Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #3240 on: March 10, 2014, 13:30:26 »
και ο δεδεογλου ειχε δει καποτε  :tsigaro:

Να δω ποιος θα του φάει αυτού το πορτοφόλι :'(

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3241 on: March 10, 2014, 20:43:12 »
Μιλώντας στη Βουλή με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ειδική ρύθμιση για τα παλαιά χρέη του ΠΑΟΚ.
O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι το κράτος πρέπει να διαγράψει τις προσαυξήσεις για τα παλαιά χρέη. Εθεσε μάλιστα το δίλημμα: Το ελληνικό κράτος πρέπει να επιλέξει αν θα εισπράξει 12 εκατ. μόνο για τα παλαιά χρέη ή αλλιώς δεν θα εισπράξει τίποτα...
Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:
«Έχω στείλει στον προϋπολογισμό πάνω από 12 εκατ. των τρεχόντων οφειλών και 9 εκατ. έχει εξοφλήσει τις προηγούμενες οφειλές. Είναι νέα συνιστώσα, είναι νέο εισόδημα. Ο προϋπολογισμός δεν λάμβανε αυτά τα χρήματα και δεν μπορώ να καταλάβω την Ελληνική Κυβέρνηση. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ έχει οφειλές προ δεκαπενταετίας και δεν τα πληρώνει, στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια παράδοση. Εγώ λέω, είναι 11 εκατομμύρια ευρώ και λέω ότι εγώ είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω, στείλτε αυτά τα χρήματα για την στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, τις οποίες προσάπτετε σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει. Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος να λαμβάνει 12 εκατομμύρια και δεύτερον το κράτος δεν λαμβάνει τίποτα... Πώς είναι δυνατόν να λέμε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη τις επενδύσεις και να μην κάνετε τίποτα;
Εγώ, ανακοινώνω το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να επενδύσω σε τρία - πέντε χρόνια μέχρι 150 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω χιλιάδες θέσεις εργασίας. Εμείς, 14 μήνες συζητάμε ποιος πρέπει να μας δώσει τη γη, ποιος πρέπει να μας πουλήσει τη γη, πως πρέπει να το βάλουμε νομικά. Υπάρχουν χιλιάδες δομές, στις οποίες πρέπει να πάμε και να τους παρακαλέσουμε να δεχτούν τις επενδύσεις. Εμένα, μου φαίνεται ότι η Βουλή των Ελλήνων πρέπει να ψηφίσει ένα νόμο του "ενός παραθύρου" έτσι ώστε εγώ, σαν επενδυτής, να πάω σε μια πόρτα, ένα παράθυρο και να τους ρωτήσω: Δέχεστε αυτό το πρότζεκτ; Το θέλετε το πρότζεκτ αυτό; Και μου απαντάνε, είτε ναι, είτε όχι και αν ναι, πρέπει να μου δώσουν ένα πακέτο με τα έγγραφα, έτοιμα, έτσι ώστε εγώ, την επόμενη μέρα να έχω δυνατότητα να ξεκινήσω τη χρηματοδότηση».

http://www.paokmania.gr/podosfairo/dioikitika/60879-i-tha-lavei-12-ekatommyria-i-tipota

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3242 on: March 10, 2014, 22:02:54 »
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος της ομιλίας του στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, βρέθηκε στο εστιατόριο της Βουλής, κερνώντας γαύρους στους πολιτικούς συντάκτες!
Ιδιαίτερα κεφάτος ήταν ο ομογενής επιχειρηματίας μετά την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα, πρώτη για τον ίδιο επί των «ερυθρόλευκων» από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα. Στο εστιατόριο της Βουλής βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο της ομιλίας του στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς. Εκεί μάλιστα κερνούσε τους πολιτικούς συντάκτες που υπήρχαν και το κέρασμά του ήταν... γάβροι.

Φοβερή έμπνευση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ που με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στείλει το... δικό του μήνυμα μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της ομάδας του Πειραιά.

http://paokweb.gr/podosfairo/item/13572-kernoyse-gayroys-o-savvidis.html#.Ux4aYfmSyy8

:smiley4: :smiley4:

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3243 on: March 10, 2014, 23:05:44 »
Βγάλε τα γούστα σου κι εσύ!

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #3244 on: March 11, 2014, 00:20:27 »
τον Μπεν ακομα να τον κλεισεις? τι κανουν τα γιδια που πληρωνεις? εστω και για σπασιμο να τον παρεις...

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3245 on: March 11, 2014, 00:53:33 »
απο τις τελευταιες κινησεις μαθαινει μου φαινεται. για να δουμε, αν παντως καταφερει και πληρωσει τα χρεη θελει τρελη στηριξη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #3246 on: March 11, 2014, 11:34:12 »
Αν μαθαινει, πρεπει να πατησει ποδι μετα τα οσα λεγονται για την διαιτησια απο τα μμε.
Ο ΠΑΟΚ θα παει σαν προβατο για σφαγη στα ματς του κυπελλου, και πρεπει να αντιδρασει πριν γινει το κακο.
Παπαρια δηλαδη.. Μαλλον θα περιοριστει στην καζουρα για ενα ματς που ηταν απλα γοητρου και τπτ αλλο.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3247 on: March 11, 2014, 12:24:35 »
τζον αν γινει κατι πρεπει να ειναι στο παρασκηνιο. απο τις πολλες φωνες θα εχουν αλλοθι οι παικτες μετα και δεν πρεπει . θα ερθει ο καιρος με τους πινοκιο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #3248 on: March 11, 2014, 14:14:41 »
Συμφωνουμε, στο παρασκηνιο πρεπει να γινει οτι ειναι να γινει.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3249 on: March 11, 2014, 14:29:34 »
στο ΠΟΙΟ ;;;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #3250 on: March 12, 2014, 10:50:59 »
απο τις τελευταιες κινησεις μαθαινει μου φαινεται. για να δουμε, αν παντως καταφερει και πληρωσει τα χρεη θελει τρελη στηριξη

