Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292382 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #2400 on: August 02, 2013, 13:29:26 »
Το γαμάτο είναι πως στη συμπληρωματική-διευκρινιστική του τοποθέτηση, το "μυρμήγκι" καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παραμείνει ενωμένος.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Κανείς που αγαπάει τον ΠΑΟΚ δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια.

Φιλικά και οπαδικά
ant

Ο παντοφλάκιας Βαγγέλης από Καλαμαριά και ο μπερδεμένος Γιαννάκης από Εύοσμο σου γαμούν, εκτός απ' το σπιτάκι, όλη την προβοκατόρικη ενότητα που απλόχερα προσφέρεις.

Ερωτικά και οικογενειακά
Emprosstospitisouoikaulomenoi

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #2401 on: August 02, 2013, 13:45:05 »
Μην τρελενεστε και λετε τετοια πραγματα. Δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ. Μλκες δουλοπρεπεις ανιδεοι υπηρχαν απο παντα. Οσο μεγαλωνει αυτο το σωματειο τοσο περισσοτερους τετοιους θα προσελκυει. Το ποσοστο ομως θα ναι παντα το ιδιο.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #2402 on: August 02, 2013, 13:50:51 »
mgm θεωρείς οτι μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ?

Εγώ νιώθω οτι σβήνει σιγά σιγά με τον καιρό η ιδέα ΠΑΟΚ και μεγαλώνει η βιτρίνα ΠΑΟΚ.
Διαφήμιση, μόδα δεν ξέρω πως να το πώ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2403 on: August 02, 2013, 13:56:32 »
και μονο που μιλησανε ξεφτιλες ειναι

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2404 on: August 02, 2013, 14:03:53 »
Οσο μεγαλωνει αυτο το σωματειο τοσο περισσοτερους τετοιους θα προσελκυει. Το ποσοστο ομως θα ναι παντα το ιδιο.

πως γκένεν αυτό ;;;

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2405 on: August 02, 2013, 14:04:59 »
Από τη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook:

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ότι οι αρχικές επαφές για χορηγικά προγράμματα με την εταιρεία «Hellas Gold» δεν κατέληξαν σε συνεργασία.

https://www.facebook.com/PAOKFOOTBALL/posts/10151760259479687

αρχικες...θα γινουν και αλλες ;

κατα τα αλλα ειστε ειδικοι στο να λερωνετε τον Π.Α.Ο.Κ. σκουπιδια

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #2406 on: August 02, 2013, 14:12:57 »
Οσο μεγαλωνει αυτο το σωματειο τοσο περισσοτερους τετοιους θα προσελκυει. Το ποσοστο ομως θα ναι παντα το ιδιο.

πως γκένεν αυτό ;;;

10 ατομα 1 μαλακας
100 ατομα 10 μαλακες
Ποσοστο 10%

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2407 on: August 02, 2013, 14:15:52 »
 ;D

έχουμε διαφορετική αντίληψη περί του ποσοστού μαλακίας ...

μακάρι να ήταν έτσι όπως τα παρουσιάζεις τα ποσοστά ...

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #2408 on: August 02, 2013, 14:24:38 »
Καλα μην τα παιρνεις τοις μετρητοις. Μπορει οντως το ποσοστο να ειναι μεγαλυτερο. Αλλωστε γκαλοπ μαλακιας δεν εγινε ποτε. Εγω επικεντρωνω στο οτι μενει σταθερο.

@chuck
φιλε μου πιθανο να χεις δικιο. το χω γραψει και σε αλλο νημα οτι ο ΠΑΟΚ εμπορικοποιηται (σωστα το εγραψα ή το σκοτωσα?). Ειναι οι κανονες του modern football. Τωρα το που θα οδηγησει αυτη η κατασταση θα το δουμε. Μακαρι να υπαρξουμε μελλοντικα σαν το παραδειγμα της χρυσης τομης. Χωρις ουσιαστικη αλλοιωση των χαρακτηριστικων του σωματειου. 

