Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1180 on: February 15, 2013, 18:45:51 »
Για τα χρέη ούτε λόγος. ΑΚΟΜΑ. σιγή ιχθύος κ έτσι.

Ε οχι και σιγη ιχθυος...Εχει βουηξει ο τοπος οτι ειναι ετοιμη η λυση και αυτο που απομενει ειναι η συγκαταθεση και της Τροικας ωστε να αποπληρωσει το πρωτογενες συν καποια απο τις προσαυξησεις ντουκου...Εχει κανει καμια 100 συναντησεις με τον Στουρναρα διαβαζουμε...

Αυτα ειναι οσα λεγονται, ακουγονται, διαβαζονται......Αλλο καπελο αν θα γινουν και πραξη...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1181 on: February 15, 2013, 18:53:02 »
τα πολλα λογια ειναι φτωχια...και ο ζαγορ τα χε βρει με τον αλογογκουφυ αλλα δεν εγινε τιποτε...
ετσι ειναι οι πολιτικοι, ετσι ειναι και οι παραγοντες, παιζει και το επικοινωνιακο στη μεση
οι πραξεις να μιλανε και οχι τα λογια
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1182 on: February 15, 2013, 19:04:00 »
vicious εσυ τι εισαι ρε  φιλε κανας δικηγορος του σαββιδη κ χεις ξεκωλοθει στα ποστ κ κανεις τον συνηγορο του ? να σε δω αμα γινει η στραβη θα ποσταρεις με τοσο παθος που κανεις τωρα, εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε στα αρχιδια μας διαχειριστες επενδυτες κ οτι αλλο, κ επειδη εχουμε καει στο χυλο για αυτο κ ο αμπραμοβιτσ να μας επερνε θα τον αντιμετωπιζαμε με δυσπιστια, εχεις γαμηθει στα ποστ λες κ εισαι κανας φιλος του ιβαν η λες κ τον ηξερες κ απο χθες αντε κοψε λιγο

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1183 on: February 15, 2013, 19:22:49 »
Εσυ τωρα απο το παραπανω ποστ μου αυτο καταλαβες? Ωραιος....

Εγω μεγαλε απλα αναφερω γεγονοτα...Και οπως ειδες ειπα ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...Δεν εχω βγαλει καμια σιγουρια...Απλη καταγραφη γεγονοτων μεχρι στιγμης κανω..Μπορει να αποδειχτει και το μεγαλυτερο λαμογιο του πλανητη στην τελικη...Μην τρελενεσαι λοιπον και μην προτρεχεις...

Εκτος κι αν πρεπει να λεω και γω τα ιδια με σενα και με αλλους για χυλους και γιαουρτια και να χαμε να λεγαμε για να εισαι ευχαριστημενος...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1184 on: February 15, 2013, 19:28:27 »
καλα δεν κανεις μονο καταγραφη γεγονοτων ασε τωρα, λεγε οτι θες δεν με νοιαζει προσωπικα απλα 3 μερες τωρα χαρακτηριζεις κ το πεζεις δικηγορους, το οτι καποιοι ειναι συγκρατημενοι δεν ειναι να χαμε να λεγαμε φιλε, εχουν δει πολλα τα ματια μας εκτος αν ξεχασες, κ μη νομιζεις πως ηρθε ο μεσσιας τωρα κ ολα ενταξει, εχει πολυ δρομο το θεμα ακομη κ καλο θα ειναι να χουμε χαμηλα την μπαλα οπως ελεγε κ ο μεγαλος προεδρος κ ποδοσφαιρικος εθναρχης

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1185 on: February 15, 2013, 19:38:42 »
Οι χαρακτηρισμοι ειναι απαντησεις σε χαρακτηρισμους...Δραση-αντιδραση...

Τεσπα το θεμα ειναι να ειναι και να παει καλα ο ΠΑΟΚ...Απο κει και περα εγω παιρνω αισιοδοξα μηνυματα μεχρι στιγμης...Αυτο ειναι ολο...Και φυσικα θα την εχουμε χαμηλα τη μπαλα, δεν ειπα το αντιθετο...Το μελλον θα δειξει...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1186 on: February 15, 2013, 19:41:33 »
ναι ρε γαλαζοματι, για πλακα τα εγραψα !!!!
ΡΩΤΑΩ !!!!!!!!! ασε τα νιαου νιαου και τα μαου μαου και τα περι σοβαροτητας.
αλλη φορα θα σε ρωταω αν κανει να ρωταω, εχεις να απαντησεις στις αποριες μου; απαντα!
δεν εχεις; τοτε αντε και νιαουρισου....
τι να σου γραψω φιλε μου οταν ρωτας τα αυτονοητα;

