Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #3100 on: February 18, 2014, 01:24:44 »
Και 'γω είχα και δε γράφω στο φυτομανια.
Όταν είχα όμως μπλεξίματα ήταν μαλακία μου και δεν το δικαιολογούσα ''στο όνομα του ΠΑΟΚ''.
Σιγά μην βγάλει ανακοίνωση στήριξης και η ΚΑΕ κιόλας. Άντε με το ''καλό του ΠΑΟΚ'' και όπως ο καθένας το χρησιμοποιεί για τη πάρτη του.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
Απ: Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #3101 on: February 18, 2014, 04:24:31 »
περιεργο νομιζα οτι ΠΑΟΚτσηδες που γουσταρουν την ρουφιανια μονο κερκυρα παιζουνε

τραβα στο ρουφιανοσαιτ σας και μη μας σκοτιζεις αλλο μεγαλε.

διωχνετε ανθρωπους που μαθανε τα γραμματα σωστα με την παρουσια σας εδω μεσα και με αυτα που λετε

δεν εχουμε καμια σχεση μεταξυ μας και δεν μπορω να συνεχιζω να βλεπω ποστ απο υπουλα ατομα σαν και σενα

βασικα η πολλη δημοκρατια εδω μεσα εχει βλαψει το φορουμ και επιμενω οτι θαπρεπε να ειχαν κλεισει οι εγγραφες και να μπαινανε στο φορουμ μονο γνωστοι μας

διαβαζεις πραματα αστεια που μετουσιωνονται καθε ματς και μεσα στο γηπεδο με αποτελεσμα να λες πως ο μονος ΠΑΟΚ που μας θυμιζει καπως αυτον που μαθαμε ειναι τα παιδια που τρεχουνε δεξια κι αριστερα και που αδιαφορωντας ποιον θα βρουνε μπροστα τους αφιερωνουνε την ζωη τους ολη στα τεσσερα γραμματα

για τυπους σαν τον μπουφο τον μπριγκεητ ολα αυτα τα παιδια εγω εσυ ο αλλος ειναι απλα επιδοξοι εγκληματιες που συνεχιζουν εν μεσω τοσων μπουφων γυρω μας την οπαδικη ιστορια αυτης της ομαδας.που χωρις αυτους θα ητανε απολλωνας καλαμαριας

ηρθε ο καιρος μου φαινεται να σταματησουμε να γραφουμε στο ιντερνετ.δεν εχει κανενα νοημα πιθανον το να διδαξεις μεσω ιντερνετ τον ΠΑΟΚ γιατι πλεον υπαρχουν οι δημοσιογραφοι γι αυτο οι οποιοι εχουνε διωξει γουμενο και εχουνε βγαλει την ομαδα τσαμπιολι

