Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291731 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #840 on: December 30, 2012, 16:32:04 »
Ή βγείτε μπροστά και αποθεώστε..μεγαλείο.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #841 on: December 30, 2012, 16:58:26 »
åäù å÷åé öåñåé âéåñéíéá ëïõêáò êáé ëáæïâéôò êáé åóåéò êñáæåôå;

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=24181&t=1

Ï ÐÁÏÊ ðñïóðáèåß íá åíéó÷õèåß üìùò áð üôé öáßíåôáé ôï áñ÷éêü ôïõ ðëÜíï äåí âãáßíåé. ¹ ôïõëÜ÷éóôïí èá ðñÝðåé íá ðáßîåé ìå ôïí ÷ñüíï åëðßæïíôáò íá áëëÜîïõí ôá äåäïìÝíá. Óôéò ôñåéò âáóéêÝò åðéëïãÝò, áõôÝò ôùí Ëïýêáò, Âéåúñßíéá êáé ËÜæïâéôò, ôá íÝá ìüíï åõ÷Üñéóôá äåí åßíáé ãéá äéáöïñåôéêïýò ëüãïõò óôç êÜèå ðåñßðôùóç.

Ç ÊáñðÜôé äåí Ý÷åé âãÜëåé ôéìÞ ðþëçóçò, ç Âüëöóðïõñãê ìÝóù ôïõ ÊëÜïõò ¢ëïöò äåí öáßíåôáé äéáôåèåéìÝíç íá ÷áñßóåé ôïí ðáßêôç, ç Æåíßô äåí öáßíåôáé íá Ý÷åé âñåé ìéá ÷ñõóÞ ôïìÞ ìå ôïí ðáßêôç êáé ìå ôïí ÐÁÏÊ ãéá íá ìåôáêïìßóåé ï ÓÝñâïò óôç Ôïýìðá. ¸íáò ÓÝñâïò ðïõ äåí… ðáíçãõñßæåé ìå ôçí åðéëïãÞ ôïõ åëëçíéêïý ðñùôáèëÞìáôïò.

Óßãïõñá êáé óôéò ôñåéò ðåñéðôþóåéò ï ÷ñüíïò ìðïñåß íá ëåéôïõñãÞóåé õðÝñ ôïõ ÐÁÏÊ áëëÜ ïé ðáñÜìåôñïé åßíáé ðÜñá ðïëëÝò êáé âÝâáéá êáíÝíáò óôç ÐÁÅ äåí Ý÷åé îåêáèáñßóåé ôï áí åßíáé óå èÝóç íá ðåñéìÝíåé ç ïìÜäá ãéá ðïëý ôçí åíßó÷õóÞ ôçò.

Ôï ìüíï ðïõ õðÜñ÷åé åßíáé ç ôïðïèÝôçóç Äþíç, ï ïðïßïò äåí áã÷þíåôáé ãéá ôçí Üìåóç Ýíôáîç ôùí áðïêôçìÜôùí óôçí ïìÜäá, áöïý ïé áíôáãùíéóôéêïß áãþíåò êõðÝëëïõ áëëÜ êáé ôá ðëÝé ïö áñãïýí.

Ç ïõóßá åßíáé ðùò ï ÐÁÏÊ èá ðñÝðåé íá áðïöáóßóåé Üìåóá ôï ðþò èá êéíçèåß, Ýôóé þóôå íá ìçí Ý÷åé áðþëåéåò óôï îåêßíçìá ôïõ ðñþôïõ ãýñïõ êáé íá áöÞóåé êÜðïéåò êéíÞóåéò ãéá ôï ôÝëïò ôïõ ìÞíá åöüóïí äçìéïõñãçèïýí êáôÜëëçëåò óõíèÞêåò ãéá áõôÝò.

¢ëëùóôå, óå üëåò ôéò ìåôáãñáöéêÝò ðåñéüäïõò, ðïëëÜ ìðïñïýí íá óõìâïýí ìÝóá áðü ôéò êáñáìðüëåò ðïõ ãßíïíôáé êáé óôïí ÐÁÏÊ èá ðñÝðåé íá åßíáé Ýôïéìïé íá åêìåôáëëåõôïýí êÜðïéåò áðü áõôÝò.

