη προς τα συμφέροντα του ρώσου.

** Όχι ότι η τέταρτη  αγωνιστική χρονια είναι λίγος χρόνος, αλλα έναν χρόνο πριν αγοράσει την ΠΑΕ έκανε ήδη τα κουμάντα με δάνεια κτλ αν θυμάσαι

Καλά και ασπρόμαυρα Χριστούγεννα σε όλους

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4748 on: December 24, 2015, 11:20:37 »
Α και κάτι τελευταίο. Το χαρτζιλικωμα συνδεσμιτων δένει απόλυτα με την επιδίωξη αποφυγής σοβαρών αντιδράσεων. Βλέπεις ακόμα κι εδώ. Αντί να κοιτάξει ο αλλος ότι σταθερά το υλικό σου είναι χειρότερο ακόμα κι από περιόδους διαχειριστών, σου λέει μουγκα μην θυμώσει και φύγει ο χωσαδας.
Και δεν είναι απλά ένας μπούφος που το λέει, είναι αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #4749 on: December 28, 2015, 21:28:26 »
Βλακάκος δεν είναι αλλά -έτσι όπως το βλέπω εγώ- τους έδωσε χρόνο σε φάση "τώρα που έχετε οικονομική σταθερότητα (και δεν εξαρτάστε από τα διαρκείας...) απογειώστε την ΠΑΕ". Επιπλέον, του καλοαρέσει η ιδέα (σε ποιόν δεν αρέσει?...) να πάρει την ΕΠΟ.
Ε, πλέον, είδε και απόειδε, ήρθε και μια ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση των ΣΦ, κι άρχισε να τους τρώει έναν έναν.
Το κυριότερο -για μένα- είναι ότι με τον Άρνεσεν διαχώρισε μια και καλή το διοικητικό απ'το αγωνιστικό. Αλλιώς, αυτή τη στιγμή, θα τρώγαμε στη μάπα τον Σαμαρά και δεν ξέρω γω ποιόν άλλο Βύντρα/Σάλπι/Παπαδόπουλο. Εδώ κολλάει το "μόλις 6 μήνες Άρνεσεν".
Το σύστημα που παρασιτεί στην ΠΑΕ κατάφερε -όλο κι όλο- να φέρει ένα δεύτερο βιολί, τον Μαλεζά.

Λες ότι δεν επενδύει αλλά διαχειρίζεται.
Εγώ βλέπω ότι επενδύει στην εταιρεία (του) και "απλώς" διαχειρίζεται το αγωνιστικό. Και ότι τώρα με τον Φρανκ έβαλε και δυο φραγκάκια εξτρά. Προσωπικά, είμαι διατεθειμένος να περιμένω άλλες 2 μεταγραφικές περιόδους για να δω πώς το τσουλάει το έργο με τον Φρανκ.
Όσο για το αρδογκαγκατσοσύστημα που τον "προστατεύει", εγώ το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό.
Αν στραφεί/ούν εναντίον του, τότε θα ανοίξει το στόμα του. Και αν πει τα μισά απ'αυτά που έχουν γίνει τότε δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στη Σαλονίκη.

Μια χαρά διεκδικείς το πρωτάθλημα με Τσίμιροτ, Σάμπο & Λέοβατς. Δηλαδή, ο Ζέκα, ο Λαγός & ο Νάνο είναι καλύτεροι? Ο Γιόχανσον, ο Σιμόες & ο Γκάλο? Ο Μανιάτης, ο Μιλιβόγεβιτς & ο Μαζουακού?
Απλά, ο γάβρος έχει το πλεονέκτημα να "χτίζει" κάθε χρονιά έχοντας ως βάση ~20 μύρια & τη συμμετοχή στο (λαμπερό) Τσου Λου. Αυτό του δίνει το πλεονέκτημα να δίνει τη μια χρονιά 6 μύρια για τον Ρομπέρτο, την άλλη άλλα 6 για τον Ιντέγε κοκ.

* Ο ΚυρΚυρ δεν ξέρω από που είναι και ούτε με νοιάζει. Ξέρω ότι το τιτίβισμα του υιού Σαββίδη για την Τζαβελλούγκρα "είναι ένας από εμάς" είναι καί δική του δουλειά...
Επίσης, πες μου πόσα χρόνια δουλεύει στην ΠΑΕ για να σου πω ποιός ΚυρΚυρ...

