Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 297178 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #2740 on: September 25, 2013, 10:52:23 »
Ευχαριστήρια επιστολή τόσο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και στους φίλους του Δικεφάλου που βρέθηκαν στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, εξέδωσε η οικογένεια των 2 παιδιών για τα οποία η ΠΑΕ έδωσε το 10% των εισπράξεων από τα εισιτήρια με τον Πλατανιά.....
.
.
.
.
.
.

Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει περαιτερω, τα παιδια εχουν δωσει αρ.λογαριασμου 195/619393-56 στην Εθνικη Τραπεζα. Το ονομα που εμφανιζεται ειναι Μανετα Παναγιωτα. Ελπιζω να μην ενοχλει κανενα που το ανεφερα εδω μεσα.

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2741 on: September 25, 2013, 11:27:53 »
όλα δείχνουν ότι η ώρα των χρεών επιτέλους πλησιάζει. εδώ θα φανούν οι προθέσεις του σαββίδη αλλά και αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα για τον σύλλογο.

αν καθαρισει τα χρεη και την κλικα απο την παε τοτε θα ειναι ο πιο μαγκας

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2742 on: September 28, 2013, 15:05:54 »
Δεν αφορα τον ΠΑΟΚ οι δραστηριοτητες του μεγαλομετοχου της ΠΑΕ??Να μη ξερουμε δηλαδη τι ειδους επειχηρηματιας ειναι?Πως δρα και αντιδρα στα οικονομικα του σχεδια που μεσα σε αυτα ειναι και η αγαπημενη μας ομαδα??

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #2743 on: September 28, 2013, 16:13:39 »
Το τόπικ αυτό αφορά τον Σαββίδη σαν μέτοχο, ιδιοκτήτη πέτσε το όπως αλλιώς θέλετε,
Αν θέλετε να σχολιάστε  τον Σαββίδη σαν επιχειρηματία κάντε το στο κόσμος κοινωνία η όπου αλλού θέλετε.

blue_eyes οι μοντ είναι εδώ για να υπάρχει μια ισσοροπία μέσα στο φόρουμ οπότε δεν χρειάζεται να ποστάρεις ότι να ναι την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ελαστικός
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2744 on: September 28, 2013, 16:30:16 »
τοτε προτεινω να αλλαξετε το ονομα του τοπικ..
κατι τετοιες αποψεις θυμιζουν γαβρο...ταπεινη μου αποψη..

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2745 on: September 28, 2013, 16:39:44 »
ασε μας ρε τσακαλε με τους μοντ και την ισορροπια, κοροιδευομαστε μεταξυ μας;;; οταν θυμαστε καθαριζετε και αντε που και που να γινετε και λιγο αυστηροι (αν δεν ειναι κανενα φιλαρακι στην μεση)

ο σαββιδης σαν προεδρος του ΠΑΟΚ θα κριθει στα του ΠΑΟΚ... δεν πα να τον παιρνει και απο τον κωλο, τι με νοιαζει εμενα;; εγω θα τον κρινω με βαση την προοδο της ομαδας και οχι με βαση την ΣΕΚΑΠ η οτιδηποτε αλλο ασχετο

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2746 on: September 28, 2013, 17:00:13 »
blue, το οτι εσενα ομως δεν σε νοιαζει απο που προερχονται τα λεφτα που μπαινουν στον ΠΑΟΚ, δεν σημαινει οτι ολοι θελουμε να γαβροποιηθουμε..

Jordan-4

• Guest
« Reply #2747 on: September 28, 2013, 17:07:43 »
εξάγεις κάτι προσβλητικά συμπεράσματα ρε γκάγκα "διαλδι" αν έχουμε χρήματα είμαστε γαμπροί ?ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ EXSI "ΠΑΟΞΙΣ" ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΕΣ είσαι τελείως τρελός και εσύ ρε

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2748 on: September 28, 2013, 17:11:06 »
που το ειδες αυτο το συμπερασμα ρε μεγαλε? ξερεις να διαβαζεις?

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #2749 on: September 28, 2013, 17:15:47 »
gagas

Ο τίτλος άλλαξε πρόσφατα απο ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως είναι σήμερα για να είμαστε πιο ακριβείς και αφορά την σχέση του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ  και ότι έχει σχέση με αυτή.
Πόστ που δεν έχουν σχέση με τα διοικητικά απο την μεριά μου σβήνονται, μπορείτε να σχολειάστε τα επιχειρηματικά του όπως είπα πάνω αλλού, που είδες πουθενά γαβροποιηση;

blue_eyes

δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω για να μου απαντάς με αυτο το ειρωνικό στυλάκι, εγώ εδώ μέσα δεν έχω κοροιδέψει ποτέ κανέναν.
Εχω σβήσει και τιμωρήσει ακόμα,  αρκετά φιλαράκια μου έχοντας πάντα σαν ευαγγέλιο τους κανόνες, αν δεν ξέρεις καλό είναι να μην μιλας.

