Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 297635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #3220 on: March 07, 2014, 13:41:31 »
στο βασικοτερο σημειο, καποιοι απο το Προεδρειο παιξαν εναν κωμικο ρολο...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3221 on: March 07, 2014, 13:43:43 »
Komisch ΔΕΝ σημαινει κωμικο !!!!

Ακριβως οπως το εγραψα ποιο πανω:  ''Μερικοί στην διοίκηση παίζαν/είχαν έναν περίεργο ρόλο''
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #3222 on: March 07, 2014, 15:13:55 »
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ;
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!Ο ΤΥΠΟΣ ΧΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ!!
ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!!
ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!!
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3223 on: March 07, 2014, 15:53:49 »
Βγαίνει στην επίθεση και για τον απαιτητικό λαό του

Ο επίσημος ΠΑΟΚ αλλάζει πολιτική απέναντι στα κέντρα αποφάσεων (και) λόγω της πίεσης των οπαδών του. Πώς αντέδρασε ο Σαββίδης στην σκληρή ανακοίνωση 50 συνδέσμων

Όσοι παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ απέναντι στα κέντρα αποφάσεων τις τελευταίες μέρες. Αυτό πιστοποιεί και η επιθετική στάση που κράτησε απέναντι στην ΕΠΟ για το θέμα του ορισμού των ημερομηνιών των αγώνων Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Μόνο τυχαία δε συνέβη αυτό και έπαιξε καθοριστικό ρόλο η στάση της πλειοψηφίας του κόσμο του ΠΑΟΚ και κυρίως των οργανωμένων που με ανακοίνωση τους καυτηριάζουν τον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και καλούν τον Ιβάν Σαββίδη να προβεί σε αλλαγές.
Οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ θέλουν να δείξουν ότι υπερασπίζονται με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του συλλόγου και μέσω της "επίθεσης" στην ΕΠΟ και αυτών που θα ακολουθήσουν με κάθε αφορμή που θα δοθεί να πετύχουν τη συσπείρωση των φίλων της ομάδας (ότι γίνεται ή λέγεται εις βάρος θα καυτηριάζεται άμεσα. Τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο).
Είναι η γραμμή που ακολουθεί η ΠΑΕ και είναι χαρακτηριστικό αυτό που συνέβη σήμερα (6/3) με τον ορισμό του Κάκου. Παρότι ο Κερκυραίος ρέφερι είναι αποδεκτός στην Τούμπα οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" πιστεύουν και περνάνε προς τα έξω ότι "ο ορισμός του είναι στάχτη στα μάτια μας ενόψει των επιλογών που θα γίνουν για τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου. Την ίδια ώρα ο Ιβάν Σαββίδης είναι άκρως θορυβημένος από την καυστική ανακοίνωση περίπου 50 Συνδέσμων (καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός τους) και έχει πολύ μεγάλο προβληματισμό για το τι πρέπει να αλλάξει μέσα στο σύλλογο.
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/vgainei_sthn_epithesh_kai_gia_ton_apaithtiko_lao_toy.2677290.html

:extralaugh:

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #3224 on: March 07, 2014, 16:21:24 »
Έχουν χεστεί πάνω τους.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3225 on: March 07, 2014, 16:28:45 »
ανισόρροπε, χωρίς ίχνος ειρωνείας αλλα δεν είναι για γέλια η φάση! καταλαβαίνω πως εννοείς το εικονίδιο που έβαλες βέβαια, αλλα εγώ θα εστιάσω το άλλο κομμάτι του κειμένου:

Την ίδια ώρα ο Ιβάν Σαββίδης είναι άκρως θορυβημένος από την καυστική ανακοίνωση περίπου 50 Συνδέσμων (καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός τους) και έχει πολύ μεγάλο προβληματισμό για το τι πρέπει να αλλάξει μέσα στο σύλλογο.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3226 on: March 07, 2014, 16:41:33 »
Aδερφε και πολυ καλα κανεις και σε κατανοω απολυτα.Αυτο το γελακι ειναι η ηρεμια πριν τη καταιγιδα ,ειναι η στιγμη που γελας και λες απο μεσα σου χαχαχα τωρα θα σας παρει ο διαολος  ;)

