Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 295007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1760 on: April 25, 2013, 18:19:57 »
Απαιτώ απ όλους τους συνδέσμους, αν τους έχει μείνει λίγη τσιπα και υπερηφάνεια να μην δεχτούν την εκμίσθωση της ιδέας του Π.Α.Ο.Κ. και να απαντήσουν αναλόγως μέσω ανακοινώσεων στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ οτι τέτοιες ενέργειες δεν συμβαδίζουν με τις αξίες και τα ιδανικά μας.
Αν δεν υπάρξει για μένα θα έχει αλωθεί και το τελευταίο οχυρό ολοσχερώς.

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1761 on: April 25, 2013, 18:27:47 »
ο ιβαν φταιει ή οι συνδεσμοι; αν βεβαια ισχυει...το θεμα ειναι οτι η βρωμα βγηκε και κυκλοφορει σε ολα τα σαιτ

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1762 on: April 25, 2013, 19:17:17 »
Απαιτώ απ όλους τους συνδέσμους, αν τους έχει μείνει λίγη τσιπα και υπερηφάνεια να μην δεχτούν την εκμίσθωση της ιδέας του Π.Α.Ο.Κ. και να απαντήσουν αναλόγως μέσω ανακοινώσεων στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ οτι τέτοιες ενέργειες δεν συμβαδίζουν με τις αξίες και τα ιδανικά μας.
αυτό.ΉΔΗ έχουμε αργήσει
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1763 on: April 25, 2013, 19:42:03 »
αφήστε τα τώρα αυτά..η πρώτη φορα είναι?..το Θέμα είναι ΑΠΟ που βγαίνει η είδηση..μουνόπανο γαμήσι που θέλεις..έρχεται η ώρα σου όμως

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1764 on: April 25, 2013, 19:54:26 »
εγω δεν θυμάμαι να μου ξανα πλήρωσαν τα εισιτήρια????? Τα 39 χρόνια έφτασα και αν μάθω ότι κάποιοι δίπλα μου ταξίδευαν τα περασμένα χρόνια με το εισιτηριάκι στο τζάμπα θα τους ρίξω χοντρό μπινελίκι. Φυσικά στα τσάρτερ της χαράς δεν ξέρω τι συνέβαινε και δεν με ενδιαφέρει γιατί αυτούς δεν τους ένοιωθα ποτέ αδέλφια.
άντε και τα οδοιπορικά εύχομαι σε λίγο καιρό...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1765 on: April 25, 2013, 20:11:05 »
αυτό.ΉΔΗ έχουμε αργήσει

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1766 on: April 25, 2013, 20:19:28 »
αυτό.ΉΔΗ έχουμε αργήσει

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1767 on: April 25, 2013, 21:04:52 »
Εδώ έβγαλε τζαμπέ εκδρομές και κάποιοι πήγανε.... Τα εισιτήρια μας πειράξανε?
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1768 on: April 25, 2013, 21:48:44 »
Για ποιά ηθική μιλάμε? και ποιός να αντιδράσει? αυτός που προσπαθεί να μπεί τζαμπέ και στη Τούμπα?

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #1769 on: April 25, 2013, 22:30:39 »
εγω δεν θυμάμαι να μου ξανα πλήρωσαν τα εισιτήρια????? Τα 39 χρόνια έφτασα και αν μάθω ότι κάποιοι δίπλα μου ταξίδευαν τα περασμένα χρόνια με το εισιτηριάκι στο τζάμπα θα τους ρίξω χοντρό μπινελίκι. Φυσικά στα τσάρτερ της χαράς δεν ξέρω τι συνέβαινε και δεν με ενδιαφέρει γιατί αυτούς δεν τους ένοιωθα ποτέ αδέλφια.

Aκουστηκε κ το τελευταίο που γράφεις,αλλά δεν ξέρω αν όντως έγινε η θα γίνει στο μέλλον.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1770 on: April 25, 2013, 23:02:43 »
Αν ισχύει πρόκειται για ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΠΑΟΚτσήδικης οπαδικής ιδέας. Δεν έχω λόγια.

ΓΑΥΡΟΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

trelos4

• Guest
« Reply #1771 on: April 25, 2013, 23:51:33 »
Μπορεί σε προφορικό επίπεδο η Κυβέρνηση να είχε υποσχεθεί στον Ιβάν Σαββίδη συγκεκριμένη λύση για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, όμως, το πολυνομοσχέδιο που πάει προς ψήφιση με τις ευλογίες της τρόικας την ερχόμενη Κυριακή, φέρνει άλλα δεδομένα στο προσκήνιο.

Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" ήταν διατεθειμένος να καταβάλει εφάπαξ ένα ποσό περίπου 14 εκ. ευρώ από το συνολικό ποσό των περίπου 27 εκ. ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (το πρωτογενές χρέος και ένα 20% των προσαυξήσεων), όμως τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.

Με βάση όσα προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, για να καλύψει μία ανώνυμη εταιρία τις οφειλές της προς το Δημόσιο με εφάπαξ πληρωμή, πρέπει να καταβάλει το 50% των προσαυξήσεων και στην περίπτωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτό ανεβάζει το ποσό στα 19,5 εκ. ευρώ.Ο Σαββίδης, πλέον, μελετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ψάχνει την πιο συμφέρουσα λύση.

Για την ΠΑΕ υπάρχει και η εναλλακτική λύση της καταβολής του πρωτογενούς χρέους και του 75% των προσαυξήσεων, δηλαδή ενός ποσού περίπου 23 εκ. ευρώ σε 48 δόσεις. Σ' αυτή την περίπτωση, όμως, μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2017, θα πρέπει να καταβάλει κάθε μήνα ποσό περίπου 500.000 ευρώ.

απο ολασαλπι.γρ.....ηρθε η μεγαλη ωρα..αντε να δουμε τι θα γινει με αυτον τον καρκινο του δημοσιου

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1772 on: April 26, 2013, 00:12:07 »
Όλες αυτές οι πουτάνες κυβερνήσεις του γαμημένου ελληνικού κράτους, πάντα πούστικα φέρονται στον ΠΑΟΚ. Την στιγμή που στην εβραική γειτονιά δεν πάνε στη συζήτηση για την υπαγωγή τους στο άρθρο 99 σαν κυριότερος και μεγαλύτερος πιστωτής τους από τον ΠΑΟΚ τα 12 εκατομμύρια που τους χρωσταμε θέλουν να τα πάρουν διπλά με προσαυξήσεις, τόκους και άλλες μαλακίες. Γαμώ το γιουνανιστάν, την ελλάδα και την γραικυλία σας ρε πούστηδες. Μην τους δώσεις φράγκο ιβάν και πες ποιος και τι σε τάξανε και τι κάνανε στο τέλος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1773 on: April 26, 2013, 00:15:57 »
αδερφε το θεμα δεν αφορα μονο τον ΠΑΟΚ αλλα ολοκληρη την κοινωνια που ειναι καταχρεωμενη στο κωλοκρατος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1774 on: April 26, 2013, 00:17:29 »
θα τα παρουν απο κανα συνταξιουχο, ξερουν αυτοι

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1775 on: April 26, 2013, 01:13:52 »
τα πραγματα γινονται  ολοενα κ πιο τραγικα..
ας κρατησουμε τα προσχηματα τουλαχιστον..

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1776 on: April 26, 2013, 16:18:22 »
Να μη τους δωσει μια. Τι λενε ρε τα μ@υνια; Να δωσουμε δλδ 19-20 εκ και σε 6 μηνες να βγαλουν αλλο νομο που να ευνοει σκουληκια και λοιπα λιμα;

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1777 on: April 26, 2013, 18:41:36 »
“Å÷ïõí åðßãíùóç ôçò åõèýíçò”
 áíáñôÞèçêå óôéò 26/04/2013, 14:18
Ï ìåãáëïìÝôï÷ïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ê. ÉâÜí Óáââßäçò ó÷ïëßáóå ôéò åîåëßîåéò åíüøåé ôïõ åðáíáëçðôéêïý çìéôåëéêïý ôïõ ÊõðÝëëïõ ÅëëÜäáò ìå ôïí ÁóôÝñá Ôñßðïëçò:

«Ìáò ðåñéìÝíåé Ýíá óçìáíôéêü êáé äýóêïëï ðáé÷íßäé, üðïõ ï êáèÝíáò áðü åìÜò èá ðñÝðåé íá äþóåé ôïí êáëýôåñü ôïõ åáõôü ðñïêåéìÝíïõ íá äïýìå ôïí ÐÁÏÊ íéêçôÞ.

