Αδερφε biv, δεν ισοπεδωνω, αλλα ειμαι απ'αυτους που ασπαζονται το ρητο με το χηλο και το γιαουρτι.
Λεει οτι εβαλε 25 μυρια για να ξεχρεωσει διαφορα και να βουλωσει τρυπες. Αν το εκανε, εγω μαζι του. Επισης ακουγεται οτι οι παιχτες εχουν παρει χρωστουμενα και πληρωνονται κανονικα. Αν ισχυει παλι μαζι του. ΑΝ ομως..
Το ποσες φορες ακουσες το 'εμεις βαζουμε τα λεφτα μας στον ΠΑΟΚ' δε σε ρωταω, ξερω την απαντηση. Εχω ξαναπει οτι δεν πιστευω πως υπαρχει ενας ανθρωπος στον πλανητη, που γνωριζει τα πραγματικα οικονομικα της ΠΑΕ απο τον καιρο του δεδεογλου μεχρι σημερα. Ολοι εβαζαν λεφτα, ολοι πληρωναν υποχρεωσεις, μεχρι που εφευγαν νυχτα και μετα ερχοταν οι προσφυγες παιχτων, τα ικα, οι εφοριες και οι λογιστες της επομενης διοικησης να μας λενε για τρυπες και ανοιγματα.
Εγω δεν κοβω τον πουτσο μου οτι αν φυγει ο νταβαριτς νυχτα η ΠΑΕ δε θα εχει χρεη. Εσυ τον κοβεις;
Μεχρι να δω χειροπιαστα πραγματα (μεταγραφες, επενδυσεις για το μελλον, υποδομες, γηπεδο 21ου αιωνα), εγω κραταω πολυ μικρο καλαθι. Ειδικα για καποιον που το παιζει μπρουκλης στους ιθαγενεις, και το επιπεδο γραφικοτητας του εχει βαρεσει κοκκινο.
Αν και για μενα το οικονομικο ειναι ισως το τελευταιο πραγμα που κοιταω. Οι συναναστροφες και η συμπεριφορα του ειναι το μεγαλο θεμα...