Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 296568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1200 on: February 16, 2013, 02:04:21 »
τι εγινε, οι περισοτεροι εδω μεσα ειναι ματσο μου φενεται.....τρεχουν τα εκατομυρια απο τα μπατζακια να πουμε χαχαχαχα.....τι να κλασουν τα 25 εκατομυρια τωρα μωρε....τα χουμε χορτασει....

αντε ρε να παρει τον πουλο ο μαλακας..... εμεις τιγκαρουμε την Τουμπα με κανα ΤΕΟ να πουμε κανα μπατμαν κανα σαχπα και τον αλλον με το καπελο παναμα γουσταρουμε κανα καμπανη και τετοια....

ποιος τωρα, εβαλε ο αλλος 25 ζεστα....δεν παταω ρε στην Τουμπα αδεια θα την εχω......ακου να βαλει 25 μυρια....ΤΣΙΧΛΕΣ

ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ...
ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ 700 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...

baron

• Guest
« Reply #1201 on: February 16, 2013, 02:33:24 »
16 μαΐου λοιπόν είναι η ημερα μας.

Δε γίνεται μεγάλε, τότε θα είμαι μεθυσμένος από το κύπελλο της 11ης Μαΐου, κυπελλούχος θα'μαι για, μη μιζεριάζω ακόμα και κυπελλούχος δηλαδή, έλεος

Σε παίρνει πενταήμερη κατανάλωση Jack ρε? κωματώδη κατάσταση? Uper Class είσαι....

Εγώ αν και κυπελλούχος δεν με βλέπω για πάνω από ένα διήμερο κυππελοκρεπαλης.. οποτε στης 16 με παίρνει για μίρλα και μιζέρια. :P

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1202 on: February 16, 2013, 02:44:44 »
αν πληρωσει τα χρεη θα κανετε κωλοτουμπα ή παλι θα εχετε να λετε?

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1203 on: February 16, 2013, 04:05:34 »
Είναι αστείο και συνάμα τραγικό το ότι ορισμένοι βλέπουν την επιτυχία ή την αποτυχία του ΠΑΟΚ σαν ευκαιρία για ''δικαίωση''/επιβεβαίωση.
Γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι σε κάποιο ποστ συγκεκριμένα.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #1204 on: February 16, 2013, 04:51:09 »

ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΡΕ XXXXXXXXXXXXX
« Last Edit: February 16, 2013, 15:44:54 by biv »

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1205 on: February 16, 2013, 07:38:11 »
Τι είναι αυτά ρε μάγκες ;
Δύο μέρες ο ένας το παίζει φιλοσοφία στον άλλο. Τι πρεμούρα είναι αυτή ;
Δέν μπορεί ο ΠΑΟΚτσής να είναι καχύποπτος ; Το παρελθόν το ίδιο λεεί οτι πρέπει !
Εδώ επισκέπτες σπίτι έχεις και φράγκα σε κοινή θέα δεν αφήνεις.

Ο ΠΑΟΚτσής έχει το απόλυτο δικαίωμα να κοιτάει τους πάντες απο 2 πλευρές και οτι βλέπει περίεργο να το λέει και να το καυτηριάζει.
Επιτέλους να κοπεί η σαχλαμάρα για κωλοτούμπες και κυβιστήσεις αν ο Ρώσσος βάλει 200 εκατομμύρια,
εαν φερει τον Άιφελ στην θέση του Λευκού και αν κάνει τον θερμαικό- πισίνα.
Αυτα τα σκεπτικά δημιουργούν προβατοποιημένες καταστάσεις και κατα συνέπεια προβλήματα,
καθώς αλλοιώνει την κριτική σκέψη του κόσμου.

Στην τελική δεν σηκώθηκε στην τούμπα και κανένα πλακάτ 'Ιβάν το μπούλο'.

Υπάρχουν 3-4 δυνατά πόστ πάνω στο θέμα που καλό θα ήταν να είναι οδηγός μας.

Υ.Γ. Τον ΠΑΟΚ δεν τον αγαπάει κανένας περισσότερο απο εμάς.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1206 on: February 16, 2013, 08:53:49 »
Είναι αστείο και συνάμα τραγικό το ότι ορισμένοι βλέπουν την επιτυχία ή την αποτυχία του ΠΑΟΚ σαν ευκαιρία για ''δικαίωση''/επιβεβαίωση.