Ε ναι μ' έκανες ερπετό, ρουφιάνο, βαλτό, ύποπτο επειδή εσύ θέλεις να ''διδάξεις ΠΑΟΚ''.
Η οπαδική ιστορία-υπερηφάνεια σου δηλαδή είναι τα παραπάνω συμβάντα?
Μακάρι να μην έχει κανείς μπλεξίματα με τους βρωμόμπατσους αλλά τι θα πει ''οικογενειακά'' ? θα τους απαγόρευε η ΠΑΕ-ΚΑΕ την είσοδο (και καλά) και θα κράζαμε πάλι?
brigate   ειμαι 49 , ποτε δεν ασχοληθηκα με συνδεσμους και γιαυτο δεν πηρα και ποτε θεση για τα εσωτερικα τους. Εχω να παω γηπεδο απο τα 80ς που κατεβηκα στην Αθηνα - οχι οτι ημουν και συχνος, απλα παντα ημουν ΠΑΟΚ.
 Θα ξεκινησω λεγοντας οτι σημερα που πηγα για μπασκετακι ( μονο 4 -4 στα 61) επεσε μια κατα λαθος αγκωνια και σε χρονο dt πεσαν δυο φαπες. Αφου τους χωρησαμε το θεμα εληξε και συνεχισαμε μια που ηταν μια μαλακια της στιγμης πανω στην ενταση του παιχνιδιου. Βεβαια θα μπορουσε να γινει καταγγελια στα σοσιαλ μιντια,στα σαιτ, στις εφημεριδες , στον δημαρχο και μετα απο ανακρισεις και δημοσιευματα για την τετραδα των εγκληματιων που κερδισε μετα απο ενα σκληρο φαουλ να γινει εφοδος στο σπιτι του παικτη να συλληφθει και να προφυλακιστει...
Εχετε λαλησει μου φαινεται απο τις δακρυβρεχτες ιστοριες πονου στα μιντια ( σκυλακι, παιδακι , κλκπ) και σας βγηκε η αθωα ψυχουλα...τι να πω..
  Ειναι σιγουρο οτι απλα διαβασες εναν τιτλο " φιλαθλος εδειρε τυφλο" και αμεσως  σηκωσες την σημαια του σταυροφορου.
  Εαν πραγματι ενδιαφεροσουν για τον ΠΑΟΚ θα το εψαχνες λιγο οπως εγω διαβαζοντας 5-6 αναφορες, σχολια και λοιπα και θα εβλεπες οτι :
  Ο συγκεκριμενος τυφλος ειναι γνωστος στην Τουμπα εδω και πολλα χρονια για την αθυροστομια του και τον τσαμπουκα του. Μια μεριδα φιλαθλων - σωστα κατα εμε - δεν γουσταρει τον κοντο και το λεει ( εαν δεν εισαι ενημερωμενος για τους ακριβεις λογους υπαρχει θρεντ με το ονομα του που τα λεει ολα.Διαβασε το και ελα με επιχειρηματα περα απο το "ΠΑΟΚτσακι που αγαπαει την ομαδα ειναι " να μου εξηγησεις σε τι διαφωνεις.Αλλα διαβασε το αναλυτικα και οχι  "ελα μωρε" τι να εκανε ..).
Ο συγκεκριμενος αθυροστομος και τσαμπουκαλεμενος τυφλος αρχισε να βριζει θεους , μανες και οτι αλλο θες εναντιων αυτων των οπαδων για να βγαλει αλλη μια φορα την οργη του ( προφανως για την αδικια που του εκανε η φυση .Ο οποισδηποτε ψυχολογος θα το εξηγησει ευκολα ).Ενας που τον ακουσε πεταχτηκε να του ζητησει τον λογο ( εν θερμο και αυτος ..αλλα στα νεα παιδια παντα βραζει το αιμα ) τον εσπρωξε και μπορει να του δωσε και καμμια σφαλιαρα απο αυτες που δεν πονανε ουτε δευτερολεπτο. Μολις του φωναξαν οτι ειναι τυφλος εφυγε λεγοντας οτι δεν το ειχε καταλαβει.
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  " να γινει καταγγελια στα σοσιαλ μιντια,στα σαιτ, στις εφημεριδες , στον δημαρχο και μετα απο ανακρισεις και δημοσιευματα για την τετραδα των εγκληματιων που κερδισε μετα απο ενα σκληρο φαουλ να γινει εφοδος στο σπιτι του παικτη να συλληφθει και να προφηλακιστει..." ???
Και να τον καρφωσουμε κι ολας?? !!!!
Φιλε δεν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ , απλα τον γουσταρεις λογω μπαμπα ισως..Θα προτεινα να βγεις απο αυτο το φορουμ μονος σου , να πας στην δικια σου να μιλησετε για κακοποιημενα σκυλακια, αγελαδουλες , κοτιτσες και οτι αλλο, να καρφωσεις την γιαγια σου για κακοποιηση που εσφαζε την κοτα με τα χερια και ασε μας εμας εδω να συζηταμε για τον ΠΑΟΚ γιατι δεν εχεις καταλαβει τιποτα γι αυτην την ομαδα και την ιστορια της.

« Last Edit: February 18, 2014, 04:33:28 by altrouistis »

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3102 on: February 18, 2014, 04:32:45 »
..και η ουσια αν δεν καταλαβες ειναι οι εγω ΗΜΟΥΝ  και  ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ . Εσυ πιθανον απλα να υποστηριζεις..Μεγαααααλη διαφορα !

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3103 on: February 18, 2014, 06:21:53 »
Κοίταξε να δεις ρε φιλαράκι brigate...και αυτά που θα γράψω, να τα διαβάσουν και τίποτα άλλα φυτά του παοκμανια αν μπαίνουν μέσα....

Τα έχετε μάθει λάθος τα γράμματα παλίκαρε...Μαθατε τον ΠΑΟΚ το 2007, ή μπορεί τότε να τον ξαναθυμηθήκατε ενώ είχατε μείνει στην εποχή του Μπάνε...Δεν είναι κακό αυτό, το κακό είναι ότι κουβαλήσατε μαζί σας μια φλωρονοοτροπία Εθνικής Ελλάδος...ή βαζέλα από τα Β.Π.

