Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291243 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1720 on: April 18, 2013, 22:24:45 »
Κρίμα που θέλει μόνο δούλους γύρω του. Αν υπήρχε έστω κι ένας παντελονάτος, θα του ξηγούσε πέντε πράγματα. Αλλά που; Πάντως, όπως λέει και ένας νεαρός εδώ, έχουμε τον γραφικομαγνήτη. Δεν αξίζει καν σχολιασμού κατά τ' άλλα. 100 χρόνια πίσω και βάλε στα μυαλά.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1721 on: April 18, 2013, 22:43:31 »
δικο σας

"Θέλω πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ"
Ποδόσφαιρο 18 Απρ. 2013 21:20 - Από Κώστας Πετρωτός

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα εγκαίνια του "Μακεδονία Παλλάς" στο οποίο έδωσαν το παρών παίκτες και στελέχη του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, αλλά και άνθρωποι του Α.Σ. όπως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής. Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη δεν θα μπορούσε να μην αφορά και τον "Δικέφαλο" τονίζοντας μάλιστα πως θέλει την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ! Ακόμη υπογράμμισε πως δεν τον τρομάζει η οικονομική κρίση και πως θα φέρει κι άλλα δις στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα είπε

"Το "Μακεδονία Παλλάς" θέλω να γίνει μέρος του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ την οποία και εγώ ακολουθώ. Και θέλω να ακολουθήσουμε και την ορθόδοξη παράδοση. Σήμερα και χθες έκανα πολύ σημαντικές επαφές, πριν από αυτό ήμουν τρία 24ωρα στο Αγιο Ορος. Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Εχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω.

Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Ελληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με μένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρας μας πραγματικός παράδεισος. Χθες ήμουν στο γήπεδο που ήταν γεμάτο και στήριζε με πολύ αγάπη την ομάδα. Σκεφτόμουν βλέποντας αυτή την εικόνα πως αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε".

Στο τέλος έκανε πρόποση λέγοντας πως το "Μακεδονία Παλλάς" είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους. Εκαναν χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Ανθιμος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου που τόνισε πως ο Σαββίδης θα πρέπει να βοηθήσει και τον Ηρακλή. Στον τελευταίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησε:

"Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ.  Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ".

olapaok.gr/podosfairo/thelw_prwtathlhma_kai_tsampions_ligk.2217462.html

Να δω πού θα κρυφτούμε όσοι κοροϊδεύουμε όταν μας τη φέρει αυτή την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λίγκ, ίσως στο μακεδονία παλάς κι εμείς  

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1722 on: April 18, 2013, 22:50:48 »
Σίγουρα πουλάει καπνά?
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1723 on: April 18, 2013, 22:51:22 »
http://www.balladoros.com/pasadoros-nea.php?news=431

Ο Μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε εντολή στο διευθυντή ασφαλείας, να
ερευνήσει από νομικής πλευράς το θέμα, σχετικά με τα φυλακισμένα
παιδιά, και να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου τα
Παοκτσάκια να αποκτήσουν την ελευθερία τους.
} Θα στηρίξουμε όλα εκείνα τα παιδιά που αδικαιολόγητα κρατούνται,
εκμυστηρεύθηκε σε στενό του συνεργάτη ο Ιβάν Σαββίδης, γιατί έχουμε
υποχρέωση να το κάνουμε.
} Αυτό δεν σημαίνει συνέχισε ο επενδυτής του ΠΑΟΚ, ότι θα δώσουμε
άφεση αμαρτιών σε εκείνους, που με την συμπεριφορά τους δημιουργούν
προβλήματα στην Εταιρία.
} Θέλω να είμαι ξεκάθαρος συνέχισε ο Ιβάν Σαββίδης, ώστε ο καθένας να
αναλάβει τις δικές του ευθύνες.
} Ξεκάθαρες κουβέντες από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, που θα χαρούμε
πολύ να τις κάνει πράξη.