ΠΩΣ γινεται (ξαναρωταω, εγω ειμαι ζωο), να μιλαμε για απόλυτες πλειοψηφίες ποσοστών και μετοχών και δεν ξέρω γω τι άλλο από την στιγμή που με την εταιρία ο Σαββίδης το μόνο κοινό είναι οι γιοι του
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι οι 20χρονοι γιοι του σαββιδη που εχουν στο ονομα τους την εταιρεια ειναι κατι διαφορετικο απο τον ιδιο τον σαββιδη; πραγματικα πιστευεις οτι ο σαββιδης δεν ειναι ο ανθρωπος που ουσιαστικα εχει την πλειοψηφια της παε ΠΑΟΚ και κανει κουμαντο; ελα ρε ειναι δυνατον να μιλαμε για τα αυτονοητα

για τα χρεη οντως θα μιλησουν οι πραξεις, κοντος ψαλμος (πουστη κοντε) αλληλουια

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1187 on: February 15, 2013, 20:48:31 »
ρε πουστη μου εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα!
ΕΣΥ εισαι το ΙΔΙΟ φυσικο προσωπο με τον πατερα σου ;;;;
ε γαμω την πουτανα μου μεσα δηλαδη...ποια αυτονοητα ;

μην με τρολαρεις ! εγω κατι ΡΩΤΗΣΑ ουτε υποννοω ουτε τιποτα,
κι εσυ με τα κανεις αεροστατα με τα αυτονοητα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ! ΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ !
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #1188 on: February 15, 2013, 20:49:36 »
Οταν ρε αδερφε θα δεις και θα πραγματοποιηθουν τα γεγονοτα τοτε ελα να πανηγυρισουμε ολοι μαζι.
Μεχρι τοτε το ΠΑΟΚτσηδηλικι σου την περηφανια σου, την αγαπη σου και το αρσενιλικι σου μη το πουλας για 5 φραγκα που μπηκανε (αυτη τη στιγμη λογιστικα και απο τη μια τσεπη στην αλλη) και βγαινουν εξισου ευκολα...
Κοψε τις επικυψεις και το αγιατολαχ χομεινικι...Ακομα δεν τον ειδαμε μεσσια τον βαφτισαμε...
Δεν χορτασες απο μπλα-μπλα? Διαβαζουμε, ακουμε...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ?
Σε ποιο συλλογο μπηκε ο κυριος γνωριζει?
Οταν ο ΠΑΟΚτσης ειχε βγει με εξωφυλλο επι Μπατμαν το δικο μας το μπραβο θα αργησεις να το παρεις Μπατατουδη, καποιοι εσκιζαν τα ρουχα τους χειροτερα απο οτι εσυ και αλλοι τωρα...
Κρατα μια πισινη και κρινε ΠΡΑΞΕΙΣ...
Αν εσυ (ο οποιοςδηποτε εσυ) δεν την ακους με τους χυλους και τα γιαουρτια και τα/τη βλεπεις να χαμε να λεγαμε η χθεσινος εισαι η εντελως προβατο η παιδακι.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΥΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΑΜΕ
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΙ ΑΝ (ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ) ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ
Φαγαμε Βουλινο,Μπατμαν,Γουμενο,Ζαγορακη,Βρυζα και ψηνεστε απο τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ του οποιουδηποτε?
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ Π-Α-Λ-Ι ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ?
ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΘΗΚΑΝ/ΨΗΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ?!?!?
Ποιος ρε τον πρωτο καιρο δεν ηταν ζαχαρη με μελι?
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ?
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΩ/ΓΟΥΣΤΑΡΩ/ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ/ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ...
Προσωπικα οσο δεν παιρνω απαντησεις σε 2 ερωτηματα στο λεω στα ισα ΦΥΣΙΚΑ και τον βλεπω με μισο ματι και χειροτερα...
1) Τι αλλαξε απο το '06 οπως ειπε και ο αδερφος παραπανω που ολος ο νταλκας του ηταν το γηπεδο?
2) ΓΙΑΤΙ δεν κυνηγαει τους προηγουμενους κλεφτες και ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ? Η μητερα Τερεζα ειναι? Η τοσο απλας?
Ειλικρινα αν δωθει νορμαλ και πειστικη απαντηση σε αυτα να το ξανασυζητησουμε το εργο...
Στο φιναλε καποτε "ψηνοτανε" ο λαος με καραβιες παικταραδων, ξενυχτια Κοπα Αμερικα, Φονσεκα-Ζαλαγετα, συνεργασιες με Γιουβε, PAOK internacional και ξερω 'γω και τωρα με τον Κατσουρανη, δανεικους και την χορηγια της Gazprom (ΘΑ ερθει)...
ΘΑ πληρωσει τα χρεη...(Και ο Πουστοθοδωρας ΘΑ τα πληρωνε)
ΘΑ κανει προπονητικο...(Το μουνι ο ζαγοροπουστας εκανε...)
ΘΑ παρει πρωταθλημα(τα)
ΘΑ κανει τον Π.Α.Ο.Κ. οικονομικα αυταρκη
ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ...
Μακαρι...
Στο τελος τον λογαριασμο θα τον πληρωσει? Θα κανουμε ερανους? Θα στελνουμε sms? Θα σπαμε τη ΣΕΚΑΠ? Το Μακεδονια Παλας?
Η θα μαλωνουμε για τον επομενο "Μεσσια" αφου αποδειχτηκαμε ΜΑΛΑΚΕΣ και ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.
Ας κρεμαστουμε απο τ'αρχιδια του και ας του λεμε ναι σε ολα...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΡΟΣΤΟΦ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ...
Τελικα το " Ε ΡΕ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ" ΕΠΙ ΖΑΓΟΡΟΠΟΥΣΤΑ λεγοτανε απο αυτους που απο μεσα τους ελεγαν "ΕΝΑΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ"...
ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ και αρχιδιες...
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
Μα να τολμαμε να αμφισβητουμε τον Ιβαν, τον Ταρζαν, τον Πετρο, τον Μητσο, τον Κλαιν, τον Μαιν...
Καθαρισε απο χρεη, εφτιαξε γηπεδα, προπονητικα, πηρε πρωταθληματα...ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
ΘΑ...ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕ!
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕ?
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ? ΣΟΒΑΡΑ? ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΑΥΤΑ? ΛΑΘΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ...
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ "ΞΕΠΕΡΑΣΕ" Η ΕΠΟΧΗ...
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...
ΟΙ ΜΟΔΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΑ 2 ΓΑΜΑΤΑ (ΣΤΟ ΜΑ Ο ΤΟΝΟΣ) ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1189 on: February 15, 2013, 20:50:14 »
Εγώ προτείνω πολυμετοχικότητα με καμπάνη, βασιλάκη φλωρίδη, τον σεΐχη που πήρε τη μάλαγα και οικογένεια σαχπατζίδη, ενώ χωράει σίγουρα και ο μάκαρος ο ψωμιάδης ως guest παρουσία.
Για να χουμε ήσυχο το κεφάλι μας

