Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 294947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #1000 on: February 05, 2013, 19:50:41 »
cure μπορεις να μας κανεις τη χαρη και να μην εξαφανιζεσαι για τοσο μεγαλο διαστημα;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1001 on: February 05, 2013, 20:52:29 »
Μεγαλε Cure...  :prosk:
Αυτη ειναι επιστροφη ρε φιλε  ;D ;D :-* :-* :rasta:

υγ. Την τελευταια φορα που σε διαβασα, τσαλαβουταγα στα νερα της λευκαδας ρε μλκ!! Μην το ξανακανεις αυτο αντε γαμησου  :'( :'( :'(  :-* :-* :-*

υγ2. και εγω συμφωνω για κεντρικη.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1002 on: February 05, 2013, 20:58:23 »

Θες να πεις κάτι;

http://www.youtube.com/watch?v=r9PBah98TVE

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ;

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1003 on: February 05, 2013, 21:53:30 »
περίεργα αιτήματα λέει...κάτσε να δούμε κανένα περίεργο αποτέλεσμα στην ΤΟΥΜΠΑ,και εκεί θα δείτε ρε περίεργοι ,τη περίεργα αιτήματα θα έχουμε...δεν θα σου πω τη ,να σκάσεις από περιέργεια ρε περίεργε αμπαλε...πανόπουλε του "ροστοφ"...
κατά τα αλλα η ανακοίνωση το παίζει ότι τάχαμου τάχαμου δεν έφαγε πρόλογο από το τραμπούκο της κυριακής και ότι έμεινε ανεπηρέαστη στις αποφάσεις της...δεν τρώμε πρόλογο και εμείς όμως και την άλλη φορα επιβάλλεται να είμαστε περισσότεροι,όταν νιώθουμε κορoιδiα και "ξεφτιλικια"...
ο δώνης  πιστεύω ότι μετράει αντίστροφα,αφού ο λόγος που δεν τον έδιωξαν την κυριακή,  είναι ότι δεν ήθελαν να δείξουν λίγοι μπροστά στη θέληση του λαου του ΠΑΟΚ...θέλουν να δείξουν ότι επιλογή τους θα είναι οταν τον διώξουν και όχι ότι τον διώχνει ο κόσμος...
αν πέφτω έξω ,εκεί να δεις ρε περίεργε πλακα που θα έχει...."ρωσοπανοπουλε".
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1004 on: February 05, 2013, 22:14:51 »
Αυτό ακριβώς, ντεμέκ δε μασάμε και κάνουμε δυναμική εισαγωγή στην αρχή α λα μαφία και δεν τα χετε καταλάβει καλά ποιος κάνει κουμάντο εδώ, αλλά μετά αρχίζουμε τις τρίπλες και τα σάλια επειδή το μπεϊμπιλίνο έχει γίνει βαθύ σκούρο.
Τέρμα βλαχιά η ανακοίνωση, πολύ ασχοληθήκαμε.
Για να ρίξω μέσα και λίγο μπατσογλωσσολογία  ;D, κάνει μπαμ ότι την έχει γράψει κάποιος που δεν έχει ξαναγράψει για την παε.
Να τον ξαναβάλετε να γελάσουν και τα πατώματα.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1005 on: February 05, 2013, 22:28:33 »
Βάλτε την ανακοίνωση της παε δίπλα στην ανακοινωσάρα του Πανελληνίου και συγκρίνετε επίπεδο, δομή, λεξιλόγιο και ύφος..
Δεν είναι για να γελάς..
Για να κλαις είναι που ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει ξεπέσει τόσο που οι ανακοινώσεις του μοιάζουν να έχουν γραφτεί από απόφοιτο της τετάρτης δημοτικού..
ΠΑΟΚ Θεέ γαμιέται η παε..!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1006 on: February 05, 2013, 22:55:35 »
@Gew, εγω κοβω τον πουτσο μου οτι ο μιζας, ο γουχου και ο ιβαν, μια βδομαδα να παιδευονται ολοι μαζι δε μπορουν να κανουν τις ασκησεις απο το βιβλιο της γλωσσας της β' δημοτικου. Δε καταλαβαινω γιατι εκπλησσεσαι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

georgeman

• Guest
« Reply #1007 on: February 05, 2013, 23:03:43 »
...και ο ιβαν, μια βδομαδα να παιδευονται ολοι μαζι δε μπορουν να κανουν τις ασκησεις απο το βιβλιο της γλωσσας της β' δημοτικου.

http://www.paokfc.gr/sillogos/ivan-savvidis/

Ο Ιβάν Σαββίδης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1959 στο ελληνικό χωριό Σάντα της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Γεωργίας και είναι Ρώσος κοινωνικός παράγοντας και επιχειρηματίας. Ήταν βουλευτής της 4ης και 5ης Συνόδου της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλής) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, από τον Ιούνιο του 2004 είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινωνικών Οργανώσεων Ρωσίας (ΑΓΟΟΡ), από το 2006 Συντονιστής του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού της 5ης Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ.

Το 2012 ως Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής εθνικής πολιτιστικής αυτονομίας των Ελλήνων της Ρωσίας εντάχθηκε στο Συμβούλιο Διεθνικών Ζητημάτων, που λειτουργεί υπό τον Πρόεδρο της χώρας.