** Το δάνειο το έδωσε κανα δίμηνο-τρίμηνο πριν αγοράσει την ΠΑΕ. Τότε που είχαν δεσμευθεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί των ΖΖ και κινδύνευαν με μπουντρούμιασμα. Ούτε αυτά τα "μικροποσά" δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν οι ΣαχπζοΦλωρίδηδες...

Καλές γιορτές σε όλους - καλή χρονιά να έχουμε.

Σόρυ για τα κόκκινα γράμματα, δεν θα επαναληφθεί
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4750 on: December 29, 2015, 21:41:19 »
Βλεπω σε δεκα μερες αν δεν εχει προταθει κατι ξεχωριστο για μεταγραφη να μας χαιρετα ο Ανρεσεν. Πολυ χαλαρος ειναι. Ταξιδακια συνεχεια για να βοηθησει την εθνικη της χωρας του. Ελλειψη αφοσιωσης.
τα λεγα. το ευκολο θυμα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4751 on: December 29, 2015, 22:42:53 »
Συνάντηση Βεζυρτζή με Δερμιτζάκη

Ρε μαλάκες είστε σοβαροί ή επίτηδες τα κάνετε?

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4752 on: December 30, 2015, 00:19:38 »
Παραδειγμα προς αποφυγην η διοικηση της παε απο τον ρωσο.  Τεσσερα χρονια ο ΠΑΟΚ ενα αλυτο κουβαρι αντιθεσεων. Το καλοκαιρι φερνει Αρνεσεν... τον χειμωνα διαβαζεις για γκαλιτσιο με ελπιδα να ειναι παπας.
Αδιανοητα,παραλογα,μεταφυσικα...εκτος αν μεθοδευμενα βαζουμε οσα λιγοτερα γινεται για να μαστε εδω, να δημιουργουμε φταιχτες, να κανουμε το γουστο και τα εμμεσα οφελη και η ουσια καπου χαμενη.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4753 on: December 30, 2015, 11:22:53 »
Το 2015 τα έσοδα από τα εισιτήρια ήταν 6 εκ. ευρώ (όλα μαζί και τα διαρκείας)
Τα τηλεοπτικά είναι 3,5-4,5 ανάλογα και με τους βαθμούς που θα μαζέψεις κάθε χρόνο
διαφημίσεις (φανέλα,γήπεδο κτλ) συν έσοδα από συμμετοχές σε ευρώπη κτλ είναι 6,5-7 εκ. ευρώ

τα έξοδα ποσοφαιρικού τμήματος (μαζί με φπα) ήταν 17 εκ. για το 2015
τα διοικητικά έξοδα άλλα 3,5 εκ. ευρώ
650.000 ευρώ (ή κάπου εκεί δε θυμάμαι) δίνει η ΠΑΕ στον ΑΣ
Βάλε και πρόστιμα σε Ελλάδα και Ευρώπη
βάλε και έξοδα για Ακαδημίες, Μεσημβρία, Γραφεία ΠΑΕ, Τούμπα κτλ

Απο διαλογο φιλου με δημοσιογραφο

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4754 on: December 30, 2015, 11:37:34 »
Τι να πω ρε φιλε αστροναυτη, το εξαντλησαμε νομιζω το θεμα. Δεν χρειαζεται να συμφωνουμε παντα. Τουλάχιστον βρήκαμε που διαφωνουμε.
Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργη ή περίπλοκη οπτική σου που εντέλει καταλήγει να αθωώνει τον ρώσο. Και να γράφεις για τεράστιο ταβαριτς όταν ο ΠΑΟΚ βολοδερνει 5 χρόνια. Το αποδιδω σε ένα συνδυασμό φόβου εξαιτίας του πρόσφατου διοικητικού παρελθόντος του ΠΑΟΚ και ανάγκης για αισιοδοξία.
Ήρθε λοιπόν ο ρώσος, βρήκε μια ομάδα χωρίς υλικό, με την προηγούμενη διοίκηση να χει κάνει πλιάτσικο, τον κόσμο εξαγριωμένο με τους προηγούμενους και μακριά από την ομάδα. Κι αυτός όχι μόνο τους απαλλάσσει με αποφάσεις στα όρια της νομιμότητας (όπως ή έγκριση αναδρομικής αμοιβής στον κλεφτοθοδωρα) αλλά λες τους αναθέτει και περίπου εν λευκώ για τρία χρόνια την εταιρεία του και τα χρήματα του. Και μετά από τρία χρόνια ακόμα που του εφαγαν (ή εστω κατασπαταλησαν) 44 απο τα εκατομμυρια του (...)  με μηδενικο αγωνιστικα αποτελεσμα, τους απομακρύνει σιγά σιγά, έναν έναν.