ôï åðïìåíï âçìá åéíáé íá ãñáøïõí ðùò ï âéåéñéíéá å÷åé ðñïâëçìá ìå ôïõò ðñïóáãùãïõò êáé äåí ìáò êáíåé,ï ëïõêáò ðáéæåé óå êáêç ïìáäá ôïõ ïõêñáíéêïõ ðñùôáèëçìáôïò êáé äåí ìáò êáíåé êáé ï ëáæïâéôò å÷åé íá ðáéîåé ìðáëá 2 ÷ñïíéá êáé äåí ìáò êáíåé

ñå ðåôá ôçí åðïìåíç âäïìáäá óôïõò äçìïóéïãñáöïõò ïôé êëåéíåéò áñóáâéí êáé âãåò óå áíõðïðôï ÷ñïíï íá ìéëçóåéò ãéá íåï ãçðåäï óôï êáñáôáóïõ óôï äåñâåíé ç óå áëëï ðëáíçôç

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #842 on: December 30, 2012, 17:20:00 »
Και που ξερετε οτι μονο αυτους απασχολει τον ΠΑΟΚ και οχι αλλοι παιχτες που μπορει να ειναι ακομα καλυτεροι?

Καλο το κραξιμο-μοδα ειναι-καλυτερη η υπομονη ομως.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #843 on: December 30, 2012, 17:35:38 »
Η υπομονη σωθηκε συναγωνιστη. Μια ζωη υπομονη κανω με τον καθε τυχαρπαστο που καθεται στο σβερκο μας. Ηρθες με ρεκλαμες και φανφαρες να το παιξεις μπρουκλης στους ιθαγενεις; Εισαι στον ΠΑΟΚ, το πολυ σε δυο σεζον θελω κατσαρολι, τοσο απλα ειναι τα πραγματα. Αλλιως τραβα παρε τον παναρκαδικο και κανε οτι γουσταρεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας

trelos4

• Guest
« Reply #844 on: December 30, 2012, 17:45:36 »
σωστος.απ οτι λεγεται εχεις τις γνωριμιες και το χρημα για να κανεις αυτα που ο ιδιος λες για τιτλους και καταξιωση στην ευρωπη.οποτε περιμενουμε συντομα χωρις 5ετη πλανα τυπου κλεφτοτεο

εκτος απο επιστολες ο Πουτιν ας στειλει και καμια χορηγια

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #845 on: December 30, 2012, 17:53:02 »
Και που ξερετε οτι μονο αυτους απασχολει τον ΠΑΟΚ και οχι αλλοι παιχτες που μπορει να ειναι ακομα καλυτεροι?

αυτος μονο λεει και τιποτα δεν κανει,κι απο οταν ηρθε εχουν γαμηθει να μου λενε οτι δεν κανει η τουμπα για νεο γηπεδο.υπομονη οχι εγω αλλα αυτοι που σωνει και καλα εχουνε βαλει θεμα γηπεδου...
νταξει για διχτυα καμερες και μπατσους στην διοικηση ειναι λιγο μαλακια να το θεσω ως επιχειρημα γιατι υπαρχει και αντιλογος που εχει και κολλητους τα οργανα της ταξεως και μπορει να φανω υπερβολικος

βεβαια αυτοι που τρωνε καγκελο τετοιες μερες εξαιτιας του ΠΑΟΚ κι αυτοι που περιμενουν την κληση του ανακριτη παλι τετοιες μερες επειδη συστησαν "τρομοκρατικη οργανωση" ειναι κατι που το γραφουμε στ αρχιδια μας γενικοτερα  τωρα που ρθε ο ρωσος και μας φερνει καθε μερα και εναν παιχταρα

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #846 on: December 30, 2012, 17:59:34 »
γκαρντάσι δεν έχουμε ούτε υπομονή και θα τον κράζουμε αβέρτα κουβέρτα μέχρι να κάνει κάτι για τα αδέρφια μας...