Έχει διανύσει τη διαδρομή από εργάτης έως διευθυντής μιας από τις μεγαλύτερες στη Νότιο Ρωσία επιχείρησης, η οποία έχει ενταχθεί στον Όμιλο, που ίδρυσε ο ίδιος μν 5 την ονομασία «Agrokom Group» και έδρα το Ροστόφ στον ποταμό Ντον. Από το 2011 κατέχει το αξίωμα του Προέδρου του ΔΣ του Ομίλου «Agrokom Group».

Έχει τιμηθεί με κρατικά παράσημα και διακρίσεις. Είναι υφηγητής οικονομικών επιστημών.

Είναι παντρεμένος και μεγαλώνει δύο γιους.

Το 2000 ίδρυσε το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ι.Ι. Σαββίδης».

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1008 on: February 05, 2013, 23:19:27 »
 :'( :'( :'(

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1009 on: February 05, 2013, 23:22:02 »
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1010 on: February 05, 2013, 23:26:58 »
Περίεργοι ε περίεργοι.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1011 on: February 05, 2013, 23:33:39 »
Αυτό το υφηγητής οικονομικών επιστημών λίγο πιο λιανά γίνεται? Για να το καταλάβουμε

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1012 on: February 05, 2013, 23:38:38 »
υφηγητής
ουσ α / θ υφηγητής, υφηγήτρια [ifiʝi'tis, ifi'ʝitria]
πανεπιστημιακός βοηθός καθηγητή

:tsigaro:

georgeman

• Guest
« Reply #1013 on: February 05, 2013, 23:40:02 »
-

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1014 on: February 06, 2013, 00:14:34 »
Η επιτυχής ολοκλήρωση της εργασίας υφηγεσίας κάποτε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνεις καθηγητής πανεπιστημίου κι ερχόταν μετά το διδακτορικό (με διάρκεια περίπου τα δέκα χρόνια). Γι' αυτό και δεν έβλεπες εύκολα καθηγητή πανεπιστημίου κάτω των 50 ετών (για αυτόν που έχει δική του έδρα δλδ, όχι τους λέκτορες/βοηθούς). Απ' όσο ξέρω, έτσι ήταν τα πράγματα και στη Σοβιετία. Αν είναι αυτός άνθρωπος που έχει καταθέσει επιτυχημένα υφηγεσία σε ρωσικό/σοβιετικό πανεπιστήμιο στις οικονομικές σπουδές, εγώ είμαι ο Αριστοτέλης, ο Μαρξ, ο Καντ, ο Πούλιτζερ, ο Σαρτρ, ο Ζαμπούνης και η Μάρα Μεϊμάρη μαζί.  :cwm14: :cwm14:

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1015 on: February 06, 2013, 01:06:22 »
http://www.youtube.com/watch?v=6Q4ss-6ZGyQ (Embedding disabled, limit reached)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1016 on: February 06, 2013, 01:29:04 »
cure μπορεις να μας κανεις τη χαρη και να μην εξαφανιζεσαι για τοσο μεγαλο διαστημα;

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1017 on: February 06, 2013, 02:07:08 »
βασικα δεν εχω καταλαβει εδω και καιρο (απο τοτε που ανελαβε ο Ιβαν) γιατι τον κραζουμε....

αν δεν κανω λαθος με συνοπτικες διαδικασιες εβαλε το χρημα και πηρε την παε....τους εχει ολους πληρωμενους....εκανε μεταγραφες εξι...θελει να πλερω ολα τα χρεη....θελει καινουργια Τουμπα και καινουργιες εγκατασεις....υπαρχει απ οτι βλεπω μια σοβαροτητα στις κινησεις του χωρις λεζαντες και χωρις πεταμενα λεφτα να χαμε να λεγαμε....οκ

τι θελουμε....

να φυγει...να παει αλλου....χαχαχα

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #1018 on: February 06, 2013, 08:21:52 »
Όχι,εγώ θέλω να διώξει Βρύζα και συν αυτώ,να διώξει Δώνη και Πουτάνας Γιο και να φέρει πίσω Λάζλο.....................(και Ζλάταν για λίγες μέρες).

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1019 on: February 06, 2013, 09:03:36 »
Κλαίω με τη σημερινή αντιμετώπιση από τις φυλλάδες, μόλις χτες τα έλεγα για το σύστημα των γαμωκονδυλοφόρων, όλοι μαζί να ηρεμήσουμε τους κανίβαλους γιατί το κυριακάτικο μπορεί να ήταν μόνο η αρχή και να μας πάρει ο διάολος όλους μαζί.
"Ξεκάθαρο μήνυμα" και "επίδειξη δύναμης" (αυτό το τελευταίο από τον χοντρο-σταυράκη και τη φυλλάδα του), έχω γονατίσει από τα γέλια πρωί πρωί με τους λεονταρισμούς και τις βλαχομαγκιές  :smiley4: :smiley4:
Θείε βάνια, αν την επόμενη φορά τα βρεις σκούρα με τους 100 που ήταν 400, μη φέρεις μπάτσους, τους αρδ να φέρεις