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #3227 on: March 07, 2014, 16:46:37 »
Η ολη φαση με τον ρωσο μου θυμιζει το ανεκδοτο που παει ο τυπος στο γιατρο γιατι ποναει ολο το σωμα του οπου και να ακουμπησει με το δαχτυλο του και ο γιατρος τον ενημερωνει οτι το δαχτυλο του ειναι σπασμενο....ξυπνα μαλακααα μεσα στην παε ειναι το προβλημα και οχι ο κοσμος(εξαιρουνται τα φυτα) η ο προπονητης!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3228 on: March 07, 2014, 20:20:14 »
Èá êÜíù íôïõ âñå ðïíçñÞ ,óôá óôÝêéá ðïõ áñÜæåéò êé áí óå ôñáêÜñù ðïõèåíÜ
ì’ áõôüí ôïí Üíèñùðï îáíÜ ,íá îÝñåéò äåí ôç âãÜæåéò
ÊáèÜñéóå ôç èÝóç óïõ ì’ áõôÞ óïõ ôçí êáôÜóôáóç
ðñéí êÜíù åðáíÜóôáóç
Ôïí ôåëåõôáßï ôïí êáéñü, ìïõ ôá `÷åéò êÜíåé ñüéäï
äõï ôñåéò ìïõ ôçí êáñöþóáíå ,ðùò ðÜëé óå ôóáêþóáíå
ìå êåßíï ôï êïñüéäï
ÊáèÜñéóå ôç èÝóç óïõ ì’ áõôÞ óïõ ôçí êáôÜóôáóç ðñéí êÜíù åðáíÜóôáóç
Èá êÜíù íôïõ ãéá íá óå âñù ÁèÞíá êáé Ðåñáßá
êé áí èá óå êÜíù ôóáêùôÞ íá îÝñåéò ç âñáäéÜ óïõ áõôÞ
èá åßí’ ç ôåëåõôáßá

www.youtube.com/watch?v=Hs3iCXJ9Xlk

ôç åßðåò ? óéãÜ ôá áßìáôá ?   :P

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3229 on: March 07, 2014, 20:23:33 »
Ôçí óýãêëçóç Ýêôáêôçò ãåíéêÞò óõíÝëåõóçò óôéò 31 Ìáñôßïõ 2014 êáé þñá 1 ôï ìåóçìÝñé, ãíùóôïðïßçóå ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

«Ôï Äéïéêçôéêü Óõìâïýëéï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáëåß ôïõò ê.ê. Ìåôü÷ïõò ôçò Åôáéñßáò óå ¸êôáêôç ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôçí 31 Ìáñôßïõ 2014, çìÝñá ÄåõôÝñá êáé þñá 13.00 óôá åðß ôçò ïäïý ÌéêñÜò Áóßáò – ÃÞðåäï Ôïýìðáò ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôç Èåóóáëïíßêç.

ÈÅÌÁÔÁ ÇÌÅÑÇÓÉÁÓ ÄÉÁÔÁÎÇÓ

1. Áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò åôáéñßáò ìå êáôáâïëÞ ìåôñçôþí êáé ôçí Ýêäïóç íÝùí ìåôï÷þí ìå ôçí åðéöýëáîç ôïõ Üñèñïõ 13á Ê.Í. 2190/20 êáé êáôÜñãçóç ôïõ äéêáéþìáôïò ðñïôßìçóçò ôùí ðáëáéþí ìåôü÷ùí óôç íÝá áýîçóç ôïõ Ìåôï÷éêïý Êåöáëáßïõ óýìöùíá ìå ôéò äéáôÜîåéò ôïõ Üñèñïõ 13 ðáñ. 10 Ê.Í. 2190/20.

