Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292306 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1780 on: April 26, 2013, 21:58:47 »
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ μπαμπουσκα και αμα γουσταρεις. Πλερω τα χρεη χωρις μα και μου αλλιως τα κουβαδακια σου και πισω στο βλαδιβοστοκ. Αμα δεν ειναι κοπος, παρε και τους παλαιμαχους της εθνικης σου μαζι. Απο πουτανες και κοκες ξερουν και οι δυο, θα κανουν καριερα στη ρωσια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1781 on: April 27, 2013, 02:10:35 »
εγω δεν θυμάμαι να μου ξανα πλήρωσαν τα εισιτήρια????? Τα 39 χρόνια έφτασα και αν μάθω ότι κάποιοι δίπλα μου ταξίδευαν τα περασμένα χρόνια με το εισιτηριάκι στο τζάμπα θα τους ρίξω χοντρό μπινελίκι. Φυσικά στα τσάρτερ της χαράς δεν ξέρω τι συνέβαινε και δεν με ενδιαφέρει γιατί αυτούς δεν τους ένοιωθα ποτέ αδέλφια.
άντε και τα οδοιπορικά εύχομαι σε λίγο καιρό...

ρε γκαρντάσι δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά..είσαι και 39 χρόνον..δεν το συνεχίζω γιατί μας διαβάζουν πολλοί

Ισως εγω και η παρέα μου ήμασταν απο τους τυχερούς που δεν τους πλήρωναν τα εισιτήρια. Λυπάμαι όλους τους υπόλοιπους που τους το πλήρωναν και όσους το ήξεραν και δεν μίλησαν.

Jordan-4

• Guest
« Reply #1782 on: April 27, 2013, 14:45:59 »
tb σοβαρέψου

οχι  Greeklish
« Last Edit: April 27, 2013, 14:51:23 by tsakalaki »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1783 on: April 27, 2013, 15:43:52 »
επίσης.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1784 on: April 27, 2013, 18:37:15 »
http://www.pamesports.gr/240602/porta-ston-paok-apo-katoikoys-toy-payloy-mela?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

ÓÜââáôï, 27 Áðñéëßïõ 2013, 18:16
«Ðüñôá» óôïí ÐÁÏÊ áðü êáôïßêïõò ôïõ Ðáýëïõ ÌåëÜ
ÓõíôÜêôçò :

KÜôïéêïé ôïõ äÞìïõ Ðáýëïõ ÌåëÜ åîÝäùóáí áíáêïßíùóç áíôéäñþíôáò óôï åíäå÷üìåíï ðáñá÷þñçóçò óõãêåêñéìÝíçò Ýêôáóçò óôïí ÐÁÏÊ ãéá ãÞðåäï êáé äçìéïõñãßá áèëçôéêþí åãêáôáóôÜóåùí.

Óôçí ó÷åôéêÞ áíáêïßíùóç áíáöÝñåôáé:

«Ôéò ôåëåõôáßåò çìÝñåò ï ÄÞìáñ÷ïò Ðáýëïõ ÌåëÜ ê. Ðáðáäüðïõëïò ÄéáìáíôÞò ðñïÝâç óå Ýíá åðéêïéíùíéáêü ðáé÷íßäé ðñïùèþíôáò ôçí åìðëïêÞ éäéùôþí êáé ìéáò ðïäïóöáéñéêÞò ïìÜäáò ôçò ðüëçò ìáò, ôïõ ÐÁÏÊ, óå ó÷Ýäéá êáôáóêåõÞò ãçðÝäïõ, áèëçôéêþí êáé îåíïäï÷åéáêþí åãêáôáóôÜóåùí óôï ðñþçí óôñáôüðåäï ÊáñáôÜóéïõ óå Ýêôáóç äéáêïóßùí óôñåììÜôùí. ÌÜëéóôá, ôçí ðñïçãïýìåíç ÄåõôÝñá 22 Áðñéëßïõ 2013 óå óõíåäñßáóç ôïõ Äçìïôéêïý Óõìâïõëßïõ Ðáýëïõ ÌåëÜ êáôáèÝóáìå ôï áßôçìÜ ìáò ãéá åíçìÝñùóç ùò ðñïò ôéò ðñïèÝóåéò ôçò ÄçìïôéêÞò Áñ÷Þò ãéá ôï ÷þñï óôïí ïðïßï ôïðïèåôåßôáé ç õëïðïßçóç áõôïý ôïõ åã÷åéñÞìáôïò. Ï ÄÞìáñ÷ïò áðÝöõãå íá äçëþóåé ìå óáöÞíåéá ôéò ðñïèÝóåéò ôïõ êáé óáí íá ìçí Ýöôáíå áõôü, áðï÷þñçóå áðü ôï Äçìïôéêü Óõìâïýëéï ðñéí ôç ëÞîç ôïõ, ÷ùñßò íá äþóåé åîçãÞóåéò ìåôáâáßíïíôáò óå æùíôáíÞ ôçëåïðôéêÞ åêðïìðÞ ìå èÝìá ôçí êáôáóêåõÞ ãçðåäéêþí åãêáôáóôÜóåùí ôïõ ÐÁÏÊ óôï ÄÞìï Ðáýëïõ ÌåëÜ. Óôçí åêðïìðÞ áõôÞ, ï ÄÞìáñ÷ïò, óå áíôßèåóç ìå ôçí õðåêöõãÞ ôïõ óôï Äçìïôéêü Óõìâïýëéï, ôïðïèåôÞèçêå ìå óáöÞíåéá ïñßæïíôáò ôï ðñþçí óôñáôüðåäï ÊáñáôÜóéïõ ùò ôïí éäáíéêü ÷þñï.

