Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292641 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1660 on: April 10, 2013, 22:28:16 »
το Παλιουρι ανηκει στον Kiss μουνοπανα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #1661 on: April 10, 2013, 22:49:21 »
βαλαμε μονοι (μας) το φιδι στον κορφο-κωλο μας κορωνα μου   :100: :100:
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #1662 on: April 11, 2013, 11:32:17 »
Τα χρέη των πρώην μεγαλομετόχων

Ο γνωστός νομικός, Δημήτρης Μόκκας υπενθυμίζει με ανοιχτή επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη δικαστικές υποθέσεις των Μπατατούδη-Γούμενου, με τις οποίες πρέπει να ασχοληθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στην ανοικτή επιστολή που έστελει στον Ιβάν Σαββίδη ο γνωστός δικηγόρος και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημητρης Μόκκας υπενθυμίζει δικαστικές υποθέσεις που αφορούν ατασθαλίες των Μπατατούδη-Γούμενου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προτρέπει τον 54χρονο επιχιερηματία να μετατρέψει το "Δικέφαλο" σε Μίλαν του Βορρά. Αναλυτικά τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

"Αγαπητέ μου κύριε Σαββίδη, σας καλωσορίζω στην μεγάλη και ιστορική οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε το όνειρο των εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων και θαυμαστών του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και απανταχού της γης ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει η Μίλαν του Βορρά και να κατακτά κάθε 1 ή 2 χρόνια πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας και όχι κάθε 10 ή 20 χρόνια που γινόταν ως τώρα. Σας συνιστώ και σας προτρέπω με την οικονομική δυνατότητα που έχετε να ασκήσετε μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ χωρίς επιρροές-εξαρτήσεις, δεσμεύσεις, λυκοφιλίες και παγιδεύσεις από την Αθήνα, γενικά όπως έκαναν επί πολλά χρόνια οι προηγούμενοι πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι με την προσκόλληση τους στα άρματα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού προδίνοντας τους πολλούς και αγνούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.

Με την ευκαιρία αυτή σας γνωστοποιώ ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει τις παρακάτω δικαστικές εκκρεμότητες τις οποίες χειρίσθηκα στο παρελθόν επί δέκα περίπου χρόνια με τους προκατόχους σας Μπατατούδη και Γούμενο και ειδικότερα:

1. Για μεν τον Μπατατούδη εκκρεμεί 10ετής κάθειρξη στο 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων θεσσαλονίκης για υπεξαίρεση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

2. Για δε τον Γούμενο εκκρεμούν οι παρακάτω κακουργηματικές πράξεις:

Α. 631.000 ευρώ από ΦΠΑ που δεν απέδωσε στο Δημόσιο τα οποία ιδιοποιήθηκε ζημιώνοντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το ποσό αυτό και για την οποία Υπόθεση μηνύθηκε από το Δημόσιο για κακουργηματική υπεξαίρεση που έχει αναβληθεί 7-8 φορές για διάφορους λόγους, από το 2008 κινδυνεύοντας να παραγραφεί και αυτή «εν επιδικία» όπως έγινε και με τον προκάτοχο του Μπατατούδη που ζημίωση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με 3 εκατομμύρια ευρώ για την κακουργηματική απιστία που μετατράπηκε σε πλημμέλημα και παραγράφηκε μετά 5ετία και

Β. 782.000 ευρώ που πήρε από τα ταμεία του ΠΑΟΚ με μια απλή απόδειξη και με την ένδειξη (επί αποδόσει λογαριασμού) που δεν απέδωσε ποτέ για την οποία υπόθεση είχαμε εισαγγελική παρέμβαση και πόρισμα του ΣΔΟΕ με πρωτοβουλία 28 μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύστερα από εξώδικη όχληση τους δι εμού. Για την υπόθεση αυτή εκκρεμεί αγωγή του ΠΑΟΚ και κακουργηματική υπεξαίρεση 782.000 ευρώ που αναβάλλεται συνεχώς για διάφορους λόγους.