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2409 on: August 02, 2013, 16:19:23 »
Ç áðÜíôçóç-áíôßäñáóç ôïõ ÊïõñôóÝíêï

Éäéáßôåñá áéíéãìáôéêüò áëëÜ êáé åðéèåôéêüò Þôáí óå ÷èåóéíÞ ôïõ óõíÝíôåõîç ï ìåãáëïìÝôï÷ïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ÉâÜí Óáââßäçò ó÷åôéêÜ ìå ôçí éäéïêôçóßá ôçò ÌÝôáëéóô êáé üðùò áíáìåíüôáí, ï ðñüåäñïò ôçò ïõêñáíéêÞò ïìÜäáò äåí Ýìåéíå ìå óôáõñùìÝíá ôá ÷Ýñéá...

Åñùôçèåßò ãéá ôï áí èá áíôéìåôþðéæå óå ìéá ðáñôßäá óêÜêé ôïí ðñüåäñï ôçò ÌÝôáëéóô, ÓåñãêÝé ÊïõñôóÝíêï, ï Ñþóïò åðé÷åéñçìáôßáò áðÜíôçóå: «åãþ ðáßæù ìå ôïõò áëçèéíïýò éäéïêôÞôåò. Ðïéïò åßíáé ï áëçèéíüò éäéïêôÞôçò ôçò ÌÝôáëéóô; ÎÝñù ðåñéóóüôåñá áðü üóá íïìßæåôå…»

¼ðùò áíáìåíüôáí, ëïéðüí, óôçí Ïõêñáíßá äçìéïõñãÞèçêå íôüñïò ãýñù áðü ôç óõãêåêñéìÝíç äÞëùóç êáé ï 28÷ñïíïò Ïõêñáíüò Ýóðåõóå íá áðáíôÞóåé-áíôéäñÜóåé, äçëþíïíôáò óôï ßäéï ìÞêïò êýìáôïò ìå áõôü ôïõ éäéïêôÞôç ôïõ «ÄéêåöÜëïõ» üôé: «üôáí éäéïêôÞôåò ïñéóìÝíùí óõëëüãùí ãéá íá Ý÷ïõí êÜðïéá ïöÝëç êÜíïõí ôÝôïéåò ëáíèáóìÝíåò äçëþóåéò, áõôü åßíáé áðïãïçôåõôéêü. Áðü ôçí Üëëç, üìùò, åßíáé êáé êáôáíïçôü. ºóùò ôïõò... äßíåé ôï ìðÜôæåô ðïõ ÷ñåéÜæïíôáé ïé ïìÜäåò ôïõò ãéá íá âåëôéùèïýí. ÎÝñù ðåñéóóüôåñá áðü áõôïýò êáé ôï ãíùñßæåôå».

Áéíéãìáôéêüò êáé åðéèåôéêüò, ëïéðüí, êáé ï ÓåñãêÝé ÊïõñôóÝíêï êáé áõôü ðïõ ðåñéìÝíïõìå íá äïýìå åßíáé áí èá äïèåß óõíÝ÷åéá óôç óõãêåêñéìÝíç õðüèåóç...

*** äå öôÜíåé ðïõ ìáò äïõëåýïõí åíôüò óõíüñùí ... ç ãñáöéêüôçôá ìáò Ý÷åé îåðåñÜóåé ôá óýíïñá ðëÝïí...
ðÜíôùò êáé ï ÊïõñôóÝíêï ðåñéãñÜöåé áðëþò ôçí ðñáãìáôéêüôçôá ... ôçí êáâïõñïìáíßá ... ôïõ ÌåãéóôÜíá ìáò ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2410 on: August 02, 2013, 17:36:31 »
παρτε τ αρχιδια μας ΠΑΕ και χρυσοθηρες , μαλακιες αλλου

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2411 on: August 02, 2013, 17:44:53 »
Αφού δεν μπορείς να πάρεις ουτε τον Τζιμπούρ δεν δικαιούσαι να μιλάς. Ο ουκρανός σε κανει πλάκα και με το δίκιο του

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2412 on: August 02, 2013, 18:21:51 »
edit
« Last Edit: August 02, 2013, 18:36:22 by maria-mtb »

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2413 on: August 02, 2013, 18:36:00 »
Μαρία σκέψου οτι η κερκίδα, δίπλα σου, είναι γεμάτη με τέτοιους "συνοπαδούς". Στα εντός μονο βέβαια, αλλα προφανως αυτό δεν ειναι ο ΠΑΟΚ που μας έμαθαν γνωρίσαμε και στηρίξαμε αργότερα.