Ãíùñßæïíôáò ðùò ç Ýêôáóç ôïõ ÊáñáôÜóéïõ áíÞêåé óôçí áíôáëëÜîéìç ðåñéïõóßá ôïõ Åëëçíéêïý Äçìïóßïõ êáé óôçí áñìïäéüôçôá ôïõ Õðïõñãåßïõ Ïéêïíïìéêþí áðïñïýìå ãéá ôçí åðéìïíÞ ôïõ ÄçìÜñ÷ïõ íá ëåéôïõñãåß ùò ìåóßôçò åíüò ÷þñïõ ÷áñáêôçñéóìÝíïõ, åäþ êáé ÷ñüíéá, ìå ïìüöùíåò áðïöÜóåéò ðñïçãïýìåíùí Äçìïôéêþí Óõìâïõëßùí, ùò åëåýèåñïõ ÷þñïõ ðñáóßíïõ, ðïëéôéóìïý, åêðáßäåõóçò êáé áíáøõ÷Þò. Ï ÄÞìáñ÷ïò Ý÷åé õðüøç ôïõ ü÷é ìüíï ôéò áðïöÜóåéò áõôÝò, áëëÜ êáé ôá óçìáíôéêÜ íïìéêÜ êùëýìáôá ðïõ êáèéóôïýí ôçí õëïðïßçóç ôïõ ðñïôåéíüìåíïõ åã÷åéñÞìáôïò áäýíáôç. ÐáñÜ ôáýôá ãéá åðéêïéíùíéáêïýò ëüãïõò êáé ãéá íá ãßíåé áñåóôüò óôç ìåãÜëç ìÜæá ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ ðñïâÜëëåé ôïí åáõôü ôïõ ùò ôïí ðïëéôéêü ðïõ èá äþóåé ëýóç óôï ãçðåäéêü ðñüâëçìá ôçò ïìÜäáò , üðùò ôï Ýêáíáí êáé óôï ðáñåëèüí êáé Üëëïé ðñéí áð’ áõôüí óôçí ðñïóðÜèåéÜ ôïõò íá õöáñðÜîïõí øÞöïõò. Ïé óýíäåóìïé öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ ìå åðéóôïëÝò êáôáäéêÜæïõí ôÝôïéåò ðñïóðÜèåéåò.

Ï ê. Ðáðáäüðïõëïò èá ìðïñïýóå íá åðéëÝîåé ùò ðñïôåéíüìåíï ÷þñï, ôï ÷þñï ôïõ ðñþçí Ó.Ì.Á. Åõêáñðßáò, ï ïðïßïò áêõñþèçêå ìåôÜ ôçí êáèïëéêÞ áíôßäñáóç ôùí ðïëéôþí ôïõ ÄÞìïõ ôïõ. Åßíáé óáöÝò ðùò óõíå÷ßæåé íá Ýñ÷åôáé óå óýãêñïõóç ìå ôïõò ðïëßôåò êáèþò ïé ÷áñáêôçñéóìïß «âéïëüãïé, ïéêïëüãïé êáé ðåñßåñãïé» ðïõ áêïýóôçêáí óôçí åêðïìðÞ áð’ áõôüí åßíáé áðáñÜäåêôïé áðïôõðþíïíôáò ôçí Ýëëåéøç åðáöÞò ìå ôá ðñáãìáôéêÜ ðñïâëÞìáôá ôïõ ÄÞìïõ ôïõ. Ï ê. Ðáðáäüðïõëïò óå Ýíá ÷ñüíï åßíáé ðéèáíü íá ìçí åßíáé ÄÞìáñ÷ïò Ðáýëïõ ÌåëÜ, ïé ðïëßôåò üìùò ôïõ ÄÞìïõ èá åîáêïëïõèïýí íá æçôïýí ìéá êáëýôåñç ðïéüôçôá æùÞò ìå ôï ÊáñáôÜóéïõ ðíåýìïíá ðñáóßíïõ êáé ïîõãüíïõ ãéá üëç ôç Èåóóáëïíßêç, êáèþò ëüãù ôçò èÝóçò ôïõ öéëôñÜñåé ôïõò ñýðïõò êáèáñßæïíôáò ôçí áôìüóöáéñá ôïõ Ðïëåïäïìéêïý ÓõãêñïôÞìáôïò. Ãéá ìáò ç ðñïóôáóßá ôïõ ÊáñáôÜóéïõ áðü ôçí ïéêïðåäïðïßçóç êáé ôóéìåíôïðïßçóÞ ôïõ óçìáßíåé óåâáóìü óôïõò öõóéêïýò ðüñïõò êáé ôïí Üíèñùðï, áíáäåéêíýïíôáò ôçí åõèýíç ìáò áðÝíáíôé óôéò åðüìåíåò ãåíåÝò êáé áöÞíïíôáò ðáñáêáôáèÞêç óôá ðáéäéÜ ìáò êáé ôá ðáéäéÜ ôùí ðáéäéþí ìáò ôïí ôåëåõôáßï ìåãÜëï åëåýèåñï ÷þñï ôçò ðüëçò ìáò».