Óåâüìáóôå ôçí áðüöáóç ôçò ðïäïóöáéñéêÞò ïìïóðïíäßáò êáé ôçò åðéôñïðÞò ðïõ üñéóå ôïõò óõãêåêñéìÝíïõò äéáéôçôÝò ãéá ôçí áíáìÝôñçóç. Ðéóôåýïõìå üôé åßíáé ìéá åõêáéñßá íá áðïäåßîïõí üôé åßíáé åðáããåëìáôßåò êáé üôé ìðïñïýí ìå áíôéêåéìåíéêüôçôá íá óôáèïýí óôï ýøïò ôùí ðåñéóôÜóåùí åðéäåéêíýïíôáò ôá êáëýôåñá áðü ôá óôïé÷åßá ðïõ ôïõò äéáêñßíïõí ùò äéáéôçôÝò. ÖÝñíïíôáò óå ðÝñáò ôçí áðïóôïëÞ ôïõò óå áõôü ôï êáèïñéóôéêü ìáôò Ý÷ïõí ôçí åõêáéñßá íá âÜëïõí Ýíá ôÝëïò óôéò öÞìåò, õðïøßåò êáé óêéÝò ôïõ ðáñåëèüíôïò. Åßìáóôå âÝâáéïé üôé ïé ßäéïé, êáèþò êáé åêåßíïé ðïõ ôïõò åðÝëåîáí, Ý÷ïõí åðßãíùóç ôçò åõèýíçò ðïõ ôïõò âáñáßíåé.

Äåí Ý÷ù ëüãï ôþñá íá ìçí ôïõò åêöñÜóù ôçí åìðéóôïóýíç ìïõ êáé åêåßíïé äåí Ý÷ïõí êáíÝíá ëüãï íá ìå êÜíïõí íá ôçí áðïóýñù…

Åßíáé åðéèõìßá ìáò ç ðïñåßá ôïõ ÐÁÏÊ ðñïò ôïí ôåëéêü ôïõ ÊõðÝëëïõ ÅëëÜäáò íá êñéèåß áðïêëåéóôéêÜ óôï ãÞðåäï, óôï ðëáßóéï ôçò åõãåíïýò Üìéëëáò êáé óå ìéá áðüëõôá ðïäïóöáéñéêÞ áôìüóöáéñá.

Ãéá áõôü áðåõèýíïìáé êáé óôïõò ïðáäïýò ìáò, æçôþíôáò ôïõò íá åíéó÷ýóïõí êáé áõôïß ôïí ÐÁÏÊ ìå áîéïðñÝðåéá êáé ÷ùñßò íá ðñïêáëÝóïõí áñíçôéêÜ ó÷üëéá. Ç ðñüêñéóç åßíáé  óçìáíôéêÞ, ùóôüóï óçìáíôéêÜ åßíáé êáé ôá ðáé÷íßäéá ðïõ áêïëïõèïýí óôç íÝá ðåñßïäï ðïõ åéóÝñ÷åôáé ï ÐÁÏÊ.

Êáëïýìáóôå íá óôçñßîïõìå ôçí ïìÜäá áðü ôï ðñþôï ùò ôï ôåëåõôáßï ëåðôü. Ï,ôé êé áí óõìâåß óôï ãÞðåäï ðñÝðåé íá ôï áíôéìåôùðßóïõìå ìå øõ÷ñáéìßá óåâüìåíïé ôïõò êáíïíéóìïýò, ÷ùñßò íá ðáñåêêëßíïõìå áðü ôïõò ìáêñïðñüèåóìïò óôü÷ïõò ìáò. ÌðñïóôÜ ìáò Ý÷ïõìå ôï ðñþôï áãùíéóôéêü åìðüäéï áðü ôá ðïëëÜ ðïõ èá áêïëïõèÞóïõí óôïí äñüìï ðñïò ôçí êïñõöÞ. Êáé åêåß èá öôÜóïõìå ìüíï áí åßìáóôå åíùìÝíïé».

http://www.paokfc.gr/nea/exoun-epignosi-tis-eu8inis/

Y.Ã êáôé ôåôïéá äå ìïõ áñåóïõí êáèïëïõ.ðåñéôåò áíáêïéíùóåéò ðïõ ìéêñáéíïõí ôïí ÐÁÏÊ ìáò.Êáíïíéóôå ôçí ðïñåéá óáò ôï íïõ óáò
« Last Edit: April 26, 2013, 18:57:43 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1778 on: April 26, 2013, 18:52:03 »
να τα σκάσει και να σκάσει

ΠΑΟΚ δεν ήθελε;

τι θα πει, θα μας βάλει να πληρώνουμε 500 χιλιάρικα τον μήνα μέχρι το 2017;

και που ξέρουμε πως θα κάτσει μέχρι τότε;

κι αν όχι, το φούντο είναι σίγουρο...άσε που ως τότε θα το χρησιμοποιεί για εκβιασμό προς τον κόσμο για να κάθονται όλοι κλαρίνο

να τα σκάσει και να σκάσει

αλλιώς να πάει να γαμηθεί μαζί με την μανούλα του και την πόρνη μάνα του Δώνη
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1779 on: April 26, 2013, 21:09:56 »

ρε γκαρντάσι δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά..είσαι και 39 χρόνον..δεν το συνεχίζω γιατί μας διαβάζουν πολλοί