Τι λες ρε φίλε, μιλάς σοβαρά; Πάλι η λογική των ίσων αποστάσεων μη τυχόν θίξουμε κανέναν;
Καλά το πρώτο για αυτούς που θα δουν την επιτυχία όχι ως οπαδική ικανοποίηση, αλλά ως προσωπική, το έχω πει από προχτές.
Το άλλο όμως πού ακριβώς το είδες; Δείξε μου ένα ποστ, ακόμα και του baron που τα λέει τελείως χοντροκομένα και διαφωνώ. Θα πανηγυρίσει κανείς αν καταστρέψει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ τον ΠΑΟΚ, για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του;
Δες το ποστ του shady πιο πάνω, γεμάτο εμπάθεια που αγγίζει τον φανατισμό, ανοίγει κόντρα με υποτίθεται συνοπαδούς του, για να υπερασπιστεί τον βάνια, τέτοια τυφλή υποταγή λέμε.
Ο άλλος προχτές του αρκούσαν 2 ποστ που αμφισβητούσαν τα φράγκα του βάνια, για να βγει και να πει ένα σωρό κόσμο, τον οποίο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ξαναλέω, μίζερο, μίρλα και διάφορα άλλα, καλά για μένα έβγαλε και πόρισμα ο ντόκτορ ότι πίνω και μουρλόχαπα.
Και αυτοί όλοι θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγάλο τρομάρα τους...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1207 on: February 16, 2013, 10:09:39 »
ρε πουστη μου εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα!
ΕΣΥ εισαι το ΙΔΙΟ φυσικο προσωπο με τον πατερα σου ;;;;
ε γαμω την πουτανα μου μεσα δηλαδη...ποια αυτονοητα ;

μην με τρολαρεις ! εγω κατι ΡΩΤΗΣΑ ουτε υποννοω ουτε τιποτα,
κι εσυ με τα κανεις αεροστατα με τα αυτονοητα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ! ΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ !
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ....
ρε πηρε ο ψωμιαδης τζουνιορ την παε καβαλα στο ονομα του 18 χρονων παιδι.. ποιος ηταν ο προεδρος; δεν ειναι το ιδιο φυσικο προσωπο με τον μακαρο αλλα ολοι ξεραμε ποιος κανει κουμαντο

αυτο σου γραφω και ηταν απαντηση οχι ειρωνεια. ρωτησες απαντησα μην τρελενεσε γαμω την αεκ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1208 on: February 16, 2013, 11:04:52 »

86 χρόνια ιστορία με προδότες ηγεσία

φαίνεται ότι μας τελείωσαν οι προδότες τον τελευταίο χρόνο, κανείς από αυτούς δεν είναι στην ΠΑΕ, στον ΑΣ και πάει λέγοντας.....

Όσο για τις κωλοτούμπες αλλού, εδώ δεν σε παίρνει. Εδώ όλοι θα αποθεώνονται όταν κάνουν κάτι καλό και όλοι θα σκίζονται όταν πληγώνουν τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ.
Κόψε λοιπόν το ειρωνάκι και διαβασε λίγο  http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,14690.0/topicseen.html

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1209 on: February 16, 2013, 11:10:11 »
Δεν έχει νόημα να ασχολούμεστε τόσο πολύ με το Σαββίδη και τα εκατομμύριά (;), ας ελπίσουμε να κάνει καλή δουλειά για τον ΠΑΟΚ και για την πάρτη του. Εμείς σαν ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να είμαστε στην κερκίδα, με διαρκείας σε όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ και με τα μάτια μας ανοιχτά. Εμείς είμασταν ο ΠΑΟΚ πριν το Σαββίδη και θα είμαστε ο ΠΑΟΚ μετά το Σαββίδη.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1210 on: February 16, 2013, 12:42:36 »
τι εγινε, οι περισοτεροι εδω μεσα ειναι ματσο μου φενεται.....τρεχουν τα εκατομυρια απο τα μπατζακια να πουμε χαχαχαχα.....τι να κλασουν τα 25 εκατομυρια τωρα μωρε....τα χουμε χορτασει....

αντε ρε να παρει τον πουλο ο μαλακας..... εμεις τιγκαρουμε την Τουμπα με κανα ΤΕΟ να πουμε κανα μπατμαν κανα σαχπα και τον αλλον με το καπελο παναμα γουσταρουμε κανα καμπανη και τετοια....

ποιος τωρα, εβαλε ο αλλος 25 ζεστα....δεν παταω ρε στην Τουμπα αδεια θα την εχω......ακου να βαλει 25 μυρια....ΤΣΙΧΛΕΣ

ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ...
ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ 700 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...

φιλαρακι μου και στην δ εθνικη να επαιζε ο ΠΑΟΚ εγω στην Τουμπα θα πηγαινα....μαλλον δεν καταλαβες το υφος του μυνηματος....

