Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 297011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #2240 on: June 25, 2013, 18:26:27 »
σημερα  μοιρασε πολλα χρηματα
20 μυρια για βελτιωση τουμπας
6.5 στον ροναλντινιο
τα 11 για τα χρεη

50 παραπανω απο οποιονδηποτε αλλο για το λιμανι
και αλλα που μπορει να μου ξεφυγαν
βεβαια  στα λογια...

ναι...γιατι δεν εβαλε τιποτα ως τωρα ::)

ναι οκ εχει βαλει
αλλα σε αυτα που κανει με αυτα που λεει οτι ΘΑ κανει υπαρχει μεγαλο χασμα και χανεται η αξιοπιστια

ποιο πολυ σε κατι τετοιο φερνει

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2241 on: June 25, 2013, 18:57:57 »
Ξεκινησα να διαβαζω και κουραστηκα, θα μεινω στις δικες σας περιληψεις.
Οποτε τα σημαντικα ειναι οτι δινει λεφτα στο σαμαρα και αυτος δε τα παιρνει, και ξαναστηριξε το παρεακι των παλαιμαχων.
Απο ΑΡΔ δε περιμενα να ρωτησουν τον προπονητη κατι ποδοσφαιρικο, γιατι ειναι κλασσικοι κουτσομποληδες, στημμενοι και απο μπαλα μυρωδιαδες.

Μεγαλομετοχε κατι ακουσα και για προβληματα σε επισημο live streming της ΠΑΕ και γινατε ρομπα. Αμα θες IT manager εδω ειμαι. ΠΑΟΚσακι απο κουνια, με τα πτυχια μου, Ελλην, Ποντιος και Χ.Ο. Αν παντελονιαζουν 7 οι αγραμματοι, εγω με κατι πτυχιακια που εχω με ενα δεκαρικο ερχομαι  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2242 on: June 25, 2013, 19:13:43 »
Ρε συ Σαββιδη εγω μαζι σου ειμαι,αλλα δε μπορει να λες οτι εκανες πρωταση σε ενα παιχτη 6,5 εκ και να μην εχεις φερει εναν του 1 εκ,και μετα να μου πετας και στα καπακια οτι δεν εισαι διατεθημενος να ριξεις "ασκοπα"χρηματα για παικτες μπαμ που λεμε.Και μετα για κερασακι στη τουρτα οτι παμε για πρωταθλημα.ΑΝΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥΚατσε δηλαδη πως πας για πρωταθλημα??με ποιον??Θες να φτιαξεις ομαδα τσουκου τσουκου μεσα σε βαθος χρονου με προσθηκες?ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Αλλα μη μου φουσκωνεις τα μυαλα με ονειρα δηλαδη.Και μια ερωτηση,κατι ειπε για γυπεδο και 20 εκ,καταλαβε κανεις τι εννοουσε?Προπονητικο κεντρο η ανακατασκευη της τουμπας?

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #2243 on: June 25, 2013, 19:31:29 »
Και μια ερωτηση,κατι ειπε για γυπεδο και 20 εκ,καταλαβε κανεις τι εννοουσε?Προπονητικο κεντρο η ανακατασκευη της τουμπας?
για το γηπεδο μιλουσε. το ειπε ξεκαθαρα και τονισε κυριως το φεροντα οργανισμο του γηπεδου...η μεταφραση βεβαια ηταν παλι τραγικη...το πλαισιο του κτιριου ειπαν...αλλα εν παση περιπτωσει καταλαβαμε τι εννοουσε. ειπε συγκεκριμενα οτι δεν θελει να νιωσει υπευθυνος για καμια τραγωδια!!! τρεχτε κοζμε να παρετε διαρκειας στην 7!!! κατι τετοια επρεπε να προσεχει. αν ειναι επικινδυνες καποιες θυρες κλειστες. αν δεν ειναι αμεσος ο κινδυνος μην τα λες ετσι ευκολα αυτα ρε Ιβαν.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2244 on: June 25, 2013, 19:54:58 »
Πάντως είναι και αρκετά σουρεάλ η κατάσταση να δηλώνει στο βελίδειο κομπάζοντας ο μεγαλομέτοχος ότι έκανα πρόταση στον ροναλντίνιο και στα γραφεία στην τούμπα που είναι ένα τσιγάρο δρόμος να είναι ο τζιόλης με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο. Έχουμε αναλύσει και έχουμε κράξει όλοι τον ρώσο αλλά το σοβαρότερο θέμα με τα χρέη πάλι περνάει χωρίς κανένας μας να το σχολιάζει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2245 on: June 25, 2013, 19:57:41 »
Αυτό με τα 20εκ για το γήπεδο πέρασε λίγο στα ψιλά. Αν πράγματι (λέμε τώρα..) είναι διατεθειμένος να ρίξει τόσα φράγκα στην Τούμπα αυτό πρακτικά σημαίνει την ανακατασκευή της (έστω με κάποια φράγκα ακόμη), οπότε κάθε κουβέντα για νέα τοποθεσία είναι άσκοπη.
Το εννοεί όμως..?
« Last Edit: June 25, 2013, 20:37:35 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #2246 on: June 25, 2013, 20:34:12 »
 20 εκατ. για γηπεδο σαν την τουμπα δεν ειναι σε καμια περιπτωση ανακατασκευη. μια ανακαινιση ειναι.
« Last Edit: June 25, 2013, 20:36:16 by Capricorn »

