Έλεγα να μην γράψω τίποτα, αφού στα δικά μου τουλάχιστον ματια γίνοντα αυτά που ανέμενα και έγγραφα.
Αλλα έκανα το λάθος να μπω στο sport24 και ενδεικτικά να διαβάσω άρθρο γνώμης Πετρωτού...
Τίτλος:
Φρανκ, ήρθε η ώρα να παίξεις μπάλα
Υπότιτλος:
Ο Κώστας Πετρωτός γράφει για το καθαρό μυαλό που ζητείται επειγόντως στην Τούμπα και μόνο ο Άρνεσεν μπορεί να το φέρει, διαφορετικά άλλη μία σεζόν και μαζί πολλά εκατομμύρια ευρώ του Σαββίδη θα πάνε στράφι.
Νόημα του άρθρου φυσικά ότι ο Tudor έχει θολώσει και τα κάνει σκατά, αφήνεται έτσι ασαφώς να εννοηθεί ότι μεταγραφές δεν γίνονται λόγω θολώματος του Tudor, ενώ ο Άρνεσεν περνάει μέχρι στιγμής τη γραμμή του στον ρώσο.
Φυσικά τι σημασία έχει τι γραφει ο Πετρωτός, ο Κόλκας και ο Τσορμπατζόγλου πχ. Εγώ λέω ότι έτσι επηρεάζεται μεγάλη μερίδα του κόσμου.
Και το σημαντικότερο είναι ότι εγώ θεωρώ ότι έμμεσα η άμεσα παίρνουν γραμμή από τη διοίκηση. Οποτε αυτά που γραφουν αυτοί, πρέπει να ερμηνεύονται σε συνάρτηση με τις ενέργειες της διοίκησης.
Για αυτό έλεγα από την αρχή, πρώτον που θα διώξουν ο Tudor, έπεται ο Άρνεσεν. Σοβαρό κορμό αξιόλογων παικτών ξεχάστε τον. Η έλλειψη τους θα χρεωθεί σε αυτούς που θα φύγουν. Και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στην μετριότητα ψάχνοντας υποτίθεται το αυτονόητο, έναν προπονητή και έναν τεχνικό διευθυντή που να προτιμάνε καλύτερους από χειρότερους παίκτες...
Διαβάστε απόψεις μελών που ζητάνε την αποπομπή Tudor και θα αντιληφθείτε.