Μακάρι να έχεις δίκιο και να δούμε διαφορετικά πράγματα. Βέβαια τις περισσότερες φορές ότι κάνει νιαου νιαου είναι ένα γατάκι (και όχι ο κυρκυρ).
Προς το παρόν ή δεύτερη μεταγραφική περίοδος αρνεσεν (ή δέκατη του ρώσου λέω εγώ) φαίνεται να ξεκινάει με ανανέωση Αλεχάντρο Τζιόλη. Ενώ ουδέν θετικό προμηνυεται όπως και το καλοκαίρι.
Γιατί πρωτάθλημα με τσιμιροτ και σαμπο παίρνεις μόνο αν αυτοί συμπληρώνουν έναν κορμό 4-5 μεγάλων παικτών, όπως πχ ο νατχο, ο λουκας, ο στοχ, ο Νομπόα και ο μπερμπατοφ φυσικά. Αλλά αυτοί δεν παίρνουν 200 χιλιάρικα το χρόνο, για αυτό ερχόντουσαν και εξακολουθούν επί αρνεσεν να έρχονται για 6-12 μήνες. Τίποτα δεν άλλαξε δηλαδή επί αρνεσεν όσον αφορά τις προϋποθέσεις για έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.
Και ο φόβος είναι όταν θα επανέλθει η κανονικότητα σε βαζελο και χανουμι, μην μείνεις με το τατουάζ της 4ης θέσης όπως επί Μπάτμαν και Τζον γου. Θα δούμε δικαίωση τους και θα κλαίμε σε λέω.

Για την επένδυση που λες, δεν ξέρω από που βγαζεις το συμπέρασμα. Ειναι μια συζητηση που αποφευγω γιατι ειδικα στο πεδιο των εξοδων δεν μπορει να διασταυρωθει απο πουθενα και βασιζεται σε κατι που ακουσε/εμαθε/διερρευσε/υποπτευθηκε/υπεθεσε ο καθενας μας. Επειδη το συζητάμε κι εδώ μέσα σε άλλο τοπικ. Αν θες, μπες εκει και γραψε πως σου βγαινουν τα νούμερα, μια ομάδα με μολις 4 μεγάλα συμβόλαια (μαζί με αρνεσεν) κι όλα τα υπόλοιπα 0-350χιλ  και εσοδα 15 εκατομμυριων στις χαλαρες χρονιες σαν τη φετινη να χρειάζεται επένδυση.

Αλλά ρε αδερφέ ελπίζω το καλοκαίρι αν το υλικό σου είναι πάνω κάτω το ίδιο με σήμερα, να βγεις πρώτος να πεις μας κοροϊδεύει ο ρώσος. Κι όχι να λες υπομονη γιατι με λεοβατς αντι για σπυροπουλο είμαστε ενα βημα πιο κοντά στο πρωτάθλημα, ή υπομονή μια τριετία μέχρι ο Ιβάν να φάει τον κυρκυρ.

* ο Γιάσερ ξες ποσά χρόνια ήταν στον ΠΑΟΚ; Ε αν μου λεγε κάποιος ότι τρώει λεφτά από τον ρώσο ή εστω ότι σκορπαει τα λεφτά του ρώσου, επίσης θα γελουσα

** πριν τη φυγή Βιερίνια είχαν ξεκινήσει τα δάνεια. 2011-12 δλδ. Αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία. Είτε τέταρτη είτε πέμπτη σεζόν, τα συμπεράσματα είναι ακριβώς τα ίδια. Όλα τριγύρω αλλαζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...