ο φοβος φυλαει τα ερμα
working class hero

farygas

• Guest
« Reply #1724 on: April 18, 2013, 23:18:52 »
η απαντηση στον υπουργο καλη.πολυ καλη.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1725 on: April 18, 2013, 23:22:56 »

for club's collection

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1726 on: April 18, 2013, 23:31:17 »
Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ".

olapaok.gr/podosfairo/thelw_prwtathlhma_kai_tsampions_ligk.2217462.html

:'( :'( :'(
« Last Edit: April 18, 2013, 23:37:05 by banis »

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #1727 on: April 18, 2013, 23:39:15 »
για να δουμε...θετικο παντως..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1728 on: April 18, 2013, 23:56:26 »
Ας αποκλείσει την τρίπολη μεθαύριο και για την κούπα του τσάμπιονς λίγκ βλέπουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1729 on: April 19, 2013, 00:03:36 »
Θα το κάνει όπως στο μπάσκετ τα ένδοξα χρονια, πρώτα το έξω και μετά το μέσα.
Διαβάζω στον κολκα για την σημερινη εκδήλωση που κραζει και καλα κάνει όλους αυτούς που μαζεύτηκαν. Ναι αλλά όλες αυτές οι γλυτσες δεν πήγαν μόνοι τους κάποιος τους κάλεσε. Μου αρέσει που τους αποκαλεί και συντηρητικούς!!! Ο δικός μας ο προοδευτικός ο μη χεσω....

Offline 1926vorios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1730 on: April 19, 2013, 00:15:41 »
Λυπαμαι για τους νεους (ΠΑΟΚαρες) της κερκιδας ,που ψαχνουν και το παραμικρο κομμα η'κουμπακι σε μια συνεντευξη για να σχολιασουν (κραξουν).
Πριν μισο με 1 χρονο ηταν οι ιδιοι που ζητουσαν οικονομικη εξυγιανση του Π.Α.Ο.Κ. και ξαφνικα ηρθε και ερχεται...σωστα?
Τωρα που ο Π.Α.Ο.Κ. στρωνεται στα οικονομικα του θεματα,βρηκαμε αλλα αποκουμπια....
Ας ανατρεξουν ορισμενοι,ποτε ο Π.Α.Ο.Κ. δεν χρωστουσε στο παρελθον!!!!
Οι παλιοι (ΠΑΟΚαρες) της κερκιδας ....ξερουν!
Η ΤΟΥΜΠΑ εσωτερικως ηταν αχουρι και ξαφνικα εγινε(γινεται) μοντελο ...σωστα?
Το προπονητικο θα γινει μοντελο ....σωστα?
Οταν φτιαχνεις μια καλη κατασταση ,ξεκινας απο τα θεμελια (τις βασεις) για να χτισεις.
Βρηκες εναν μεγαλομετοχο που δεν χαμπαριαζει απο καταστασεις τυπου μαρινοκατεστημενα....ψαχνεσαι για ιστοριες.

Λοιπον εχω να πω πολλα ,βασει αυτων που εχω ζησει 30 χρονια τωρα με προεδρους στον Π.Α.Ο.Κ. αλλα...

Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ GARCIA ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!

Καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ εχω να πω για τ'αδερφια μου... ,που συντομα πιστευω και ελπιζω,να νοιωθουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1731 on: April 19, 2013, 00:36:57 »

Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr

« Απάντηση #385 στις: Σήμερα στις 00:07:17 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------

Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι .. Θα θέλαμε να καλώς ορίσουμε τον ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ στην επιστροφή του στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

θοδωράκη ζαγοράκη θα σε παραδεκτώ .. Αν φας ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ έστω 1 ευρώ ..

Λαμόγια κυνηγούσαμε , ρουφιάνοι ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ .. και μας βρήκαν ..

Καλώς τον άφθαρτο και ηγέτη ..