2. Ôñïðïðïßçóç ôïõ Üñèñïõ 7 (ìåôï÷éêü êåöÜëáéï) ôïõ êáôáóôáôéêïý ôçò åôáéñåßáò.

3. ÄéÜöïñá èÝìáôá êáé áíáêïéíþóåéò

Óôç ÓõíÝëåõóç áõôÞ Ý÷ïõí äéêáßùìá íá ëÜâïõí ìÝñïò êáé íá øçößóïõí, åßôå áõôïðñïóþðùò åßôå ìå áíôéðñüóùðï, üëïé ïé ÌÝôï÷ïé ôçò Åôáéñßáò. ÊÜèå ìåôï÷Þ äßíåé äéêáßùìá ìéáò øÞöïõ» áíáöÝñåé ç ó÷åôéêÞ áíáêïßíùóç – ðñüóêëçóç, åíþ óå ðåñßðôùóç ìç áðáñôßáò ç Ýêôáêôç ãåíéêÞ óõíÝëåõóç èá ðñáãìáôïðïéçèåß óôéò 7 Áðñéëßïõ êáé þñá 13:00, åê íÝïõ óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò.

...........

● ¸óïäá: 14,05 åêáô. åõñþ (-34,98% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● ¸îïäá: 19,05 åêáô. åõñþ (-14,42% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Ëåéôïõñãéêü ÁðïôÝëåóìá: -4,99 åêáô. åõñþ (-677,15% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● ÊáèáñÜ ÁðïôåëÝóìáôá ÊÝñäç/Æçìßåò ðñï Öüñùí: -4,78 åêáô. åõñþ (+0,33%  óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Õðüëïéðï Êåñäþí/Æçìéþí Åéò ÍÝïí: -36,24 åêáô. åõñþ (-15,21% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Áîßá ÌåôáãñáöÞò Ðïäïóöáéñéóôþí & Óõìâüëáéá (Áîßá ÊôÞóåùò): 14,44 åêáô. åõñþ (-30,15% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Áîßá ÌåôáãñáöÞò Ðïäïóöáéñéóôþí & Óõìâüëáéá (Áíáðüóâåóôç Áîßá): 5,33 åêáô. åõñþ (-23,56% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Ìåôï÷éêü ÊåöÜëáéï: 32,54 åêáô. åõñþ (+7,00% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Óýíïëï Éäßùí Êåöáëáßùí: -3,70 åêáô. åõñþ (-255,15% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Ìáêñïðñüèåóìåò Õðï÷ñåþóåéò: 4,77 åêáô. åõñþ (-33,42% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Âñá÷õðñüèåóìåò Õðï÷ñåþóåéò: 19,94 åêáô. åõñþ (-46,35% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)
● Óýíïëï Õðï÷ñåþóåùí: 24,72 åêáô. åõñþ (-44,26% óå ó÷Ýóç ìå ôï 2011/2012)

