Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #3740 on: August 02, 2014, 18:42:45 »
να προσθεσω επισης και το θεμα με τον Λοπεθ....τελικα που ειναι αυτος?
Τον ανακοίνωσε η Κόρδοβα. Μάλλον για crush dummie στα crush test της SEAT θα τον πήραν. Λος μπούλος ο Ίλλιγο.

Σόρρυ για το εκτός τόπικ.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3741 on: August 03, 2014, 06:47:06 »
xaxaxaxaaaxaxaxaxaxaaxa με πεθανες :'( :'( :'( :'(

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3742 on: August 03, 2014, 19:29:17 »
Και δεν είσαι ο μόνος..
LoooooooooooooooooooooooooooooL

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3743 on: August 04, 2014, 00:48:25 »
Έκανε που έκανε ένα μήνα να πάρει μια απόφαση, ζόρισαν και τα πράγματα μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας κι έδεσε το γλυκό.

Λιτότητα και φέτος. Αυτή τη φορά όμως είμαστε προετοιμασμένοι, δε βγαίνει ο πρόεδρας να τάζει λαγούς με πετραχήλια.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3744 on: August 04, 2014, 09:31:47 »
καλυτερα λαγους στιφαδο...εχει καταντισει να ειναι ο Αρειος παγος....οτι δεν λυνετε, δηλαδη ολα, να πηγενουνε σε αυτον

οι αλλοι κομπαρσοι

Offline apostolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3745 on: August 05, 2014, 21:12:49 »
Μπούλο χαβαλετζή βρωμοπόδαρε ψευτομεγιστάνα

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #3746 on: August 06, 2014, 02:16:46 »
Μεγιστανα...

Γκαυλιαρη...

Γεροντοκαψουρη...

Ρε μηπως να την παμε την εδρα Βρυξελλες?

Υποδειγμα επιτυχημενου οικογενειαρχη...

Ανθρωπε της εκκλησιας...

Επαναστατη και πολεμιε του σαπιου και τρυπιου ελληνικου κρατους...

Αγερωχε ποδοσφαιρανθρωπε...

Γητευτη των μαζων, χαρα της παρεας και ψυχη του παρτυ...

Μη σταματας ανεκδοτο...Συνεχισε να μας μικραινεις και να μας ξεφτυλιζεις κι αλλο...
Σημερα την ακουσε η γλαστρα/αυτοφωρακιας (ΖΗΣΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΟΥ)
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ...

Offline apostolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3747 on: August 06, 2014, 10:12:04 »
 :D μείνε Ιβάν, εμείς οι οπαδοί του καλού γέλιου σε αγαπάμε.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3748 on: August 06, 2014, 10:23:21 »
Απόστολε ;;;; Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ;;;; Ο τσιν-τσαν-τσονγκ ;;;;
οχι ρε μλκ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline apostolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3749 on: August 06, 2014, 11:21:11 »
Βασίλη... Εγώ είμαι.. ;D

Και για να είμαστε και εντός θέματος... Πάρτε στυλ o ξυπόλητος μεγιστάνας που μου ανέβηκε και στο τραπέζι:

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #3750 on: August 06, 2014, 11:44:03 »
Όλο τον κατηγορείτε,  αλλά στο Ένας από Μας ταιριάζει γάντι (βλέποντας μόνο τη φωτογραφία χωρίς να ξέρεις αλλά πράγματα γι αυτόν) ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3751 on: August 08, 2014, 00:38:06 »
Θεσσαλονίκη, ώρα 11 το βράδυ. Η Μεγάλου Αλεξάνδρου σχεδόν άδεια. Μόνο κάποια λεωφορεία απέναντι από το Λ. Πύργο δίνουν ζωή στη παραλία, αδειάζοντας τουρίστες. Δύο θωρακισμένες Mercedes διασχίζουν με μεγάλη ταχύτητα το δρόμο. Σταματάνε στο ξενοδοχείο. Στην είσοδο επικρατεί αναβρασμός. Παρκαδόροι, καθαρίστριες, γκαρσόνια, μάγειρες και δεν συμμαζεύεται έχουν βγει έξω για να υποδεχτούν το αφεντικό.
Η πόρτα του μπροστινού ανοίγει και κατεβαίνουν 3 φουσκωτοί. Κάνουν έναν έλεγχο στα πέριξ και περικυκλώνουν τη δεύτερη λιμουζίνα. Από μέσα κατεβαίνει το αφεντικό. Όλοι σκύβουν με δέος και του φιλούν το χέρι. Το αφεντικό δείχνει ανήσυχο. Μπαίνει μέσα και ανεβαίνει στη προεδρική σουίτα, δίνοντας εντολή να μην ακολουθήσει κανείς. Ανεβαίνοντας όμως φωνάζει στον σεφ
- Ντιμίτριιιιι, το γκνωστό

Μπαίνει μέσα με γοργά βήματα και κλείνει πίσω του την πόρτα. Ο λόγος της ανυπομονησίας του βρίσκεται εκεί.
- Μαρία... ξεστομίζει και πριν προλάβει να πει άλλη λέξη το αντικείμενο του πόθου του πέφτει στην αγκαλιά του γυμνό.
- Μαρία ντεν έκω όρεξη. Πάρε μου μια πίπα όσο θα τρώω τη σπεσιαλιτέ του Ντιμίτρι.