Ο ΠΑΟΚ φίλε μου και ο κόσμος του ΠΟΤΕ δεν ήταν ρουφιάνος...Εδώ δεν ρουφιανεύαμε ούτε σε δικούς μας, κανέναν αλλόθρησκο που έμενε πίσω ή τον τρακάραμε...Δεν είμασταν τέτοια φάρα και ούτε θα γίνουμε. Πάντα στην Τούμπα έπεφταν φάπες, και τα βρίσκαμε μόνοι μας.

Και να σου πω κάτι ρε μάγκα? Καλά έκανε ο πιτσιρικάς που έστειλε την κροτίδα στο παιχνίδι με το σκουλήκι. Ναι ρε, αυτό που διάβασες. Το παιχνίδι μετά την κροτίδα ήταν δικό σου...Και καλά έκανε, γιατί όταν οι πουτάνας γιοί σβήναν τα φώτα και χτυπούσαν ανθρώπους της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Παλέ, εμείς κοιμόμασταν.

Όχι brigate, ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτό που νομίζετε...Ο ΠΑΟΚ είναι μπούκα, είναι αλητεία, είναι τρομοκρατία, είναι "καλημέρα σας, να σας πούμε ένα ανέκδοτο? Είμαστε Βούλγαροι και θα σας γαμήσουμε τις μάνες"....Είναι πάντα μπροστά σε όλα, και ποτέ πίσω.

Αυτόν τον λαό λοιπόν φίλε brigate, που μετράει 200+ παιδιά βασανισμένα και σταμπαρισμένα, αυτόν τον λαό που οπαδικά έχει διαλύσει και προσπαθεί να σταθεί με νέα παιδιά που έχουν τα αρχίδια 12 ώρες να βολτάρουν στην Αθήνα και να περιμένουν τον οποιονδήποτε αλλόθρησκο να έρθει απέναντι τους με κέρατο, με γκαζάκια, με ΑΚ, και αν στραβώσει η φάση κάνα όπλο πλέον, αυτόν τον λαό θα τον σέβεσαι....Και θα τον αγαπάς αυτόν τον λαό, γιατί εσύ κορδώνεσαι χάρη σε αυτά τα κομμάτια και το παίζεις ΠΑΟΚ και αλητεία στα γκομενάκια....κατάλαβες?

Αν δεν κατάλαβες, μπορείς πάντα να πας αλλού φίλε μου. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα....λάθος, είναι ΜΙΚΡΗ ομάδα αγωνιστικά, με ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαό, με λαό ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδας...Φαινόμενο μοναδικό στον κόσμο. Δεν σε χρειάζεται εσένα, και τις λαιτ, χωρίς ασπρόμαυρα γυαλιά απόψείς σου....Είμαστε οπαδοί, δεν είμαστε φίλαθλοι, ούτε υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3104 on: February 18, 2014, 07:34:16 »
στο κοινωνικο πειραμα που ειμαστε οι πρωταγωνιστες του δεν χωραν διαφορετηκοτητες.η μεταλαξη ειναι οργανωμενη μελετημενη και δυστιχος μη αναστρεψιμη.αργη καυση ψυχων

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #3105 on: February 18, 2014, 12:00:35 »
altrouistis και crass

Γράφω νομίζω απλά, κατανοητά ελληνικά.Αν κατάλαβες απ'τα προηγούμενά μου ότι γουστάρω ρουφιανιά, δικό σου θέμα.
Μου εξιστορείς το θέμα με τον τυφλό.Κατ'αρχάς δεν μ'ενδιαφέρει αν είναι τυφλός ούτε θίχτηκα απ'αυτό.
Τα προηγούμενα χρόνια λίγες φορές είδες να τη πέφτουν 20 σε έναν επειδή αντέδρασε πχ για τον άμπαλο κοντό?
Να τη πέφτουν στην 7 και στα ''επίσημα'', να δέρνουν ένα άτομο μπροστά στα παιδιά του 10 εικοσάρηδες?
''Μαγκιά ΠΑΟΚτσήδικη'' crass? αλητεία, τρομοκρατία ασπρόμαυρη έτσι? τα ξέρω αυτά κ γω απ'τη πρώτη γραμμή αλλά εκεί που χρειαζόταν...
Αλτρου'ι'στή έχεις να πας απ' τα 80's γήπεδο και θα μου πεις εσύ τι γίνεται στο γήπεδο?
Θα μου πεις εσύ και ο crass ότι είσαι πιο ΠΑΟΚ από μένα, ότι εγώ είμαι νεο-ΠΑΟΚτσής του 2007, ότι εσύ ξέρεις τι θα πει ΠΑΟΚ,εγώ κορδόνομαι στις γκόμενες για τον ΠΑΟΚ, κλασικός ψυχολόγος ξερόλας που μόνο αυτός ξέρει ''το καλό του ΠΑΟΚ''.
Όσο για το αν γράφω στο φόρουμ?  προφανώς, σε ενόχλησε η άποψή μου ότι δεν με νοιάζει πχ για τον τύπο με τη κροτίδα και γουστάρεις να βλέπεις μόνο απόψεις που συμφωνούν μαζί σου!!!!!!!!!