Σημείωση: οι έξι αγωνιστικές Σαλπιγγίδη σε μια με διάφορο Νομικό Χαρακτηρισμό της Πράξης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν θυμίζει σε τίποτε από το παρελθόν και αποτελεί μια ένδειξη σεβασμού του ΠΑΟΚ εφεξής από τα δικαιοδοτικά όργανα με μόνιμη έδρα την Αθήνα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/ta_xreh_twn_prwhn_megalometoxwn.2205863.html
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1663 on: April 11, 2013, 12:46:36 »

Ο γνωστός νομικός, Δημήτρης Μόκκας υπενθυμίζει  (...) στον Ιβάν Σαββίδη

Σας συνιστώ και σας προτρέπω (...) να ασκήσετε μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
χωρίς επιρροές-εξαρτήσεις, δεσμεύσεις, λυκοφιλίες και παγιδεύσεις από την Αθήνα,
γενικά όπως έκαναν επί πολλά χρόνια οι προηγούμενοι πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι
με την προσκόλληση τους στα άρματα Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού
προδίνοντας τους πολλούς και αγνούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.

baron

• Guest
« Reply #1664 on: April 11, 2013, 12:57:54 »
βαριές κουβέντες από τον δικηγοράκο.
βεβαια μένει πάντα το ερώτημα: Ρε γαμημένε εφόσον ήξερες γιατί δεν μιλούσες?

Κάπου γραφει για κίνδυνο παραγραφής. Ας εξηγήσουν τα σαΐνια της δικαιοσύνης πως είναι δυνατόν σε μια υπόθεση εν εξέλιξη να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Η μήπως δεν υπάρχει?... Λέω εγώ τώρα. Γιατί έτσι κάθε άτομο που κατηγορείται για οποιαδήποτε πράξη το μονο που έχει να κάνει είναι να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Υπάρχουν και ασφαλιστικά μετρα όταν ίαση "πρώην δικηγόρος-εκπρόσωπος - νομικός του ΠΑΟΚ"

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1665 on: April 11, 2013, 13:24:24 »
αδερφέ baron ο Μόκκας ήταν ο μοναδικός αυτά τα χρόνια που κυνηγούσε τις υποθέσεις. να τα λέμε όλα για αυτούς που πρέπει. τη στιγμή που κάποιοι κάλυπταν γούμενο και μπατατούδη, αυτός πήγαινε μόνος του στα δικαστήρια

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1666 on: April 11, 2013, 13:36:54 »

Κάπου γραφει για κίνδυνο παραγραφής. Ας εξηγήσουν τα σαΐνια της δικαιοσύνης πως είναι δυνατόν σε μια υπόθεση εν εξέλιξη να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Η μήπως δεν υπάρχει?... Λέω εγώ τώρα. Γιατί έτσι κάθε άτομο που κατηγορείται για οποιαδήποτε πράξη το μονο που έχει να κάνει είναι να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Υπάρχουν και ασφαλιστικά μετρα όταν ίαση "πρώην δικηγόρος-εκπρόσωπος - νομικός του ΠΑΟΚ"

Ντροπη..μονο αυτο..
Μαθε ποιος ειναι ο Μοκκας και τι εχει προσφερει μεχρι σημερα και μετα μιλα.

baron

• Guest
« Reply #1667 on: April 11, 2013, 13:40:58 »
Με την ευκαιρία αυτή σας γνωστοποιώ ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει τις παρακάτω δικαστικές εκκρεμότητες τις οποίες χειρίσθηκα στο παρελθόν επί δέκα περίπου χρόνια με τους προκατόχους σας Μπατατούδη και Γούμενο και ειδικότερα

Όταν κανεις προσωπική αναφορά η γράψε κάτι που έχει σημασία η αστο.

Από αγνούς ΠΑΟΚσηδες χορτάσαμε. Τώρα πια δεν τον χρειάζεται κανεις. Αυτός είναι και ο λόγος της "ανοιχτής επιστολής" -- ευλογια για τα γενιά του και λιβάνισμα -- και διαπιστώσεις για γεγονότα και πράγματα που ΑΛΛΟΙ και όχι αυτός έδωσαν μάχες.

Ήρωες εκ των υστερων και του ασφαλούς με μια γερή δώση ΠΑΟΚ against the establishment για να τραβα και καλά η ιστορία

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1668 on: April 11, 2013, 13:45:45 »
Ντροπη..μονο αυτο..
Μαθε ποιος ειναι ο Μοκκας και τι εχει προσφερει μεχρι σημερα και μετα μιλα.

Αυτό ακριβώς, κι η μαλακία κάπου πρέπει να έχει κι ένα όριο.
Ο "δικηγοράκος" που λες, του οποίου τη δράση τόσα χρόνια προφανώς δεν γνωρίζεις, έχει μιλήσει αμέτρητες φορές για όλα αυτά, ο "γαμημένος". Και τις πιο πολλές φορές ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ.
Για πες μας εσύ συγκεκριμένα ποιοι είναι αυτοί οι "άλλοι" που έδωσαν τις μάχες τόσα χρόνια.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1669 on: April 11, 2013, 13:50:54 »
Baron λανθάνεις