Τι στο πούτσο εδώ ο Matthew McConaughey πήρε Όσκαρ, εμείς ένα πρωτάθλημα δεν θα δούμε ???

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #3251 on: March 12, 2014, 10:57:11 »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3252 on: March 12, 2014, 11:09:14 »
ποιος σκότωσε τελικά τον Κέννεντυ;

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3253 on: March 12, 2014, 11:12:32 »
Yπάρχει μετά θάνατον ζωή;

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #3254 on: March 12, 2014, 11:16:33 »
ποιος κατουραει στην εισοδο της πολυκατοικιας μου;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3255 on: March 12, 2014, 11:23:45 »
το γαμησατε!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3256 on: March 12, 2014, 11:25:26 »
Αν η Logo στιγμής κολλάει παντού, γιατί δεν κολλάει μέσα στο σωληνάριο;
Γιατί τρέχει η μύτη και τα πόδια μυρίζουν;
Γιατί λέμε "κοιμάται σαν μωρό", όταν τα μωρά ξυπνάνε κάθε δύο ώρες;
Γιατί δεν έχει μούσι ο Ταρζάν;
Στη σκουληκομυρμηγκότρυπ α, μένουν σκουλήκια ή μυρμήγκια;
Οι αρχαίοι Έλληνες,είχαν αρχαίους Έλληνες;
Πώς λέγεται η φέτα πριν κοπεί;
Γιατί λέγονται πολυθρόνες αφού κάθεται μόνο ένας;
Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ώρες χωρίς παντελόνι;
Με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην κιβωτό;
Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;
Πώς λέγεται ένα αγριογούρουνο όταν είναι ήρεμο;
Το @ σε τι ακριβώς μοιάζει με παπάκι;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3257 on: March 12, 2014, 11:34:50 »
Αν η Logo στιγμής κολλάει παντού, γιατί δεν κολλάει μέσα στο σωληνάριο;
Γιατί τρέχει η μύτη και τα πόδια μυρίζουν;
Γιατί λέμε "κοιμάται σαν μωρό", όταν τα μωρά ξυπνάνε κάθε δύο ώρες;
Γιατί δεν έχει μούσι ο Ταρζάν;
Στη σκουληκομυρμηγκότρυπ α, μένουν σκουλήκια ή μυρμήγκια;
Οι αρχαίοι Έλληνες,είχαν αρχαίους Έλληνες;
Πώς λέγεται η φέτα πριν κοπεί;
Γιατί λέγονται πολυθρόνες αφού κάθεται μόνο ένας;
Γιατί ο Donald Duck όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα ενώ κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ώρες χωρίς παντελόνι;
Με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην κιβωτό;
Γιατί τις λέμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;
Πώς λέγεται ένα αγριογούρουνο όταν είναι ήρεμο;
Το @ σε τι ακριβώς μοιάζει με παπάκι;

Για αυτους οι αρχαιοι Ελληνες ηταν αυτοι για τους οποιους γραφαν την μυθολογια. Δλδ η μυθολογια ειναι κατα καποιον τροπο η ιστορια των αρχαιων αρχαιων ελληνων συμφωνα με τους αρχαιους ελληνες. Ετσι γιατι εδω μαθαινουμε ιστορια   8)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3258 on: March 12, 2014, 11:48:17 »
το γαμησατε!

Eσύ το ξεκίνησες.  8)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3259 on: March 12, 2014, 12:40:13 »
Ωραία συνέντευξη και χρήσιμη και η συνάντηση με τα αδέρφια μας, που κι εκεί καλά τα είπε. θα μου πεις, από λόγια είμαστε φουλ. Ε και τι να κάνουμε;
Εμένα προσωπικά μου αρέσει να σκέφτεται έτσι. Να γίνει όχι ο λεφτάς, αλλά ο ηγέτης του λαού. Βέβαια κανένας μεγαλομέτοχος ποτέ στον ΠΑΟΚ δεν θα γίνει ηγέτης, λόγω της φύσης της ομάδας μας, εμάς των ιδίων δηλαδή. Ηγέτης θα λέγεται πάντα ένας Μανάβης, ένας από μας δηλαδή.
Αλλά το ότι θέλει να δεθεί με την ομάδα και να νιώσει, μόνο καλό είναι. Από αυτόν εξαρτάται.

ΥΓ πολύ εύκολα λέω το ποτέ και με τον όλο οργανισμό ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανοίγεται κανείς. Οπότε γάμα το ποτέ και αφήνουμε τα υπόλοιπα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω