Μπλου δεν ξέρω αν τα εννοείς, πάντως η κριτική για τα λεφτά που δήθεν έβαλε για το αγωνιστικό τμήμα και κάποια σχόλια για τα 11 εκατομμύρια των χρεών είναι συγκεκριμένα και μπορείς να τα βρεις σε παλιότερα ποστ.
Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη αντίρρηση ευχαρίστως να την συζητήσουμε
Ειναι σαν να εχεις το σαμαρα πρωθυπουργο και αδωνι παρα τω πρωθυπουργο
οκ βασικος μαλακας ειναι ενας αλλα και ο αλλος δεν παει πισω
αν ρωτησεις στην πιατσα πολλοι ξες τι θα σε πουνε? εισαι επαγγελματιας κυριε στεβενς/μπολονι/αρνεσεν? βλεπεις τα σαπακια να γελανε και τετοια και ιβαν να σε λεει 4 μυρια μπατζετ και μια καλη μεταγραφη? καπελακι και δρομο.
οπως ο κοντε πχ. δεν του επαιρναν παικτες, σηκωθηκε εφυγε.
γιατι δε γινεται αυτο σε μας?
(δεν ειναι δικια μου σκεψη αλλα αρκετων που μιλαω και τα ριχνω στον ιβαν)
Εγώ ξέρω δασκ ότι στεφενς πχ ήρθε έκανε τουρισμό 6 μήνες, παντελονιασε 1 χαρτί και μετά συνέχισε την καριέρα του από κει που την άφησε (Στουτγκάρδη).
Ειλικρινά δεν βλέπω κανέναν λόγο να κάνει αυτά που λες (αυτά φυσικά ισχύουν και για όλους τους πρώην και νυν που ανέφερες)
Μην κανεις σαν τα χρυσαυγουλα με τον χιτλερ μετα το 2012...
Καταλαβαινεις και καταλαβαινομαστε...
Το να μπαινει στο ιδιο τσουβαλι και στην κολυμβηθρα ο Στεφενς, με το νουμερο, τον βαζελοτσατσο, τον πρων προπονητη του πλατανια, ξεφευγει καθε λογικης, οσα ντεμεκ "επιχειρηματα" και αν προσφερε και ακομα προσφερει το κοινο αφεντικο τους...
Του μαλακοπιτουρα του "ντεμεκ" χριστιανου το παρελθον το ξερουμε, το ξεραμε και δυστυχως το ξαναειδαμε...
Τι να λεμε ακομα και σημερα?
Καποιοι γουσταρουνε Αδωνη, καποιοι Σαμαρα, καποιοι Βενιζελο, καποιοι Μιχαλολιακο, καποιοι Σοιμπλε, καποιοι Τζημερο, καποιοι Αναστασιαδη, καποιοι Σαλπιγγιδη...
Τι να πεις...
Γουστα και ανωμαλιες ειναι αυτα.
Τον ρολο του τον εχει παιξει και στο παρελθον...
Δεν περιμεναμε το γουμενοσκυλο για να μετρησουμε τον "μεγιστανα".
Στεφενς και Αρνεσεν, εχουν αλλα βιογραφικα και ιστορια και καλο θα ηταν να κριθουν και να κρινονταν μετα απο τις ημερες που συμπληρωσε και η κομπλεξικια λαιλαπα στον συλλογο...
Μονο και ισως ετσι να δικαιωνοταν και η ανυπαρξια τους και η μεγαλοσυνη του "ολισαντεμπε-σαλπιγιδι-τζανδαρη-φαξοαμαφουλοσκαρμουτσο-(ε)σφιγμενου".
Και τα "ισα και ομοια" και ισως και τα αναποδα τους ρε αδερφε...
Κατα τ'αλλα αν καποιος τον "ακολουθει πιστα" και τον γουσταρει αρχιζει και αναρωτιεται...
Και ο βλαχοπουστας απο το Αγρινιο ετσι σχεδιο τον εχωσε φευγωντας...
Και ο νυν "μεγιστανας" τα ιδια...Μονο οι "μπερδεμεοι" ηταν το προβλημα...
Και τοτε μοκο και τουμπεκι...
Τωρα δε...
Θα τον ξανα "δικαιωσει" η ιστορια...
Η ιστορια που με τοσο παθος και κολλημα υπεραπιστηκε.
Αυτη που ποτε δεν ζητησε μια συγνωμη για το 2004 και αυτη της υπερασπισης με λυσσα του ρουφιανου-σαλπιγγιδη, σε βαθμο γελοιοποιησης...
Την "πηρε χαμπαρι" και παλι, οπως και τοτε και ελπιζει τι? Στα 75 του να ερθει καβαλα στο αλογο?
Γιατι δεν απανταει στον "μεγιστανα"?
Δεν επιτρεπει ο πνευματικος...
Τοσο "σεμνος' και "ταπεινος"? Μετα απο οσα "τραβηξε" 10 χρονια πριν?
ΤΟΣΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ?
Τι καλος ανθρωπας...Ολα για το καλο του ΠΑΟΚ...
Γιατι δεν παιζει καμμια τετοια δηλωση του "μεγιστανα" για τον Στεφενς?
Αιντε ρε...Και η μαλακυνση εχει τα ορια της...