Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #4500 on: July 25, 2015, 08:50:06 »
Στην Μύκονο βρίσκεται ο Γιώργος Σαββίδης και μιλώντας σε φίλους του ΠΑΟΚ στο instagram, προανήγγειλε την μεταγραφή επιθετικού.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Δεν μου αρέσει ο Φιγνμπόγκασον! Τρία γκολ σε 23 αγώνες. Έχουμε καλύτερο. Ελπίζω να υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας.»

inpaok

ηταν που δεν ενδιαφερονταν ποτε για φινμπογκασον...

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #4501 on: July 25, 2015, 10:00:29 »
Απο το καινουριο υπερσυγχρονο προπονητικο κεντρο που θα προσφερει νεες θεσεις εργασιας στη περιοχη υπαρχει κανενα νεοτερο?

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4502 on: July 25, 2015, 16:43:40 »
Ψαχνουν οικοπεδο στην μυκονο. Πληροφοριες αναφερουν οτι δεν τους χαλαει και στα μυκονιατικα

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4503 on: July 25, 2015, 21:47:37 »
Στην Μύκονο βρίσκεται ο Γιώργος Σαββίδης και μιλώντας σε φίλους του ΠΑΟΚ στο instagram, προανήγγειλε την μεταγραφή επιθετικού.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Δεν μου αρέσει ο Φιγνμπόγκασον! Τρία γκολ σε 23 αγώνες. Έχουμε καλύτερο. Ελπίζω να υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας.»

inpaok

ηταν που δεν ενδιαφερονταν ποτε για φινμπογκασον...

Θεε μου ΘΕΕ ΜΟΥ γιατι μπλεκουμε παντα με μαλακες και ηλιθιους

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #4504 on: July 26, 2015, 05:38:23 »
Ρε αμπαλουτσακε πλάκα μας κάνεις; Τι είναι Αυτά που γράφεις;
Ρωτάει ο δασκ
Αν ρωτησεις στην πιατσα πολλοι ξες τι θα σε πουνε? εισαι επαγγελματιας κυριε στεβενς/μπολονι/αρνεσεν? βλεπεις τα σαπακια να γελανε και τετοια και ιβαν να σε λεει 4 μυρια μπατζετ και μια καλη μεταγραφη? καπελακι και δρομο.
οπως ο κοντε πχ. δεν του επαιρναν παικτες, σηκωθηκε εφυγε.
γιατι δε γινεται αυτο σε μας?

Και τον λέω ότι δεν έχουνε λόγο να το κάνουν αυτό. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι ο ρώσος τους κοροϊδεύει, τα γράφουν όλασ στα παπαρια τους και κάνουν τουρισμό Αφού έχει αποδειχθεί ότι δεν έχει επίπτωση στην καριέρα τους.

Που διαφωνείς; Και τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις;