Καλώς τον 75 σελίδες κακοδιαχείρηση ...

Καλώς τον REVOLOUSION no1 REVOLOUSION no2 και τωρα REVOLOUSION no3 .. και βλέπουμε..

Καλώς τον μέτοχο της ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΕ...

Καλώς τον ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ του ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ...

Καλώς τον πρόεδρο που σε 4,5 θητείας , έχει , τεκμηριωμένο από την εφορία , 1 SOLD OUT ..

Καλώς τον πρόεδρο των τζαμπατζήδων ..

Καλώς τον καλύτερο πρόεδρο όλων των εποχών , που έριξε τα κάγκελα και τα έκανε δίχτυα ..

Καλώς τον πρόεδρο που μας είπε '' αν δεν σας αρέσει μην έρχεστε γήπεδο '' .. αφού είχε 21,199 διαρκείας..

Καλώς τον πρόεδρο -21,5 εκκατομύρια ευρώ ..

Καλώς τον "αλί μπαμπά" .... γιατί οι 40 δεν φύγανε ποτέ , έτσι και αλλιώς. .

Να τον χέρεστε .. Για όλους εσάς που σκόπιμα βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος ,και θα πιαστείτε από λέξεις π.χ. θωδοράκη .. πιαστείτε από τις λέξεις και κάντε μονόζυγο .. η ουσία είναι αλλού..

Υ.Γ 1 Επειδή κάποιοι θα μας πουν οτι ο Π.Α.Ο.Κ. άχει επενδυτή ..
και όπως λέει και ο λαός
'' ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ..
εμείς απαντάμε , ότι κάποτε στην αθήνα φωνάξαμε
'' ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ
ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2 ''
φανταστείτε που γράφουμε τις κυράδες μας ..

Υ.Γ 2 .ΒΡΥΖΑ ήσουν είσαι και θα είσαι ένας από αυτούς .. τα περισσότερα ισχύουν και για εσένα ..

Υ.Γ 3 . Μας ενώνουν πολλά (Π.Α.Ο.Κ.) μας χωρίζουν πολλά (ΧΡΗΜΑ)

Υ.Γ 4 Καλώς ορίζουμε τον πρόεδρο "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" ..

Σήμερα εγώ , αύριο εσύ , όλοι θα μπούμε φυλακή ..

Μετά τιμής, ΝΕΑΠΟΛΗ 1963

κατάλαβες Boρίε.......................
« Last Edit: April 19, 2013, 00:44:51 by tsaxtsis »

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1732 on: April 19, 2013, 00:39:58 »

for club's collection

Ενα καπελακι του Αι Βασιλη και θα ειναι ιδιος.Μεγιστος Καλλες!!
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1733 on: April 19, 2013, 09:15:07 »
Να δω πού θα κρυφτούμε όσοι κοροϊδεύουμε όταν μας τη φέρει αυτή την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λίγκ, ίσως στο μακεδονία παλάς κι εμείς  

:'(
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1734 on: April 19, 2013, 10:33:57 »
Προφητικός Θανάσης Δημόπουλος στη φιέστα τού 1985.

http://youtu.be/TJQ7IHDSEtY?t=3m30s

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1735 on: April 19, 2013, 12:04:23 »
ΕΓΡΑΨΕ!Κυπελλο πρωταθλητριων ;D :prosk: :smiley4: :smiley4:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Jordan-4