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #847 on: December 30, 2012, 19:05:22 »
παντα ηθελα εναν ανθρωπο που να μην ηταν απο την 'οικογενεια' του  ΠΑΟΚ .και αυτο για να μπορει να διωξει η να γαμησει ολους αυτους που χρονια τωρα ζουν απο τον ΠΑΟΚ και οχι για τον ΠΑΟΚ .για μενα ηταν θετικο οτι πηρε την ομαδα ενας που δεν ηταν της οικογενειας.βεβαια τα πρωτα δειγματα δεν ειναι θετικα απο την πλευρα οτι εδωσε αφεση αμαρτιων στον ζαγορακη. περιμενε ομως να δω το μετα. πιθανον να εχει τους λογους του. δεν τον εχω για μαλακα . μονο και μονο οτι υπαρχει ηρεμια και σκεφτομαστε μπαλα και μεταγραφες ειναι θετικο. εχω υπομονη αλλωστε δεν εχω και τι αλλο να κανω.
θελω να ρωτησω κατι ομως ειδικα τα αδερφια απο θεσ/νικη και τα ζειτε και τα γνωριζετε καλυτερα απο μενα
λεμε για τα αδερφια μας που ειναι μεσα. ειμαστε σιγουροι οτι ο ιδιος ξερει για αυτο?τον εχει ενημερωσει κανεις ?τον εχει ενημερωσει για το τι ακριβως εχει γινει?μηπως τον εχουν παραμυθιασει?μηπως πρεπει καποια παιδια ,δεν ξερω ποια, δεν ξερω για συντονιστικη να του εξηγησει?μηπως πρεπει και για το γηπεδο να του εξηγησουμε?εγω θεωρω οτι ακομα μαθαινει και ψαχνεται.δεν ξερω αν ειμαι σωστος η οχι αλλα ετσι νομιζω.μηπως πρεπει εμεις οι ιδιοι να ζηταμε να τον βλεπουμε ανα διαστηματα ?να πιστεψω δλδ οτι ξερει η γκοντσαρεβα και ο τσιστιακοφ τι γινεται?ο βρυχας τους λεει τι ειναι ο ΠΑΟΚ και ποια τα προσωπα γυρω απο την ομαδα? τοτε να παω να πνιγω αν περιμενω απο το λαμογιο να τους δωσει να καταλαβουν.εγω τον βρυζα τον θεωρω μεγαλυτερη λερα απο τον ζαγορακη.την γαμησαμε τοτε.δεν ξερω ειναι πολλα που φοβαμαι οτι μπορει να γινουν μεχρι να μαθει.
προς το παρον κραταω καποια θετικα .για μενα προεδρος θα ειναι αυτος που θα αναλαβει τα χρεη. μεχρι τοτε...

υ.γ μπορει καποιος αδερφος να με ενημερωσει ποιος ειναι ο λαγογιαννης που βγαινει στον 103 ? ακουστα εχω το ονομα αλλα καποια αλλα αδερφια εδω στην αθηνα και εκτος σαιτ μου λενε για αρρωστο αρδ οπαδο. δεν ξερω...

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

trelos4

• Guest
« Reply #848 on: December 30, 2012, 19:17:20 »
ειδε 2 φορες τον σαμαρα και ειπανε για τα χρεη.περιμενουμε να γινει διοικηση κανονικη και τοτε θα φανει εαν θα παρουν δρομο ολοι οι αυλικοι..απ οτι ξερω η γκονταρεβα εχει ενημερωσει για το συστημα δημοσιου που λειτουργει στον ΠΑΟΚ.

amafoule

• Guest
« Reply #849 on: December 30, 2012, 19:39:46 »

