Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1440 on: March 17, 2013, 11:27:09 »
φαντάσου να μην είχαμε και επενδυτή ε..? θα παίζαμε αναγκαστικά με τίποτα πιτσιρίκια απο τισ ακαδημίες,ξένους από το πανέρι και πάνω απ όλα....θα έφευγε και ο προδότης. Φυσικά για μεγάλες μεταγραφές παιχτών της εθνικής ελλάδος (που όλοι τόσο λατρέυουμε) ούτε λόγος .

Καταστρόφα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1441 on: March 17, 2013, 11:43:48 »
ακόμα και αν αφήσουμε στην άκρη τις αξιες και την ιστορία του Garcia στον ΠΑΟΚ και το τι έχει προσφέρει...
η μεγαλύτερη μαλακια που μπορείς να κανεις είναι να αφήσεις να φύγει ο πιο εμπορικός σου παίχτης.. που όπου εμφανίζεται γίνετε χαμός από τον κόσμο.. που άμα έχεις πουλήσει 10 φανέλες στη mpoutik οι 9 γραφουν Garcia...
δεν μπορώ να καταλάβω δεν έχουν καθόλου μυαλό..?

Να μας κόψουν τα αρχιδια θέλουν γιαυτο και ΠΡΕΠΕΙ να τους γαμηθει η μάνα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1442 on: March 17, 2013, 12:55:08 »
Την υπεραξία του Γκαρσία δεν την αφήνεις έτσι. Χάνει την αξία του όλο σου το προϊόν. Γκεγκε;

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1443 on: March 17, 2013, 15:35:59 »
Επιδη εγω ειμαι πιο μυροδιας απο αυτους  :P με ηρθε μια σκεψη και θα την πω
Ξεκιναει το πρωταθλημα και εχουμε πεσιμο στο σπιτι του δωδωδω κατι "ληστες" και ο δωδωδω παει να φαει τον Παμπλο και μας εχει κανει τα νευρα κροσια με τις τακτικες του σε διαφορα ματς λες και καποιος τον εκβιαζει να μας κανει πουτανα (λεω εγω τωρα)
Ξυπνατε λιγο απο την μπιζνα και διωξτε τον καριολη πριν την σεντρα σημερα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1444 on: March 17, 2013, 15:40:00 »
Θα το επαναλάβω. ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ των ομάδων, οι οποίες γίνανε σημαίες και με την αγωνιστική τους και με την προσωπική τους συμπεριφορά, απλά τις σέβεσαι και τις τιμάς. Τελεία και παύλα. Εαν ένας άνθρωπος ( Δωνης) δεν έχει ούτε την προσωπικότητα ούτε την αθλητική μόρφωση να συμπεριφερθεί ανάλογα, τότε πως θα δώσει σε αυτή την ομάδα το χαρακτήρα και το μέταλλο που της αξίζει???
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #1445 on: March 17, 2013, 22:05:53 »
Ôá ó÷åôéêÜ Ýããñáöá ôçò óõìöùíßáò õðïãñÜöôçêáí åëÜ÷éóôá ëåðôÜ ðñéí ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ – Ðáíáèçíáúêüò óôçí óïõßôá ôïõ ê. ÉâÜí Óáââßäç, ï ïðïßïò äÞëùóå óôï paokfc.gr:

"Åßìáóôå ðïëý ÷áñïýìåíïé êáé ðåñÞöáíïé ðïõ ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò èá ïëïêëçñþóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôçí ïìÜäá ìáò.
Ï ÄçìÞôñçò åßíáé Ýíá ðáñÜäåéãìá åðáããåëìáôéóìïý, Ýíáò õøçëïý åðéðÝäïõ áèëçôÞò êáé Üíèñùðïò, ðïõ ôéìÜ áèüñõâá
êáé ïõóéáóôéêÜ ôçí öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ áëëÜ êáé ôçò ÅèíéêÞò ÏìÜäáò. ÔÝôïéïé Üíèñùðïé èÝëïõìå íá åßíáé ïé åêöñáóôÝò
ôùí áñ÷þí ìáò êáé áðÝíáíôß ôïõò èá óôåêüìáóôå ìå óåâáóìü êáé åêôßìçóç êáé èá ôïõò åðéâñáâåýïõìå ìå ôïí êáëýôåñï
 äõíáôü ôñüðï. ¹èåëá êáé óõìâïëéêÜ ç åðéêýñùóç ôçò óõìöùíßáò íá ãßíåé áõôÞ ôçí ðåñßïäï ðïõ ï ðïäïóöáéñéóôÞò ìáò
 âñÝèçêå óôï ìÜôé ôùí ðïäïóöáéñéêþí áñ÷þí ãéá íá ôïíßóù ãéá ìéá áêüìç öïñÜ üôé åìåßò èá õðïóôçñßæïõìå êáé èá ôéìïýìå
áèëçôÝò ìå ôï Þèïò, ôçí áîéïðñÝðåéá êáé ôçí áîßá ôïõ ÄçìÞôñç Óáëðéããßäç".
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1446 on: March 17, 2013, 22:09:36 »
Δεν φτάνει που το χομπιτ μας έκοψε το γήπεδο με τον πρώην συμπαίκτη του και πρόεδρο του, ήρθατε τώρα εσείς να μας πουλήσετε τρέλα.

