Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #3400 on: April 03, 2014, 12:27:23 »
Δηλαδή ρε blue θα μας τρελάνεις! Φταίει ο κόσμος που είναι κλέφτες; Είναι λάθος του κόσμου που τους έφερε να φύγουν οι μπατσοκλέφτες και τελικά ήταν από το ίδιο καζάνι; Και φταίει ο κόσμος που ο Σαββίδης τους βρήκε στην ΠΑΕ και τους αθώωσε και έκανε τις συμφωνίες μαζί τους να τα γράψει στο χιόνι τα χαμπέρια τους;

Ποιο ήταν το λάθος του κόσμου ρε φίλε; Που γαμήθηκε η ζωή μας ολόκληρη να τρέχουμε να πάρει ο λαός τον ΠΑΟΚ; Που φάγαμε τον παπά εννοείς; όχι ρε φίλε. Ας τον έφαγα τον παπά, αλλά δεν φταίω. Γιατί προσπάθησα. Αν καθόμουν σαν μαλάκας και έκανα κριτική όπως λες θα ήμουν μαλάκας.

Τώρα λοιπόν όπως σωστά λέει κι ο t.b. αυτός ήρθε ως μπρούκλης, ως αφεντικό. Άρα σειρά του. Κι αν τα καταφέρει θα ζήσει στιγμές που ονειρεύεται, ηγέτης και πούτσες μπλε. Αν όχι θα πέφτει κράξιμο. Ο λαός όμως τελείωσε. Το να είσαι αφεντικό, μπρούκλης, ηγέτης, ο γενικός γαμάω με τα λεφτά μου και να τρέχουν και να πληρώνουν οι άλλοι, ε αυτό πάει πολύ.

Ο λαός (η πλειοψηφία) αν έκανε λάθη, τα έκανε από αγάπη. Αυτοί όλοι τα κάνουν από ιδιοτέλεια. Ε λοιπόν απορώ πώς μπαίνουν στο ίδιο καζάνι στη λογική σου.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #3401 on: April 03, 2014, 12:35:44 »
Aδερφε cure σωστα τα λες κ συ κ ο tb. το θεμα ειναι οτι παμε στο αλλο ακρο. Τον βαζουν τρικλοποδιες απροκαλυπτα και η χολη που ριχνουμε ειναι λες κ γαμαν τον ιδιο τον κοκκαλη. Το θεωρω παραλογο να χωνει φραγκα και να μην υπαρχει μια ανταποκριση. Αντε κ για το προπονητικο οκ λαθος μου , θα ειναι του ρωσου. Για ολα τ αλλα?. τον γαμανε τα κορακια κ μεις τον εχουμε ξεφτυλισει παραπανω απ την εφημεριδα γαυρος.
Κ το σημαντικοτερο ειναι οτι δε ξερουμε τι θελουμε. Γιατι αν καποτε διαβασουν το βιογραφικο του.... μεσω γκαγκατση ή οποιουδηποτε άλλου απατεώνα που είναι χωμενος βαθια σε επο μεπο κτλ, κ γινουμε βεζυρης στη θεση του βεζυρη τοτε δε θα λεμε τι εγινε σαββιδακο, αλλα σαββιδη τραβα κ γαμησου που εκανες τον ΠΑΟΚ μας γαυρο
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #3402 on: April 03, 2014, 13:34:14 »
κιουρ τον παπα τον εφαγα και εγω και εσυ και ολοι με ζαγορ αρχικα και με βρυζα μετα... μετα τι καναμε; και δεν μιλαω για ενα-δυο ατομα, μιλαω για τον κοσμο του ΠΑΟΚ. Ναι ηταν κλεφτες, το ηξερες ΠΑΟΚση και τι εκανες;

να τα δανεια σε φιλαρακια, να τα ελλειματα, να οι σφαλιαρες και εμεις ακομα με αυτους ειμασταν... ηρθε ο σαββιδης και αντι να τον εκμεταλλευτουμε με 2-3 ανθρωπους σωστους κοντα στην ομαδα εμεις του παραδωσαμε ΠΑΟΚ με βρυζα και γχ

φταιμε και παραφταιμε, οπως θα φταιει και ο τρομερος αν δεν συμμορφωσει γρηγορα την διοικηση και το αγωνιστικο

