Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #3200 on: March 04, 2014, 23:55:33 »
Συμπαθητική

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3201 on: March 04, 2014, 23:59:34 »
εμένα μια χαρά μου φαίνεται η ανακοίνωση. ειρωνική και to the point.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #3202 on: March 05, 2014, 00:20:12 »
πιο φλωρικια δε γινεται

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #3203 on: March 05, 2014, 02:28:16 »
Εγώ θα ήθελα ΠΡΩΤΑ να δω αλλαγή στον αγωνιστικό τομέα. Εκει που ο ΠΑΟΚ μπορούσε άμεσα να έκανε αυτά που έπρεπε. Δεν έχω εκφραστεί ποτε με ακραίο λόγο ούτε εδώ μέσα ούτε αλλού. ΑΛΛΑ ο συγκεκριμένος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο οποίος φαντάζομαι με το επιτελείο του πρότειναν στον Σαββίδη την λύση της συνεργασίας με τον ΣΤΕΦΕΝΣ είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω επικίνδυνος για τον ΠΑΟΚ.

Επίσης λίγος είναι και ο ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΗΣ Σαββίδης ο οποίος κάθεται και ακούει μακακίες από ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρω ποιος θεώρησε ότι μπορούν να διαχειριστούν τις τύχες αυτής της ομάδας από την οποία περάσαν και μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλα εάν ένας επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Σαββίδη δεν έχει και το προσωπικό κριτήριο αλλά και την συναισθηματική νοημοσύνη να συνειδητοποιήση καταστάσεις και πρόσωπα ε....καλά τώρα δουλευόμαστε.

ΤΕΛΟΣ τα τελευταία έξι χρόνια ο μόνος ο οποίος ( είτε καταχράστηκε είτε όχι αυτό δεν  είναι επι του παρόντος) τελικά είχε αρχι,,,α για να υπερασπιστεί την επιλογή προπονητή όταν χρειάστηκε ήταν ο Ζαγοράκης. ( Ούτε Ζαγορακικός είμαι ούτε τίποτα απλά κρίνω όλες τις πράξεις των ανθρώπων ξεχωριστά).

Έφερε παίκτες με αρχί...α, υπερασπίστηκε τον προπονητή του μέχρι οσο τον έπαιρνε και αγωνιστικά ως ένα σημείο δικαιώθηκε. ΑΠλά είναι τα πράγματα. Και κρατάω αυτό το σκέλος σε αντιδιαστολή με τον μεγάλο ανύπαρκτο και λίγο της παρούσας κατάστασης τον τωρινό πρόεδρο του ΠΑΟΚ και πρώην παίκτη της ομάδας. Όσο για τον Σιστιακόφ απλά είναι παπετ του προέδρου....ρωσική πάπετ και ο πρόεδρος ελληνική πάπετ....

Το θέμα δεν είναι μόνο ποιός προπονητής θα έρθει απλά ( σίγουρα χρειάζεται και εμπειρία και γνώσεις) αλλά πως θα τον υποστηρίξει η εκάστοτε διοίκηση.

Για την ώρα είχαμε ΣΤΕΦΕΝΣ και τώρα έχουμε Γεωργιάδη.

Όσο για τα μαγειρέματα του Ολυμπιακού....ειπαμε είχαμε ΣΤΕΦΕΝΣ και τώρα σε μιά τόσο ευαίσθητη περίοδο και καμπή του πρωταθλήματος πορευόμαστε με Γεωργιάδη!!! Ο Γαύρος και η παράγγα μας ενόχλησαν μόνο. ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΑΥΤΑ
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #3204 on: March 05, 2014, 08:34:57 »
ξεφτυλιζετε τον Π.Α.Ο.Κ. με τετοιες ανακοινωσεις κωλορουφιανοι
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #3205 on: March 05, 2014, 09:13:55 »
ελεος ρε παιδια με τις ανακοινωσεις... ειχαμε τα ραδια, μετα τα συλλαλητηρια, μετα τις ανακοινωσεις και ολες τις μαλακιες τοσα χρονια

ακομα ο ΠΑΟΚτσης με αυτα ασχολειται; 2014 εχουμε, ποτε θα καταλαβει ο κοσμος οτι ολα αυτα ειναι ανουσια;;; 

πραξεις θελουμε οχι ανακοινωσεις, μην σωσουν ποτε να βγαλουνε... γαμω την νοοτροπια μας δηλαδη, για τον πουτσο

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #3206 on: March 06, 2014, 15:31:42 »
για τον Παναγιωτα τον βάζελο ... και τον Αρωνιάδη το χανούμι έχει βουήξει ο τόπος ...

