Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jordan-4

• Guest
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1961 on: May 24, 2013, 13:54:50 »
και το μαράκι από πίσω να τον χειροκροτάει κιόλας
« Last Edit: May 24, 2013, 15:12:44 by Capricorn »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1962 on: May 24, 2013, 16:36:37 »
Βρε πουλί έδωσες 500 χιλιάρικα ευρώπουλα για να γίνει το πρωτάθλημα σκάκι στην ελλάδα??? Άμα τα έδινες στον Α.Σ. ΠΑΟΚ αυτά τα λεφτά σαν επιπλέον ποσό θα παίρναμε όλα τα πρωτάθληματα σε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1963 on: May 24, 2013, 18:04:54 »
Εσυ αν ειναι να δωσεις 1 και να παρεις 100 μην το κανεις ;)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1964 on: May 24, 2013, 23:38:00 »
γκαζ, δηλαδη;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1965 on: May 25, 2013, 12:21:56 »

"Ελεήμων και ευεργέτης ο Σαββίδης"          :'(

Ο γέροντας π. Θεωνάς από το Άγιος Όρος αποκαλύπτει την ανθρώπινη πλευρά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ

Ο Αγιορείτης μοναχός, π. Θεωνάς μιλά για τον Σαββίδη και την βοήθεια που προσφέρει στην Ορθοδοξία, αλλά και τον απλό κόσμο που αντιμετωπίζει προβλήματα. Αναλυτικά, η συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία".

-Πάτερ Θεωνά, μαθαίνουμε ότι με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη χτίζεται ο ναός του Αγίου Νικόδημου στο Αγιον Ορος. Πώς έχει το γεγονός;
"Να πω καταρχάς ότι αυτός ο άνθρωπος, με ευλογία του Θεού και της Παναγίας, ήρθε να μας βοηθήσει εδώ στο ιερό κελί του Αγίου Γεωργίου Σκουρταίων. Τον κύριο Ιωάννη Σαββίδη ή Ιβάν Σαββίδη τον γνωρίζουμε από το 2007, τότε ήρθε για να προσκυνήσει στο κελί και βρήκε έναν ναό που χτίστηκε το 1970 προς τιμήν του αγίου Νικόδημου του Αγιορείτου, γιατί σε αυτό το κελί εκοιμήθη ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης. Αυτός ο ναός όμως κρίθηκε ακατάλληλος, διότι είχε πρόβλημα στατικό, γιατί είχε κτιστεί με άμμο θαλασσινή, εμείς κάναμε μία μελέτη για να μεγαλώσουμε τον ναό, εκφράσαμε αυτή την επιθυμία στον κ. Σαββίδη και είπε ότι θα μας καλύψει όλο το ποσό. Να πω ότι με απόφαση του Κέντρου Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς και με απόφαση της μονής ο ναός κατεδαφίστηκε γιατί υπήρχαν προβλήματα στατικότητας. Έτσι, πριν από δύο χρόνια, την 14η Ιουλίου, μπήκαν τα θεμέλια του νέου ναού και ο κ. Σαββίδης ήταν αυτός που έβαλε τον θεμέλιο λίθο, με ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχου. Ο άγιος Λαγκαδά και ο άγιος Θεουπόλεως ήταν εδώ και κάνανε τον αγιασμό, όπως και ο αντιπρόσωπος της μονής μας, ο οποίος δίνει ψυχή και σώμα γι' αυτόν τον ναό. Έτσι ο κ. Σαββίδης θεωρείται ο κτήτορας του ναού και έτσι κτίζεται ο ναός, όχι μόνο προς τιμή του Αγίου Νικοδήμου, αλλά και του γέροντά του, του αγίου Παρθενίου του Σκούρτου".