Μετά από τα καθέκαστα η Μαρία παίρνει θέση δίπλα στον μεγάλο.

- Πως μπάμε εντώ; Όλα γκαλά;
- Εμ... όχι και ντόσο αγκάπη μου. Άρκισαν να τσινάνε κάπως οι μαμελούκοι
- Ντιλαντί;
- Ε ζηντάνιε μεταγκραφές και γκράζουν
- Ποιον γκράζουν; ΕΜΕΝΑ; Θα σας γκαμήσω όλους παλιοάκρηστοι...
- Νιετ μωρό μου! Να προχθές στο φιλικό γκράζανε τον μπρίζα
- Ε στ' αρκίντια μου. Γκι αυτό ντεν τον πλερώνω;
- Στα ράντια όμως γκράζουν και σένα
- Και ντι κάνουν αυτοί οι τζάσρανεκ που χρυσοπληρώνω;
- Λάντνα, όντι μπορούν
- Πόσα ντιαργκίας φύγκανε;
- Σιεμ χιλιάδες
- Ε μπρε μάντια μου. Όλα χορασό. Έτσι πως έλεγκες νόμιζα μας πήρανε καμπάρι. (μικρή παύση) Μπρε Μαρία; Γκιατί μπρωμάει η σουίτα μου;
- Τι μυρίζει άρκοντά μου; Πονταρίλα; (τολμάει να ψελλίσει από φόβο μη στενοχωρήσει το βρωμοπόδαρο αφεντικό της)
- Νιετ μωρέ... σαν τζίκνα
- Μα Μους μου, έκει μείνει μυτζήθρα στο μουστάκι σου. Πρέπει να είναι παλιά. Να σε πλύνω λίγκο.
- Σπασίμπα μωρό μου! Και ντι λέγκαμε; Α ντα. Μεταγραφές ποιο τέλει; Ο προπονητής;
- Νιετ, αυτός ούτε μιλλλάει, ούτε λαλλλάει. Κόσμο
- Στ' αρκίντια μου τα ζιβόζνε. Αυτοί ντεν μετράνε. Τον ακώνευτο Ουρουγκουανό τον ξεφτιλίζετε;
- Ντα ντα. Του έκουμε σπάσει τ' αρκίντια
- Πριγιάντνα. Φώναξε ντώρα τον Τζύπριο

Μπαίνει σκυφτός μέσα ο μπούλης
- Προεδρέ μου καλώς ήρθες. Τιμή μας να σας έχομεν ζτην μπόλην μας...
- Σταμάτα το γκλύψιμο μπρε μαλάκα. Λέγε, πως τα μπρήκες. Όλα γκαλά;
- Μια χαρά αφεντικό. Όλα είναι μπορντέλο και θα τα κάνω τσιρότερα. Άκρη δεν θα βγαίνει και στο τέλος θα τα φορτώσεις σε μένα
- Μπλέρωσες τα μίντια μπρε να σε αβαντάρουν;
- Πρώτα πρώτα αφεντικό. Μην ανησυχείς. Όλα πάνε καλά. Σου ετοιμάζω και την λίσταν με τα ρουφιανιλίκια
- Α να γκεια σου. Αυτός είσαι. Α βρήκατε κανά μάνατζερ να γκάνω μεγκάλη μεταγραφή μαϊμού;
- Ναι, δύο αφεντικό. Έχουν κάτι ξεπεσμένους που θα τους φέρουμε κοψοχρονιά και θα πανηγυρίζουν οι μαμελούκοι κανα χρόνο.
- Όλα γκαλά. Βρε μα τι μυρίζει μπρε;
- Μυτζήθρα αφεντικό;
- Νιετ μωρέ, σαν πονταρίλα. Πάνε πλύσου ρε Τζακ βρωμιάρη
- Μα εγώ αφεντικό...
- Ουστ μπρε, βον, μπίχλα

« Last Edit: August 08, 2014, 00:43:32 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline apostolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3752 on: August 08, 2014, 10:50:08 »
Nα συμπληρώσω στην όλη εικόνα που μας έδωσε ο cure από τα άδυτα του άφραγκου Αμπράμοβιτς πως κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων και σημαντικών συζητήσεων οι συνευρισκόμενοι έχουν την πολυτέλεια να γεύονται τα υπέροχα τουρσιά του