ΠΑΟΚ τείνει να μένει μόνο στο παρεάκι/οικογένεια/σύνδεσμο του καθενός που είναι στο ίδιο μήκος κύματος,
κάτι πήγε στραβα με τον καιρό,
κλαρινογαμπρισμος, γμωφλωριά και δουλικότητα (ανεξαρτήτου ηλικίας πλεόν, είτε γέροι είτε νέοι) στο νεοπαοκικο έκτρωμα πλέον.

εχω αηδιασει πολλες φορες με διαφορα που διαβαζω , αλλα αυτο παραπαει!!
ποσο ανιστορητος ειναι αυτος που γραφει κ εχει το θρασος να λεει οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται τον ανεργο 47αρη χωρισμενο με 2 παιδια κ το μελλον του ΠΑΟΚ τη νεολαια??? Ποσοι ανεργοι ή μεροκαματιαρηδες ΕΧΤΙΣΑΝ με τα χερια τους την Τουμπα που αυτο το μιασμα τη μολυνει κ μονο που σκεφτεται να πατησει εκει??
Τι να πω τα τελευταια 3 χρονια εχουμε δει κ εχουμε ακουσει πολλα ολοι μας (οσοι τελος παντων εχουμε κρατησει μεσα μας τον ΠΑΟΚ με τις αναλογες αξιες και τα ιδανικα της ομαδας κ του οπαδισμου), αλλα ολα εχουν κ καποιο οριο! κ αρχιζω να πιστευω οτι το βαρελι δεν εχει πατο!
Περσι τελευταιο ματς που ειχα δει στην Τουμπα ηταν με τα γιαννενα στην κανονικη διαρκεια. ειχα ερθει θεσ/νικη για να τρεξω σε αγωνα/ να δω τη φιλη μου/ να πεταχτω κ ως το γηπεδο. Επειδη ο αγωνας μου ηταν κυριακη (μερα που επαιζε κ ο ΠΑΟΚ) ειχα κουραστει πολυ κ ειχα καταλαβει οτι με επιασε κ μια ιωσουλα κ λεω απο μεσα μου, αφου δεν μπορω να σταθω στα ποδια μου ας παω να κατσω στη θ.5 να δω το ματς. Ημουν μονη ο ΠΑΟΚ δεν επαιζε τιποτα κ σε καποια φαση στο ημιχρονο ενας χλες χλες σαν το συγγραφεα του παραπανω αρθρου μου λεει "ρε κοπελια εσυ τωρα ηρθες να δεις αυτο το πραγμα?"
Του απαντησα πως φυσικα κ ηρθα καθοτι μη σαλονικια κ με την ευκαιρια που βρεθηκα Θεσ/νικη τι πιο λογικο. Επεμενε κ μου λεγε μα τι ηρθες να κανεις, εχεις καλες καφετεριες η αριστοτελους κ αλλα χαζα. (δεν εννοουσε του στυλ εισαι γυναικα τραβα στην κουζινα σου, αλλα γιατι ηρθες να δεις εναν ΠΑΟΚ που κατα αυτον δεν σου προσφερει τιποτα). Ηθελα πολυ να του απαντησω καταλληλως, αλλα με ηταν τοσο αιφνιδιαστικη η απογοητευση μου για το πως καταντησαμε που λεω ας το να παει στην ευχη, τι να πεις τωρα στον ηλιθιο??? Κ το χειροτερο ολων ηταν οτι οταν τελειωσε το ματς (2-0) με χτυπαει στον ωμο φιλικα κ μου λεει "τελικα καλα εκανες κ ηρθες"  :o  Μετα πηγα στο σπιτι της φιλης μου με τα ποδια σα μεθυσμενη, αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω αν εφταιγε η κουραση κ που αρρωσταινα η οσα ακουσα απο τον "συνοπαδο" μου!!
Εχουμε κατακλυστει απο δαυτους, οπου κ να γυρισεις τετοιους θα βρεις...
Κ ειλικρινα δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε για να ανατρεψουμε αυτο το πραγμα, πολυ φοβαμαι οτι στα επομενα χρονια θα καταληξουμε χειροτεροι απο τους ολυμπιακους...αν δεν εχουμε ηδη γινει!
Ειναι -η μαλλον ηταν ανεκαθεν- πολυ μεγαλες οι ανησυχιες μου για το οπαδικο (ακομη κ φιλαθλο) κομματι του ΠΑΟΚ, το οποιο τεινει να εξελιχθει σε παρα πολυ μεγαλη πληγη!
Δεν ειναι προβλημα να τρως 3 γκολ απο την καθε ραπιντ κ να λες ντρεπομαι να παω στη δουλεια, ντρεπομαι για την εικονα της ομαδας μου!
Ειναι προβλημα, ομως, να ακους, να διαβαζεις, να βλεπεις τετοια πραγματα κ να γυρνας σπιτι κ να λες ντρεπομαι για τον διπλανο μου!
Κ ακομη χειροτερο ο διπλανος σου να εχει τοση αυτοπεποιθηση (ολοι οι ηλιθιοι την εχουν), που δεν σεβεται τιποτα και δεν ντρεπεται για τιποτα!