Κάποια ποστ ακόμα και για μεγάλο διάστημα μπορεί να μου έχουν ξεφύγει λόγω απουσίας αν και κοιτάζω να είμαι εντάξει απέναντι στο φόρουμ το PAOK WORLD και τον Δικέφαλο.

Τελειώνει το οφ τόπικ ότι θέλετε με πμ η στο τόπικ των παραπόνων αν και δεν εχω να προσθέσω κάτι
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2750 on: September 28, 2013, 19:42:40 »
Δεν το γράφω στα τόπικ "παράπονα, συμβουλές" κτλ γιατί σχετίζεται άμεσα.
Το πρωί μόλις πόσταρα ψιλοκόλλησε το φόρουμ και μετά έπρεπε να φύγω. Δεν έχω ιδέα τι έχει γραφτεί, αν έχει γραφτεί, μετά το ποστ μου και έχει τυχόν διαγραφεί όπως το δικό μου.

Δυο λόγια μόνο τσακαλάκι για να εξηγήσω το σκεπτικό μου: οι δραστηριότητες του ρώσου δεν μπορούν με τίποτα κατά την άποψή μου να θεωρηθούν ξεκομμένες από τη δραστηριότητα στον ΠΑΟΚ. Για μένα συνδέονται άμεσα και λένε πολλά, βλέπουμε τον Ιβάν στην ολότητά του ως επιχειρηματία. Αν για παράδειγμα μαθαίναμε ότι ο Ιβάν βάζει στον ΠΑΟΚ χρήμα από παράνομες δραστηριότητες, πιστεύει κανείς ότι είναι άσχετο και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει; Και φυσικά το μυαλό πάει αμέσως σε μια πιθανή ανάλογη με της σεκαπ συμπεριφορά και στον ΠΑΟΚ στο μέλλον. Επίσης, είναι υποτίθεται και η πηγή της χρηματοδότησης του ΠΑΟΚ αυτές οι επιχειρήσεις. Εξάλλου όταν αγόραζε επιχειρήσεις έμπαιναν αντίστοιχα ποστ.
Για αυτό και για μένα είναι λίγο καραγκιοζιλίκι το νέο τόπικ, ας μην υπάρχει καθόλου καλύτερα.  Απλά το λέω ως άποψη, σέβομαι πλήρως την απόφαση των μοντ. Θα δείτε ότι αναπόφευκτα τα δύο τόπικ θα μπλέκουν μεταξύ τους στο μέλλον.
Άσε που δεν σχολίασα τίποτα για το συγκεκριμένο, απλώς ενημερωτικά το έβαλα για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Αυτά  :)

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #2751 on: September 28, 2013, 19:51:47 »
Μόνο που εδώ κάνεις ένα λάθος. Η κάθε εταιρία του (ακόμα και ο ΠΑΟΚ) έχει διαφορετικές ονομασίες και διαφορετικά ΑΦΜ. Δεν μπορεί να επηρεάσει η μία την άλλη. Αν δεν κάνω λάθος (ας με διορθώσει όποιος ξέρει) στην αύξηση τα λεφτά τα είχε δώσει μια εταιρία που είναι στο όνομα των παιδιών του. Άρα αν φαλιρίσει η ΣΕΚΑΠ π.χ. δεν θα πειραχθεί ο ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2752 on: September 28, 2013, 20:49:38 »
γκαγκα τι γαβροποιηση μας γραφεις ρε φιλε; αυτα που τα βλεπεις;

τσακαλε η παρατηρηση ειναι γενικη προς τους μοντς, εδω ειμαστε και βλεπουμε τι ομορφιες εχουν γινει ... παντως κανεις δεν εχει την απαιτηση να ειστε παντα παροντες ή αλανθαστοι, μην τρελαθουμε

