Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #4560 on: September 02, 2015, 15:42:31 »
να δεις οτι θα βγαλεις περισσοτερα τωρα απο αυτον λογω μπουτικ ,φανελες ,χορηγους ,εισιτηρια και δε συμμαζευεται
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4561 on: September 02, 2015, 16:10:41 »
Σου αξιζουν επιτελους πολλα μπραβο.. αχαριστοι δεν ειμαστε τα καλα και τα αναγνωριζουμε και τα λεμε!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4562 on: September 02, 2015, 16:12:47 »
Επόμενο βήμα να τσιμεντώσεις και κανεναν κόρακα ή παρατηρητή διαιτησίας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #4563 on: September 02, 2015, 16:31:41 »
Ευχαριστουμε για την μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια της ομαδας ρε Ιβαν. Μεγαλη γκαυλα λεμε
Σου αξιζουν επιτελους πολλα μπραβο.. αχαριστοι δεν ειμαστε τα καλα και τα αναγνωριζουμε και τα λεμε!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4564 on: September 02, 2015, 18:39:09 »
Χίλια μπράβο για τα φετινά , από την πληρωμή των χρεών , τον Άρνεσεν , τον Τούντορ , τα λεφτά που έδωσες για μεταγραφές μέχρι και για τον Μπερμπάτοφ. Τέλος . Έδειξες ότι απλά έπρεπε να περάσει λίγος καιρός για να πάρεις μπροστά..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #4565 on: September 02, 2015, 22:32:56 »
Νομίζω ότι ο Ιβάν φέτος επιχειρεί να κάνει όλα όσα του φωνάζουμε τόσα χρόνια ...
αρχικά πλήρωσε από την τσέπη του τα χρέη των προηγουμενων διοικήσεων ... και έτσι ξεχρέωσε το σύλλογο ... χαρίζοντας του την απόλυτη ελευθερία ...
έπειτα ξήλωσε άσχετο κόσμο μέσα από τη Διοίκηση ... βλέπουμε ότι είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο έχουν αποχωρήσει οι Ζαγοράκης,Βρύζας,Γουχου,Σβούρας κλπ ... (το επόμενο βήμα του ίσως θα ήταν να μπουλάρει Γκαγκάτση και λοιπά μιάσματα που έχουν απομείνει ...)

εν συνεχεία στο αγωνιστικό έφερε ένα όνομα παγκοσμίου βεληνεκούς για τεχνικό διευθυντή ... ο οποίος και αποτελεί τον ιθύνων νου για το στήσιμο μιας αξιοπρεπούς-ανταγωνιστικής ομάδας που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο ...
ο τελευταίος ανέλαβε και την εκκαθάριση της ομάδας από τη σαπίλα των τελευταίων χρόνων ... απομακρύνοντας παίκτες φαντάσματα που καταλάμβαναν θέση στο ρόστερ χωρίς να προσφέρουν τα δέοντα στην ομάδα ... όπως Μαντούρο-Μαρτενς κλπ ...

και επίσης απομάκρυνε από την ομάδα την ανοιχτή πληγή των τελευταίων ετών τον Δ.Σ. που η παρουσία του μόνο κακοδαιμονία και μιζέρια είχε αποφέρει ...

έκλεισε δε τις κινήσεις του με τον ερχομό ενός ποδοσφαιριστή παγκοσμίας κλάσεως που πραγματικά μόνο στα όνειρα μας βλέπαμε τόσα χρόνια ...

