Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 296915 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1480 on: March 19, 2013, 16:08:57 »
ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1481 on: March 19, 2013, 16:30:21 »
ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1482 on: March 19, 2013, 17:30:20 »
Για μενα ασχετα με Δωνη,Βρυζα και λοιπους τσομπανηδες,ο κυριος ενοχος ειναι ο Σαββιδης.Δεν θεωρω οτι ειναι χαζος στην νοημοσυνη,ουτε οτι δεν ειναι της πιατσας ...παιδι...
Σε αγοραζει και σε πουλαει οποτε και οπου θες..Φραγκα εχει μπολικα να ναι καλα,και απο διασυνδεσεις να φαν και οι κοτες...
Αδυναμιες ποδοσφαιρικες εχει και αυτος,τον δημητρακη εννοειτε,και γουσταρει να τον κρατησει εφ ορου ζωης.
Απο ποδοσφαιρο δεν ξερει,περιμενει να φωναξει ολη η Τουμπα γκολ και μετα πανυγηριζει για να μην εκτεθει,και πιστευει οτι ο σπυριαρης με το γιαλιστερο μπουφαν που ενιοτε πηγαινει περα δωθε φωναζοντας,και ενιοτε καθετε στους παγκους και καθαριζει τα σπυρια του,ειναι και γαμω τους προπονητες, γι αυτο και αποφασιζει να τον στηριξει.

Τον Βρυζα ισως τον συμπαθει,ισως και οχι,ενας Σαββιδης φερετε παντα με διπλωματια...Και επειδη τα πλουτη και η δοξα δεν κρυβονται,ο τρομερος Ιβαν εχει τον Ζησακο να τον γλειφει,για να ψηλωνουμε και κανα ποντο...
Θεωρει οτι οταν 35.000 χιλ φωναζουν στο γηπεδο Τιμη και Δοξα στον Παμπλο τον Γκαρσια,οτι απλα ειναι ενα συνθημα με μια ΜΙΚΡΗ δοση αδυναμιας απο τους φιλαθλους.Και επειδη ο προπονητης με την ανεμοβλογια στην μαπα χτυπιεται και φωναζει δεν μου κανει ο παικτης,ρωταει και την γνωμη του Βρυζα,γιατι ενας επειχηρηματιας παντα παιρνει και δευτερη γνωμη,ο οποιος του λεει τα ιδια..Κανει κακο στον συλλογο ,πολυ τσαμπουκας...

Ενας μεγαλομετοχος,ποτε δεν θα το ανεχοταν αυτο,γιατι δεν ηρθε για να πεταξει λεφτα στην λεκανη..
Οποτε σαν δεινος διπλωματης,πεταει στην αρχη ενα βρειτε τα σε Δωνη και Γκαρσια,ισα ισα να χρυσωσει το χαπι σε καποιους που νιωθουν ΠΑΟΚ,γιατι οι δουλειες τρεχουν,ο χρονος ειναι χρημα ..

Και οι εβδομαδες περνανε και ερχετε το ματς με τον βαζελο..Οπως εκεινο το ματς που με κορνερ ο Γκαρσια εβαλε μια γκολαρα στα διχτυα του βαζελου,και ξεσπασε σε κλαμματα για τον χαμο της μητερας του,που δεν προλαβε να την κλαψει για να ειναι διπλα στον ΠΑΟΚ,αλλα τις αφιερωσε το γκολ..
Αλλα επειδη η συναντηση σαφως με τον...Πουτιν...ηταν πιο σημαντικη,δεν ειδε ποτε ο Σαββιδης αλλα κυριως ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ το μεγαλειο αυτου του παικτη,δεν ανατριχιασε,δεν εκλαψε μαζι του..

Και επειδη πολλες φασαριες δεν θελουμε στα αποδυτηρια και στις προπονησεις,εδω πεφτουν λεφτα οχι αστεια,η λυση ειναι μια...Τον πουλο Γκαρσια..Οσο για τους οπαδους?Ελα ρε....θα τους κανω γηπεδο,προπονητικο κεντρο,θα φερω τους μηχανικους για να εκτιμησουν το γηπεδο,ε τωρα να βαλουμε και καμια καμερα ετσι...για να προστατεψουμε το σπιτι μας...και μη  αγχωνεστε...το χρημα κλεινει πολλα στοματα...ποιος γκαρσια και ασπρομαυρα αλογα..

Μαζι με την Ρωσια θα προχωρησουμε,ενωμενοι για εναν ΠΑΟΚ καλυτερο με τιτλους και αδειες κερκιδες...