-Σημαντική όμως, όπως μαθαίνουμε, είναι και η προσφορά του κ. Σαββίδη στην Παναγία Σουμελά του Πόντου
"Όταν κάποτε τον ρώτησα "εντάξει, είστε ποντιακής καταγωγής, πώς έτσι με την Παναγία Σουμελά;", μου είπε ότι είχε κάνει ένα ταξίδι με 100 άτομα, με υπαλλήλους που έχει στις εταιρίες στο Ροστόφ, και εκεί αισθάνθηκε την ανάγκη να κάνει κάτι για το μοναστήρι, να ανοίξει το μοναστήρι και να γίνει έπειτα από τόσα χρόνια θεία Λειτουργία. Μου είπε ότι όσα ξόδεψε την πρώτη φορά, η Παναγία τού τα έδωσε διπλά και τριπλά.Μετέπειτα, όταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης έκανε εκεί την πρώτη Θεία Λειτουργία, ο κ. Γιάννης έφερε δύο αεροπλάνα από το Ροστόφ και ένα αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη, στο οποίο ήταν και η ταπεινότητά μου. Το μοναστήρι ο κ. Γιάννης το έφτιαχνε επί τρία χρόνια. Αυτός αυτό το έργο το θεωρεί μεγάλη ευλογία της Παναγίας. Ομως ο κ. Γιάννης δεν χτίζει μόνο τον δικό μας ναό, χτίζει και τον παλαιό ορθόδοξο ναό στο Ροστόφ, όπου μένουν 3.000 Ελληνες. Τον ναό αυτόν τον καταστρέψανε επί κομμουνιομού, ο ναός αυτός τελείωσε και του Ευαγγελιομού έγινε η πρώτη Θεία Λειτουργία. Εδώ στην Ελλάδα βοηθάει και ένα γυναικείο μοναστήρι και χτίζει και ακόμα έναν ναό κάπου στην Αθήνα".

-Πως είναι ως άνθρωπος ο Ιβάν Σαββίδης;
"Είναι ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος, έχει τη σύζυγο του την κυρία Κυριακή και δύο παιδιά, τον Γεώργιο και τον Νικόλαο.Τι να σας πω. Είναι πολύ απλός, ξέρω μάλιστα ότι δεν τρώει κρέας,παρά λαδερό φαγητό μία φορά την ημέρα,από αυτά που έχω δει και έχω ζήσει εγώ εδώ, αλλά και στη Ρωσία όπου με φιλοξένησε. Είναι πολύ ελεήμων, βοηθάει πάρα πολλούς ανθρώπους, όχι μονάχα στην Ελλάδα, αλλά και στο Ροστόφ, όταν ακούει ότι κάποια οικογένεια έχει πόνο, κάποιο παιδί άρρωστο, συνδράμει και με γιατρούς και με χρήματα.Τον έχει στείλει η Παναγία για την Ελλάδα να βοηθήσει".

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε το κόστος για το χτίσιμο του ναού του Αγίου Νικόδημου στο Αγιον Ορος, ενώ χρηματοδοτεί τουλάχιστον άλλους δύο ναούς. οσιοποιούσε πότε.
« Last Edit: May 25, 2013, 12:27:58 by banis »

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1966 on: May 25, 2013, 12:44:45 »
:'(

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1967 on: May 25, 2013, 13:05:06 »
 :'( :'( :'(

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1968 on: May 25, 2013, 13:37:24 »
Κοροιδεύετε αμαρτωλοί.
Πλησιάζει η ώρα της κρίσης όμως.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΑΡχίΔια

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1969 on: May 25, 2013, 13:46:52 »
ρε τη μεγαλοχαρη....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1970 on: May 25, 2013, 13:57:46 »
Ολοι εσεις οι ξερολες που κοροιδευετε, παρτε τωρα και φωτο τον τσαρο με δερματινο και παλαιστινιακο να νιωσετε ρε γατακια. Πετσι ΠΑΟΚ ο μεγαλομετοχος.
Ελλας Ρωσσια Ορθοδοξια ρε αμαρτωλοι. Ο Τζιζους και ο γεροντας Παστιτσιος θα φερουν το τζαμπιολινκ ναουμε. Το προφητευσε ο Ιβαν