Το κόβω εδώ για να μη πρήζουμε και τους άλλους δεν βγαίνει νόημα έτσι κ αλλιώς

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #3106 on: February 18, 2014, 12:22:04 »
πως δεν βγαίνει, μια χαρά νόημα βγαίνει ..όταν μεγαλώνουμε συγχωρούμε πολλοί δύσκολα -εαν- κανει καποιος μαλακια, έως τον λέμε να πάει να γαμηθεί στα δικαστήρια..που ξέρεις στα 60 μας μπορεί να λέμε ότι οι μπάτσοι κάνουν τη δουλειά τους
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #3107 on: February 18, 2014, 16:14:08 »
altrouistis και crass

Γράφω νομίζω απλά, κατανοητά ελληνικά.Αν κατάλαβες απ'τα προηγούμενά μου ότι γουστάρω ρουφιανιά, δικό σου θέμα.
Μου εξιστορείς το θέμα με τον τυφλό.Κατ'αρχάς δεν μ'ενδιαφέρει αν είναι τυφλός ούτε θίχτηκα απ'αυτό.
Τα προηγούμενα χρόνια λίγες φορές είδες να τη πέφτουν 20 σε έναν επειδή αντέδρασε πχ για τον άμπαλο κοντό?
Να τη πέφτουν στην 7 και στα ''επίσημα'', να δέρνουν ένα άτομο μπροστά στα παιδιά του 10 εικοσάρηδες?
''Μαγκιά ΠΑΟΚτσήδικη'' crass? αλητεία, τρομοκρατία ασπρόμαυρη έτσι? τα ξέρω αυτά κ γω απ'τη πρώτη γραμμή αλλά εκεί που χρειαζόταν...
Αλτρου'ι'στή έχεις να πας απ' τα 80's γήπεδο και θα μου πεις εσύ τι γίνεται στο γήπεδο?
Θα μου πεις εσύ και ο crass ότι είσαι πιο ΠΑΟΚ από μένα, ότι εγώ είμαι νεο-ΠΑΟΚτσής του 2007, ότι εσύ ξέρεις τι θα πει ΠΑΟΚ,εγώ κορδόνομαι στις γκόμενες για τον ΠΑΟΚ, κλασικός ψυχολόγος ξερόλας που μόνο αυτός ξέρει ''το καλό του ΠΑΟΚ''.
Όσο για το αν γράφω στο φόρουμ?  προφανώς, σε ενόχλησε η άποψή μου ότι δεν με νοιάζει πχ για τον τύπο με τη κροτίδα και γουστάρεις να βλέπεις μόνο απόψεις που συμφωνούν μαζί σου!!!!!!!!!

Το κόβω εδώ για να μη πρήζουμε και τους άλλους δεν βγαίνει νόημα έτσι κ αλλιώς

άσχετο post....

τα παιδιά σου εξηγούν εδώ και πολύ ώρα την φάση με τον τυφλό.

δεν είναι το θέμα τι εxής di κάποτε, κάπου, σε κάποιο mats, σε x "κερkιδα" και πάει λέγοντας.....τελείως άσχετο
PAOK PANO APO OLLA

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #3108 on: February 21, 2014, 20:10:01 »
Ωρα για συσπείρωση!

Ανάμεσα σε όλα τα θέματα τα οποία απασχόλησαν το τελευταίο διήμερο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ήταν και αυτό της αναίτιας επίθεσης που δέχτηκαν από την αστυνομία φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ετσι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σαββίδης ζήτησε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνισε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νιώθει απροστάτευτος ή απομονωμένος. Αντιθέτως πρέπει να αισθάνεται ενεργό μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου, όσο φυσικά η συμπεριφορά του είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων και δεν δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία του συλλόγου.

Μάλιστα για να βελτιωθεί το επίπεδο αυτών των σχέσεων ο κ. Σαββίδης ζήτησε να συμφωνηθεί ανάμεσα στη διοίκηση και τον κόσμο η διαδικασία επιλογής εκπροσώπων της λαϊκής βάσης του συλλόγου, οι οποίοι θα συνεπικουρούν στην καθημερινή επικοινωνία και τον υγιή διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, ενώ υπό συζήτηση ενδέχεται να τεθεί και το ενδεχόμενο να αποτελέσουν αυτοί οι εκπρόσωποι τη φωνή του κόσμου στη διοίκηση της ΠΑΕ!

