Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292598 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pks

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1700 on: April 16, 2013, 22:34:35 »
..να σε πατησει το 14 ευχομαι ρε σιχαμα

Tι εννοείς;

μου βγήκε ο καφές από τη μύτη!!!   :'( :'( :'( :'(

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1701 on: April 16, 2013, 22:58:03 »
Ακριβως ιδια απορια με Πρακτορινο και ιδια αντιδραση με τον αποπανω αλλα με νερο.

Το τιμημα της διαφαινομενης οικονομικης μας σωτηριας;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #1702 on: April 16, 2013, 23:15:07 »
φέρε πίσω  τον κασιμάτη ...
να μας βγα-να μας βγάλεις και το μάτι.
[/size]

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1703 on: April 17, 2013, 00:23:27 »
Περηφανος για το γαλατικο χωριο εδω μεσα
Ιερισσος το PAOKworld

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1704 on: April 17, 2013, 00:26:04 »
Η εξεύρεση και υπαλληλική σχέση με μεγάλους στο πνεύμα, ικανούς και προπάντων άμεμπτους τίμιους στρατηγικούς συνεργάτες συνεχίζεται ακάθεκτη.

Ο κάτωθι λίγο πιο ευφυης απο τον τελευταίο προσληφθέντα

Μάλλον την ΕΠΟ ήθελες να αγοράσεις κοψοχρονιά και τελικά άλλη "εταιρία" σε δώσανε προίκα. Τι φταις κ εσύ το πλυντήριο να πάει καλά και οι εξευτελιστικές επιθετικές εξαγορές και στ αρχιδια σ. Θα αγοράσεις και 1 σε κάθε 10 μαστραπάδες που θα παίρνει το αντίπαλον δέος κάτω και θα κρατάς κ τους ιθαγενείς (ταισμένους με Κολκοβασιλόπουλο) happy ;)
« Last Edit: April 17, 2013, 00:31:13 by CLUB »

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #1705 on: April 17, 2013, 00:47:21 »
ρωσε εμενα με επεισες τελικα............δεν με θες στην Τουμπα..............!στα εκτος εδρας ομως θα με φας στην μαπα!!!οποτε και αν γινετε θα ειμαι εκει!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1706 on: April 17, 2013, 01:36:57 »
Η εξεύρεση και υπαλληλική σχέση με μεγάλους στο πνεύμα, ικανούς και προπάντων άμεμπτους τίμιους στρατηγικούς συνεργάτες συνεχίζεται ακάθεκτη.

Ο κάτωθι λίγο πιο ευφυης απο τον τελευταίο προσληφθέντα

Μάλλον την ΕΠΟ ήθελες να αγοράσεις κοψοχρονιά και τελικά άλλη "εταιρία" σε δώσανε προίκα. Τι φταις κ εσύ το πλυντήριο να πάει καλά και οι εξευτελιστικές επιθετικές εξαγορές και στ αρχιδια σ. Θα αγοράσεις και 1 σε κάθε 10 μαστραπάδες που θα παίρνει το αντίπαλον δέος κάτω και θα κρατάς κ τους ιθαγενείς (ταισμένους με Κολκοβασιλόπουλο) happy ;)

πολυ αισιοδοξο σε βλεπω για μαστραπα.η ιστορια επενδυτης στον ΠΑΟΚ και σαββιδης επενδυτης εχει δειξει αλλα...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1707 on: April 17, 2013, 01:44:46 »
Εγώ πάλι αυτό που φοβάμαι, ή μάλλον αυτό που ΤΡΕΜΩ, είναι το ακριβώς αντίθετο, μη φτάσεις να παίρνεις τους 9 μαστραπάδες στους 10
Από κει δεν υπάρχει καμία επιστροφή, αν δεχτούμε ότι υπάρχει ντεμέκ τώρα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1708 on: April 17, 2013, 14:33:14 »

Μαγκες δεν ξερω και μπορει να κραξετε,αλλα επειδη μ αρεσει να κοιταω μακρυα σκεφτομαι κσι το αλλο..Ισως ο Σαββιδης επιτηδες αφηνει τον Βρυζα να εκτειθετε για να τον σιχαθουμε τοσο πολυ που να   αναπολησουμε στιγμες προεδριας Ζαγορακη..Και καποια στιγμη να μου το θυμηθειτε θα ερθει ξανα στον ΠΑΟΚ,δεν ξερω γιατι ποστο,ο Θοδωρης Ζαγορακης...
Αλλα και ετσι να ειναι η υποθεση Γκαρσια ειναι ασυγχωρητη...
Εκανε το πρωτο του μεγαλο λαθος...
Γι αυτο και μονο θα το ξαναπσταρω γιατι το πιστευω ακραδαντα..