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #3753 on: August 08, 2014, 11:41:16 »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3754 on: August 08, 2014, 19:01:30 »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3755 on: August 08, 2014, 22:52:26 »
Aποψη μου ειναι οτι
α)πρεπει οι Συνδεσμοι να βγαλουν μια ΚΟΙΝΗ ανακοινωση οπου θα εξιστορουνται τα μεχρι στιγμης επιτευγματα τουθ Ιβαν
β)να δωσουν ενα τελεσιγραφο με μια μικρη προθεσμια εφ ολης της υλης για αλλαγη πορειας
γ)να κυρηξουν τον πολεμο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3756 on: August 09, 2014, 04:59:36 »
homo κοιτα, η χρονια ειναι χαμενη απ'οτι φενεται και ειναι αργα να σωθει...τουλαχιστον να περιμενουμε μεχρι Δεκεμβριο μπας και ο Αγγελοσς κανει κανα θαυμα...εαν οχι τοτς να αρχισουν τα μπινελικια σε ρυθμο καλαντων...ας του δωσουμε την ευκερια... ο καρπουζας 1,5 χρονο ειχε και μετα αρχισε να δειχνει μια συνοχη η ομαδα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3757 on: August 09, 2014, 11:51:25 »
Μα το θέμα ρε συ Μαέστρο δεν είναι ο τσομπάνης (που από μόνο του είναι άλλο, μεγάλο, τεράστιο θέμα), αλλά ο ξυπόλητος πρίγκιψ του ροστόφ.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3758 on: August 10, 2014, 14:50:24 »
ΞΥΠΝΙΣΑΤΕ????

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #3759 on: August 10, 2014, 23:11:10 »
Δύο χρόνια συμπληρώνεται σήμερα από την ανάληψη της ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον Ιβαν Σαββίδη.

Στις 10 Αυγούστου 2012 ο ομογενής επιχειρηματίας καταβάλλει το ποσό των δέκα εκατομμυρίων ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και γίνεται κάτοχος του 51% των μετοχών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ τη συγκεκριμένη ημέρα ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Με την αγαστή συνεργασία και το κοινό όραμα και φυσικά με τη συμπαράσταση του κόσμου, ευελπιστούμε σύντομα ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει αυτά που του αξίζουν». Έξι ημέρες αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2012, ο Σαββίδης προέβαινε στις πρώτες του δηλώσεις με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου: «Έβλεπα μια ομάδα στα όρια της επιβίωσης. Πήρα μια απόφαση: Να ζήσει».

Η πρώτη παρουσία του σε επίσημο ματς στην Τούμπα ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, όταν και είδε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Άρη με 4-1. Στις 12 Οκτωβρίου 2012 ανέλυσε τους στόχους του σε συνέντευξη Τύπου. Και σε συγκέντρωση δύο χιλιάδων φιλάθλων το απόγευμα της ίδιας μέρας στο «Παλατάκι» υποσχέθηκε: «Δεν θα σας προδώσω ποτέ». Στις 13 Φεβρουαρίου 2013 ο Σαββίδης συμμετέχει με 15 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, κατέχοντας πλέον το 72% των μετοχών.

Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου, μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα στις 27 Απριλίου 2013, οδηγεί τον Σαββίδη στην απόφαση να απομακρύνει τον Γιώργο Δώνη από την τεχνική ηγεσία. Και στις 25 Ιουνίου 2013 παρουσίασε ο ίδιος τον νέο προπονητή της ομάδας Χουμπ Στέφενς.
Από τις πρώτες ημέρες της θητείας του στον ΠΑΟΚ κύριο μέλημα του Σαββίδη υπήρξε η τακτοποίηση του ζητήματος των χρεών. «Τα χρέη της ΠΑΕ είναι και δικά μου χρέη», είχε καταστήσει σαφές σε μία από τις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις του. Και το εννοούσε.

Άλλωστε, για το συγκεκριμένο θέμα έκανε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στις 8 Σεπτεμβρίου 2012, στις 18 Ιανουαρίου 2013 και στις 9 Ιουνίου 2013. Οι υποσχέσεις, ωστόσο, ήταν χωρίς αντίκρισμα και στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 κάλεσε στο Μακεδονία Παλλάς βουλευτές και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να τους εκθέσει τα σχέδιά του για το μέλλον του Δικεφάλου και να τους ενημερώσει για τις προθέσεις του: «Τα χρέη του ΠΑΟΚ ήταν 11 εκατομμύρια ευρώ και αυτή τη στιγμή έχουν αυξηθεί κατά 200%.

Είμαι διατεθειμένος να πληρώσω άμεσα το πρωτογενές χρέος, όχι όμως και τις προσαυξήσεις». Στις 26 Απριλίου 2014 βλέπει την ομάδα του να χάνει το κύπελλο στον τελικό του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 4-1 και με τη λήξη των πλέι οφ, δίνει τα χέρια με τον Αγγελο Αναστασιάδη (18 Μαίου 2014), στον οποίο αναθέτει την τεχνική ηγεσία. Μια ημέρα νωρίτερα, σε συλλαλητήριο στην περιοχή της Καμάρας, είχε πει στους συγκεντρωμένους οπαδούς: «Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Να είμαστε μαζί και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα».

Πηγή: «ΣΠΟΡ του Βορρά»