Τέτοια σοβαρά θέματα που ζητούν λύση έχουν να κάνουν με τις αρχές, την ΕΠΟ, τη Super League, τις μετακινήσεις, τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ παράλληλα όπως είναι φυσικό στη συζήτηση αναμένεται να τεθούν και θέματα τα οποία αφορούν τις σχέσεις με την ΠΑΕ.

http://www.paokfc.gr/news-el/syspeirosi-savvidis/

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3109 on: February 21, 2014, 21:29:04 »
Πολυ θετικο.. ελπιζω να βγει κατι απο ολο αυτο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3110 on: February 21, 2014, 23:50:41 »
νομιζω σε τετοιον καιρο με την κριση κανα 700αρι τον μηνα ειναι κατι καλο νταρκλορντ

υ.γ τοσο πολυ ανησυχησε ο ιβαν που 2 μερες πριν ευρωπαικο ματς κανουνε πεσιμο σε συνδεσμο σου κι ο μπατσος που πληρωνει βγαινει στα ραδια και το παιζει ανηξερος.με επεισε ο ρωσος
« Last Edit: February 21, 2014, 23:57:23 by gianniwths4 »

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3111 on: February 22, 2014, 13:35:39 »
Ανησυχεί ο Ιβαν για τα διαρκείας της επομένης περιόδου και μονό αυτό
working class hero

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3112 on: February 22, 2014, 14:43:50 »
'Το μουνι της μανας σου' πως ειναι στα ρωσικα; Το google translate δε το βγαζει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #3113 on: February 22, 2014, 14:57:34 »
Киска вашей мамы ?

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3114 on: February 22, 2014, 15:05:20 »
Αν σε βολεύει κάτι άλλο που έμαθα είναι το "Γιοπτ βαι μαϊγιουμ" που σημαίνει γαμώ την μάνα σου
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

trelos4

• Guest
« Reply #3115 on: February 22, 2014, 15:59:19 »
γιοπ τβαιου ματ ειναι το σωστο ;)

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #3116 on: February 24, 2014, 21:47:19 »
γαμω την μανα σου, παλι λεφτα εβαλες;;;;; σηκω φυγε απο τον ΠΑΟΚ, μας εχεις φουσκωσει τα ταμεια ρε

http://inpaok.com/164208/%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BD-2/

Με τη διάθεση του ποσού των 5.300.000 ευρώ ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε αποφασιστεί στην τελευταία γενική συνέλευση....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3117 on: February 24, 2014, 22:44:31 »
Έβαλε.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3118 on: February 24, 2014, 23:02:15 »
Ας βάλει λίγα ακόμα να πάρει 2-3 παικταράδες από την μέταλιστ που διαλύεται, ευκαιρία είναι. Τον μαύρο τον στόπερ και τον ντάβιτς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3119 on: February 25, 2014, 01:15:37 »
Την απόφαση να χοντρύνει την κόντρα της με δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία προχώρησε προ ημερών στην αποστολή εξωδίκων στο "Αθλητικό Μετρόπολις" και στον "Αrena FM", με τις οποίες ζητά κάποιες συγκεκριμένες εκπομπές σε ψηφιακούς δίσκους.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ είχε επιλέξει να "τιμωρήσει" αυτούς τους σταθμούς, καθώς δεν διαπίστευσε τους εκπροσώπους τους σε δύο παιχνίδια και πέρασε στο επόμενο στάδιο, που είναι η αποστολή εξωδίκων.
Επί της ουσίας κάποιοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ έχουν παράπονα από συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και η ΠΑΕ επέλεξε να αντιδράσει μ΄ αυτό τον τρόπο, για να τους αναγκάσει να αλλάξουν ρότα.
Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ενέργειες είναι πρωτόγνωρες για την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και σίγουρα δείχνουν ένα κενό στην επαφή της ομάδας με τα τοπικά Μ.Μ.Ε., τα οποία είναι παραδοσιακά αυτά που προβάλουν και "συμπορεύονται" με τον ΠΑΟΚ. Βέβαιο επίσης είναι πως με δικαστικές ενέργειες δεν λύνονται τέτοιου είδους θέματα, όσο κι αν αυτοί οι λεονταρισμοί αρέσουν συνήθως στους οπαδούς.
http://thessports.gr/εξώδικα-από-την-παε-παοκ/
χμμ δατσ γκουντ