farygas

• Guest
« Reply #2247 on: June 25, 2013, 20:38:01 »
Παιδια πρεπει να στηριχθει ο τρελλος ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ(μη τα ξαναλεμε).Στηριξαμε αλλους και αλλους.Εκτος απο τα πυροτεχνηματα που πεταγε ειπε ΠΟΛΥ σημαντικα πραγματα για χρεη-γηπεδο κλπ.Νομιζω ηρθε η ωρα να συσπειρωθουμε καπως.Η προσληψη στεφενς ειναι για μενα σημαντικο βημα.Τι να κανουμε που εχει δει καπως τη γαμημενη εθνικη χαβουζας και τα παιδια της.Ειναι πολυ αυθορμητος (μεχρι γραφικος) και δε βγαινει ευκολα ακρη.Μετα και τα σημερινα παντως, εχει αρχισει και με κερδιζει.Το σιγουρο ειναι οτι:
ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ...
Αν και οταν το παρεις ομως θα κλαψουν μανουλες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2248 on: June 26, 2013, 01:31:56 »
ρε συ Ιβαν...τι 6,5 εκ. ευρω για το ροναλντινιο....παρε αν εινα ετσι τον Βιερινια
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2249 on: June 26, 2013, 02:39:22 »
Απο αυτα που βλεπω μεχρι τωρα, αλλα και απο τη σημερινη του παρουσια τα συμπερασματα ειναι τα εξης..

Toυ αρεσει να μιλαει πολυ...Πολυ ομως, οπως και ο ιδιος παραδεχεται...

Ειναι φιλοδοξος, ετοιμολογος, ευελικτος και ανησυχος..

Ειναι καργα εγωιστης και θελει να εχει τον ελεγχο των παντων...

Τα λεει ωμα και αυθορμητα (κοτζαμ Στεφενς ειχε διπλα του και ετσι απλα και ωμα του ειπε δημοσια οτι θα φυγει νυχτα αν δεν εκπληρωσει τους στοχους) πραγμα το οποιο μπορει να ειναι ταυτοχρονα και θετικο και αρνητικο

Ειναι αυτοδημιουργητος και αυτο λεει πολλα...

Ειναι μορφαρα ο ποντιος :P
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2250 on: June 26, 2013, 02:53:27 »
ρε συ Ιβαν...τι 6,5 εκ. ευρω για το ροναλντινιο....παρε αν εινα ετσι τον Βιερινια
Ενα πουλακι μου ειπε οτι ο Τσιστιακοφ δεν παει Βολσμπουργκ για Σισοκο αλλα για Βιερινια. Να δουμε αν το πουλακι ειναι σοβαρο ή λεει μαλακιες

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2251 on: June 26, 2013, 07:00:58 »
Χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω, Χόμο, πουλί και μαλακία μπορεί να συνδέσει κανείς, πουλί και σοβαρότητα, λίγο δύσκολα. ;D

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #2252 on: June 26, 2013, 09:02:56 »
Ενα πουλακι μου ειπε οτι ο Τσιστιακοφ δεν παει Βολσμπουργκ για Σισοκο αλλα για Βιερινια. Να δουμε αν το πουλακι ειναι σοβαρο ή λεει μαλακιες

γι'αυτό έχει αναπτυχθεί πολύ έντονη φημολογία τελευταία και κάποιοι λένε πως η μια απο τις μεγάλες κινήσεις που θα γίνουν θα είναι ο επαναπατρισμός του Πορτογάλου ... απομένει να δούμε αν οι καφενειακές συζητήσεις ισχύουν ή είναι ένα κλασικό ραδιο αρβύλα ... το μόνο σίγουρο είναι πως ο αντελίνο θέλει να επιστρέψει ... ειδικά όταν βλέπει τις νέες προοπτικές που δημιουργούνται στον Π.Α.Ο.Κ.