*** δεν σχολιασα όσα διάβασα χθες για γκαλιτσιους και δερμιτζακηδες ελπίζοντας ότι δεν ισχύουν. Αν πράγματι επαληθευθούν, τα λόγια είναι περιττά, και φαντάζομαι θα ανακαλεσεις όσα λες

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4755 on: December 30, 2015, 16:14:43 »
Απο τα εσοδα-εξοδα που ''ποσταριστηκαν'' πανω φαινεται να υπαρχει μια διαφορα κοντα στα 4-6 μυρια η οποιο καλυβεται προφανως απο την τωρινη διοικηση. Ενα πραγμα που ξινιζει ειναι αν ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη μεγαλομετοχου για να εχουμε την ποιοτητα ροστερ που εχουμε σημερα (πλην μπερμπατοφ).
Εναν μεγαλομετοχο καμπόσο που με το χρημα(οχι πολυ) να κοβει και να ραβει, να βαζει κοκκινες γραμμες οπου γουσταρει η γκλαβα του με κινδυνο αλλοιωσεις ενος ΠΑΟΚ που καποτε φανταζε κατι το φανταστικο.
Η χρονια παλι παιρνει περιεργη τροπη αφου ο ΠΑΟΚ παιρνει ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ που προφανως δεν γνωριζε ο φρανκ ...πιθανον να γραφτει οτι τον ηξερε στα site... και πιθανον να γινει καλος φιλος των αρδ.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #4756 on: December 30, 2015, 16:22:20 »
σαββιδη παρε και το μπασκετ να κανεις τα ονειρα του παππου με σαλφτσακηδες και παππαδες αντωνηδες πραγματικοτητα  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #4757 on: December 30, 2015, 21:14:04 »
Êáðïéïò ÷áêáñå ôïí ëïãáñéáóìï ôïõ ôæïñìðáôæïãëïõ
http://www.gazzetta.gr/football/article/854414/tora-poios-tha-ftaiei-ston-paok

«Ôé öôáßåé, ðïéïò öôáßåé, ãéáôß åäþ êáé ôÝóóåñá ÷ñüíéá ï ÐÁÏÊ åíþ Ý÷åé ôéò ïéêïíïìéêÝò äõíáôüôçôåò, äåí êáôáöÝñíåé íá öôéÜîåé êáëÞ ïìÜäá êáé íá ðñïïäåýóåé ðåôõ÷áßíïíôáò óôü÷ïõò;».

Áõôü åßíáé ôï âáóéêü åñþôçìá ðïõ áðáó÷ïëåß óõ÷íÜ-ðõêíÜ ÐÁÏÊôóÞäåò êáé ìç…

Ôï èÝìá åßíáé ìåãÜëï, ôï åñþôçìá áðüëõôá ïõóéáóôéêü, áëëÜ åßíáé îåêÜèáñï üôé ÁÊÏÌÇ äåí Ý÷åé äïèåß ç óùóôÞ áðÜíôçóç. Ãéáôß áí ôï åß÷áí êáôáëÜâåé, êÜôé èá Ýêáíáí êáé ðñïò ôçí êáôåýèõíóç íá ëýóïõí ôï æÞôçìá ðïõ äõóêïëåýåé ôïí ÄéêÝöáëï íá äçìéïõñãÞóåé êÜôé êáëü. (Åêôüò êé áí ôï îÝñïõí áëëÜ… äåí ìðïñïýí íá êÜíïõí êÜôé ãéáôß…)

Áò ôï ðéÜóïõìå áðü ôï ôÝëïò… Áðü ôïí ÷åéìþíá ôïõ 2015-2016 äçëáäÞ, áðü ôçí ðåñßïäï ðïõ ôþñá äéáíýïõìå…

Ôé ãßíåôáé ôþñá óôïí ÐÁÏÊ;

Óõíå÷ßæåé íá ðñï÷ùñÜåé ôï ó÷Ýäéï ¢ñíåóåí ìå ôïí Ôïýíôïñ ðñïðïíçôÞ êáé ìßá ïìÜäá ðïõ ÷ôßóôçêå ôïí Áýãïõóôï êáé Ý÷åé æùÞ ôåóóÜñùí -ìüëéò- ìçíþí! ¸íá ó÷Ýäéï ôï ïðïßï äåí åßíáé ôÝëåéï êáé áðïôåëåóìáôéêü, áëëÜ Þäç óå áõôü, ï ßäéïò ï ÐÁÏÊ âÜæåé åìðüäéá!