Δυστηχως δεν πας να δουλευεις απο μικρος ,να εχεις φαει σκατα και μετα απο χρονια υπομονης και δουλιας,να γινεσε μεγαλος και τρανος,αν ξεχνας απο που ξεκινησες για μενα χαθηκε το παιχνιδι..
Οσα λεφτα και αν εχεις,οση δυναμη και αν αποκτας μερα με την μερα,οσο υπαρχουν προβατα που κρεμονται απο τα χειλη σου μπας και φανε και τιποτα,οσο και Ποντιος και αν θες να λεγεσε εγω θα σε πω ενα...Ουτε τα πλουτη,ουτε η δυναμη μπορουν να αντικατασταθουν με την ανθρωπια και την αξιοπρεπεια..
Εμεις οι Ποντιοι,μπορει να ειμαστε χαζοι για να βγαζουν οι εξυπνοτεροι ανεκδοτα,κεφι να γινετε,αλλα αυτους που μας εκτιμανε και ειναι πιο ΠΑΟΚ και απο μας σε πολλα,τους κραταμε σφιχτα μεσα στην καρδια μας και κυριως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τι προσφεραν στην ομαδα αλλα και στους φιλαθλους.
Δυστηχως τα πτυχια και τα βιογραφικα ειναι παντελως αχρηστα οταν τρως τον παπα απο τσουτσεκια που εχεις στην ΠΑΕ,που αυτα τα τσουτσεκια  φυγαν απο τον ΠΑΟΚ και ξαναγυρισαν   και ο ΠΑΟΚ δεν τους πεταξε τους εδωσε μια θεση μεσα στην ΠΑΕ οπως αρμοζει στους ...ΠΑΟΚτσηδες αλλα φαινεται οτι μονο γιαλατζι ΠΑΟΚτσηδες χρειαζεται η ΠΑΕ.

Γι αυτο ο κυριος ενοχος για μενα εισαι εσυ μεγαλομετοχε...
Λεφτα εγω μπορει να μην εχω,αλλα εχω φιλοτιμο,και τις σημαιες σου κρατησε τες για τα ρωσακια που θα φερνεις συχνα απο δω και περα,,Εγω την σημαια μου την εχω χαραγμενη μεσα μου..
Και οσες επενδυσεις και αν κανεις,και οσους τιτλους και αν με φερεις ,στα ματια μου παντα θα εισαι ο Σαββιδακος και ο Παμπλο,ΠΑΜΠΛΑΡΑΣ....

« Last Edit: March 19, 2013, 17:35:59 by KATISI4 »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1483 on: March 19, 2013, 17:57:22 »
βαλε και στον δικεφαλο την φατσα του κοντου να γουσταρεις.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #1484 on: March 19, 2013, 18:18:22 »
ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #1485 on: March 19, 2013, 19:11:10 »
πιο πολύ απ τον Ivan που ήρθε Θεσσαλονίκη για μπίζνες με αηδιάζει η λιγούρια μας!Ναι,είμαστε στερημένοι από τίτλους και θα κάνουμε πολλές εκπτώσεις στα πιστεύω μας για να τους χορτάσουμε!γαβροποιηση μυρίζει και πολλοί σωστό αυτό που έγραψε ο club!Από παρα πολλούς δεν υπήρχε μισος τελικά προς τον κόκκινο νταβατζή αλλα ζήλια..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1486 on: March 19, 2013, 19:50:53 »
Για μένα, δεν φταίει ο Σαββίδης για το ζήτημα με τον Γκαρσία. Για τις κάμερες π.χ. και την οικονομική υποστήριξη στο τρύπημα του οπαδικού ναι. Αλλά όχι για τον Γκαρσία. Δεν μπορεί να ξέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Θα μάθει τι θα πει ΠΑΟΚ. Γι' αυτόν είναι ακόμα απλά μια εταιρία, όπως του επιβεβαιώνει και η πλειοψηφία των συνοπαδών μας.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1487 on: March 19, 2013, 20:25:57 »
ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΟΥ  :emetos:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1488 on: March 20, 2013, 00:01:33 »
σκατά και χύσια σ ολο του το σοι

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1489 on: March 20, 2013, 11:12:22 »
Συγνωμη αλλα δεν γινετε να μην το κανω copy paste...
Mod του φυτομανια εγραψε χτες...

------
Εσυ που ξερεις τι ξερει ο Σαββιδης για τον ΠΑΟΚ???
Για τα ιδεωδη του τι γνωριζεις???

Οταν εμεις πηγαμε στη φενερ το ιδιο καλοκαιρι στα πατρια εδαφη ο ιβαν ηταν ενας απο αυτους που επαιξε ρολο για να παμε εμεις οι απλοι και συναισθηματικοι να κανουμε λειτουργια..
Ο ιβαν εφτασε με τζετ στην "Πατριδα" για να ειναι εκει...

Λες να μην ξερει τι αντιπροσωπευει ο ΠΑΟΚ???
Αυτα που γραφει το επισημο site της παε τα ειχες ξαναδει ποτε γραμμενα???