η γυναίκα του και το παιδί του βρίσκονται εδώ άλλωστε ... ο Τσιστιακόφ λογικά θα πατήσει στο ότι οι Γερμανοί δεν έχουν τηρήσει πλήρως τη συμφωνία και με αφορμή αυτό θα ανοίξει κουβέντα για ενδεχόμενη επιστροφή ...

αναμένουμε ...

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2253 on: June 26, 2013, 09:06:54 »
βασικα ειχα μια τρελη ιδεα χθες βραδυ:
ο στεφενς επιλογη τσισιακοφ και σαβιδη θελει ομαδα αθλητικη, γρηγορη στο 4-3-3 περιπου, ολλανδογερμανικη σε τεμπο και στυλ
ο βρυζας που στηνει την ομαδα απο ελλαδα εχοντας υποψη τη τρελα σαββιδη με εθνικη φερνει πρωτο χαφ το τζιωλη που δε στριβει με τιποτα διπλα σε κατσουρανη γκαρσια που δεν στριβουν ενω ψαχνονται να μπουλαρουν το κατσε με τη πρωτη στραβη που προδωσε τη γαλανολευκη (δικη μου σκεψη αυτη, ξεπεραστε την αν δε σας αρεσει)
αν δεν φερουν γαμω τα εξτρεμοδεκαρια, ο στεφενς ειναι χαμενος απ οχερι και μαζι του ο τσισιακοφ, ενω το προωτο φαουλ μεγαλο του σαββιδη θα ειναι προ των πυλων, το ποιος ευνοειται απο ολα αυτα ειναι φανερο νομιζω
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2254 on: June 26, 2013, 09:15:41 »
Με φαίνεται δεν κατάλαβες ποιος είναι ο Στέφενς, φίλος...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2255 on: June 26, 2013, 10:00:21 »
βασικά μια άλλη ανάγνωση για το θέμα των χρεών είναι ότι το πέταξε ο Σαββίδης για επικοινωνιακούς λόγους. του στυλ εγώ θέλω αυτοί δε θέλουν να πληρώσουμε.
απο την κυβέρνηση δεν παίζει να βγεί κανείς να διαψεύσει γιατί χέστηκαν και ο ΣΑββίδης είχε δεν είχε σκοπό να πληρώσει χρέη το έκανε το κομμάτι του...
τσα.

Offline blank

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2256 on: June 26, 2013, 12:32:48 »
Προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς γίνεται κάποιος επιχειρηματίας ξαφνικά να πραγματοποιεί επιθετική πολιτική σε κλάδους που δε γνωρίζει όπως ποδοσφαιρικό - ΠΑΟΚ, τουριστικό - Μακεδονίας Παλάς-αγορά αγροτεμαχίων στην Εύβοια, ΣΕΚΑΠ (άντε εδώ πες ότι θα βγάλει άκρη) και να μιλάει ταυτόχρονα για τον Λιμένα Θεσ/νίκης. Πώς θα ανταπεξέλθει σε τόσα πράγματα; Άντε και το παίρνει, θα εκχωρήσει την διαχείριση σε διαφορετική εταιρεία;

Δε πιστεύω ότι ο Σαββίδης ήρθε για business. Πιο λογικό σενάριο μου φαίνεται η δημιουργία φιλορωσσικού ρεύματος στην Ελλάδα για τις επερχόμενες ενεργειακές εξελίξεις στα χρόνια που ακολουθούν και όχι μόνο.

Τέλος πάντων, ας πληρώσει τα χρέη και ας βγούμε και 9οι με 11 μπαλάφες.

Tolhs04

• Guest
« Reply #2257 on: June 26, 2013, 15:54:02 »
XXXXXXX
όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

εχει πανω απο 7000 ατομα να δουλευουν για την παρτη του....δεν νομιζω να εχει προβλημα με πολλαπλα "projects"....γι'αυτο και τον γουσταρω. το λεει ξεκαθαρα, οπιος δεν κανει την δουλεια του σωστα = εξω.  :)
« Last Edit: June 26, 2013, 18:19:57 by Capricorn »

Jordan-4

• Guest
« Reply #2258 on: June 26, 2013, 16:29:46 »
oxi 7.000   17.000

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2259 on: June 26, 2013, 16:41:25 »
Ivan πάρε χαμπαρι  γαμησε τους όλους μαζι σου Είμαστε αλκοολικοί χασικλες χυμουδακηδες φιτνεςς παρταλια σοβαροί μεροκαματιάρηδες πανεπιστημιακοί καπιταλες φτωχαδακια ΛΑΟΣ ρε ΛΑΟΣ