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3403 on: April 03, 2014, 13:56:41 »
@blue
Διαφωνώ στο ότι του παραδώσαμε εμείς του γκαγκατσοκλέφτες. Εμείς τους φέραμε ναι, αλλά κι εμείς λήξαμε το παραμύθι. Αυτός μπορούσε όχι μόνο να τους μπουλάρει, αλλά και να τους κλέισει στη στενή. Αλλά διάλεξε να συνεργαστεί μαζί τους. Δεν το κρίνω τώρα, γιατί δεν αλλάζει έτσι άμεσα η εικοσάχρονη κατσαροκατάσταση, απλά ως γεγονός. Αυτός τους επέλεξε. Σε καμία ομάδα σε όλο το πλανήτη όταν πάει ένας ιδιοκτήτης νέος δεν κρατάει τους πρηγούμενους. Ο κανόνας είναι να αλλάζει κια τα χερούλια από τις πόρτες, όχι να κρατάει βασικά στελέχη των προηγούμενων. Άρα δεν ισχύει το ότι φταίμε για το τι βρήκε.

@memts
Εγώ προσωπικά φίλε είμαι μαζί σου, όταν όμως υπάρχει και κάπου να πατήσεις. Με το παπατζιλίκι που άρχισε, όχι να στηριχτεί, ούτε να ασχοληθείς σοβαρά δεν σου πήγαινε. Τώρα τελευταία που δείχνει να το πάει αλλιώς ναι. Μετά την ανακοίνωση με ονόματα και διευθύνσεις λες πάμε να κάνουμε μια συσπείρωση. Πως όμως να αντικρούσεις τα αδέρφια που λένε πως είμαστε τρύπιοι; Αυτός πρέπει να πράξει και μετά να στηρίξουμε εμείς. Έτσι πάει παντού. Δεν γίνεται να ζητάει κανείς προκαταβολική στήριξη.
Για τα λεφτά που χώνει δεν συζητώ τίποτε. Δεν θα χάσει ούτε ένα σεντ. Κι ΑΝ μία στο εκατομμύριο χάσει καμιά δεκαρούλα, θα είναι σαν να πλήρωσε διαφημιστή και δημόσιες σχέσεις. Και πάλι λίγα του βγαίνουν σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα και τις πόρτες που ανοίγει ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3404 on: April 03, 2014, 22:59:02 »
βασικα ρε κιουρ εγω  εχω δει ενα ονειρο

με φωναζει καποιος και μου λεει ελα να σου πω παρε ενα χιλιαρικο και παιξε λαιβ τον ΠΑΟΚ ανατροπη
και μετα τα κερδη θα μου τα δωσεις πισω και κρατα εσυ το χιλιαρικο

2 χρονια ιβαν 2 χρονια ανατροπες.την μεταλιστ θυμαστε ολοι πως την περασαμε.4 χρονια μετα την πετσοκοψαν...τιποτα δεν θα μου φανει περιεργο ακομα κι αν σημερα φαινεται επιστημονικη φαντασια

και ναι πλεον ξεφευγει απο τα ορια του μυαλου μου το να κραζω τον ζαγορακη και τον βρυζα.γιατι;αφεντικο υποτιθεται εχουν.και αμα γυρισει το αφεντικο και πει εγω ρε μαγκες δανεια εδωσα;μηπως δεν το χει ξανακανει αλλου;

και θα βγαινει ο τρελος(ο οποιος τρελος) και θα λεει που ειναι οι μετοχες...

και για τα χρεη οταν βγαινει και λεει καποιος απο την βουλη οτι δεν εχει συζητηθει ποτε το θεμα κι ο αλλος ειναι κολλητος του κυβερνητικου εκπροσωπου τι να κανω εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ;αντε να βγαλω πανι.μεχρι εκει.μετα τι;να κοπανησω κοσμο για να με βαλει η ιδια η παε φυλακη που δεν ξερω κιολας αμα θελει να σβησει τα χρεη;τι λετε ρε...

οι αλλοι μεμτς που βλεπεις και τα κανουν εχουν πλατες.γαμα το χανουμι που λες.σημερα καθαιρεσανε τον μπαλτακο απο την κυβερνηση...δεν λεω οτι ολοι οι ζελες ειναι το ιδιο αλλα αμα καποιος καλος που χε παρει και μεροκαματο καποια στιγμη απο τον αντιβιοτικο ειχε θεμα ποιος λες να καθαριζε.ο δικηγορακος...

οχι δεν θελω να καθαριζει η παε για την παρτη μου μην το παμε εκει το θεμα ουτε να παιρνω μεροκαματο(ουτε ειμαι και καποιος καλος).αλλα ρε φιλε η παε απο σουρωτη θες απο λαμια θες απο το προηγουμενο καλοκαιρι θες...ειναι παντελως απουσα και με στοχοποιει.δινει το ονομα δινει το τηλεφωνο δινει την διευθυνση τα δινει ολα...ε γι αυτη την παε εγω δεν θα κανω κατι

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3405 on: April 04, 2014, 10:03:15 »
Ρίξε το δίχτυ να τελειώνουμε.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3406 on: April 09, 2014, 13:14:02 »

:'( :'(
Φτιαξτε το ενας μοντ να φενεται γιατι δε σκαμπαζω

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3408 on: April 16, 2014, 10:22:57 »
ΤΙ ; Πριονίζουν την καρεκλάρα του γκαγκά ;
Αίσχος....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3409 on: April 17, 2014, 01:45:09 »
https://vine.co/v/M1BVvpMzPM5

Τον αγαπησα μονο για τις κινησεις του σε αυτο το βιντεο  :'(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3410 on: April 17, 2014, 08:43:13 »
Ποια η δουλεια σου ρε ηλιθιε εσενα να σουλατσαρεις στις γραμμες με την μπασμινα τυλιγμενη και να το παιζεις αρχοντας? Προεδρος του ΠΑΟΚ εισαι ρε οχι ο κυρ-Χρηστος που πουλαει καρεκλες. Μοστρα, ε μοστρα.
Εισαι τεραστιο ανεκδοτο και αναρωτιεμαι σε τι δρομο θα βαδισει αυτη η ομαδα οταν θα χαλασουν τα επιχειρηματικα σου σχεδια στη ελλαδα.
« Last Edit: April 17, 2014, 08:49:00 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3411 on: April 17, 2014, 09:56:38 »
Τραγικός.
Εικόνα κτηνοτρόφου ιδιοκτητη επαρχιακής ομάδας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3412 on: April 17, 2014, 11:57:32 »
Τα του καίσαρως τω καίσαρη
Αν είχαμε οποιονδήποτε τρύπιο μεγαλομέτοχο, με πιασμένα αρχίδια από το σύστημα, ο χθεσινός αγώνας δεν θα άρχιζε, δεν θα τελείωνε, θα μας είχαν πάει όλους σε κανα μπουντρούμι... και μεις μια ζωή μαλάκες θα κάναμε κανα συλλαλητήριο αποκλεισμένοι.
Σήμερα είμαστε τελικό επειδή ως λαός πήραμε τσαμπουκά την πρόκριση, με την αβάντα μιας ανεξάρτητης (από το σύστημα) διοίκησης. Όλα τ' άλλα για τη γραφικότητα και τα συναφή είναι πίπες καλαβρέζικες μπροστά στην ουσία.

Νο2 σωστή πράξηστο διοικητικό και όπως κράζουμε, έτσι πρέπει να λέμε και τα σωστά

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #3413 on: April 17, 2014, 12:06:05 »
Ολοσωστος ο cure
Το ματς χωρις ιβαν δε θα αρχιζε ουτε θα τελειωνε

Και η διαιτησία με στεναχώρησε, αλλά και ο ίντριγκες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που στο πρώτο ματς επιτέθηκαν στον Αθανασιάδη. Είπα στους παίκτες μας σήμερα ότι δεν είναι ορφανοί, ότι εγώ θα βρω τρόπο να τους προστατέψω και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να τους συμπεριφέρεται έτσι.

Επιτελους καποιος το πε και το ΚΑΝΕ

Τραγικός.
Εικόνα κτηνοτρόφου ιδιοκτητη επαρχιακής ομάδας
Ποια η δουλεια σου ρε ηλιθιε εσενα να σουλατσαρεις στις γραμμες με την μπασμινα τυλιγμενη και να το παιζεις αρχοντας? Προεδρος του ΠΑΟΚ εισαι ρε οχι ο κυρ-Χρηστος που πουλαει καρεκλες. Μοστρα, ε μοστρα.
Εισαι τεραστιο ανεκδοτο και αναρωτιεμαι σε τι δρομο θα βαδισει αυτη η ομαδα οταν θα χαλασουν τα επιχειρηματικα σου σχεδια στη ελλαδα.

Φιλοι Liako  και Gkaz4 ειστε παρα πολυ αδικοι με τον Ιβαν για το συγκεκριμενο ματς
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #3414 on: April 17, 2014, 12:15:09 »
Αν είχαμε οποιονδήποτε τρύπιο μεγαλομέτοχο, με πιασμένα αρχίδια από το σύστημα, ο χθεσινός αγώνας δεν θα άρχιζε, δεν θα τελείωνε, θα μας είχαν πάει όλους σε κανα μπουντρούμι... και μεις μια ζωή μαλάκες θα κάναμε κανα συλλαλητήριο αποκλεισμένοι.
Σήμερα είμαστε τελικό επειδή ως λαός πήραμε τσαμπουκά την πρόκριση, με την αβάντα μιας ανεξάρτητης (από το σύστημα) διοίκησης. Όλα τ' άλλα για τη γραφικότητα και τα συναφή είναι πίπες καλαβρέζικες μπροστά στην ουσία.

Νο2 σωστή πράξηστο διοικητικό και όπως κράζουμε, έτσι πρέπει να λέμε και τα σωστά

μπραβο ρε λεβεντη. τα σωστα να λεγονται!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #3415 on: April 17, 2014, 12:17:29 »

μπραβο ρε λεβεντη. τα σωστα να λεγονται!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3416 on: April 17, 2014, 12:27:28 »
Εντάξει εγώ θα προτιμούσα να μην τον είχα δει καθόλου και να μάθαινα ότι πήγε στα αποδυτήρια τον διαιτητών να τους πει βγείτε τελειώστε το mats αλλιώς ανοίγω όλες τις πόρτες.
Αν όντως ισχύουν όσα λες cure θα φανούν στο μέλλον.
Περιμένω ανακοίνωση-απάντηση. Και όχι υπογραφές σε ανακοινώσεις ότι δεν ισχύουν τίποτα από όσα δηλώσαμε για τους στημένους από τον χοντρό διαιτητές.

Νομίζω ότι είναι συνεχόμενες οι αφορμές για να δείξει τον χαρακτήρα της η διοίκηση αν πράγματι είναι εκτος συστήματος όπως λες

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #3417 on: April 17, 2014, 13:24:20 »
φιλε

δε θελω να κανω το δικηγορο κανενος
απλα πιστευω ο cure αναφερθηκε στις κινησεις του Ιβαν στο συγκεκριμενο αγωνα οπου και κατα τη γνωμη του και κατα τη γνωμη μου ΚΑΘΑΡΙΣΕ

το τι δειχνει γενικα και τι θα δειξει γενικα στο μελλον το συζηταμε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3418 on: April 17, 2014, 13:49:23 »
Ε κι εγώ σε εξηγω γιατί θεωρώ οτι έκανε μια τρύπα στο νερό στο συγκεκριμένο ματς εξηγώντας πως εφτασα στο συμπέρασμα αυτό με αναφορά σε πραγματικα γεγονότα.

Ξες τι ξέρω εγώ; Ο γάβρος σε έσφαξε σε δυο ματς κυπελλου και κατάφερε να περάσει την εντύπωση οτι αδικήθηκε.
Σε βάζει να υπογράψεις εκείνη την καταπτυστη κοινη ανακοίνωση της επο και σε φτύνει στα μούτρα με τη χθεσινή του ανακοίνωση που σε ειρωνεύεται ευθέως για τισ δηλώσεις περί εξυγίανσης.
Αλήθεια τι απέγινε ο διαιτητής του πρώτου αγώνα; Τιμωρήθηκε και ποσο; Γιατί δεν ηταν πρώτο θέμα τουλάχιστον σε όσα ΜΜΕ έχεις επιρροή;
Και φυσικά περιμένω να δω ανακοίνωση/απάντηση στη χθεσινή του γαβρου.

Για όλα τα παραπανω φιλε είμαι επιφυλακτικός κατα ποσο είναι πράγματι έναντι του συστήματος η διοίκηση Σαββίδη. Και κατα ποσο τα χυεσινα δεν ηταν απλα καραγκιοζηλικια για να διασκεδάσει την αδυναμία/απροθυμία του να κοντραρει το συστημα

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #3419 on: April 17, 2014, 14:13:39 »
Θα συμφωνήσω με τον cure.
Ας κατηγορούμε τον Σαββίδη για πράγματα που μπορεί να κάνει και δεν κάνει και όχι για πράγματα που δεν μπορεί να κάνει. Σε θέματα διαιτησίας δεν μπορεί να κάνει τίποτα ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος που έρχεται από το εξωτερικό. Εδώ μιλάμε για ντόπια αυτορυθμιζόμενη σαπίλα που ελέγχεται από πελλοπονήσιους και λοιπούς αρβανιτόβλαχους με φουστανέλες και τσαρούχια.
Ας κατηγορούμε καλύτερα τον Σαββίδη για θέματα που περνάνε από το χέρι του όπως οι μεταγραφές και τα διοικητικά της δικής μας ομάδας.