Óçìåéþóåéò: 1) Ç ðëáóìáôéêÞ áîßá ôùí ðïäïóöáéñéóôþí, óýìöùíá ìå ôçí ôåëåõôáßá áðïôßìçóç (ôçò 30/06/2012) ðïõ ðñïóäéïñßóôçêå áðü ôçí ÅðéôñïðÞ Áðïôßìçóçò  Áîßáò Åðáããåëìáôéêþí Áèëçôþí óýìöùíá ìå ôéò äéáôÜîåéò ôïõ 76á ôïõ Í.2725/1999 áíÝñ÷åôáé óå 11.577.557 åõñþ, ç ïðïßá ëáìâÜíåôáé õðüøç óôïí ðñïóäéïñéóìü ôçò êáèáñÞò èÝóçò ìüíï ãéá ôïõò óêïðïýò åöáñìïãÞò ôïõ Üñèñïõ 48 ôïõ Í.2190/1920.
2) Óôçí êëåéüìåíç ÷ñÞóç ìå ôéò: á) áðü 14/05/2012 áðüöáóç ôçò ¸êôáêôçò ÃåíéêÞò ÓõíÝëåõóçò áðïöáóßóèçêå ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ êáôÜ ôï ðüóï ôùí 22,80 åêáô. åõñþ. ÊáôÜ ôçí 17/08/2012 ðéóôïðïéÞèçêå áðü ôï Äéïéêçôéêü Óõìâïýëéï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ç êÜëõøç ôïõ ðïóïý ôçò áýîçóçò êáôÜ 9.952.746 åõñþ êáé êáôüðéí ôïýôïõ ôï ðïóü ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ áíÞëèå óôï ðïóü ôùí 17.563.499 åõñþ, â) áðü 15/10/2012 áðüöáóç ôçò ¸êôáêôçò ÃåíéêÞò ÓõíÝëåõóçò áðïöáóßóèçêå ç áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ êáôÜ ôï ðüóï ôùí 14.976.000 åõñþ. ÊáôÜ ôçí 18/02/2013 ðéóôïðïéÞèçêå áðü ôï Äéïéêçôéêü Óõìâïýëéï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ç êÜëõøç ôïõ ðïóïý ôçò áýîçóçò êáôÜ 14.976.000 åõñþ êáé êáôüðéí ôïýôïõ ôï ðïóü ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ áíÞëèå óôï ðïóü 32.539.499 åõñþ.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3230 on: March 07, 2014, 22:20:37 »
Αλλα 5 μυρια χρέη απο την περσινή σεζόν. Να δούμε πόσο μέσα θα είμαστε στην φετινή. Και μην πει κανεις ότι τα καλύπτει ο μπλιατ. Στο τέλος αντί να τα χρωστάμε προς τρίτους θα τα χρωστάμε προς έναν.....

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #3231 on: March 08, 2014, 09:08:58 »
και τη χρονια πριν τον μπλιατ παλι τοσα ειχαμε.
φετος θα εχουμε και περισσοτερα εσοδα και εξοδα
επισης με τη τελευταια αυξηση μ.κ. καλυφθηκε το ταλιρο για τα φετινα η τα περσινα δε ξερω σιγουρα.οι αρδ εγραψαν για τα φετινα.
τελος με τις α.μ.κ. δε χρωσταει η παε σε ενα προσωπο. το κεφαλαιο που εισφερει το ρωσακι μπορει να το παρει μονο με πωληση της παε ή με διανομη κερδων οταν προκυψει. αποκλειω και τα δυο ως απιθανα εκτος και μπουμε ομιλους τσ.λ.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3232 on: March 09, 2014, 15:58:55 »
ÌåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ ìåãÜëïõ íôÝñìðé ôçò Ê20 ìåôáîý ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïõ Ïëõìðéáêïý, üðïõ âñÞêå ôïí ÄéêÝöáëï íá êáôáêôÜ ìéá ìåãÜëç íßêç êáé íá ôïí öÝñíåé Üëëï Ýíá âÞìá êïíôÜ óôçí êáôÜêôçóç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ï óôñáôçãéêüò óýìâïõëïò ôçò ÐÁÅ ÃÝñìáí ÔóéóôéÜêïö âñÝèçêå óôçí ÌåóÞìâñéá êáé åíçìÝñùóå ôïõò õðåýèõíïõò ôùí áêáäçìéþí üôé ï ÉâÜí Óáââßäçò èá ìïéñÜóåé ðñéì ãéá ôçí ìåãÜëç áõôÞ íßêç åðß ôïõ ÏÓÖÐ óôï ôå÷íéêü åðéôåëåßï êáé óôïõò íåáñïýò ðïäïóöáéñéóôÝò ôçò ïìÜäáò!