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1785 on: April 27, 2013, 19:10:26 »
εγω δεν θυμάμαι να μου ξανα πλήρωσαν τα εισιτήρια????? Τα 39 χρόνια έφτασα και αν μάθω ότι κάποιοι δίπλα μου ταξίδευαν τα περασμένα χρόνια με το εισιτηριάκι στο τζάμπα θα τους ρίξω χοντρό μπινελίκι. Φυσικά στα τσάρτερ της χαράς δεν ξέρω τι συνέβαινε και δεν με ενδιαφέρει γιατί αυτούς δεν τους ένοιωθα ποτέ αδέλφια.
άντε και τα οδοιπορικά εύχομαι σε λίγο καιρό...

ρε γκαρντάσι δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά..είσαι και 39 χρόνον..δεν το συνεχίζω γιατί μας διαβάζουν πολλοί

Και κράζαμε τους γαύρους.... Ξεφτιλίκια

Ισως εγω και η παρέα μου ήμασταν απο τους τυχερούς που δεν τους πλήρωναν τα εισιτήρια. Λυπάμαι όλους τους υπόλοιπους που τους το πλήρωναν και όσους το ήξεραν και δεν μίλησαν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1786 on: April 27, 2013, 21:58:35 »
δώσε πριμ για το πάθος τους σήμερα πρόεδρε!

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1787 on: April 27, 2013, 22:04:01 »
ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙΑ ΣΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΟΤΣΑΡΕΒΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ
working class hero

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1788 on: April 27, 2013, 22:11:58 »
δώσε πριμ για το πάθος τους σήμερα πρόεδρε!

Αυτο θα εγραφα. Δεν σε χαλασε που θα πινουν σημερα το πριμ στα μπαρακια στην υγεια του μαλακα. Live and learn
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1789 on: April 27, 2013, 22:15:50 »
κρατα τον κλεραζίλ, διώξε τον ΠΑΜΠΛΟ, χρίσε μέγα αρχηγό τον πουστοτίποτα νιόπαντρο βάζελο, κουβάλα ότι αποτυχημένο έβγαλε αυτή η σκατοχώρα στην Π.Α.Ο.Κ.αρα μας, πάρε για σύμβουλο αυτόν που έχωσε μέσα την όμαδα όσο ο γούμενος με τα εκατονταπλάσια έσοδα, κράτα τον μίζα για κουμανταδόρο μαζί με τα άλλα τα άχρωμα που έφερες από την Σιβηρία, κατεβασε όσες πουτάνες θες από το τέως ανατολικό μπλοκ να κουνάνε σημαιάκια μαζί με τον πάτο τους στην ΤΟΥΜΠΑΡΑ (και οι χαμηλοκώλες της ράτσας σου καλές είναι), κάνε ότι σκατά θες. Εμείς πανηγυρζήδες είμαστε και έτσι θα παραμείνουμε. Πέτα κανένα κόκκαλο στον αέρα και θα το καταπιούμε πριν πατήσει χώμα. Είμαστε για τον πόυτσο και έτσι μας αρέσει, γάμα μας, κάνε τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ όπως εσύ γουστάρεις γιατί περάσαμε από το στάδιο τους ερυωλιγούρη στο στάδιο του ρουβλιολιγούρη και μας αρέσει.

Παλαμάκια, σε ότι κάνεις και μην διανοηθεί κανείς να πει τίποτα. Δεν ξέρει ο Ρώσος με τα τόσα λεφτά ( ας όψεται η διάλυση του κόμματος και το μοίρασμα της περιουσίας του λαού) και ξέρετε εσείς?