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #1670 on: April 11, 2013, 13:52:00 »
Αφηνω τα ολο νοημα και σημασια ποσταρισματα σε εσενα.
Δικηγορακος,  εκ των υστερων ηρωας, λεζαντακιας και γαμημενος ο Μοκκας...Απλα ντροπη. Καλυτερα να το σταματισεις εδω. Η απλα να κανεις ενα εντιτ τα ποστς σου. Φιλικα στο λεω.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1671 on: April 11, 2013, 14:28:36 »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1672 on: April 11, 2013, 14:53:04 »

Δεν ξέρω αν είναι δικηγοράκος για εσένα, η ιστορία του Μόκκα άλλα έχει δείξει

''Γαμημένε'' ένα απο τα πιο αγνά κομμάτια της ιστορίας μας;  :gruebel: :21:

Ο ΠΑΟΚ χρωστάει πολλά στον Μόκκα γιατί έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια από πιτσιρίκος και σαν αθλητής και σαν νομικός και σαν άνθρωπος.

Και είναι ντροπή να χαρακτηρίζουμε έτσι ανθρώπους με αυτή την προσφορά την  στιγμή που δεν γελοιοποιήθηκαν ποτέ στα μάτια μας.

Αυτόν που στάθηκε σαν βράχος όταν ''κάποιοι'' θέλανε να ισοπεδώσουν τα πάντα

Στο συμπέρασμα μας μερικές φορές καλύτερα είναι να μασάς παρά να μιλάς, αν δεν γνωρίζεις.

Αν πάλι γνωρίζεις και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις απλά είσαι για λύπηση για να μη σε χαρακτηρίσω αλλιώς γιατί σαν αντμιν δεν μου επιτρέπεται.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

baron

• Guest
« Reply #1673 on: April 11, 2013, 15:36:25 »
Για τον ιστορικό του ρολο δεν έχω χρόνο τώρα να απλωθώ.
εν καιρό. Για τους βιαστικούς: Για ρίξτε μια ματια στην περίοδο 1995 - 98

για τον καταλανό: Είναι ιδιαιτερότητα της χώρας οι αυτοκόλακες να χτίζουν μύθους ενώ αυτοί που αγωνίστηκαν μένουν στην ανωνυμία. Εάν είχες δίκαιο ΔΕΝ θα είχαμε bat γούμενο ζαγόρ ...

για τον κλάμπ: Ίσως

Για τον τσάκαλο: Poses φορες με έχεις mbinelikwsei γιατί η άποψη μου δεν είναι main? Την τελευταία φορα μου απένειμες και τον τίτλο του χειρότερου post το οποιο μετά και το έριξες ένα Delete... και όλα αυτά γιατί την είδα αντιπολίτευση στον "αρχιδατο".
Αργότερα (και πάλι "ντροπή..μπλα μπλα..) όταν έστειλα τον μπρύζα και την μαμά του νομίζω.
Άρα σχόλιο δικό είναι epibraubesh για μένα ότι βρίσκομαι ΚΑΙ ΠΑΛΙ στον σωστό δρόμο.

Και για να το τελειώσω:

1. Από τον μόκο θα ακούσετε σύντομα νέα αλλα όχι με δικες του επιστολές "ανοιχτές" η κλειστές

2. δεν μου λέτε, όταν κάποιος απευθύνεται σε πρόσωπο, η επιστολή (Ανοικτή επιστολή-κείμενο) σε ποιον απευθύνεται? (ερώτημα μονο για αυτούς που το μυαλό τους φέρνει καμια στροφή)

και 3.

Η κατηγορια ότι είχαμε προσδεθεί στο άρμα του βάζελου η του γαύρου είναι βαριά ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
Το "μιλα ρε" του το είπα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ -- γκέγκε?

τελευταία μου αναφορά ήταν όταν ήρθε κάποιος bryce moon στον ΠΑΟΚ...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1674 on: April 11, 2013, 17:10:44 »
γεια σου ΜΟΚΑ γίγαντα ...επιτέλους  ένα καλο νέο ειναι,ότι δεν βαρέθηκε ακόμη όπως πολλοί από τα πρεζάκια.. να ασχολείται με κλεφτες...και δίνει το στιγμα σε αυτούς που τον εψαχναν ...ότι εδώ είμαι και βλέπω.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1675 on: April 11, 2013, 17:39:40 »
γεια σου ΜΟΚΑ γίγαντα
« Last Edit: April 11, 2013, 17:49:39 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1676 on: April 11, 2013, 17:50:03 »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1679 on: April 11, 2013, 20:52:28 »
γεια σου ΜΟΚΑ γίγαντα
Για 2 επιπλέον λόγους:
α) Για τα φράγκα που τσίμπησες από το σκουλήκι για προσφυγή του Γουίλτζερ μετά από 25 χρόνια..
β) Γιατί στα νιάτα σου ήσουν ίδιος ο Ζλάταν το Αλάνι..!!!!