με όλες τις παραπάνω κινήσεις του ο Ρώσος δείχνει αφενός να μαθαίνει από τα λάθη του ... αφετέρου πως προσπαθεί να μας καυλώσει όσο δυνατόν περισσότερο ...
και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος απέναντι του ... όσο και αν τον έχω κράξει στο παρελθόν νομίζω ότι αυτήν την στιγμή αξίζει τη στήριξη μου/μας και με το παραπάνω ...
Ιβάν συνέχισε έτσι ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4566 on: September 03, 2015, 01:34:27 »
Μπηκα να πω πανω κατω οτι ειπε ακριβως παραπανω ο banis, ευτυχως με προλαβε και με γλυτωσε απο το γραψιμο. Πραδεχομαι λοιπον οτι εδω και 3 χρονια με τα εργα του ο Ρωσσος μου εχει δημιουργησει ακρως αρνητικη εντυπωση. Ακομα και τωρα ομολογω πως εξακολουθω να ειμαι αρνητικα προκατειλημμενος. Δεν μπορω ομως να μην συνυπογραψω οσα λεει ο ο αδερφος banis παραπανω. Οι δικες μου απαιτησεις απο εναν μεγαλομετοχο ειναι πιο απλες και δεν κοστιζουν. Εγω θελω απλα εναν μεγαλομετοχο που να ενστερνιζεται την νοοτροπια και ιδεολογια ΠΑΟΚ. Δεν απαιτω καν μεταγραφες αεροδρομιου. Στην τσεπη του δεν θελω να κανω κουμαντο. Ουτε και να με δουλευει ψιλο γαζι ομως. ΑΠΑΙΤΩ ομως να μη συνδιαλεγεται με το συστημα. Να το πολεμαει μεχρις εσχατων. Να ειναι τιμιος. Οχι πουστιες με φραγκα. Αλλα ουτε και να πιανεσαι μαλακας. Να βγαζει ολος ο Συλλογος αυτην την πολεμικη και την τιμιοτητα, αυτον το συνεχη αγωνα. Απο τον Μεγαλομετοχο και τον υπευθυνο δημοσιων σχεσεων μεχρι τον μασερ, τον ποδοσφαιριστη και τον οπαδο. Αυτο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4567 on: September 03, 2015, 14:45:54 »
Ευχαριστουμε για την μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια της ομαδας ρε Ιβαν. Μεγαλη γκαυλα λεμε

Offline 4NIKOS1986

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4568 on: September 03, 2015, 19:15:44 »
είναι τρελός ο πρόεδροςςςςςςςςςςςς

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #4569 on: September 03, 2015, 19:17:37 »
Χρεη τελος
Μπερμπατοφ παρον
τι μενει; η τροπαιοθηκη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4570 on: September 04, 2015, 00:27:19 »
+απειρο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4571 on: September 04, 2015, 00:28:26 »
Αρχιζεις και γιγαντώνεσαι ΚΑΙ στα ματια μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #4572 on: September 04, 2015, 02:26:01 »
Μπηκα να πω πανω κατω οτι ειπε ακριβως παραπανω ο banis, ευτυχως με προλαβε και με γλυτωσε απο το γραψιμο. Πραδεχομαι λοιπον οτι εδω και 3 χρονια με τα εργα του ο Ρωσσος μου εχει δημιουργησει ακρως αρνητικη εντυπωση. Ακομα και τωρα ομολογω πως εξακολουθω να ειμαι αρνητικα προκατειλημμενος. Δεν μπορω ομως να μην συνυπογραψω οσα λεει ο ο αδερφος banis παραπανω. Οι δικες μου απαιτησεις απο εναν μεγαλομετοχο ειναι πιο απλες και δεν κοστιζουν. Εγω θελω απλα εναν μεγαλομετοχο που να ενστερνιζεται την νοοτροπια και ιδεολογια ΠΑΟΚ. Δεν απαιτω καν μεταγραφες αεροδρομιου. Στην τσεπη του δεν θελω να κανω κουμαντο. Ουτε και να με δουλευει ψιλο γαζι ομως. ΑΠΑΙΤΩ ομως να μη συνδιαλεγεται με το συστημα. Να το πολεμαει μεχρις εσχατων. Να ειναι τιμιος. Οχι πουστιες με φραγκα. Αλλα ουτε και να πιανεσαι μαλακας. Να βγαζει ολος ο Συλλογος αυτην την πολεμικη και την τιμιοτητα, αυτον το συνεχη αγωνα. Απο τον Μεγαλομετοχο και τον υπευθυνο δημοσιων σχεσεων μεχρι τον μασερ, τον ποδοσφαιριστη και τον οπαδο. Αυτο.

ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4573 on: September 04, 2015, 09:14:37 »
Οπως σε κραζαμε ετσι παιρνεις τα μπραβο τωρα για τις κινησεις σου
Τοσο δυσκολο ηταν; Την ειδες τη φαση χτες; Απορω ποιοι σε συμβουλευαν. Το χω απορια να μαθω ποιοι ειναι να τους γαμηθει το ειναι

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4574 on: September 10, 2015, 04:49:32 »
Βεροια ,Ρουλης... next ? ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4575 on: September 13, 2015, 21:39:18 »
Ειδες ο φιλαρακος σου ο τιγρης πως το καθαρισε το γιαννενο; Μπαμ μπουμ, οχι πια δακρυα.
Ζουμπαδιασου και σακουλεψου να πουμε, τι σκατα ρωσος εισαι;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4576 on: September 13, 2015, 22:19:55 »
Επειδή δεν θέλω να είμαι ο μλκας μόνιμος γκρινιάρης και να γράφω σήμερα γιατί παραμενω καχύποπτος, λέω μόνο ότι ελπίζω να μην συζητάμε τον Γενάρη για την ομάδα που θα πάει ο μπερμπατοφ στην Τουρκία, την Ρωσία, την Αγγλία ή ξέρω γω που, επειδή τέτοιους παίκτες δεν μπορείς να τους κρατήσεις...
Με Νομπόα, Λουκάς δεν θα ντρεποσουν να μιλησεις για πρωτάθλημα. Αν είχες καταφέρει να φέρεις και να κρατήσεις 2-3 ακόμα αξιόλογους την 4ετια Σαββίδη, θα ήσουν και φαβορί.
Μακάρι όντως να άλλαξε μυαλά έστω και τώρα

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4577 on: September 13, 2015, 22:33:44 »
Ειδες ο φιλαρακος σου ο τιγρης πως το καθαρισε το γιαννενο; Μπαμ μπουμ, οχι πια δακρυα.
Ζουμπαδιασου και σακουλεψου να πουμε, τι σκατα ρωσος εισαι;

Άστα, φέτος θα δούμε όργια στερεοφωνικά. Και γαύρος και χανούμι. Ο ΟΠΑΠ είναι ο βασικός χρηματοδότης της Σούπερλιγκ (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) η οποία πληρώνει τους διαιτητές (όχι πια η ΕΠΟ). Άρα τί αξιοκρατεία περιμένουμε από διαιτητές που σφυρίζουν την ομάδα του αφεντικού τους; Αυτού που τους ταΐζει;

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. 

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4578 on: September 13, 2015, 22:45:03 »
Εγώ πάντως είμαι με skyclad4, οσους παίχτες και να φέρεις, οσους προπονητες και τεχνικους διευθυντές αν δεν λυθεί το θέμα με τους κορακες 4-5οι στην καλύτερη θα είμαστε. Και δεν μιλάμε για εύνοια και σφαγες αντιπάλων, θέλω την κόκκινη που είναι ορισμος του μπέρτου μέσα έξω όπου παίζω να την πάρω, το πέναλτι που είναι μπλοκ άουτ και το είδαν και οι τυφλοί να το πάρω στα γιάννενα. Αντ' αυτού πήραμε τα αρχίδια μας και 5 χαμένους βαθμούς όχι από αμφισβητούμενες φάσεις αλλά από ηθελημένα σφυρίγματα των κοράκων. Και αν ο γιάχος θα παίξει την επόμενη αγωνιστική το μήνυμα είναι γαμηστε τον ΠΑΟΚ και θα παίζετε. Αν όμως παίξει μετά τον οκτώβρη τότε ναι ισως κάτι να γίνει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4579 on: September 15, 2015, 17:51:10 »
Δηλώσεις Άρνεσεν για τους στόχους:

"Προφανώς να είμαστε στην πρώτη τριάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και όσο πιο καλά μπορούμε στις άλλες δύο διοργανώσεις"

Απλά για να ξέρουμε την οπτική της διοίκησης