Ôï ãåãïíüò áõôü – ôï ïðïßï åßíáé éäéáßôåñá óðÜíéï íá óõìâáßíåé óå áêáäçìßåò- åðéâåâáéþíåé êáé åíéó÷ýåé ãéá áêüìá ìéá öïñÜ ôï âÜñïò êáé ôçí ðñïóï÷Þ ðïõ äåß÷íåé ï ìåãáëïìÝôï÷ïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôá ôìÞìáôá õðïäïìÞò, åíþ ðáñÜëëçëá âëÝðåé üôé ç åðéìïíÞ ôïõ áõôÞ áðïäßäåé êõñßùò ìå ôçí ðïëý êáëÞ äïõëåéÜ ôïõ ôå÷íéêïý åðéôåëåßïõ ôùí ôìçìÜôùí áõôþí, üðùò ãéá ðáñÜäåéãìá ôïõ ðñïðïíçôÞ ôçò Ê20 ÂëÜíôáí ºâéôò.

ÔÝëïò ï ßäéïò ï ìåãáëïìÝôï÷ïò Ý÷åé äåßîåé ðïëëÜêéò üôé Ý÷åé ìéá éäéáßôåñç óõìðÜèåéá óå ¸ëëçíåò ðáßêôåò êáé èá Þèåëå íá äéáôçñÞóåé ôï åëëçíéêü óôïé÷åßï ôçò ïìÜäáò, üóåò ìåôáãñáöÝò êáé áí ãßíïõí áðü ôï åîùôåñéêü êáé åëðßæåé íá âãÜëåé ï ÐÁÏÊ áðü ôá «óðëÜ÷íá¨ôïõ êáé Üëëïõò ðáßêôåò.

http://inpaok.com/166342/ðñéì-éâáí-óôïõò-íÝïõò/

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3233 on: March 09, 2014, 23:54:58 »
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=193&id=38993

Για την επιτυχία επί του Ολυμπιακού: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι για τους βαθμούς αλλά για το αντρικό παιχνίδι. Ηταν εύκολο να γίνω οπαδός του ΠΑΟΚ. Το 1984 μου έκαναν δώρο μία φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν θέλω απλά να είμαι χορηγός-ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Θέλω να επισκεφτώ την θύρα 4 και να παρακολουθήσω το ματς με τους οπαδούς μας. Θέλω να βιώσω αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν βρήκα την φόρμουλα ακόμη, επειδή δεν ξέρω πως θα είναι. Πραγματικά το έχω στο μυαλό μου. Κι αυτό επειδή η ενέργεια που έρχεται από εκεί στην δικιά μου αίθουσα θολώνει το μυαλό μου"

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #3234 on: March 10, 2014, 00:42:47 »
ΕΡΓΑ πατριωτη
ΕΡ -ΓΑ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3235 on: March 10, 2014, 00:43:49 »
http://www.paokfc.gr/news-el/diamartyeretai-osfp-fournos/

Ï ÐÁÏÊ ìå ôç ìïñöÞ åðßóçìçò áíáêïßíùóçò åêöñÜæåé ôçí áäõíáìßá íá êáôáíïÞóåé ðüóá ðáñáðÜíù ðñÜãìáôá áðåéëåß íá êÜíåé ï Ïëõìðéáêüò ìå ôïõò äéáéôçôÝò êáé ðüóá åðßóçìá üñãáíá íá áíôéêáôáóôÞóåé, êáèþò óÞìåñá ãßíáìå ìÜñôõñåò áêüìç ìéáò ðñùôïöáíïýò êáé äß÷ùò ïñßùí åðßäåéîçò èñÜóïõò!

Ï Ïëõìðéáêüò ðïõ äåí åß÷å äåé ðáßêôç ôïõ íá áðïâÜëëåôáé ãéá äõüìéóé ÷ñüíéá êáé äåí ôï åßäå öõóéêÜ ïýôå óÞìåñá óôçí ðåñßðôùóç ôçò ÷åéñïíïìßáò ôïõ Óáëßíï, ï Ïëõìðéáêüò ðïõ äåí Ý÷åé äåé äéáéôçôÞ íá êáôáëïãßæåé åéò âÜñïò ôïõ ðÝíáëôé ãéá äõüìéóé ÷ñüíéá êáé äåí ôï åßäå ïýôå óÞìåñá óôç öÜóç ðïõ ãêñåìßóôçêå ï ÁèáíáóéÜäçò (ðåñéðôþóåéò ðïõ áîßæåé íá åñåõíçèïýí áí åßíáé… ðáãêüóìéï ñåêüñ), îåðåñíÜ ôïí åáõôü ôïõ äéáññÝïíôáò õðü ìïñöÞ åðßóçìçò èÝóçò üôé èá åðéëçöèåß ôçò êáôÜóôáóçò.