Στον κοσμο αλλος κανενας

farygas

• Guest
« Reply #1971 on: May 25, 2013, 17:43:54 »
Καποιοι απο εμας τυγχανει να πιστευουμε στην ορθοδοξια.Και προσωπικα εννοειται οτι σεβομαι οσους δεν πιστευουν η εχουν τις αποψεις τους.Τουλαχιστον εδω μεσα θα παρακαλουσα να σεβεστε και σεις οσο μπορειτε τις αποψεις μας και τα πιστευω μας,ασχετα απτον καθε σαββιδη η τον καθε παπαριδη.Δεν το γραφω ουτε για να σας μπριζωσω ουτε τιποτα.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ:"Η μεγαλύτερη πλάνη που μπορεί να πέσει κάποιος (όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και στη ζωή) είναι να πιστεύει ότι κάποια λαμόγια υπάλληλοι ενός μεγαλομετόχου/αφεντικού κτλ τον κλέβουν επανειλλημένα χωρίς ο "αφελής" να παίρνει χαμπάρι, ότι ρημάζουν την εταιρεία και αυτός δεν το βλέπει κτλ κτλ
Αυτός που κάθεται στο τραπέζι τρώει και τα σκυλάκια γύρω του γλύφουν τα κόκκαλα. Και όχι όλα τα σκυλιά, αλλά μόνο αυτά που θέλει το αφεντικό να γλύψουν."ΕΠΙΣΗΣ ζαγορακη-βρυζα ΓΑΜΙΕΣΤΕ.

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1972 on: May 25, 2013, 18:05:35 »
και τωρα γεματοι περηφανεια σκαστε και χαμογελο

στα αρχιδια μου ποιος πιστευει και ποιος οχι, αλλα να κοροιδευεις εναν νεκρο που στη τελικη δεν πειραξε και κανεναν οσο ζουσε ειναι τραγικο
πνιγμενοι στο κομπλεξ χυστε ασπρα και δακρυα απο χαρα ικανοποιησης

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1973 on: May 25, 2013, 18:25:22 »
περιμένω τοτποθέτηση του kissmyarrow
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1974 on: May 25, 2013, 18:39:52 »

στα αρχιδια μου ποιος πιστευει και ποιος οχι, αλλα να κοροιδευεις εναν νεκρο που στη τελικη δεν πειραξε και κανεναν οσο ζουσε ειναι τραγικο

Επίθεση αγάπης ακόμα μια φορά από τη θρησκεία της αγάπης  ::)

Ο μπλιατ ας είναι όσο γραφικός και καραγκιόζης θέλει έξω από τον ΠΑΟΚ.
Ας είναι και βουδιστής και μωαμεθανός και ινδουιστής και όλα μαζί αν τη βρίσκει έτσι.
Τον ρόλο του είναι η ουσία ότι πρέπει να καταλάβει και δυστυχώς δεν το βλέπω μέχρι σήμερα. Κάθε μέρα βλέπω να γελοιοποιείται και πιο πολύ, κάνει κανονικά σαν τον βλαχομπρούκλη που έπιασε δυο δεκάρες και νιώθει ότι μπορεί να αγοράσει τα πάντα, μόνο που δεν μπορεί να εκπολιτιστεί και να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του. Ό,τι κάνουν δηλαδή όλοι οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες στην Ευρώπη σε τσέλσκι, παρί, σίτυ κτλ. Καλά, για τόπι να μυρίσει, δεν το συζητάμε.

Και να μη μπλέκει με τον ΠΑΟΚ ούτε τη ρωσία, ούτε την ορθοδοξία, ούτε τη μέρκελ, ούτε τον σαμαρά, ούτε το σκάκι και το τάβλι

Για σένα μεγαλομέτοχα   :-*

http://www.youtube.com/watch?v=lw3U0nQwNco (Embedding disabled, limit reached)

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #1975 on: May 25, 2013, 18:53:37 »

than_4 αυτό είναι το αποτέλεσμα της γραφικότητας των ελληνοχριστιανοκαπηλευτών, που όμως βρίσκουν και τα κάνουν γιατι έχουνε κοινό!
οταν εδώ και χρόνια το όνομα του Παΐσιου καπηλεύεται απο τυχάρπαστους λιακοπουλέοους-βελόπουλους-κωνσταντινίδηδες κλπ για το κέρδος τους, "εξαπατώντας" ένα άλλο γραφικό γκρούπ της κοινωνίας, ελληνίδα κιρατσογιαγιά βλαχομικροαστικής νοοτροπίας αυτά θα είναι τα αποτελέσματα, τα παράπονα σου λοιπόν πρέπει πρώτα να πέσουν σε αυτούς.