το ελεγα...να πω οτι δεν το ελεγα...και αν ψαξω και πιο παλιο μου ποστ παλι το εγραψα οτι θα ερθει ο ζαγορακης....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1709 on: April 17, 2013, 22:30:54 »
μπραβο τεμετερον....

δωσε χορτο στο λαο...

ματαξαναστειλε τα προβατα στο παλατακι με το θοδωρα στο πλαι σου...

υ.γ.  αφου δε σε εκανε πλακα ο μωριας σμρ να κλαιμε ολι μαζι τυχερος εισαι...

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1710 on: April 18, 2013, 00:40:02 »
Όλο και πιο ζεστά βλέπει τον ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης κατέβηκε και πάλι στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες του. Τους επισήμανε για ακόμα μία φορά πως το Κύπελλο είναι βασικός στόχος, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια για τη νίκη, ζητώντας την πρόκριση στον τελικό της Αθήνας.

(από τα ρεπορτάζ των ιστοσελίδων)

έδωσες συγχαρητήρια μετά από σήμερα;

ρε μπάρμπα, είσαι τόσο μυρωδιάς από μπάλα;

δεν το νομίζω...μάλλον δεν θέλεις εντάσεις και σφυράς αδιάφορα, παριστάνοντας πως δεν έγινε τίποτα

που σαι, Μαρινάκη με μουστάκι, μην ξεχάσεις να βάλεις και τους γλείφτες σου στα ΜΜΕ να βεβαιώσουν πως όλα είναι μια χαρά
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1711 on: April 18, 2013, 00:43:15 »
Νταξει μην τρελενεσαι αλλα γραφει ο ενας αλλα γραφει ο αλλος..

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/savvidhs_den_einai_kalo_apotelesma_to_2-1.2216130.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1712 on: April 18, 2013, 09:35:08 »
Εντάξει με τον παρά σου κανείς τα πάντα, είσαι άρχοντας σε μια Τούμπα όπου όλα και ολοι κινούνται δίπλα απο την τσέπη σου αλλά να μπαίνεις μετά απο κάθε αγώνα για να πεις τα δικά σου, είτε με καλό ύφος είτε με άσχημο σαν χθες, νομίζεις οτι ειναι σωστό; Νομίζεις οτι ειναι επαγγελματικό απέναντι στον προπονητή που συντηρείσ στην ομάδα; Μάλλον όμως σε βολεύει αυτού του βεληνεκούς προπονητή για να κανείς τα ντου οπότε θέλεις. Για να δω αν στο μέλλον προσλάβεις προπονητή με μεγάλη προσωπικότητα θα κανείς τα ίδια;
Γιατί βλέπω να βολεύουν τέτοιοι υπάλληλοι;

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1713 on: April 18, 2013, 10:07:36 »

τι γλίτσες υπάρχουν σε αυτή την ομάδα, σκάτα να τους δώσει(ζαγοράκης) ευχαριστώ θα πούνε

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1714 on: April 18, 2013, 11:16:10 »
Και κραξιματική έγινε, όμως το βίντεο κόβεται, αλλά ηχητικά παραδόξως δεν υπάρχουν (30 δημοσιογράφοι εκεί, ένα βίντεο). Επίσης, δεν θα τα διαβάσετε πουθενά γιατί έτσι θέλουν. Τ' αυτάκια μου δεν παράκουσαν όμως.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1715 on: April 18, 2013, 13:54:02 »
πετάμενε ΑΠΟ το παραπέτασμα ,πάλι 10ευρώ την κυριακή τα πέταλα...μαλακα οπαδέ μονο σαν χρήμα σε βλέπουν..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1716 on: April 18, 2013, 17:53:20 »
Εντάξει με τον παρά σου κανείς τα πάντα, είσαι άρχοντας σε μια Τούμπα όπου όλα και ολοι κινούνται δίπλα απο την τσέπη σου αλλά να μπαίνεις μετά απο κάθε αγώνα για να πεις τα δικά σου, είτε με καλό ύφος είτε με άσχημο σαν χθες, νομίζεις οτι ειναι σωστό; Νομίζεις οτι ειναι επαγγελματικό απέναντι στον προπονητή που συντηρείσ στην ομάδα; Μάλλον όμως σε βολεύει αυτού του βεληνεκούς προπονητή για να κανείς τα ντου οπότε θέλεις. Για να δω αν στο μέλλον προσλάβεις προπονητή με μεγάλη προσωπικότητα θα κανείς τα ίδια;
Γιατί βλέπω να βολεύουν τέτοιοι υπάλληλοι;