καταλα εγω σου εβαλα ενα επισης ασχετο αρθρο απο κατω γιατι κατα την γνωμη μου δεν ειχε σχεση το αρθρο με ΠΑΟΚ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2753 on: September 28, 2013, 20:56:42 »
επειδή δεν μπορώ να ακούω αρλούμπες να πετιούνται με τόση ευκολία θα σε παρακαλούσα να αναφέρεις μία "ομορφιά"
από αυτές που έχουνε γίνει από τους μοντς προς τους ..... κολλητούς τους
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2754 on: September 28, 2013, 21:04:21 »
thessalonikara δεν εννοούσα ότι συνδέονται τυπικά ρε συ, εννοείται ότι έχουν άλλα αφμ και δεν ξέρουμε καν και τη μετοχική τους σύνθεση κτλ, αλλά συνδέονται ουσιαστικά εννοούσα.

blue eyes δεκτή η γνώμη σου, καταλαβαίνω πώς το λες. Έχεις δίκιο ότι εκ πρώτης όψης δεν συνδέεται άμεσα με τον ΠΑΟΚ, αλλά εξήγησα πιο πάνω πώς το βλέπω το πράγμα προσωπικά, συνδέεται έμμεσα και αυτη η σύνδεση είναι δυνατή κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω πάντως ότι σε κάθε περίπτωση είναι καλό να έχουμε μια εικόνα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, πράγμα που συνέβαινε εξάλλου τόσο καιρό σε αυτό το τόπικ.
Και ο Κόκκαλης πχ έκανε ό,τι έκανε όχι μόνο επειδή ήταν ιδιοκτήτης του κόκκινου πούστη, αλλά κυρίως επειδή ήταν πολύ δυνατός απατεώνας, επιχειρηματικά και πολιτικά.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2755 on: September 28, 2013, 23:18:19 »
thess...μακάρι η μια εταιρία του στο τέλος να μην επηρεάζει την άλλη και να μην φτάσουμε να ξαναδούμε το έργο μπατατούδη...να ψάχνουμε της μετοχές στο ροστοφ και την μπουτικ στο vladivostok(η ατάκα που αρέσει στον lennon  ;) )
η πλακα είναι ότι δεν θα ξέρουμε που να τα γράψουμε τότε   :D
βεβαια αυτά είναι στο κακό σενάριο...μετά τα 5 σερί ντάμπλ που θα πάρουμε από του χρόνου και μετά ,όπως πιστεύω σήμερα το βραδυ...όλα αυτά θα τα διαβάζουμε και θα γελάμε...
πετάω ένα οφ-τοπικ ( ? ) ..αν πιστεύεται ότι δεν ταιριάζει διαγράψτε το

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2756 on: September 29, 2013, 11:51:50 »
καπρι μιλας και ειμαστε κανενα αχανες φορουμ... εμεις και εμεις ειμαστε και θα κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας; οφ τοπικ κ παλι

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2757 on: September 29, 2013, 12:07:03 »
υπάρχουν και τα π.μ για τα οφ τοπικ..μπαίνουμε να διαβάσουμε τίποτα για τον ivan εδώ μέσα και αν έχει κλείσει καμια δουλειά και αν αυτό ωφελήσει και μας και γενικά να έχουμε τα ματια μας ανοιχτά στα παντα γυρω απο τον μεγαλομετοχο ) και διαβάζουμε τα προσωπικά θέματα του καθενός με αλλα μέλη και το πως θα βελτιωθεί το φόρουμ
(ο στρατηγός στην κατάληψη το 06 είπε ένα πράγμα..ο καλός δρομέας ταχύτητας ξεχωρίζει στην εκκίνηση-εμείς είχε πει αργήσαμε 2 χρονια- )
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2758 on: September 29, 2013, 21:36:45 »
το ιουνιο που θα καταλαβεις οτι με σιστιακοφ και παλαιμαχους στο αγωνιστικο δεν θα κανεις ομαδα ουτε του αγιου πουτσου, θα ειναι αργα ιβαν...

χιλιες φορες πληρωσε εναν ξενο τεχνικο διευθυντη καλα χρηματα και κοψτα απο τις μεταγραφες παρα να συνεχισουμε ετσι... οι ανθρωποι δεν κανουν για αυτην την δουλεια

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2759 on: September 29, 2013, 21:54:34 »
ιβανακο τη δευτερη θεση την ειχα και πριν ερθεις,ιβανακο το ροστερ αυτο και καλυτερο το ειχα πριν ερθουν τα εκατομυρια σου.Α και για να μη ξεχνιωμαστε,ΤΑ ΧΡΕΗ πιεσε κιαλλο δε ξερω και γω τι να κανεις,παρε τηλ τον φιλο σ τον μελλισανιδη να σπυ πει πως γινοντε οι δουλειες.Κοιμασαι με τα τσαρουχια.