Θλιψη!

σορρυ για το οφ-τοπικ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2414 on: August 02, 2013, 19:38:43 »
http://paokworld.com/index.php/articles/articlesteam-mainmenu-45/gtgipas-articles/490-2013-03-17-15-20-26.html

για οσους δε το ειδαν, ειναι μομφη για αυτο το αρθρο ετσι?

ΑΠΟΦΑΣΗ
Πήγε πάλι στο ίδιο καφενείο. Ο Κώστας. Οικογενειάρχης, με δυο παιδιά στο γυμνάσιο. Άνεργος. Απολυμένος εδώ και οκτώ μήνες. Αυτός και η γυναίκα του. Με κάνα δυο μεροκάματα το μήνα προσπαθούσε να τη βγάλει. Ζόρια.

Offline 1926vorios

• Αποστολή
  • **
« Reply #2415 on: August 02, 2013, 19:41:45 »
Μαρια δε σε γνωριζω,αλλα απο τα περισσοτερα που διαβαζω απο την παρτυ σου,συμφωνω απολυτα με οσα λες!

Οταν απο την 4 πηγαμε στην 5-6  λογω παρεας 20-100 φωναζαμε για την ομαδα,μεχρι μαζικα να μας κανουν συνθημα οι της 4 για να ξυπνησουν οι <ευρωπαιοι>.
Απο το 2012 ειμαι στην 7 ,λογω και των παιδιων μου και καταλαβα πως....χιλιες φορες στα ΠΕΤΑΛΑ!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #2416 on: August 02, 2013, 20:53:22 »
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151760240864687&set=a.10150461909769687.376283.187201794686&type=1&theater

Με τη σημαία της Θεσσαλονίκης παρέλασε ο ΠΑΟΚ στην τελετή έναρξης του διεθνούς τουρνουά «Lokoball 2013» στο οποίο συμμετέχει η ομάδα Κ11 του Δικέφαλου
Like ·  · Share · 10 hours ago

τι να πω τώρα.

Ο ΠΑΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΠΕΘΑΝΕ. ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

=============]

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σήμα λοιπόν. ΓΚΕ ΓΚΕ;

Μόνο με ένα τρόπο κάθεσαι καλά αλλά δε το λέει η περδικούλα κανενός πια. Μιλάμε για τέτοιο ξενέρωμα.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2417 on: August 02, 2013, 21:16:49 »
 :14: :smack:

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2418 on: August 02, 2013, 21:17:41 »
οι αλλες ομαδες τι σημαιες ειχαν?

CLUB LARISA