Áõôü ôï ó÷Ýäéï áìöéóâçôåßôáé Þäç, ðáñÜ ôéò õðïó÷Ýóåéò ãéá… õðïìïíÞ êáé óôÞñéîç ðïõ Ýäùóå üëïò ï ÐÁÏÊôóÞäéêïò ïñãáíéóìüò óôéò áñ÷Ýò Óåðôåìâñßïõ.

Äßðëá óôïí ¢ñíåóåí, Þ ðÜíù, Þ ëßãï êÜôù (ðïéïò îÝñåé;) Ý÷åé ìðåé ï Íßêïò ÂåæõñôæÞò, ìáæß ôïõò êáé ï Ëéïýìðïò Ìß÷åë, ðïõ… êÜðïôå èá áðïäåé÷èåß üôé öõóéêÜ êáé ÄÅÍ Ý÷åé áíáëÜâåé ÌÏÍÏ ôéò äéåèíåßò ó÷Ýóåéò…

Îåêéíïýí ïé ìåôáãñáöÝò êáé ìÝñá ÄåõôÝñá, ï åðéêåöáëÞò ôïõ ðïäïóöáéñéêïý ôìÞìáôïò, äçëþíåé: «Ôïí ÉáíïõÜñéï èÝëïõìå íá ðÜñïõìå Ýôïéìïõò ðáßêôåò. Íá Ýñèïõí óÞìåñá êáé áýñéï íá ìðïõí…».

Ôçí åðïìÝíç ìÝñá, ï… Üëëïò ÐÁÏÊ, öÝñíåé ôïí Ãêáëßôóéï… Ïêôþ ìüëéò ìÞíåò áðü ôçí ôåëåõôáßá öïñÜ ðïõ Ýðáéîå ðïäüóöáéñï!

Êáé äåí åßíáé ìüíï áõôü, ðïõ óõìâáßíåé óôïí ÐÁÏÊ ôçí äåäïìÝíç ðåñßïäï… ÁðïóôïëÝò ìå ôçí ïìÜäá óå äýï óôñáôüðåäá, óõóêÝøåéò áðïëïãéóìïý êáé ü÷é ìüíï ìå ôïõò ìéóïýò õðåýèõíïõò ðáñüíôåò. ¢ëëïé åäþ, Üëëïé åêåß…

Êáé Ýðåôáé óõíÝ÷åéá… Ìå ôïõò áíèñþðïõò ðïõ çãïýíôáé ôçò ïìÜäáò, íá Ý÷ïõí äéáöïñåôéêÞ íïïôñïðßá, íá ìéëÜíå Üëëç ãëþóóá (äåí óõíåííïïýíôáé ïýôå ìå ìåôáöñáóôÞ) êáé íá øÜ÷íåé ï Ýíáò, ôé äïõëåéÜ Ý÷åé ï Üëëïò äßðëá ôïõ…

ÌåôÜ ÊÁÉ áðü áõôÜ ôá ãåãïíüôá, èá õðÜñ÷ïõí áñêåôïß ðïõ áêüìç èá øÜ÷íïõí… «ðïéïò öôáßåé». Èá áíáñùôéïýíôáé…  «ôé öôáßåé».

Áêüìç äåí êáôÜëáâáí ðïéáíïý ç íïïôñïðßá äåí áöÞíåé ôïí ÐÁÏÊ íá âñåé Ýíáí ðïäïóöáéñéêü äñüìï… Áêüìç äåí êáôÜëáâáí ðïéïò ðñÝðåé íá áëëÜîåé ìõáëü åðÜíù óôï ðïäüóöáéñï;

ÊÜðïôå «Ýðñåðå» íá öôáßåé ï Äþíçò êáé ìå ôçí «âïÞèåéá» ðïõ ôïõò ðñïóÝöåñå ôï èÝìá Ãêáñóßá, ôá Ýñéîáí üëá åðÜíù ôïõ…

ÌåôÜ Ýðñåðå íá öôáßåé ï ÃåùñãéÜäçò…

Óôçí ðïñåßá üëï ôï âÜñïò Ýðåóå óôïí Ôóéóôéáêüö. Äåí ìéëïýóå… ôçí ðëÞñùóå êáé áõôüò. «¸öôáéãå ãéá üëá». ÐÜåé êáé áõôüò…