για πόσο ακόμα θα τους τρώμε στη μάπα να αλωνίζουν μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ ;;;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3207 on: March 06, 2014, 15:49:59 »
Έχουν μυριστεί φράγκα και του τα τρώνε όλοι, από παίκτες προπονητές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Σαπίλα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3208 on: March 06, 2014, 16:33:18 »
Καλα κανουν, τους βγαζω το καπελο. Εγω αν ημουν δηλωμενος βαζελος και μπαινοβγαινα κυριος στην Τουμπα, πρωτος μαγκας θα ενιωθα.

Joti ανοιξε και ενα μαρουσιωτικο καφε κατω απο την 4 να πουλας το φρεντουτσινο 5 ευρω στους βουλγαρους
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3209 on: March 06, 2014, 17:20:28 »
Βλεπεις το κυκλο  αυτουνού του Panagiota στο google+ κ βρίσκεις μπόλικα καλα ατομα, βαζελες, αρδς ολοι μια καλη παρέα!

https://plus.google.com/100240960248010851084/photos

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #3210 on: March 06, 2014, 21:30:16 »
Σεφτελε Ιβάν άκου επιτέλους αυτούς που νιώθουν ΠΑΟΚ και επιπλέον το πάθος τους ταυτίζεται εν μέρει με το συμφέρον της τσέπης σου και σούταρε επιτέλους τα ανθρωπάκια που σε "συμβουλεύουν" για το συμφέρον της τσέπης τους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3211 on: March 06, 2014, 22:22:18 »
"Κάποιοι στη διοίκηση φέρονταν περίεργα"

Ο Χουμπ Στέφενς σε νέες του δηλώσεις αφήνει αιχμές για τη στάση κάποιων διοικούντων του ΠΑΟΚ, ενώ μιλάει και για το μέλλον του ως προπονητής

Ο Χουμπ Στέφενς μετά τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ έχει κάνει πάρα πολλές δηλώσεις σε γερμανικά και ολλανδικά μέσα. Ο πρώην τεχνικός του "Δικεφάλου" σε νέες του δηλώσεις που αναδημοσιεύονται από την ιστοσελίδα "sportal.de" αφήνες αιχμές για κάποιους διοικούντες του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κάποιοι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ είχαν αρχίσει να φέρονται περίεργα". Ακόμη, μιλάει για το μέλλον του και αναφέρει, "Σε μία εβδομάδα θα είμαι πίσω στην Ολλανδία. Είμαι έτοιμος για νέες προτάσεις".
http://olapaok.gr/podosfairo/kapoioi_sth_dioikhsh_ferontan_perierga.2676759.html
Στο λενε ολοι οι συνδεσμοι στο λεει ο προπονητης τι σκατα αλλο θες??Ξ Υ Π Ν Α !

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #3212 on: March 07, 2014, 01:42:46 »
Σεφτελε Ιβάν άκου επιτέλους αυτούς που νιώθουν

Λες να καταλαβαινει καλυτερα αν τον κραζουμε στα ποντιακά?
Εινια κιαυτο μια ελπίδα,
Σκυλ παιδι σα πετσί'ας άλας θα ξύνω. Τερ τι ομαδας το καλόν

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3213 on: March 07, 2014, 05:22:52 »

Ο Χουμπ Στέφενς σε νέες του δηλώσεις αφήνει αιχμές για τη στάση κάποιων διοικούντων του ΠΑΟΚ, ενώ μιλάει και για το μέλλον του ως προπονητής