Αφου το θες και το ψαχνεις σε πενηνταρακια...
Κουρασες με την κουτοπονηραδα που υπερασπιζεσαι τον τρυπιο και την τυφλομαλακυνση στον ρουφιανο...
Ντρεπεσαι να παραδεχτεις οτι εισαι ΑΚΟΜΗ καψουρης με τον αναστασιαδη?
ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?
Αν δεν εισαι, γραφω μαλακιες και εχεις δικιο.
Καθε φορα που καποιος πει κατι για τον ρουφιανο, τον υπερασπιζεσαι και οχι στα ισα, αλλα στο καργα πουστικο...
Τι το γυροφερνεις και καθε φορα που μπλεκεται το ονομα του τρυπιου, πετας εναν Αρνεσεν η εναν Χουμπ απο διπλα?
Να αποδειξεις τι?
Και φυσικα δεν θα εχει επιπτωση στην καριερα κανενος με αξια, το οτι θητευσε σε μια παε μπουρδελακι, σε ενα υποβαθμισμενο για τους γιουροπεους και φυσικα για μας τους ιδιους πρωταθλημα...
Εννοειται οτι καμμια καριερα του καθε Αρνεσεν η Χουμπ δε θα "τσαλακωθει" επειδη απετυχε στον ΠΑΟΚ, η σωστοτερα, σε αυτον τον ΠΑΟΚ.
Κανενος Μουρινιο η Σιμεονε...
(Γι'αυτο και οφειλουμε να ασκουμε κριτικη και πιεση....Θα μου πεις με ποια διοικηση...Και με ποιο λαο, με αυτους που μας τσουβαλιαζουνε με κιτρινα ασανσερακια και κοκκινοπρασινα αιλινικα "μεγαθηρια" και με τους ηλιθιους που κουνανε μπλε "πατριωτικα" σημαιακια...)...
Γι'αυτο και πρεπει να δινουμε στον καθενα απο την πρωτη μερα που παταει το ποδι του εδω να καταλαβαινει και να νιωθει, οτι γεια σου καλωσηρθες, εισαι ευλογημενος και τυχερος που εγραψες το ονομα σου στην ιστορια του συλλογου που ειναι γραφτο να γινει ο μεγαλυτερος στο συμπαν και που το καθε μπαρτσελονακι και σια, το βλεπουμε μικρο, κατα ενα τροπο που αν το νιωσεις μονο θα το καταλαβεις...Ρωτα τον Μπανε, ρωτα τον Παμπλο, ρωτα τον Ζλαταν, ρωτα και τους αλλους...
Στον ΠΑΟΚ θητευσε και ο Λοραντ, στον ΠΑΟΚ θητευσε και ο φρινγκερ και ο αναστασιαδης.
Τεχνικος διευθυντης ο Αρνεσεν, "συναδελφος" και ο βρυζας.
Ποδοσφαιριστης ο Νατχο, το "ιδιο" και ο σαλπιγιδης...
Θεωρεις οτι ο αναστασιαδης και ο Χουμπ κανουν το ιδιο επαγγελμα?
Ισως και να το κανουν...Αλλα ολοι οι φουρναρηδες δε βγαζουν τα ιδια ψωμια, ολοι οι χτιστες...κτλπ...
Θα μας βγαλεις ολους χαζους μ'αυτο το στυλακι δηλαδη?
Τα σκατα του μεγιστανα/γεμιστανα δηλαδη θα με κανουν να μη μπορω να καταλαβω τη διαφορα του Φεργκιουσον με τον Μπαμπη τον Τεννε ας πουμε?
Τη διαφορα του Μπολονι και του Στεφενς με τον γου χου, τον αναστασιαδη και τον ουσταμπασιδη?
Η επειδη και οι δυο πληρωνοταν απο το ιδιο αφεντικο, ητανε της ιδιας παστας, αξιας και χαρακτηρα?
Αστα γυρω-γυρω και τα απ'εξω-απ'εξω και τα μα μου σου του και ειπα και ο ιβαν και ειπε και η πιατσα...
Ναι και ο παρασχος και ο καραγεωργιου και ο κωστικος και ο μπελης...
Απαντα στα ισα στα παραπανω και αν πρεπει ακομα θα σε εξηγησω τι ειναι αυτα που γραφω.
Και ριξε και καμμια ματια σε αυτα που και εσυ γραφεις και αν δεν εχεις συγγενικη σχεση μαζι του...το εργο ειναι αρρωστο...
Στο φιναλε αφου και αν τον αγαπας ακομα τοσο πολυ, βγες και πες το στα ισα και σεβαστο ειναι κι ολας απο μενα τουλαχιστον και μη μικραινεις τα παντα γυρω ολα, μην τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι, για να τον βγαζεις στον αφρο του μυαλου σου.

« Last Edit: July 26, 2015, 05:44:19 by Abaloutsake »

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4505 on: July 26, 2015, 10:13:44 »
Μάλιστα, επανερχεσαι και μάλιστα με τη βεβαιότητα ότι έχεις και δίκιο... Κι ας μην έχεις διαβάσει κανένα ποστ πριν του γιαννιώτη

Καθε φορα που καποιος πει κατι για τον ρουφιανο, τον υπερασπιζεσαι και οχι στα ισα, αλλα στο καργα πουστικο...
Τι το γυροφερνεις και καθε φορα που μπλεκεται το ονομα του τρυπιου, πετας εναν Αρνεσεν η εναν Χουμπ απο διπλα?

