4 μέρες αφιερώματα στο σαιτ της παε αντιαφιερώματα ο γιδις ετσι ο γιδις αλλιώς , μας κλέβανε το πρωτάθλημα δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Μας πετούσαν εκτός ευρώπης δεν βγάζαμε ανακοίνωση. Μας φέρνανε στρατό σε κεκλεισμένων κάτι σαλιάρικα λέγαμε. Τωρα βγάζουμε ανακοίνωση για τιμωρία παίκτη και μάλιστα στο περιεχόμενο της αναφέρουμε την εθνική και τ αρχίδια μου. Η ανακοίνωση βγήκε για τον γιδι κ όχι για τον ΠΑΟΚ, αν δε θες να σε σφάζουνε πας κ τους γαμάς εκεί που πρέπει. Και κάποιος ας του πει οτι επειδή είναι αυτός, δεν είμαστε όλοι fan της εθνικής κ ολίγον ΠΑΟΚ. Είμαστε μόνο ΠΑΟΚ κ στ αρχιδια μας οι εθνικές τους. Και αφού τόσο γουστάρετε τον σάλπι κάποιοι, πάρτε τον σπίτια σας τον μούλο να ξεβρωμίσουμε.
Αφου εισαι ΠΑΟΚ club ,ασε τα εσωτερικα και κοιτα τον πραγματικο σου εχθρο(γαυροι).Μην μπερδευεις τα πριν με το τωρα.Ασε στην ακρη το μενος για τον κοντο γιατι γραφεις για παρελθοντες χρονους που αλλοι ηταν διοικηση.
Κ συ φίλε να προσέχεις πως μιλάς κ εκφράζεσαι
Χειροτερα απο γαυρους γραφετε μερικοι
Οχι νουθεσιες αδερφε επειδη εχουμε αντιθετη αποψη.Δεν γνωριζομαστε.Ευχαριστως να τα πουμε απο κοντα.Αλλα αν βαζεις τα προσωπικα σου πανω απο το συμφερον του ΠΑΟΚ λυπαμαι.Γαμησε και εθνικες και κοντους.Εδω σε πολεμανε για να μην κατεβεις 30000 στο μπουρδελο .Και εσυ τα βαζεις με τη διοικηση που το εφερε ωραια το θεμα και μετραει αντιδρασεις ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ΠΑΟΚ.
Φίλε μαζί με τους γαύρους, πραγματικός μου εχθρός είναι κ το s - cum που πούλησε και πλήγωσε έναν κόσμο ολόκληρο ένα καλοκαίρι. Που εκεί που είμασταν σε απόγνωση, ήρθε έριξε κ το τελευταίο χαστούκι για να το φάμε. Οπότε εχθρός μου είναι και αυτός και οι τρύπιοι που τον κουβάλησαν κ τον διατηρούν κ τον χαρακτηρίζουν κ Σύμβολο του μεγάλου ΠΑΟΚ. Εξισώνονται με τους γαύρους, καμία διαφορά απολύτως, μη σε πω αυτοί είναι χειρότεροι.
Δεν είναι νουθεσία επειδή έχεις άλλη άποψη. Δικαίωμά σου να την έχεις. Είναι ύβρις να χαρακτηρίζεις μέλη του world ως γαύρους, εκεί κόλησα και σου κανα την παρατήρηση, η διαφορά υγεία είναι κ δε γίνεται κ να συμφωνούμε ολοι με όλα. Δεν θα μασταν ΠΑΟΚ αλλιώς. Εγω δεν βλέπω ποιοι σε πολεμάνε να μην κατέβεις στο οακα, αν το δω πρώτος θα το καταγγείλω. Ας δείξουν κάκαλα εντός γηπέδου κ να δούμε αν τολμήσει κανένας να σε κόψει. Εγω πάντως δε θυμάμαι να σε κοψαν φετος ούτε πέρσυ, ούτε πρόπερσυ. Οι δικοί σου σε τρύπησαν. Θες να σου θυμήσω ημιτελικά τα τελευταία 3 χρόνια ? Πιστεύω θυμάσαι πως χάθηκε η κάθοδος κ απο ποιούς....Επίσης θα θελα να μάθω αν θυμάσαι ποτέ η παε ΠΑΟΚ (κ η τωρινη συμπεριλαμβάνεται) να χει βγάλει ανακοίνωση για τιμωρημένο παίκτη της. Κάποιοι προσχηματικά κινούνται 3 μερες για να λιβανίσουν τον ανύπαρκτο κοντό. ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
Οτι δικιο εχεις με τον κοντο το χανεις προσπαθωντας να δωσεις δικιο στην τιμωρια του.
Επειδη ειχαμε τις διοικησεις που ειχαμε δεν χρειαζοταν να κανουν τιποτα τα προηγουμενα χρονια.Ηταν προαποφασισμενο να μην κατεβαινεις σε τελικους και απ την αλλη να μην σε ενοχλουν με χρεη και τιμωριες.
Τωρα ομως που δεν περναν τετοιου ειδους απειλες στο φερνουν αλλιως.Ανακατωσουρα με την τιμωρια,παρε δυο σφυριγματα σε ασχετους αγωνες και οταν θα σε σφαξουν θα σου βγαλουν στην επιφανεια την ευννοια που οι ιδιοι σου εδωσαν μεσω των οργανων τους(διατησια,επο).
Ηδη διαβαζεις αρθρα και γνωμες με το ποσο ευνοημενος ειναι ο ΠΑΟΚ απο τη διατησια.Το πανε καλα το εργο.
Ο γαυρος σε δυο ματς με λεβαντε εφαγε ΔΩΔΕΚΑ κιτρινες εκανε ΠΕΝΗΝΤΑ φαουλ και του εδωσαν και ΔΥΟ πεναλτι κατα.Σε ΔΥΟ αγωνες.Ψαξε τωρα ολο το πρωταθλημα και βρες αντιστοιχια.
Συσπειρωση λοιπον αδερφε .Τιποτα αλλο.