Εγω δε λεω οτι δε θα κανει και αλλα πραγματα ή δε θα ωφεληθει...Αλλα ξερει που βρισκεται..
Ποτε ειδες προεδρο να μιλαει ετσι για την εθνικη που ολοι κοιτανε πως δε θα παιξουνε οι παιχτες της ομαδας τους στην εθνικη μπας και χτυπησει κανενας..
(......μπλα μπλα μπλα....)
--------

Αυτες ειναι αξιες...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

« Last Edit: March 20, 2013, 15:39:28 by tsakalaki »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1490 on: March 20, 2013, 12:00:16 »
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1491 on: March 20, 2013, 12:07:38 »
Για μενα ασχετα με Δωνη,Βρυζα και λοιπους τσομπανηδες,ο κυριος ενοχος ειναι ο Σαββιδης.Δεν θεωρω οτι ειναι χαζος στην νοημοσυνη,ουτε οτι δεν ειναι της πιατσας ...παιδι...
Σε αγοραζει και σε πουλαει οποτε και οπου θες..Φραγκα εχει μπολικα να ναι καλα,και απο διασυνδεσεις να φαν και οι κοτες...
Αδυναμιες ποδοσφαιρικες εχει και αυτος,τον δημητρακη εννοειτε,και γουσταρει να τον κρατησει εφ ορου ζωης.
Απο ποδοσφαιρο δεν ξερει,περιμενει να φωναξει ολη η Τουμπα γκολ και μετα πανυγηριζει για να μην εκτεθει,και πιστευει οτι ο σπυριαρης με το γιαλιστερο μπουφαν που ενιοτε πηγαινει περα δωθε φωναζοντας,και ενιοτε καθετε στους παγκους και καθαριζει τα σπυρια του,ειναι και γαμω τους προπονητες, γι αυτο και αποφασιζει να τον στηριξει.

Τον Βρυζα ισως τον συμπαθει,ισως και οχι,ενας Σαββιδης φερετε παντα με διπλωματια...Και επειδη τα πλουτη και η δοξα δεν κρυβονται,ο τρομερος Ιβαν εχει τον Ζησακο να τον γλειφει,για να ψηλωνουμε και κανα ποντο...
Θεωρει οτι οταν 35.000 χιλ φωναζουν στο γηπεδο Τιμη και Δοξα στον Παμπλο τον Γκαρσια,οτι απλα ειναι ενα συνθημα με μια ΜΙΚΡΗ δοση αδυναμιας απο τους φιλαθλους.Και επειδη ο προπονητης με την ανεμοβλογια στην μαπα χτυπιεται και φωναζει δεν μου κανει ο παικτης,ρωταει και την γνωμη του Βρυζα,γιατι ενας επειχηρηματιας παντα παιρνει και δευτερη γνωμη,ο οποιος του λεει τα ιδια..Κανει κακο στον συλλογο ,πολυ τσαμπουκας...

Ενας μεγαλομετοχος,ποτε δεν θα το ανεχοταν αυτο,γιατι δεν ηρθε για να πεταξει λεφτα στην λεκανη..
Οποτε σαν δεινος διπλωματης,πεταει στην αρχη ενα βρειτε τα σε Δωνη και Γκαρσια,ισα ισα να χρυσωσει το χαπι σε καποιους που νιωθουν ΠΑΟΚ,γιατι οι δουλειες τρεχουν,ο χρονος ειναι χρημα ..

Και οι εβδομαδες περνανε και ερχετε το ματς με τον βαζελο..Οπως εκεινο το ματς που με κορνερ ο Γκαρσια εβαλε μια γκολαρα στα διχτυα του βαζελου,και ξεσπασε σε κλαμματα για τον χαμο της μητερας του,που δεν προλαβε να την κλαψει για να ειναι διπλα στον ΠΑΟΚ,αλλα τις αφιερωσε το γκολ..
Αλλα επειδη η συναντηση σαφως με τον...Πουτιν...ηταν πιο σημαντικη,δεν ειδε ποτε ο Σαββιδης αλλα κυριως ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ το μεγαλειο αυτου του παικτη,δεν ανατριχιασε,δεν εκλαψε μαζι του..

Και επειδη πολλες φασαριες δεν θελουμε στα αποδυτηρια και στις προπονησεις,εδω πεφτουν λεφτα οχι αστεια,η λυση ειναι μια...Τον πουλο Γκαρσια..Οσο για τους οπαδους?Ελα ρε....θα τους κανω γηπεδο,προπονητικο κεντρο,θα φερω τους μηχανικους για να εκτιμησουν το γηπεδο,ε τωρα να βαλουμε και καμια καμερα ετσι...για να προστατεψουμε το σπιτι μας...και μη  αγχωνεστε...το χρημα κλεινει πολλα στοματα...ποιος γκαρσια και ασπρομαυρα αλογα..