Διάβασε την κουβέντα από την αρχή να δεις ποιος πέταξε έναν άγγελο δίπλα σε άσχετες κουβέντες.
Επίσης δείξε μου μια συζήτηση που έχω υπερασπιστεί τον άγγελο από τότε που έφυγε. Εκτός αν θεωρεις υπεράσπιση του αγγέλου, να είμαι συνεπής στο βρισιμο στον ρώσο 4 χρόνια. Γιατί και με Στέφενς και με άγγελο και φέτος εγω τα ίδια γράφω για τον Σαββίδη.

Την άποψη μου για τον άγγελο ως επαγγελματια προπονητη Ρώτας; Την ξες φαντάζομαι. Ε και; Στα παπαρια μου εμένα ο άγγελος; Εσένα;  Εγώ σε τέτοια συζήτηση παντως δεν γουσταρω να συμμετάσχω.
5-6 είστε οι μόνοι που εξακολουθειτε να ασχολειστε με τον άγγελο. Μαγκια σας, λογαριασμό σε κανέναν δεν θα δώσετε σε ένα ιντερνετικο φόρουμ.
Απλά για όση αξία έχει αυτό το ιντερνετικο φόρουμ, μην γαματε άσχετες συζητήσεις είτε γιατί βαρτιεστε να διαβασετε δυθο-τρια ποστ παραπάνω είτε γιατί βλέπετε φαντάσματα
« Last Edit: July 26, 2015, 10:32:02 by liakos »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4506 on: July 26, 2015, 10:43:25 »
εσυ ρε λιακο ειπες πχ για τον στεφενς και τον τουρισμο που εκανε στον ΠΑΟΚ και εγω ειπα πχ για τον αγγελο και τον τουρισμο που εκανε στον ΠΑΟΚ.γιατι παλι τα χεις με μενα;

αφου παιρνω ως δεδομενο οτι η προπονητικη αξια του θεοσταλτου ειναι ιδια και μεγαλυτερη με αυτη του στεφενς και απλα ο σαββιδης δεν τον αφησε να μεγαλουργησει οπως μονο αυτος το εχει κανει στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου..τα παραδειγματα ειναι πολλα στις ομαδες που εχει δουλεψει

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4507 on: July 26, 2015, 11:10:59 »
Δεν τα χω μαζί σου παλικάρι μου. Αναφέρθηκε ονομαστικά στον Στέφενς ο δασκ και τον απαντησα. Παρεμπιπτόντως ή κουβέντα μας με τον δασκ αφορούσε αποκλειστικά τον ρωσο...

Αναφέρθηκες ονομαστικά στον άγγελο και συμφωνησα ως ένα σημείο μαζί σου αν θυμάσαι την αρχική μου απάντηση.
Ή σύγκριση των δύο (στεφενς αγγελου) ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου. Απορω γιατί απασχολεί εσένα, άλλα δικό σου θέμα.