Ο Χουμπ Στέφενς μετά τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ έχει κάνει πάρα πολλές δηλώσεις σε γερμανικά και ολλανδικά μέσα. Ο πρώην τεχνικός του "Δικεφάλου" σε νέες του δηλώσεις που αναδημοσιεύονται από την ιστοσελίδα "sportal.de" αφήνες αιχμές για κάποιους διοικούντες του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κάποιοι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ είχαν αρχίσει να φέρονται περίεργα". Ακόμη, μιλάει για το μέλλον του και αναφέρει, "Σε μία εβδομάδα θα είμαι πίσω στην Ολλανδία. Είμαι έτοιμος για νέες προτάσεις".
http://olapaok.gr/podosfairo/kapoioi_sth_dioikhsh_ferontan_perierga.2676759.html
δεν βρηκα να το λεει πουθενα
ουτε στο αλλο σαιτ που λεει το γαμοζζετα
http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=el&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.sportal.de%2Faus-fuer-trainer-huub-stevens-bei-paok-saloniki-1-2014030235357100000

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #3214 on: March 07, 2014, 10:30:39 »
Δεν ξέρω αν έχει μεγάλη σημασία, αλλά απο το

''Κάποιοι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ είχαν αρχίσει να φέρονται περίεργα"
ως το
''Μερικοί στην διοίκηση παίζαν/είχαν έναν περίεργο ρόλο'' (ΕΤΣΙ το είπε)

για μένα έχει τεράστια διαφορά αν το κοιτάξεις λίγο σε βάθος !!!!!

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #3215 on: March 07, 2014, 10:46:09 »
Ειμαι σιγουρος οτι εχει μιλησει ο Σαββιδης με τον Στεφενς
Ειμαι σιγουρος οτι αλλαγες βαρβατες δεν θα γινουν σημερα ή αυριο
Αν τελειωσει το θεμα με τα χρεη πιστευω οτι ο ΖΜ αποχωρει
ο Ζαγορακης απο οσο ειμαι σε θεση να ξερω δεν εχει μεγαλη σχεση με τα αγωνιστικα πλεον, μια γνωση εχει αλλα καμια επιρροη
Ο Μακης Γκαγκ. πιστευω οτι δεν θα κουνηθει απ οτη θεση του, ήδη βλεπω αναβαθμιση του ρολου του, ενω ισως ειανι ο μονος με πτυχιο εκει μεσα...σκεφτειτε οτι ο βοηθος προπονητη (Πρωτος προπονητης στα χαρτια λογω ουεφα Προ) και ο Μακης Γκαγκατσης εχουν τοσα πτυχια οσα ολοι οι υπολοιποι μεσα στα γραφεια, για να μη πω και περισσοτερα
Το γεροντιδη το θεωρω τελειωμενο, ειναι ο χειροτερος αποδεδειγμενα πλεον
Ο Ποικιλιδη ως τιμωρια πρεπει να τον στειλει ο Σαββιδης στη Στουτγκαρδη να μαζεψει λεφτα για Μετοχες, να μην τον απολυσει αλλα να τον κανει Σταφ στην 4
Και μετα ξυπνησα

ΥΓ Πιστευω οτι μονο ο Ιβαν μπορει να προχωρησει σε αλλαγες, πιστευω οτι δεν πληροφορειται σωστα απο τους Διοικητικους, κραττω μια επιφυλαξη για το Μαρακι ως υγιες κομματι ενω ο Γκερμαν ή ειναι μουνοπανος ή μεγαλη γατα, με πιθανοτερο το πρωτο

Τρεμω για ρουφιανεμα στα πλευοφ απο την εθνικοκλικα, για αυτο και θεωρω οτι ειναι δυσκολη ωρα για αλλαγες
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3216 on: March 07, 2014, 12:23:26 »
Μάλλον δεν έχεις υπόψη σου φίλε, πόσοι υπάλληλοι της παε ΠΑΟΚ έχουν μεταπτυχιακά και το μόνο που κάνουν είναι να περνάνε στοιχεία στο σύστημα από τις κρατήσεις εισιτηρίων μέσω ίντερνετ... Μην την ψάχνεις, αξιοκρατία και παε είναι μαλωμένες χρόνια τώρα...

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3217 on: March 07, 2014, 12:31:27 »
δεν βρηκα να το λεει πουθενα
ουτε στο αλλο σαιτ που λεει το γαμοζζετα
http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=el&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.sportal.de%2Faus-fuer-trainer-huub-stevens-bei-paok-saloniki-1-2014030235357100000

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3219 on: March 07, 2014, 13:39:59 »
καμια μεταφραση?μην δινουμε και κλικ στους ΑΡΔ :'( :'( :'(