Η μόνη ανακοίνωση που θα έπρεπε να βγάζει η παε θα έπρεπε να ήταν αυτή για μαύρισμα στο Σαμαρά και πόλεμο στην επο καλώντας τον κόσμο σε μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και οι σφ.
Αντί αυτού, βλέπω γενικόλογα από την παε και αναμένω να δω τους σφ.
Μάλλον οι περισσότεροι εντός και εκτός παε θέλουν ένα κατά φαντασία πόλεμο με την σαπίλα των αθηνών γιατί όταν έρχεται η ώρα για πράξεις, βλέπω όλοι να χαζεύουν τα πουλάκια που κελαηδάνε.
Για τα πανηγύρια και τις εκδρομές στο οακα όλοι πρώτοι. Και τώρα δυστυχώς όλοι μούγκα!
Άκυρο για τα χρέη
Άκυρο για την Θέρμη
Άκυρο για την έφεση και έχει συνέχεια το θέμα με την τιμωρία
Καληνύχτα σε όσους νομίζουν ότι φταίει για αυτή την κατάντια ΜΟΝΟ η παε!!
Θα συμφωνήσω..
Εμένα και μόνο που δέχεται τέτοιον πόλεμο με κάνει και τον στηρίζω..
Μου μοιάζει οτι όντως του βάζουν τρικλοποδιές γιατί δεν ειναι μπάτμαν και γούμενος..
Νομίζω έφτασε η στιγμή να κάνουμε κι εμείς κάτι..
Αλλά προς το παρόν μας βλέπω στο "καλά ρε Ιβάν κοίτα τί σε κάνουν.. δεν κάνεις κλπ.."
Αν ήταν τουρίστας όπως αναφέρετε μερικοί, όλο και κάποιο φαξ θα χαλούσε παίδες.. όλο και κάτι θα μας έδιναν για τυράκι ωστε να μη μιλάμε..
Εδώ όμως το κάνουν ξεκάθαρο πως δεν τον θέλουν τον Ρώσσο..
-15 βαθμούς φάγαμε (και όχι -3), για κάποια ψάρια, και αναμένεται να μας κόψουν νταιλίκι το CL κι άλλη αφαίρεση βαθμών, για να κάνει ο χοντρός αέρα τα παπάρια του με τα εκατομμύρια ανενόχλητος,
όχι για Θέρμη,
όχι για χρέη,
όχι για καινούρια Τούμπα,
Ε τι σκατά να κάνει ο Ιβάν? Μπορείς να συνεννοηθείς σ'αυτή τη χώρα? Ε δε μπορείς..