Το κακό είναι αν μπει πάλι τα ξημερώματα ο αμπαλουτσακε, δει το ποστ σου κι αρχίσει να τα ρίχνει σε μένα με τα σεντόνια του γιατί "πετάω έναν Στέφενς δίπλα στον άγγελο"...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4508 on: July 26, 2015, 11:51:47 »
μια χαρα θα σε βγει το νεο παραμύθι του χτισίματος ομαδος με αλεχαντρο τζιόλη, εναν απο εμας γιώργο τζαβέλα και θλιμένο παοκτσακι δημήτριο σαλπιγγίδη.Θα βάλουμε μέσα και τα αετόπουλα κιτσιου, πέλκα, μυστακίδη, κωνσταντινίδη. θα κάνεις τάλαρα κατσε λούκας αφού σε βάλουν ομίλους ουέφα. Θα φέρεις και τον σαμαρα, με τον σταφυλίδη και κανεναν οικοδόμο δανεικούς και του χρόνου τέτοια εποχή θα διαβάζουμε ότι απο τα 63 εκατομύρια έφτασε στα 90 η επένδυσή σου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4509 on: July 26, 2015, 13:43:32 »
μην εισαι καχυποπτος ρε τασουλη, απλα ετυχε οι 4 απο τους 6 (το μυγκ δε το βαζω μεσα καν) που πηρες περυσι να ναι κωλοπαιδα και κωλοχαρακτηρες που παιζουν για τη παρτη τους. εμεις ψαχνουμε δλδ για παιχτες που ερχονται σε μπουρδελο αλλα συνεχιζουν να τα δινουν ολα. ο νομποα δεν εκανε τη διαφορα και ηταν αδιαφορος, ο ρατς πουλαγε ματς και περπατουσε στη προπονηση, ο περευρα δε μας ειπαν καν γιατι τον τελειωσαν και ο γκολασα δεν εκανε τη διαφορα (που θα κανει ο πελκας).
το ειπε και ο τουντορ αλλωστε, ειμαστε διατεθιμενοι να κοιταξουμε στο χαμηλοτερο ραφι αρκει οι παιχτες να ρχονται και να τα δινουν ολα παρα τα τραγελαφικα που θα βλεπουν, θα ναι παιχτες που θα εμπνεονται απο μονοι τους, αφου η ομαδα με το ρωσο στο τιμονι δε θα εμπνευσει ποτε κανεναν.

αυτα για τους ξενους βεβαια, για τα αιλυνακια αλλαζει το στορι, αυτοι τιμουν τη φανελα κατα τη μια εκδοχη (γελαει το συμπαν) η κατα την αλλη καθονται στα συμβολαια και ειναι δυσκολο να τους διωξεις. κ αφου καθονται, εσυ αντι να τους στειλεις στη κ20 αφου θελεις υποτιθεται να χεις ομαδα μαχητων, τους χρησιμοποιεις. λες και αυτο δειχνει υγεια και στελνει το σωστο μηνυμα στους ξενους που ερχονται και δεν εμπνεονται οι μαλακες.

ακομα δεν εχω καταληξει αν εισαι ηλιθιος η κοροιδευεις. η λογικη μου λεει το δευτερο, αλλα η γραφικοτητα σου δειχνει οτι οντως παιζει να σαι κ τοσο βλακας.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4510 on: July 26, 2015, 14:35:07 »
Σοβαρά εξακολουθεί να έχεις την απορία ρε Ντέιβ;
Προ διετυιας περίπου άρχισα να γράφω ότι στόχος είναι ή μακροημέρευση (με όλα τα παρελκόμενα σαν τα ξενοδοχεία και τις καπνοβιομηχανιες) ξοδεύοντας ελάχιστα. Μόνο κοροιδευοντας το πετυχαίνει αυτό.
Αν φύγει κι ο νομποα, άλλη μια τεράστια επιβεβαίωση θα είναι

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4511 on: July 27, 2015, 12:31:59 »
ÅíôÜîåé, Ý÷åé êáôáíôÞóåé ãåëïßï...
Ìüëéò ôï äéÜâáóá óôï sport24

Ï ÊñéóôéÜí Íïìðüá Þñèå ôïí ðåñáóìÝíï ÃåíÜñç óôïí ÐÁÏÊ ìå óõìâüëáéï 2,5 åôþí (Ýùò ôï êáëïêáßñé ôïõ 2017), óôï ïðïßï åß÷å ìðåé ñÞôñá üôé ìðïñåß íá öýãåé áðü ôï ÄéêÝöáëï áí öÝñåé 1,8 åê. åõñþ (äåí áðïêëåßåôáé ðëÝïí ï ÐÁÏÊ íá äå÷èåß êáé ëéãüôåñá).