Η φήμη του Παΐσιου μπήκε σε κάθε σπίτι, λογικό να φθαρεί οταν λιακοπουλέοι συγχέουν ελ,ορθοδοξία,εξωγήινους και πουτιν  :'(  δεν θέλει και πολύ.

Οσο δεν σέβονται οι του βίντεο άλλο τόσο δεν σέβονται και οι νοικοκυραίοι πολίτες ή γραφικοι παρουσιαστές του κώλου.
Αν υπήρχε ταπεινότητα απο τους μέν δεν θα ασχολούνταν κανείς, η διαφήμιση έφερε φθορά.
.............................................
.............................................
και για να ξαναμπούμε στο τόπικ,
μεγάλος ο παπάς του ιβάν.

Νομίζω οτι πρέπει να απομυθοποιηθεί άμεσα όσο ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ και ακόμα και αν πράξει στα @@ μας γιατι δεν κάνει το κάτι παραπάνω, ήρθε στην ΠΑΕ και την πήρε χωρίς να δώσει φράγκο, αυτή είναι η δουλειά του να διοικεί!
Στα @@ μας και το σκάκι και οι άλλες του δουλειές.
Υπομονή 30 χρόνια κάνουμε, χορτάσαμε απο λόγια.
Σκατά στους νοικοκυραίους του ΠΑΟΚ, εντός και εκτός γηπέδου. ;D
« Last Edit: May 25, 2013, 18:59:28 by chuck »

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1976 on: May 25, 2013, 19:10:30 »
chuck να σου απαντησω και σορρυ απο τους μοντ για το οφ τοπικ

εισαι 100% στην ουσια του θεματος... αλλα το οτι υπαρχουν κουτοπονηροι και προβατα δεν φταιει ο γεροντας.

και να προλαβω τον καταλα δεν εχω καμια θανατοφοβια για να στηριξω την υπαρξη μου και τις φοβιες μου σε καποιον αλλο (=θεο,θρησκεια), ουτε θα πιστευα σε κατι απο παραδοση, ουτε θα πιστευα κατι απλα για να το πιστευω επειδη θα μου εκανε καλο και ας ηταν ψεμα,  οποτε αυτο για την αγαπη δεν παιζει...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1977 on: May 25, 2013, 19:16:49 »
Φόρτσα ΠΑΟΚάρα εοε οε, γάμα τους τη μάνα ρε δικέφαλε!

Αυτό μόνο.-

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1978 on: May 25, 2013, 19:24:48 »
chuck να σου απαντησω και σορρυ απο τους μοντ για το οφ τοπικ

εισαι 100% στην ουσια του θεματος... αλλα το οτι υπαρχουν κουτοπονηροι και προβατα δεν φταιει ο γεροντας.

και να προλαβω τον καταλα δεν εχω καμια θανατοφοβια για να στηριξω την υπαρξη μου και τις φοβιες μου σε καποιον αλλο (=θεο,θρησκεια), ουτε θα πιστευα σε κατι απο παραδοση, ουτε θα πιστευα κατι απλα για να το πιστευω επειδη θα μου εκανε καλο και ας ηταν ψεμα,  οποτε αυτο για την αγαπη δεν παιζει...

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εσύ είσαι ο θεός, δύσκολα με χαώνει άνθρωπος έτσι, νιώθω τη ζωή μου στα χαμένα κανονικά

Πάντως το μόνο που φοβάμαι αδέρφια είναι τώρα που το τιγρέ αγόρι θα χτίσει την μεγάλη κυρία της ελλάδος στέιντιουμ και θα το ονομάσει αγιαζοφιά, μην πεισμώσει ο ιβάν και πάει και βγάλει κανά άλλο πιο τρελό όνομα στην Τούμπα, κατά τας βυζαντινάς παραδόσεις πάντα.
Και υπάρχουν μπόλικα που μπορεί να σκεφτεί, όχι τίποτα άλλο.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1979 on: May 26, 2013, 03:41:00 »
Σουλειμαν ο μεγαλοπρεπης  :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