¸ëá üìùò ðïõ ôá ðñïâëÞìáôá óõíå÷ßæïíôáí êáé ï ðïäïóöáéñéêüò ÐÁÏÊ óõíÝ÷éæå íá ìçí ðñïïäåýåé, áêüìç êáé üôáí Ýöõãå…  «ôï ëáìüãéï, ï áíýðáñêôïò, ï êïëõìâçôÞò, ï ìðáóêåôéêüò, ï áíßäåïò» ï Ôóéóôéáêüö, ðïõ ìåôáîý Üëëùí, êñáôïýóå êáëÜ êñõììÝíåò êáé üëåò ôéò ìåôáãñáöÝò…

Ëßãï áñãüôåñá Þôáí ç óåéñÜ ôïõ Âñýæá. ¸íáò êýêëïò ïëüêëçñïò ôïõ ÷ñÝùóå ôá ðÜíôá. ÌÝ÷ñé êáé üôé æÞôçóå ëåöôÜ áðü ôïí ÔæáíäÜñç, äéÝäùóáí. Áõôü åßíáé ôï ÐÁÏÊôóÞäéêï ðåñéâÜëëïí…. Äåí êáôáëáâáßíåé Èåü, üôáí åßíáé íá ðåôý÷åé ôïí óôü÷ï ôïõ…

ÌåôÜ… íá ëßãï êáé ï ÁíáóôáóéÜäçò. ÐïôÝ äåí «Ýöôáéîå» áõôüò ðïõ ôïí åðÝëåîå áíôß ôïõ ÓÜíôïò! Ï ÁíáóôáóéÜäçò «Ýðñåðå» êáé ôüôå íá öôáßåé…

Êáé ôþñá Üñáãå… Ïé õðÜëëçëïé èá öôáßíå ðïõ èá ìðåñäåýïõí ôá ìðïýôéá ôïõò Þ ôï áöåíôéêü ðïõ óêÝöôçêå üôé ìðïñåß íá ôïõò  åîáíáãêÜóåé óå óõíåñãáóßá, ÷ùñßò ðïôÝ íá îåêáèáñßóåé áðïëýôùò ôéò áñìïäéüôçôÝò ôïõò;

Ï ¢ñíåóåí èá öôáßåé; Ï ÂåæõñôæÞò; Ï Ìß÷åë; Ï óêÜïõô; Ç ÃêïíôóÜñåâá; Ï Áããåëßäçò; Ðïéïò èá öôáßåé ôþñá ãé’ áõôü ðïõ Þäç ãßíåôáé êáé ãé’ áõôü ðïõ Ýñ÷åôáé;

ÎÝñåôå êÜôé… Êé’ áõôïß (ïé ðñïáíáöåñüìåíïé) èá öýãïõí óå 1-2 ÷ñüíéá… ¸ëá üìùò ðïõ ï ÐÁÏÊ ðÜëé äåí èá êÜíåé ïìÜäá…

Êáé áêüìç åäþ èá øÜ÷íïõìå ðïéïò öôáßåé êáé ðïéáíïý ïé áðïöÜóåéò äåí öÝñíïõí áðïôÝëåóìá…

ÁëÞèåéá… ÖÝôïò, áñ÷Ýò Íïåìâñßïõ ðïõ ï ÐÁÏÊ åß÷å áðü éêáíïðïéçôéêÞ Ýùò êáëÞ ðïñåßá, ðïéïò ðáñåíÝâç êáé ðßåóå áóöõêôéêÜ ôïí ðñïðïíçôÞ (öèÜíïíôáò óôá üñéá ôçò áðåéëÞò) ìçí ôõ÷üí êáé äåí ôá êáôáöÝñåé ìå ôçí ÊñÜóíïíôáñ; Ðïéïò Ýðáéîå êáèïñéóôéêü ñüëï óôï íá ÷Üóåé êáé ï Ôïýíôïñ ôçí øõ÷ñáéìßá ôïõ êáé íá îåöýãåé áðü áõôü ðïõ Ýðáéæå;

(Ðñüóöáôá ìÜëéóôá ìÜèáìå êáé ôïí ëüãï ðïõ ï ÐÁÏÊ «áðáãïñåýïíôáí» íá ÷Üóåé áðü ôçí ÊñÜóíïíôáñ! Ï Ãêáëßôóêé åß÷å «êëÝøåé» ôïõò ðñïðïíçôÝò ôçò áêáäçìßáò Óáââßäç óôï Ñïóôüö ãéá íá ôïõò ðÜñåé óôéò äéêÝò ôïõ áêáäçìßåò! Êáé ðßóôåøå ôï Ñïóôüö, üôé ôþñá èá Ýðñåðå ðÜóç èõóßá íá ðÜñåé ñåâÜíò… ÌÝóù ôïõ ÐÁÏÊ!! Êáé åðåéäÞ ï ÐÁÏÊ äåí ôá êáôÜöåñå… Þñèå ç êáôáéãßäá).