Ðñïöáíþò ìüíï ìå ôñåéò öÜóåéò õðÝñ ôïõ óå íôÝñìðé óôçí Ôïýìðá äåí åßíáé éêáíïðïéçìÝíïò… ÄéêÞ ìáò õðï÷ñÝùóç, åßíáé íá ìçí ôïõ îáíáäþóïõìå áãùíéóôéêÜ ôçí åõêáéñßá íá ðÜñåé ôñåéò áðïöÜóåéò õðÝñ ôïõ.

-

Êáôé äåé÷íåé íá êéíåéôáé...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3236 on: March 10, 2014, 01:31:30 »
Αντε επιτελους θυμιζει λιγο ΠΑΟΚ το πραμα!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #3237 on: March 10, 2014, 08:29:31 »
και ο δεδεογλου ειχε δει καποτε  :tsigaro:
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3238 on: March 10, 2014, 09:54:29 »
Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του novasports και τον Γιώργο Αργυρόγλου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη επί των «ερυθρόλευκων» και την επιθυμία του να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού:
«Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη σημερινή νίκη, τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ, είναι μια νίκη με χαρακτήρα και ακριβώς σήμερα στο γήπεδο είχαμε ομάδα με χαρακτήρα».

Για τα επακόλουθα της νίκης:
«Όσον αφορά τους βαθμούς μπορεί να μην αλλάξει σημαντικά την κατάσταση, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είδα στα αποδυτήρια τη διάθεση των παικτών και το κλίμα γενικώς πολύ θετικό».

Για την επιλογή απομάκρυνσης του Στέφενς:
«Σαφώς θα' ρθει η ώρα που θα το συζητήσουμε, εμείς το καταλαβαίναμε, προετοιμαζόμασταν γι' αυτό το βήμα και πήραμε την απόφαση να το κάνουμε πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κι ακόμα κι αν θα είχαμε κερδίσει με τον Εργοτέλη, θα τον είχα απομακρύνει πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα έρθει νέος προπονητής το καλοκαίρι:
«Δεν θα ήθελα να συζητήσουμε αυτό το θέμα τώρα, προς το παρόν είναι νωρίς, σήμερα είχα συνάντηση με τους οπαδούς και τους είπα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ομάδα που δείχνει ότι δίνει ευκαιρίες. Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης εργάζεται ως προπονητής της ομάδας και δεν συζητάμε για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Για τη συνάντηση με τους οργανωμένους:
«Όλοι, καλοί, κακοί, δυνατοί, αδύνατοι, επιθετικοί, φιλικοί, όλοι είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό ακριβώς δεν θα μπορούσα να μην είχα θετική εντύπωση μετά τη συνάντηση. Τους είπα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή, για τη συμπεριφορά στο ματς της Μπενφίκα, ο κύριος Πλατινί ήταν πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Εγώ τους είπα ευχαριστώ για πολλά πράγματα, για τον Κάτσε, για την υπομονή, για την κατανόηση, για την πίστη ότι θα έρθει η μέρα που θα πανηγυρίσουμε. Κι αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα, όλοι θα βαδίσουμε σ' αυτόν τον δρόμο. Για μας ήταν πάρα πολύ σημαντικό να δείξουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ότι αυτή την άσχημη εικόνα της διαιτησίας ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να τη σταματήσει. Εμείς όλοι πρέπει να παίζουμε το πανελλήνιο ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας. Απ' αυτό θα κερδίσει όλη η Ελλάδα, όλες οι ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και μόνο έτσι η Ελλάδα θα γίνει η χώρα που θα θεσμοθετεί τη μόδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Για την περίοδο που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ κι αν θα επιμείνει:
«Είναι μια ερώτηση την οποία δεν θα ήθελα να απαντήσω, αλλά πρέπει να σου ομολογήσω ότι σε έναν βαθμό δεν περίμενα τέτοια κατάσταση. Εγώ έχω ως αρχή ότι αν εμείς δεν ξοδέψουμε τα χρήματα, δεν θα κερδίσουμε κιόλας. Το κρίμα δεν είναι τα χρήματα, είναι ότι χάνουμε τον χρόνο. Το κρίμα είναι ότι αναγκαζόμαστε να πείθουμε την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα για πολύ απλά πράγματα. Σήμερα παίξαμε ένα νευρικό ποδόσφαιρο και σε ένα μεγάλο βαθμό ο διαιτητής ήταν η αιτία αυτής της νευρικής συμπεριφοράς στο γήπεδο. Και εγώ ελπίζω πραγματικά ότι όλες οι απογοητεύσεις που έχω βαθιά στην καρδιά και στην ψυχή μου, θα τελειώσουν όταν θα έχουμε μια καλή, αντικειμενική διαιτησίας».