Μαζι με την Ρωσια θα προχωρησουμε,ενωμενοι για εναν ΠΑΟΚ καλυτερο με τιτλους και αδειες κερκιδες...

Δυστηχως δεν πας να δουλευεις απο μικρος ,να εχεις φαει σκατα και μετα απο χρονια υπομονης και δουλιας,να γινεσε μεγαλος και τρανος,αν ξεχνας απο που ξεκινησες για μενα χαθηκε το παιχνιδι..
Οσα λεφτα και αν εχεις,οση δυναμη και αν αποκτας μερα με την μερα,οσο υπαρχουν προβατα που κρεμονται απο τα χειλη σου μπας και φανε και τιποτα,οσο και Ποντιος και αν θες να λεγεσε εγω θα σε πω ενα...Ουτε τα πλουτη,ουτε η δυναμη μπορουν να αντικατασταθουν με την ανθρωπια και την αξιοπρεπεια..
Εμεις οι Ποντιοι,μπορει να ειμαστε χαζοι για να βγαζουν οι εξυπνοτεροι ανεκδοτα,κεφι να γινετε,αλλα αυτους που μας εκτιμανε και ειναι πιο ΠΑΟΚ και απο μας σε πολλα,τους κραταμε σφιχτα μεσα στην καρδια μας και κυριως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τι προσφεραν στην ομαδα αλλα και στους φιλαθλους.
Δυστηχως τα πτυχια και τα βιογραφικα ειναι παντελως αχρηστα οταν τρως τον παπα απο τσουτσεκια που εχεις στην ΠΑΕ,που αυτα τα τσουτσεκια  φυγαν απο τον ΠΑΟΚ και ξαναγυρισαν   και ο ΠΑΟΚ δεν τους πεταξε τους εδωσε μια θεση μεσα στην ΠΑΕ οπως αρμοζει στους ...ΠΑΟΚτσηδες αλλα φαινεται οτι μονο γιαλατζι ΠΑΟΚτσηδες χρειαζεται η ΠΑΕ.

Γι αυτο ο κυριος ενοχος για μενα εισαι εσυ μεγαλομετοχε...
Λεφτα εγω μπορει να μην εχω,αλλα εχω φιλοτιμο,και τις σημαιες σου κρατησε τες για τα ρωσακια που θα φερνεις συχνα απο δω και περα,,Εγω την σημαια μου την εχω χαραγμενη μεσα μου..
Και οσες επενδυσεις και αν κανεις,και οσους τιτλους και αν με φερεις ,στα ματια μου παντα θα εισαι ο Σαββιδακος και ο Παμπλο,ΠΑΜΠΛΑΡΑΣ....

Κ-Ε-Ν-Τ-Ρ-Ι-Κ-Η
 :notworthy:

Μια χάρη από τους Mods. Σβήστε ρε παιδιά από τα γαμίδια που ρίχνει ο king παραπάνω και σωστά τα ρίχνει την Παναγία
« Last Edit: March 20, 2013, 12:15:00 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1492 on: March 20, 2013, 12:21:43 »

Αυτες ειναι αξιες...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

« Last Edit: March 20, 2013, 15:39:57 by tsakalaki »

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1493 on: March 20, 2013, 16:32:05 »
γαμιεσαι

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1494 on: March 20, 2013, 16:45:13 »
κανονισε ρε μαλακα ενα φιλικο για τον ΠΑΜΠΛΟ να τον χειροκροτησουμε....

ΜΑΛΑΚΑ
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline netzer

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1495 on: March 20, 2013, 16:46:25 »
σάλτα γαμήσου ρε σκατόβλαχε

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #1496 on: March 20, 2013, 17:01:31 »
ΡΙΧΝΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΧΟΣΑΔΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ....

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #1497 on: March 20, 2013, 17:04:27 »
σάλτα γαμήσου ρε σκατόβλαχε
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1498 on: March 20, 2013, 17:06:35 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Κατανοώ τον εκνευρισμό σας αλλά υπάρχουν κανόνες και δεν έχω ούτε όρεξη ούτε κουράγιο να σβήνω.

Ψυχραιμία και συσπείρωση για όσους απομείναμε

Ευχαριστώ
« Last Edit: March 20, 2013, 17:36:06 by tsakalaki »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1499 on: March 20, 2013, 17:12:17 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Κατανοώ τον εκνευρισμό σας αλλά υπάρχουν κανόνες και δεν έχω ούτε όρεξη ούτε κουράγιο να σβήνω.

Ψυχραιμία και συσπείρωση για όσους απομείναμε

Ευχαριστώ
« Last Edit: March 20, 2013, 17:36:48 by tsakalaki »