Ç óõãêåêñéìÝíç ñÞôñá Ý÷åé éó÷ý ìÝ÷ñé ôÝëç Áõãïýóôïõ (üôáí äçëáäÞ ïëïêëçñùèåß ç êáëïêáéñéíÞ ìåôáãñáöéêÞ ðåñßïäïò) êáé åßíáé îåêÜèáñç Ýíäåéîç üôé ï äéåèíÞò ìÝóïò Þñèå óôïí  ÐÁÏÊ ìå óêïðü íá ðáßîåé Ýîé ìÞíåò ìðÜëá ãéá íá ìåßíåé óå êáëÞ êáôÜóôáóç ëüãù ôïõ Êüðá ÁìÝñéêá êáé óôç óõíÝ÷åéá íá ðÜåé óå Üëëç ïìÜäá öÝñíïíôáò êáé ÷ñÞìáôá óôá ôáìåßá ôïõ ÐÁÏÊ.

Äåßôå áíáêïßíùóç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ôïí ÉáíïõÜñéï üôáí áíáêïéíþèçêå ç ìåôáãñáöÞ.

Äéåõêñßíéóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá ôç ñÞôñá ôïõ Íïìðüá

Äéåõêñßíéóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá ôç ñÞôñá ôïõ Íïìðüá
Ï ÊñéóôéÜí Íïìðüá ðÝñáóå ìå åðéôõ÷ßá ôéò éáôñéêÝò åîåôÜóåéò êáé ìÝóá óôç ìÝñá áíáìÝíåôáé íá õðïãñÜøåé ôï íÝï ôïõ óõìâüëáéï ìå ôïí ÐÁÏÊ.

Ùóôüóï Ý÷åé ðñïêëçèåß ìéá áíáóôÜôùóç óôïõò ïðáäïýò ôïõ Ýðåéôá áðü äçìïóßåõìá éóôïóåëßäáò ôïõ Åêïõáäüñ ðïõ ëÝåé üôé õðÜñ÷åé ñÞôñá ðïõ åðéôñÝðåé óôï Íïìðüá íá ìåßíåé åëåýèåñïò ôï êáëïêáßñé.

Êáé åðåéäÞ ïé ïðáäïß äå èá Þèåëáí óå êáìßá ðåñßðôùóç íá åðáíáëçöèåß ôï ðåñóéíü óêçíéêü ìå ôï Ìðéìðñáò ÍÜô÷ï ðïõ Þñèå óôçí ïìÜäá ìüíï ãéá 6 ìÞíåò, ç ÐÁÅ Ýóðåõóå íá äþóåé äéåõêñéíÞóåéò ó÷åôéêÜ ìå ôï óõìâüëáéï ôïõ ðáßêôç.

“Óôï óõìâüëáéï ôïõ Íïìðüá Ý÷åé ìðåé ñÞôñá áðïäÝóìåõóçò, üðùò óõìâáßíåé óå üëá ôá óõìâüëáéá ôùí ðáéêôþí ìáò, êáé ìÜëéóôá åßíáé éäéáßôåñá õøçëÞ. Äåí õðÜñ÷åé êÜôé åéäéêü ìåôÜ ôçí ðáñÝëåõóç ôïõ ðñþôïõ åîáìÞíïõ” áíÝöåñå ç áóðñüìáõñç ÐÁÅ.

http://thesspress.gr/index.php/athlitika/item/53059-dieukrinii-tis-pae-paok-gia-ti-ritra-toy-noboa.html

Åîáëïõèåß íá õðÜñ÷åé êÜðïéïò ðïõ áìöéâÜëëåé üôé ìáò êïñïúäåýïõí?
« Last Edit: July 27, 2015, 12:37:33 by liakos »

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4512 on: July 28, 2015, 23:47:37 »
Κανόνισε να αποκλειστείς από την τρνάβα!

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #4513 on: July 29, 2015, 02:58:45 »
Δεν τα χω μαζί σου παλικάρι μου. Αναφέρθηκε ονομαστικά στον Στέφενς ο δασκ και τον απαντησα. Παρεμπιπτόντως ή κουβέντα μας με τον δασκ αφορούσε αποκλειστικά τον ρωσο...