Για τον ίδιο λόγο έχει και συμβούλους (sic) και προέδρους (sic), τους οποίους έχει σώσει είτε πληρώνοντας χρέη της ομάδας, που είχαν μπλοκάρει τους λογαριασμούς τους, είτε ξεγράφοντας χρέη τους προς την ομάδα. Όσοι δουλεύουν γι' αυτόν, πουλάν εκδούλευση. Και δυστυχώς είδα και δύο «δικά μας» τηλέφωνα τις προάλλες και πικράθηκα.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1717 on: April 18, 2013, 21:46:49 »
δικο σας

"Θέλω πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ"
Ποδόσφαιρο 18 Απρ. 2013 21:20 - Από Κώστας Πετρωτός

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα εγκαίνια του "Μακεδονία Παλλάς" στο οποίο έδωσαν το παρών παίκτες και στελέχη του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, αλλά και άνθρωποι του Α.Σ. όπως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής. Η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη δεν θα μπορούσε να μην αφορά και τον "Δικέφαλο" τονίζοντας μάλιστα πως θέλει την κούπα του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ! Ακόμη υπογράμμισε πως δεν τον τρομάζει η οικονομική κρίση και πως θα φέρει κι άλλα δις στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα είπε

"Το "Μακεδονία Παλλάς" θέλω να γίνει μέρος του μεγάλου ΠΑΟΚ, της παράδοσης του ΠΑΟΚ την οποία και εγώ ακολουθώ. Και θέλω να ακολουθήσουμε και την ορθόδοξη παράδοση. Σήμερα και χθες έκανα πολύ σημαντικές επαφές, πριν από αυτό ήμουν τρία 24ωρα στο Αγιο Ορος. Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Εχουμε ήδη φέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στη χώρα, πιστέψτε ότι υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και εγώ θα τα φέρω ακόμη κι αν υπάρξει κίνδυνος. Δεν θα σταματήσω.

Η σωτηρία της Ελλάδας είναι στους Ελληνες της διασποράς και τους καλώ όλους να βοηθήσουν την Ελλάδα. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με μένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρας μας πραγματικός παράδεισος. Χθες ήμουν στο γήπεδο που ήταν γεμάτο και στήριζε με πολύ αγάπη την ομάδα. Σκεφτόμουν βλέποντας αυτή την εικόνα πως αυτός ο κόσμος μας έδωσε ένα δάνειο εμπιστοσύνης και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε".

Στο τέλος έκανε πρόποση λέγοντας πως το "Μακεδονία Παλλάς" είναι ανοιχτό σε όλους τους φίλους. Εκαναν χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Ανθιμος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου που τόνισε πως ο Σαββίδης θα πρέπει να βοηθήσει και τον Ηρακλή. Στον τελευταίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απάντησε:

"Θέλω να πω στον Υπουργό πως υπάρχουν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά μόνο ένας ΠΑΟΚ. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει λάθος. Αυτός ο οποίος ήρθε σήμερα εδώ όχι ως φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες να φύγει σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ.  Στο λόμπι του Μακεδονία Παλλάς υπάρχει ένα ειδικό τραπέζι στο οποίο θέλουμε να βάλουμε την κούπα του πρωταθλήματος του Τσάμπιονς Λιγκ".

olapaok.gr/podosfairo/thelw_prwtathlhma_kai_tsampions_ligk.2217462.html

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #1718 on: April 18, 2013, 22:15:32 »
Θα πάρουμε κούπα Τσου Λου και θα την έχουμε στο Μακεδονία Παλάς; Τι λες ωρε;

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1719 on: April 18, 2013, 22:23:22 »