ΡΡΡΡΡεεεεεεεεε, άντε γ............
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #1447 on: March 17, 2013, 22:10:56 »
Άντε ρε μαλάκα τράβα στις στέπες του Καυκάσου να πουλήσεις τρελίτσα. Πρόεδρος με αρχίδια; Όχι, απλά αρχίδια πρόεδρος. Βλάκα.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1448 on: March 17, 2013, 22:16:56 »
Και για να επανέλθω γιατί τα πήρα πριν αρχίσει ο αγώνας όταν μέσα στο λαιβ διάβασα γιαυτό και ακόμα τρέμω, θεωρώ πως αυτή η κίνηση είναι πιο μεγάλο τρύπημα και απο την εκδίωξη Γκαρσία, πάντα κατα την γνώμη μου, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν έχει και μεγάλη πέραση στον κόσμο μας.

Το ποδόσφαιρο μου το είχατε κόψει σήμερα το θάψατε για εμένα, ευτυχώς υπάρχουν και άλλα αθλήματα με τον δικέφαλο, ξεφτίλες.....
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1449 on: March 17, 2013, 22:22:22 »
γαμα μας οσο θες ειμαστε για τον πουτσο ετσι και αλλιως

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1450 on: March 17, 2013, 22:24:26 »
"Τέτοιοι άνθρωποι θέλουμε να είναι οι εκφραστές
των αρχών μας και α
πέναντί τους θα στεκόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση και θα τους επιβραβεύουμε με τον καλύτερο
 δυνατό τρόπο. Ήθελα και συμβολικά η επικύρωση της συμφωνίας να γίνει αυτή την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής μας
 βρέθηκε στο μάτι των ποδοσφαιρικών αρχών για να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα υποστηρίζουμε και θα τιμούμε
αθλητές με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη".

μόνοι σας τα λέτε κ μόνοι σας ξεφτυλίζεστε. Αν είχατε την παραμικρή επαφή με το συναίσθημα που λέγετε Π.Α.Ο.Κ. δεν θα αμολούσατε τέτοιες πίπες
Τρύπιοι γαμώ τον τάφο σας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1451 on: March 17, 2013, 22:34:24 »
Το ποδόσφαιρο μου το είχατε κόψει σήμερα το θάψατε για εμένα, ευτυχώς υπάρχουν και άλλα αθλήματα με τον δικέφαλο, ξεφτίλες.....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1452 on: March 17, 2013, 22:39:54 »
Πρόεδρος τώρα που βγαίνει και λέει δε με νοιάζει τι έχει γίνει μεταξύ Δώνη και Γκαρσία αλλά αν συνεχίσουν να μου δημιουργούν πρόβλημα θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ... τι να πεις μετά
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

northeagle_4

• Guest
« Reply #1453 on: March 17, 2013, 22:41:27 »
τραβα γαμησου ρε λιγε, βαλε στο κωλο σου τα λεφτα μαλακα.

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1454 on: March 17, 2013, 22:43:12 »
Αναρωτιέμαι εαν κάποια λόγια και νοήματα "χανονται" στη μετάφραση! Δηλαδή είναι σαν να λέει "λιγα λόγια να αγαπιόμαστε"
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline James

• Αποστολή
  • **
« Reply #1455 on: March 17, 2013, 22:44:12 »
Τωρα αναρωτιέμαι εαν καποια νοήματα χάνονται στη μετάφραση!
Ονειρευομαι μαυρόασπρα!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1456 on: March 17, 2013, 22:48:49 »
Σαββίδης: "Ο Γκαρσία είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δουλειά του είναι να παίζει. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν παίζει μπάλα. Και είπα και σε αυτόν και στον Δώνη ότι αν συνεχίσουν να μου δημιουργούν προβλήματα δεν θα έχουμε καλό αποτέλεσμα"

"Θέλω η καινούρια σεζόν να βρει τον ΠΑΟΚ χωρίς χρέη"

"Η ανανέωση του Σαλπιγγίδη ήταν η απάντηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θα πετάξω του παίκτες που ζουν για τον ΠΑΟΚ"

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=193&id=26332
« Last Edit: March 17, 2013, 23:00:01 by che4a »
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1457 on: March 17, 2013, 23:30:17 »

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1458 on: March 17, 2013, 23:34:14 »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1459 on: March 17, 2013, 23:37:13 »
ΠΑΟΚ ΕΣΥ, ΕΣΥ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΗ!!!