Αναφέρθηκες ονομαστικά στον άγγελο και συμφωνησα ως ένα σημείο μαζί σου αν θυμάσαι την αρχική μου απάντηση.
Ή σύγκριση των δύο (στεφενς αγγελου) ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου. Απορω γιατί απασχολεί εσένα, άλλα δικό σου θέμα.

Το κακό είναι αν μπει πάλι τα ξημερώματα ο αμπαλουτσακε, δει το ποστ σου κι αρχίσει να τα ρίχνει σε μένα με τα σεντόνια του γιατί "πετάω έναν Στέφενς δίπλα στον άγγελο"...

Συνεχιζεις να προλογιαζεις πουστικα...
Αλλα το κοβω...Με την παρακληση/απαιτηση να κοψεις και εσυ με τον τρυπιο...
Εμενα προσωπικα με απασχολει η συγκριση Στεφενς-τρυπιου, γιατι δεν επαθα αλτσχαιμερ, ουτε μαλακυνση εγκεφαλου...
Μιλαμε για δυο ΕΝΤΕΛΩΣ ανομοιες φασεις, καταστασεις και εργα, που περασαν μεσω προπαγανδας σαν ισα και ομοια...
Τον τρυπιο αν εσυ τον γραφεις μια στα παπαρια σου, εγω να δεις...
Και τον βλαχοαγρινιωτη και τον λιλη και πολλους αλλους μαζι (συγχωρεμενους και εν ζωη) γραφω στα παπαρια μου και
δυστυχως δεν μπορω να ξεχασω...
Αλλα δε θα παθουμε και αλτσχαιμερ και ουτε θα κανουμε αλλο τους χαζους...
Και αν μονο 5-6 ακομα αναφερονται στον τρυπιο...Κακως, πολυ κακως...
Ακομη, πολλα απο τα σκατα που ζουμε εχουν τη σφραγιδα του...
Ρε αδερφε να σε πω κατι? Τωρα διαβασα αυτο που εβαλες για Νομποα...
Δεν μπορει να τα καταλαβαινεις ολα αυτα και να μη χαμπαριαζεις με τον αλλον...
Τι να πω...Μαγια σας εχει κανει?
Εδω αλλοι ακομα λενε το γιδι, "σαλπι"...
Απαντα πρω-πρωι με τη δροσουλα, ασε με εμενα με τα σεντονια, να ξες οτι την αποψη σου την σεβομαι, εκτος απο το αρρωστο και μαλακισμενο κολλημα με τον τρυπιο.
Και στο ξαναλεω, αν δεν υφισταται, ειμαι εγω λαθος...
Αν υφισταται βγες και πες το.
Ειναι δυνατον να ντρεπεσαι για κατι, η για καποιον που αγαπας?
Τους φιλους, εστω και ιντερνετικους, τους δεχομαστε με τα κουσουρια τους...
Κατα τ'αλλα, τα πιο "σοβαρα"...

Το Financial Fair Play (FFP) δεν αφηνει τον "μεγιστανα" να ξεδιπλωθει...
Αλλιως...
Μετα ψαχνουμε αυτους που ψηφισαν "ναι"..
Αναμεσα μας ολοι και το ψεκασμα παει συννεφο...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4514 on: July 29, 2015, 10:27:18 »
Ρε αμπαλουτσακε, μάνα μου μου είναι να τον αγαπάω? Πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω αυτά.
Σου είπα την άποψη μου για τις επαγγελματικές του ικανότητες την ξέρεις από πέρσι.
Αλλα δεν την έχω καν αναφέρει από πέρσι που έφυγε γιατί πολύ απλά πλέον δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, οποτε στα παπάρια μου.