Ôï îáíáãñÜöïõìå: Åäþ êáé ôÝóóåñá ÷ñüíéá óôïí ÐÁÏÊ üëá êáé üëïé Üëëáîáí. Ïé ìüíïé ðïõ ðáñáìÝíïõí ßäéïé åßíáé ï Óáââßäçò, ï êüóìïò êáé ï Ôýðïò…

(Åßíáé öáíåñü üôé åìåßò åäþ óÞìåñá, äåí áíáöåñüìáóôå ïýôå óôïí êüóìï, ïýôå –ôüóï- óôïí Ôýðï…)

Êáé ìçí ðåôá÷ôåß êáíåßò áíüçôïò êáé ãñÜøåé… «áöïý åßíáé Ýôóé, íá öýãåé ï Óáââßäçò». ¼ðïéïò ìå åðé÷åéñÞìáôá åäþ êáé ÷ñüíéá áðïäåéêíýåé ôï ìåãÜëï ðïäïóöáéñéêü ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ (üôáí ãéá Üëëïõò Ýöôáéãå ï êÜèå Äþíçò êáé ï êÜèå Âñýæáò) äåí ôï êÜíåé ãéá íá öýãåé ï Óáââßäçò…

* Êáé êÜôé ôåëåõôáßï… ÖõóéêÜ ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ðñüâëåøç ðïõ èá ðÝóåé ôþñá ôï âÜñïò êáé ðïéïò èá ãßíåé ðñïóðÜèåéá íá «öôáßåé» ðåñéóóüôåñï, áõôÞ ôçí öïñÜ. Ï ¢ñíåóåí åßíáé ï åýêïëïò óôü÷ïò. Ç ðñïóðÜèåéá áðïäüìçóÞò ôïõ Ý÷åé Þäç îåêéíÞóåé. Ïé ëüãïé ðïëëïß… Ïé «çìÝôåñïé» ãíùñßæïõí. ¼ðïéïò Ý÷åé ìÜôéá… âëÝðåé.

Åãþ äåí îÝñù êáé äåí õðïóôçñßæù üôé ï ¢ñíåóåí åßíáé ï êáëýôåñïò, ï éäáíéêüò, ï áëÜíèáóôïò. ÁëëÜ áõôü ðïõ üëïé èåùñïýóáí ôïí ðåñáóìÝíï Éïýíéï üôáí áíáëÜìâáíå (ôüôå ðïõ üëç ç ðüëç Ýóêéæå ôá ñïý÷á ôçò õðÝñ ôïõ êáé õðÝñ ôïõ ðëÜíïõ ðïõ Üñ÷éæå íá åêðïíåß) áõôü ðåñéìÝíù íá ôï äù êáé ìåôÜ áðü Ýíá äåýôåñï åîÜìçíï. Ãéáôß üëïé ðñÝðåé íá Ý÷ïõí äåýôåñç åõêáéñßá…

ÄéÜâáóå ðåñéóóüôåñá óôï: Ôþñá ðïéïò èá öôáßåé óôïí ÐÁÏÊ; | Superleague & ÐÁÏÊ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4758 on: December 31, 2015, 00:45:07 »
Το πρωι το ειπαν στην εκπομπη παρτε το αλλιως θα μας βρειτε απεναντι σας, αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ κτλ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4759 on: December 31, 2015, 14:57:40 »
αντε και γαμησου και κακη χρονια να εχεις.οπως μου γαμας την ψυχολογια μου εσυ να σου γαμιεται η δικια σου επι χιλια ολο τον χρονο.να γκρεμιστει το ξενοδοχειο να φαληρισει η σεκαπ και να στα φαει ολα η γκοντσαρεβα

τραβα και γαμησου μουλε και μακρια απο τον ΠΑΟΚ

(χωρις αυτον θα πεφταμε γ κλαπς κλαπς)