ειναι τελειως αστοχο αυτο που μου λες...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1211 on: February 16, 2013, 15:08:06 »
εγω παλι οταν διαβασα νομιζα οτι το ολο μυνημα το ειχε γραψει ειρωνικα για καποιους που θα γυρισουν να πουν κατι τετοια...λαθος καταλαβα?εκτος και αν εχασα επεισοδια...

Jordan-4

• Guest
« Reply #1212 on: February 16, 2013, 15:59:07 »
osoi de ton goustarete sto protathlima na mi to panigirestai omos e na peite einai etsi ekino to allo mas ekane mas erane de blepete ta gaba sas

Jordan-4

• Guest
« Reply #1213 on: February 16, 2013, 16:02:14 »
brike proedro antaksio tou o PAOK kai tsinate kiolas e ? AMA TON PARADEXTITE ginate geises diladi pos to blepete afto diladi

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1214 on: February 16, 2013, 16:03:44 »
παλι Augustiner εσυ ;

υγ: γαλαζοματι, ασ'το ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1215 on: February 16, 2013, 16:10:51 »
παλι Augustiner εσυ ;

:smiley4: :smiley4:

Το χει και από φυσικού του λίγο όμως

Jordan-4

• Guest
« Reply #1216 on: February 16, 2013, 16:21:56 »
kala kala sto tokio sto dihpirotiko mi lete ti omada exei h etsi flamengoi h botafongo e  na lete eimoun tasome enantia sta kala to kipelo to dihpirotiko bori na sas xalah alal tah to sikosoume tote mono gia ton lao tou paok kai gia parti mas  esas tha sas exoume gramenous sta arxidia mas ta dio os tote tha ksexasti ti poustides eiste

Jordan-4

• Guest
« Reply #1217 on: February 16, 2013, 16:46:51 »
sta arxidia mas re ama to goustarete kai de ton goustarete aftos ebale 25 miria kai ofeilete ston opadimso san na eiste kai logiki oxi kapios bike ston paok gamiete stil na lete ante blamenoi giati ama eiani na katsoume na doume kai tous opadous mas de se kanh gia proedros sopa reeeeee

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1218 on: February 16, 2013, 16:47:34 »

Τι λες ρε φίλε, μιλάς σοβαρά; Πάλι η λογική των ίσων αποστάσεων μη τυχόν θίξουμε κανέναν;
Καλά το πρώτο για αυτούς που θα δουν την επιτυχία όχι ως οπαδική ικανοποίηση, αλλά ως προσωπική, το έχω πει από προχτές.
Το άλλο όμως πού ακριβώς το είδες; Δείξε μου ένα ποστ, ακόμα και του baron που τα λέει τελείως χοντροκομένα και διαφωνώ. Θα πανηγυρίσει κανείς αν καταστρέψει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ τον ΠΑΟΚ, για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του;

Φυσικά και μιλάω σοβαρά. Δε περιορίζομαι στο φόρουμ, ο ΠΑΟΚ δεν είναι το paokworld μονάχα. Απλα έγραψα αυτό που έγραψα με αφορμή το ποστ ενός φίλου από πάνω που μίλαγε για ''κωλοτούμπες''. Από την ώρα που ήρθε ο Σάντος άρχισε αυτό το πανηγυράκι με το ποιος θα δικαιωθεί και ποιος θα κάνει ''κωλοτούμπα'' ή το ποιος θα γίνει ρόμπα. Φυσικά και υπήρχε κόσμος που ήθελε να μη πάει καλά η ομάδα για να πει ''τα έλεγα εγώ''.

Άσχετα με το παραπάνω, δε καταλαβαίνω την πρεμούρα μερικών να πάρουν θέση υπέρ ή κατά και μάλιστα να την υπερασπιστούν μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος τους... Ακόμα δεν ήρθε ο Ρώσος να του γλύψουμε τα παπάρια μόλις μυριστήκαμε φράγκα ή να του κατεβάσουμε χριστοπαναγιες... έλεος πια. Ελληνική νοοτροπία (με την κάκιστη έννοια) στο τέρμα

Σαφώς και αυτό πάει περισσότερο στους γλύφτες. Διαβάζω ''μοίρασε φάπες ρε πρόεδρε'' και ''κάντους ρόμπα'' στα site που ενημερώνομαι για την ομάδα και αφρίζω. Σα στερημένες γκόμενες που βρήκανε γαμιά.... τι ειναι αυτα ρε
« Last Edit: February 16, 2013, 16:54:57 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Jordan-4

• Guest
« Reply #1219 on: February 16, 2013, 16:48:05 »
entaksi re me tin idioteleia sas tin idioteli sas tin malakia kapia pragmata einai opos einai kai h paokara mas brike proedrara