Το κόβω όπως λες κι εσύ, γιατί αυτό προσπαθώ από την αρχή.
Σου ξαναλέω απλά δες την κουβέντα από την αρχή μέχρι να πεταχτεί ο γιαννιώτης και πες μου τι καταλαβαίνεις.
Ακόμα κι αυτό το τελευταίο που βάζεις.

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν τα χω μαζί σου γιαννιώτη, αλλα όχι και να χρεώνει σε μένα την αναφορά στον άγγελο τη στιγμή που αποφεύγω να εμπλακώ έστω και σε ξώφαλτσες συζητήσεις για αυτόν
« Last Edit: July 29, 2015, 10:43:57 by liakos »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4515 on: July 29, 2015, 16:37:50 »
Σχεδον οτι εχει σχεση με ΠΑΟΚ ταϊζεται από τον μπλιατ. Βλέπε α.σ., καε, βολευ, χαντμπολ, σκακι, συμβουλοι, παλαιμαχοι δεν ξέρω αν και οπαδοι βολεύονται, φραγκουληδες, σύμβουλοι, επιτετραμένοι κλπ, κλπ., όποτε δεν υπάρχει κανείς να επισημάνει ότι στο παρόν ρόστερ ο ΠΑΟΚ έμεινε με τους εξής 10 ενεργούς ποδοσφαιριστες:ολσεν,σκονδρας, τζαβέλας, κοστα, βιτορ, τζιολης, μακ, μαντουρο, χαρισης, κοροβέσης και ολοι οι υπόλοιποι είναι από τις ακαδημίες (δεν βαζω τους ρατς, γκολασα, νομποα, μαρτενς κλπ που ειναι στην έξοδο). Και είναι 30 ιουλίου. Σε 20 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και κανείς δεν ασχολείται που ο ΠΑΟΚ έχει ροστερ αυτή τη στιγμή για να βγει 10ος.Αντίθετα κυριαρχει ο παππάς του χτισίματος ομάδος και για να φάει ο κόσμος εφερε τον άρνεσεν, που δεν έχει ούτε προκαθορισμένο μπάτζετ. Καμιά ομάδα δεν χτίζεται, κανένα πλάνο δεν υπάρχει. Η μάλλον πλάνο υπάρχει, πέρσι 17 παίκτες έφυγαν και ήρθαν 6 και φέτος 10+ φύγαν-θα φύγουν και έχουν ερθει 3. Αν αυτό δεν είναι πλάνο διάλυσης του ΠΑΟΚ από τον μεγιστάνα του κώλου τότε τι είναι??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4516 on: July 29, 2015, 16:49:07 »
Μετά τον τραγέλαφο με Νομπόα που τον Ιανουάριο έβγαζαν ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει ειδική πρόβλεψη μέχρι το καλοκαίρι και τώρα βάζουνε τους ard με χαρτάκι να γραφουν το αντίθετο, αναμένω να δω τι έχει γίνει με το περίφημο ομολογιακό που αποπλήρωσε τα χρέη.
Θα μετοχοποιηθεί όπως μας έλεγαν ή έχουν ήδη αρχίσει να επιστρέφονται τα δανεικά στον μεγιστάνα?
Έτσι μια χαρά δικαιολογείται και το ξεφόρτωμα των συμβολαίων και το roster 10 ποδοσφαιριστών που λέει ο τασούλης και η πώληση του lucas

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4517 on: July 29, 2015, 16:55:20 »
κι αμα φυγει και ο δανος να δουμε τι εχει να γινει...

υ.γ τον νομποα λενε θελει να τον στειλει στο ροστοφ την πρωην ομαδα του.εδω που ζω βουιζει ολη η πολη οτι η ιδιοκτησια του πας γιαννενα ανηκει σε αυτον.ποσες ομαδες εχει ο μαικηνας τελικα;

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #4518 on: July 29, 2015, 17:38:37 »
Μιας και είναι της μόδας, υπάρχει plan B για τον σύλλογο?

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4519 on: July 29, 2015, 17:43:49 »
Όχι, μετά τον ρώσο διαλύεται ο ΠΑΟΚ κι απορροφάται από τη γριά