Για το αν η σεζόν θα κλείσει με την κατάκτηση του κυπέλλου:
«Όχι απλά το σκέφτομαι, το θέλω. Το θέλω και το πιστεύω. Και προηγουμένως στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε, ότι έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και μετά θα σκεφτούμε για το παρακάτω. Εγώ προσωπικά θα κάω τα πάντα, ότι περνάει απ' τα χέρια μου, έτσι ώστε να φέρω στη Θεσσαλονίκη την κούπα. Είναι πραγματικά κρίμα που ο κύριος Στέφενς έχει κατά κάποιο τρόπο μπερδέψει τη δική μας προοπτική, το δικό μας όραμα. Και πρέπει να πούμε ότι σε κάποιο βαθμό δεν χάναμε εμείς τα παιχνίδια, απλά μας κερδίζαν. Εμείς χάναμε αυτά τα παιχνίδια, το τονίζω ξανά. Ήταν τόσο περίεργες και αστείες ήττες που εγώ τις αξιολόγησα ως ντροπιαστικές για τον ΠΑΟΚ. Αλλά εμείς κάνουμε απίστευτα πράγματα. Κατά του ΠΑΟΚ παίζουν όλοι. Κάθε βαθμό που κερδίσαμε τον κερδίσαμε πραγματικά με κόπο. Δεν έχουμε αθλητική βάση, δεν έχουμε κέντρο αποκατάστασης, δεν έχουμε ένα γυμναστήριο καλό, ουσιαστικά δεν έχουμε τίποτα. Πραγματικά είναι κρίμα που έχω χάσει 1,5 χρόνο και σ' αυτή την απουσία δεν έχω προσθέσει τίποτα απολύτως. Αυτό είναι κρίμα κι έχουμε συζητήσει με τους εκπροσώπους των οπαδώ και γι' αυτό το θέμα, για το οποίο θέλω να συζητήσω από την τηλεόραση με όλη την Ελλάδα. Προς το παρόν θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όχι για τους τρεις βαθμούς, αλλά για το αντρικό παιχνίδι και τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους τους υπόλοιπους όσοι πραγματικά σήμερα μας εύχονταν καλή διάθεση».