baron

• Guest
« Reply #1190 on: February 15, 2013, 21:12:16 »
... καμπάνη, βασιλάκη φλωρίδη, τον σεΐχη που πήρε τη μάλαγα και οικογένεια σαχπατζίδη, ενώ χωράει σίγουρα και ο μάκαρος ο ψωμιάδης ως guest παρουσία.
.

ρε μλκ καταλανέ, αυτοί όλοι φυλακή δεν είναι;  :o ;D

Τέλος πάντων ποιος μπορεί να απάντηση τα έξεις (πληροφοριακά)

--- Τον απρίλιο θα επανέλθει το θέμα πρωτοδικείο?
--- θυμάται κανεις ποτε είχε γίνει κρούση του ιβάν για επιμήκυνση διοίκησης πρωτοδικείου? Νοέμβριο? Κάπου είχε link δεν το βρίσκω όμως με τίποτα.(Υπήρχε εκεί και αναφορά ότι το δικαστήριο δεν θα δεχτεί παρα πέρα την διαιώνιση της υπάρχουσας κατάστασης και θα επανέλθουμε υποχρεωτικά σε normal διοίκηση)

------------------------------------------------

για τις μετοχές που πηγαίνουν βόλτα σε ΕΠΕ της Κύπρου που ανήκει σε Holding στα cayman islands.... που είναι θυγατρική found από το lichtenstein, που είναι....

Ναι εντελώς αυτονόητα μου φαίνονται όλα αυτά.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1191 on: February 15, 2013, 21:57:40 »
Νομιζω οτι η διοικηση ειχε 4μηνη θητεια την τελευταια φορα που οριστηκε
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1192 on: February 15, 2013, 22:10:12 »
6μηνη διαρκεια και οριστηκε στης 16 Νοεμβριου ( http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=115173 ) οποτε παμε για 16 Μαιου.. αυτο που ειπε ο baron ισχυει.. δεν θα ξαναπαμε σε δοικηση πρωτοδικειου μετα το τελος αυτου του 6μηνου..υποχρεωτικα τακτικη διοικηση αφου υπαρχει μεγαλομετοχος

baron

• Guest
« Reply #1193 on: February 15, 2013, 22:19:20 »
A ,σωστός ο Biv , απάντηση με ημερομηνίες.

16 μαΐου λοιπόν είναι η ημερα μας.

Μέχρι τότε τα "θα" πρέπει να γίνουν πράξεις. Άρα λογικά από μέσα μαρτίου πρέπει να ακούσουμε για την ρύθμιση του χρέους (με η χωρίς προσαυξήσεις, με επέμβαση του άρχοντα από την χαβούζα, των αρχόντων από της βρυξέλλες, η οποιασδήποτε άλλης πουτάνας έχει να πει κάτι επί του θέματος.

λογικά τις επόμενες μέρες οι ARD θα μας βομβαρδίσουν με news.

Πάω να πάρω το κράνος μου.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #1194 on: February 15, 2013, 23:09:59 »
Όπως γράφω και στην υπογραφή μου : φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας ( Equo ne credite, Teucri / Quidquid id est, timeo Danaos et dona ferentes) , αν θέλετε και το πρωτότυπο
O Λαοκόων  προειδοποίησε τους Τρώες (μάταια) να μη δεχθούν τον Δούρειο Ίππο ως δώρο από τους Έλληνες

Οταν ρε αδερφε θα δεις και θα πραγματοποιηθουν τα γεγονοτα τοτε ελα να πανηγυρισουμε ολοι μαζι.
Μεχρι τοτε το ΠΑΟΚτσηδηλικι σου την περηφανια σου, την αγαπη σου και το αρσενιλικι σου μη το πουλας για 5 φραγκα που μπηκανε (αυτη τη στιγμη λογιστικα και απο τη μια τσεπη στην αλλη) και βγαινουν εξισου ευκολα...

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1195 on: February 15, 2013, 23:41:03 »
6μηνη διαρκεια και οριστηκε στης 16 Νοεμβριου ( http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=115173 ) οποτε παμε για 16 Μαιου.. αυτο που ειπε ο baron ισχυει.. δεν θα ξαναπαμε σε δοικηση πρωτοδικειου μετα το τελος αυτου του 6μηνου..υποχρεωτικα τακτικη διοικηση αφου υπαρχει μεγαλομετοχος

Απόφαση Πρωτοδικείου θα αναμένουμε ΚΑΙ τότε. Μπορεί η νέα να είναι πάλι πρωτοδικείου και όχι αιρετή, κι ας έχει στο ταμείο 50 εκατομμύρια. Θυμηθείτε τον Σωκ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #1196 on: February 15, 2013, 23:55:52 »
αν δεν γινει η ρυθμιση-απαλλαγη απο προστιμα/τοκους/προσαυξησεις δεν προκειτε να γινει αιρετη διοικηση. οποτε το σημειο ημερολογιακα ειναι ποτε θα περασει η ρυθμιση να πληρωνεις το καθαρο κεφαλαιο 12-14 εκ. που φτανει τα 30 με τις προσαυξησεις.

αν γινει σε μια βδομαδα η ρυθμιση θεωρητικα μπορει αμεσα να οριστει διοικηση αιρετη με ΓΣ και ΔΣ,οποτε δεν χρειαζεται να ληξει η θητεια της τωρινης διοικησης.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1197 on: February 16, 2013, 00:12:19 »

χορηγια της παε ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1198 on: February 16, 2013, 01:34:29 »
τι εγινε, οι περισοτεροι εδω μεσα ειναι ματσο μου φενεται.....τρεχουν τα εκατομυρια απο τα μπατζακια να πουμε χαχαχαχα.....τι να κλασουν τα 25 εκατομυρια τωρα μωρε....τα χουμε χορτασει....

αντε ρε να παρει τον πουλο ο μαλακας..... εμεις τιγκαρουμε την Τουμπα με κανα ΤΕΟ να πουμε κανα μπατμαν κανα σαχπα και τον αλλον με το καπελο παναμα γουσταρουμε κανα καμπανη και τετοια....

ποιος τωρα, εβαλε ο αλλος 25 ζεστα....δεν παταω ρε στην Τουμπα αδεια θα την εχω......ακου να βαλει 25 μυρια....ΤΣΙΧΛΕΣ

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1199 on: February 16, 2013, 01:44:57 »
16 μαΐου λοιπόν είναι η ημερα μας.

Δε γίνεται μεγάλε, τότε θα είμαι μεθυσμένος από το κύπελλο της 11ης Μαΐου, κυπελλούχος θα'μαι για, μη μιζεριάζω ακόμα και κυπελλούχος δηλαδή, έλεος