Φίλε alter4 να σε κουράσω λίγο με κάποιες σκέψεις μου γι' αυτό που λες και συγγνώμη αλλά δεν γίνεται να το πω αλλιώς. Εγώ έτσι πως το βλέπω, το θέμα δεν είναι καθόλου αν είναι τρελός και ζει στον κόσμο του και κυρίως αν μας πουλάει παπά.
Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα οπαδικά και αγωνιστικά, στο σημείο μηδέν δηλαδή, το να αναταραχτούν τα νερά και να γίνει κάποιου είδους συσπείρωση και να αρχίσει έστω κι ένας πόλεμος χωρίς προοπτική με το σύστημα του κωλόγαυρου, μόνο καλό θα κάνει.
Πες λοιπόν ότι πουλάει παπά. ΟΚ! Αυτό θα το κάνει για να καλύψει τις μαλακίες του, να χρεώσει την ομάδα και να την κάνει λιούις, ότι και καλά τον έφαγε το σύστημα (τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα) ή για να πολιτευτεί ή για όποια μαλακία θες.
Λοιπόν στ' αρχίδια μας. Καμένοι είμαστε και από παρελθόν, αλλά και αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη με ή χωρίς αυτόν πάμε για τουρνέ στα χωράφια. Οπότε ή πουλήσει παπά αυτός ή όχι, τα ίδια σκατά θα φάμε.
Για το δεύτερο το να πολιτευτεί ή απλά να τον σηκώνουν στον ώμο και να γουστάρει... ε ο καθένας με τη τρέλα του. Ας τη ψάξει αυτός που θα τον σηκώσει στον ώμο ή θα τον ψηφίσει. Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει από κάτι τέτοια.
Από την αφασία την οπαδική, προτιμώ να κάνω σασιρμά, έστω και σε ένα παιχνίδι με προδιαγεγραμμένο τέλος. Εγώ που φώναξα "Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός" στον γκαγκατσομαλάκα και την παρέα του, εγώ που έτρεχα και πλήρωνα να κάνω επανάσταση για έναν ΠΑΟΚ ανεξάρτητο και αυτοδιοικούμενο, δεν κολώνω να φάω από έναν ξένο από τον ΠΑΟΚ όπως ο Ιβάν.
Τι να κάνουμε λοιπόν; Να περιμένουμε τη σίγουρη σφαγή σε κύπελλο και play off και να είμαστε μούγκα; Τουλάχιστον ο Ρώσος ξεκίνησε με ονόματα και διευθύνσεις και τους κέρασε και γαύρο μέσα στη βουλή. Εγώ αυτά τα γουστάρω. Άλλωστε κανείς μετά τον Παντελάκη δεν έχει ανοίξει μετωπική με το σύστημα. Εκείνος το έφτασε μέχρι τέλους. Αυτός πάει να το ξανακάνει και ας δούμε και να κρίνουμε. Τι έχουμε να χάσουμε; Κι αν τα κάνει για να πάρει κανένα οικόπεδο στη Θέρμη ή κανα άλλο έργο, ε το ίδιο παραμύθι από την αρχή. Σμπούτσομ.