Για τους στόχους του:
«Είναι πολύ εύκολο να γίνεις οπαδός μεγάλης ομάδας. 'Ηταν πάρα πολύ εύκολο να γίνω εγώ οπαδός, φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Το 1984 στον γάμο μου μου είχαν κάνει δώρο τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ζωή μου και η τύχη μου συνδέεται με την ομάδα αυτή, αλλά δεν θέλω να είμαι απλά χορηγός, πουγκί με χρήματα, ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, θέλω πάρα πολύ η οικογένεια του ΠΑΟΚ να με αναγνωρίσει ως αρχηγό της οικογένειας αυτής, γι' αυτό πρέπει να ζήσει κανείς την οικογένεια για να καταφέρει κάτι τέτοιο. Αν τελικά το καταφέρω θα είμαι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στη γη. Θέλω με τον καιρό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην εξαρτάται από τους μετόχους, να έχει αυτοτέλεια οικονομική. Έχουμε κάποιους στόχους και μπορούμε πραγματικά να το κάνουμε αυτό. Ο ίδιος ο Θεός έχει ορίσει η ομάδα αυτή να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Έτσι λοιπόν αυτοί είναι οι στόχοι, είναι μεγάλοι στόχοι και για να μπορέσουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα πρέπει να συμμετέχουμε και να είμαστε παρόντες. Θέλω να επισκεφτώ, να γυρίσω τη θύρα 4, έτσι ώστε να παρακολουθήσω το ματς μαζί τους, να βιώσω την κατάσταση, την ατμόσφαιρα, προς το παρόν δε βρήκα τη φόρμουλα πως μπορώ να το κάνω επειδή αν εμφανιστώ εκεί μπορεί κατά κάποιο τρόπο να χαλάσω το χάρισμά τους».

Για το ότι δεν έχει πει κάτι
«Δεν ξέρω, δεν το έχω μελετήσει αυτό το θέμα, αλλά πραγματικά το έχω στο μυαλό μου. Κι αυτό γιατί η ενέργεια που εξέρχεται από εκεί και φτάνει στη δική μου την αίθουσα θολώνει το μυαλό. Έτσι λοιπόν κι εγώ θέλω να απαντήσω ανάλογα. Δηλαδή να ανεβάσω την ομάδα στο επίπεδο που αξίζει και μετά υπάρχει κι ένα άλλο ζήτημα. Εγώ αγαπάω πολύ να κοιτάω τις ρίζες μου, χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό, έχω μελετήσει πως γεννιόταν ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ακόμα το 1926, τη δεκαετία του '30 οι ηγέτες της ομάδας του ΠΑΟΚ έκαναν τα πάντα έτσι ώστε εμείς σήμερα να βιώνουμε αυτές στιγμές. Μερικές φορές σκέφτομαι αν τα χρώματα της ομάδας ήταν διαφορετικά, αναρωτιέμαι θα μπορούσα να δεθώ με την ομάδα και μου φαίνεται ότι η απάντηση είναι όχι. Η απάντηση είναι ότι εγώ θέλω να ζήσω αυτή τη ζωή, να τη ζήσω σωστά και για να συμβεί αυτό πρέπει κανείς να είναι ένα ποιοτικό μέρος, στέλεχος αυτής της οικογένειας. Σήμερα είπα στους οπαδούς ότι εμείς πρέπει μαζί να χαιρόμαστε και μαζί να στεναχωριόμαστε. Είπα και στους οπαδούς ότι θέλω εμείς και στις χαρές και τις λύπες να είμαστε μαζί».

Σχολιάστε

Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=330566&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346737&Team=16657,16641&Week=511&Misc=3,1#ixzz2vXoHjgp3
Follow us: @Novasportsgr on Twitter | Novasports.gr on Facebook

Ξερει κανεις τπτ για την συναντηση με τους οπαδους;
Επισης παραδεχομαι οτι εχω φαει παπα με 2-3 κομματια της συνεντευξης του..  ::)
Χρεη-προπονητικο ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑ Κ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γιατι απο χθες αρχισε κιολας να ακουγεται...
« Last Edit: March 10, 2014, 10:21:20 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3239 on: March 10, 2014, 12:21:27 »
και ο δεδεογλου ειχε δει καποτε  :tsigaro:

:thumbok:

Αντε γαμησου θειο βανια και πληρωσε τα χρεη να μη σε πληρωσουμε τα κολλυβα
Στον κοσμο αλλος κανενας