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #1790 on: April 27, 2013, 22:22:27 »
κρατα τον κλεραζίλ, διώξε τον ΠΑΜΠΛΟ, χρίσε μέγα αρχηγό τον πουστοτίποτα νιόπαντρο βάζελο, κουβάλα ότι αποτυχημένο έβγαλε αυτή η σκατοχώρα στην Π.Α.Ο.Κ.αρα μας, πάρε για σύμβουλο αυτόν που έχωσε μέσα την όμαδα όσο ο γούμενος με τα εκατονταπλάσια έσοδα, κράτα τον μίζα για κουμανταδόρο μαζί με τα άλλα τα άχρωμα που έφερες από την Σιβηρία, κατεβασε όσες πουτάνες θες από το τέως ανατολικό μπλοκ να κουνάνε σημαιάκια μαζί με τον πάτο τους στην ΤΟΥΜΠΑΡΑ (και οι χαμηλοκώλες της ράτσας σου καλές είναι), κάνε ότι σκατά θες. Εμείς πανηγυρζήδες είμαστε και έτσι θα παραμείνουμε. Πέτα κανένα κόκκαλο στον αέρα και θα το καταπιούμε πριν πατήσει χώμα. Είμαστε για τον πόυτσο και έτσι μας αρέσει, γάμα μας, κάνε τον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ όπως εσύ γουστάρεις γιατί περάσαμε από το στάδιο τους ερυωλιγούρη στο στάδιο του ρουβλιολιγούρη και μας αρέσει.

Παλαμάκια, σε ότι κάνεις και μην διανοηθεί κανείς να πει τίποτα. Δεν ξέρει ο Ρώσος με τα τόσα λεφτά ( ας όψεται η διάλυση του κόμματος και το μοίρασμα της περιουσίας του λαού) και ξέρετε εσείς?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1791 on: April 27, 2013, 22:28:13 »
Πόντιε ξύπνα και κατάλαβε ποια ομάδα αγόρασες... Ξέπλυνε τα ρούβλια σου έξυπνα και όχι σαν νεόπλουτος νεοέλληνας... Στείλε στον αγύριστο τους κλέφτες-ανίκανους του παρελθόντος και οργάνωσε την ομάδα σε ευρωπαϊκά πλαίσια...

- Προπονητή ξένο, αναγνωρισμένο
- Πούλο στους άμπαλους και λίγους και μεταγραφές κανονικών ποδοσφαιριστών
- Κόψε τις γραφικότητες και τα επικοινωνιακά παιχνίδια στις φυλλάδες και τα κανάλια... Μπορεί να περνάνε όλα αυτά στα φυτά-πελάτες σου αλλά επί της ουσίας (= μαστραπάδες) ΜΗΔΕΝ.

ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΣΩΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 'Η ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ  
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1792 on: April 27, 2013, 22:34:14 »
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1793 on: April 27, 2013, 22:51:50 »
τώρα να σε δω esna ΑΠΟ το παραπέτασμα...θα ήμουν σίγουρος  ότι άλλες εποχές θα...........τώρα θα δούμε......το βαπόρι τον dis πάντως άρχισε να μπάζει νερά

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1794 on: April 27, 2013, 22:56:35 »
γαμω τα λεφτα σου μαλακ το παιζεις και ξυπνιος
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1795 on: April 27, 2013, 22:56:48 »
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1796 on: April 27, 2013, 23:21:19 »
Εχεις αρχιδια; Σ'αρεσουν οι δηλωσουλες στο σαιτ της ΠΑΕ;
Κανε τωρα μια δηλωση λοιπον... διωξε τον καρκινο, γραψε οτι η χρονια ειναι αποτυχημενη και ο κυριος υπευθυνος ειναι ο προπονητης, γραψε οτι εκανες λαθος γιατι δεν γνωριζες ακομα προσωπα και καταστασεις με τον Παμπλο. Φερσου σαν αντρας και ανελαβε τις ευθυνες σου.

'Η περιμενε να καταστραφουν τα παντα. Μια αποχη χρειαζομαστε στα πλαυ οφ μπας και το καταλαβεις
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1797 on: April 27, 2013, 23:23:41 »
ποιος θα κανει αποχη? ο πεινασμενος ελλην?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1798 on: April 27, 2013, 23:24:47 »
Αλλα τι ζηταω και εγω..... καμια ανακοινωσουλα οτι ο ΠΑΟΚ περναει δυσκολη στιγμη και θελει ομονοια και αγαπη απο ολους θα γραψεις......
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1799 on: April 27, 2013, 23:26:22 »
γιατί τι εικόνα θα έχει το γήπεδο αν όχι αυτό της αποχής?