• Guest
« Reply #1736 on: April 19, 2013, 12:22:57 »
άνετα σε λέω χαλαρά όμως "εντρεμεντε" ρε "σαβουριαρα" real bάrcα "λιβερπολ" και λοιπά lima τις ποδοσφαιρικής υδρογείου  φέρτε να πιο να ξημερωθώ poooo   "ποποπο" την βάρκα έσκισα στα δύοο   δυο δυο φέρτε να πιο να δω τα φτερά του αετού επί του οχτώ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1737 on: April 19, 2013, 12:41:03 »
Ο δημαρχος δεν ηταν και καλα στα μαχαιρια με τον μουτζαχεντιν; Αμα μυριστουν κανενα ρουβλι σαν τις μυγες μαζευονται.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1738 on: April 19, 2013, 13:36:30 »
Λυπαμαι για τους νεους (ΠΑΟΚαρες) της κερκιδας ,που ψαχνουν και το παραμικρο κομμα η'κουμπακι σε μια συνεντευξη για να σχολιασουν (κραξουν).
Πριν μισο με 1 χρονο ηταν οι ιδιοι που ζητουσαν οικονομικη εξυγιανση του Π.Α.Ο.Κ. και ξαφνικα ηρθε και ερχεται...σωστα?
Τωρα που ο Π.Α.Ο.Κ. στρωνεται στα οικονομικα του θεματα,βρηκαμε αλλα αποκουμπια....
Ας ανατρεξουν ορισμενοι,ποτε ο Π.Α.Ο.Κ. δεν χρωστουσε στο παρελθον!!!!
Οι παλιοι (ΠΑΟΚαρες) της κερκιδας ....ξερουν!
Η ΤΟΥΜΠΑ εσωτερικως ηταν αχουρι και ξαφνικα εγινε(γινεται) μοντελο ...σωστα?
Το προπονητικο θα γινει μοντελο ....σωστα?
Οταν φτιαχνεις μια καλη κατασταση ,ξεκινας απο τα θεμελια (τις βασεις) για να χτισεις.
Βρηκες εναν μεγαλομετοχο που δεν χαμπαριαζει απο καταστασεις τυπου μαρινοκατεστημενα....ψαχνεσαι για ιστοριες.

Λοιπον εχω να πω πολλα ,βασει αυτων που εχω ζησει 30 χρονια τωρα με προεδρους στον Π.Α.Ο.Κ. αλλα...

Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ GARCIA ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!

Καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ εχω να πω για τ'αδερφια μου... ,που συντομα πιστευω και ελπιζω,να νοιωθουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Απ: Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' www.paokneapoli.gr

« Απάντηση #385 στις: Σήμερα στις 00:07:17 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------

Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι .. Θα θέλαμε να καλώς ορίσουμε τον ΘΟΔΩΡΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ στην επιστροφή του στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

θοδωράκη ζαγοράκη θα σε παραδεκτώ .. Αν φας ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ έστω 1 ευρώ ..

Λαμόγια κυνηγούσαμε , ρουφιάνοι ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ .. και μας βρήκαν ..

Καλώς τον άφθαρτο και ηγέτη ..

Καλώς τον 75 σελίδες κακοδιαχείρηση ...

Καλώς τον REVOLOUSION no1 REVOLOUSION no2 και τωρα REVOLOUSION no3 .. και βλέπουμε..

Καλώς τον μέτοχο της ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΕ...

Καλώς τον ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ του ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ...

Καλώς τον πρόεδρο που σε 4,5 θητείας , έχει , τεκμηριωμένο από την εφορία , 1 SOLD OUT ..

Καλώς τον πρόεδρο των τζαμπατζήδων ..

Καλώς τον καλύτερο πρόεδρο όλων των εποχών , που έριξε τα κάγκελα και τα έκανε δίχτυα ..

Καλώς τον πρόεδρο που μας είπε '' αν δεν σας αρέσει μην έρχεστε γήπεδο '' .. αφού είχε 21,199 διαρκείας..

Καλώς τον πρόεδρο -21,5 εκκατομύρια ευρώ ..

Καλώς τον "αλί μπαμπά" .... γιατί οι 40 δεν φύγανε ποτέ , έτσι και αλλιώς. .

Να τον χέρεστε .. Για όλους εσάς που σκόπιμα βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος ,και θα πιαστείτε από λέξεις π.χ. θωδοράκη .. πιαστείτε από τις λέξεις και κάντε μονόζυγο .. η ουσία είναι αλλού..

Υ.Γ 1 Επειδή κάποιοι θα μας πουν οτι ο Π.Α.Ο.Κ. άχει επενδυτή ..
και όπως λέει και ο λαός
'' ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ..
εμείς απαντάμε , ότι κάποτε στην αθήνα φωνάξαμε
'' ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ
ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2 ''
φανταστείτε που γράφουμε τις κυράδες μας ..

Υ.Γ 2 .ΒΡΥΖΑ ήσουν είσαι και θα είσαι ένας από αυτούς .. τα περισσότερα ισχύουν και για εσένα ..

Υ.Γ 3 . Μας ενώνουν πολλά (Π.Α.Ο.Κ.) μας χωρίζουν πολλά (ΧΡΗΜΑ)

Υ.Γ 4 Καλώς ορίζουμε τον πρόεδρο "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" ..

Σήμερα εγώ , αύριο εσύ , όλοι θα μπούμε φυλακή ..

Μετά τιμής, ΝΕΑΠΟΛΗ 1963

κατάλαβες Boρίε.......................

Για βάλε και ηλικία στο προφίλ σου να δούμε πόσο πιο παλιός ΠΑΟΚαρας είσαι? Εγώ πατάω τα 40. Άρα τα έχω κ εγώ τα 30+ χρόνια. την έχω πιο μικρή από εσένα? Ρωτάω γιατί αρχίσες να τις μετράς...

Βασικά ο Τάσος το έθεσε σωστά.
Ας αποκλείσει την τρίπολη μεθαύριο και για την κούπα του τσάμπιονς λίγκ βλέπουμε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1739 on: April 19, 2013, 21:49:43 »

olapaok.gr/podosfairo/__________________/kroush_toy_paok_gia_agora_200_stremmatwn.2218602.html

Κρούση του ΠΑΟΚ για αγορά 200 στρεμμάτων!
Γήπεδο, Προπονητικό κέντρο 19 Απρ. 2013 16:13 - Από Κώστας Πετρωτός

Επίσημο έγγραφο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι του Σαββίδη προσωπικά, υπογεγραμμένο από τη Μαρία Γκοντσάρεβα έφθασε στα γραφεία του δημάρχου Παύλου Μελά

Ο ΠΑΟΚ θέλει την αγορά έκτασης περίπου 200 στρεμμάτων στο Δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη-Πολίχνη-Ευκαρπία) και εξέφρασε το ενδιαφέρον του επίσημα. Όχι από τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, αλλά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω εγγράφου της, το οποίο υπογράφει η Μαρία Γκοντσάρεβα! Το αίτημα κάνει λόγο για την επιθυμία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αγοράσει τη συγκεκριμένη έκταση σε χαμηλή τιμή προκειμένου να αναπτύξει τις αθλητικές υποδομές της.

Προφανώς το αρχικό πλάνο του Σαββίδη και των συνεργατών του αφορά στη δημιουργία αθλητικού κέντρου, ωστόσο η έκταση των 200 στρεμμάτων είναι πολύ μεγάλη για να δημιουργηθεί ακόμη και γήπεδο αν το θελήσει ο Σαββίδης.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε στο Sport24.gr, ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι έχει στο γραφείο του την επιστολή. "Χθες μιλήσαμε για λίγο με τον κ. Σαββίδη και μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να κάνουμε επίσημο ραντεβού με την πλευρά του ΠΑΟΚ" τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με το Δήμο Θέρμης για μία άλλη έκταση, ωστόσο φαίνεται ότι το προχωρημένο των συζητήσεων με το δήμο Παύλου Μελά ανατρέπει τα δεδομένα. Τέλος, έχει αξία να σημειώσουμε ότι αρκετοί εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, όπως και συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ τον έχουν προτρέψει να ρίξει το βάρος για την κατασκευή νέου γηπέδου στη Δυτική Θεσσαλονίκη.