αδερφε γιορτινες μερες ειναι δε πρεπει να χαλαμε τις καρδιες μας αλλα δε νομιζω να κραζει κανεις απο μοδα.δε θα κερδισει κατι αν κραξεις καποιος τη διοικηση σ ενα φορουμ αντιθετως αν  χειροκροτησει η παρακινησει οπαδους να κανουν υπομονη ισως και να κερδισει κατι.τουλαχιστον ετσι γινοταν 100% επι θοδωρου.ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και δε χρειαζονται μεταξυ μας  φιλονικιες αλλα η αποψη σου δικαιολογιεται μονο αν ζεις μακρια απ τρη θεσσαλονικη και δεν εχεις ενημερωση για το τι βρωμια εχει παιξει στις τελευταιες διοκησεις η αν εισαι μικρος σε ηλικια.η ολη σταση του ρωσου στα μεταγραφικα και οχι μονο ειναι οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι.μοιραζει 500ευρα στα καλαντα κλεινει τον εναν παικταρα μετα τον αλλο κ σε μια αγωνστικη που θα παιξουμε με πανθρακικο θα παρακαλαμε να εινια ακλα στην υγεια του ο κατσικας και ο αποστολοπουλος.για τον ιβαν προσωπικα εχω διαμορφωσει αποψη οτι ακολουθει την τεραστια σχολη φιγουρας και λιγουρας και μακαρι να κανω λαθος.αλλα η εκφραση το κραξιμο ειναι μοδα σ εναν συλλογο που εχει καταρσταφει απ τους διοικουντες του κ μεγαλυτερο κακο μας εχουν κανει τα λαμογια των διοκησεων παρα οι αντιπολοι ειναι ακυρη.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #850 on: December 31, 2012, 11:49:58 »
Ðáñáëåéðüìåíá áðü ôçí ãéïñôÞ…

Êé’ Ýíá ðáñáëåéðüìåíï áðü ôçí óçìåñéíÞ çìÝñá… Áêüìç êïéôéïýíôáé ìåôáîý ôïõò ïé ìéêñïß óêáêéóôÝò ðïõ åßðáí ôá êÜëáíôá óôïí Óáââßäç. Ôï ÷áñôïíüìéóìá ðïõ ðÞñå ï êáèÝíáò ôïõò, ôïõò Üöçóå Üöùíïõò. ÊÜðïéïé ðïõ Þôáí åêåß ìéëÜíå ãéá… ìùâ ÷ñþìá

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

paok24.com

ãíÞóéá çôáí ôá 500ñéêá Þ êáìéá âïõëãÜñéêç öùôïôõðßá (ìå áëïõìéíü÷áñôï);; óÜëéá-ìÜëéá ñå ëéãïýñéá!!! (ï÷é ôá ðáéäáêéá, åóåéò ðïõ ôá ãñáöåôå)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #851 on: January 04, 2013, 21:00:50 »
ο σαββιδης ....μπλα μπλα....και μας εσωσε απο τον γκρεμο....

Απο ΤΙ;
Και με ΤΙ;
Και ΓΙΑΤΙ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #852 on: January 05, 2013, 12:47:44 »
όσο δεν αναλαμβάνει κανεις τα χρέη να τα πάρει πάνω του δεν σε έχει σώσει κανεις από κανένα γκρεμό.. η λαιμητόμος παραμένει από πάνω σου πάντα... όσες μεταγραφές και να κάνει και το Ρονάλντο να φέρει...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #853 on: January 05, 2013, 13:18:19 »
όσο υπάρχουν γkαρντασια" μου στη στενή και δεν ενδιαφέρεσαι εγώ θα σε μπινελικονο  αβέρτα

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #854 on: January 05, 2013, 22:59:21 »
ο σαββιδης ....μπλα μπλα....και μας εσωσε απο τον γκρεμο....

Απο ΤΙ;
Και με ΤΙ;
Και ΓΙΑΤΙ;

με τα 12 εκατ. που εβαλε και γιατι αν δεν τα ειχε βαλει τωρα θα ημασταν χωρις φορολογικη ενημεροτητα και με μερικες προσφυγες στην πλατη.

το ξαναεγραψα, χιλιες φορες να πει δινει 5 εκατ. για τα χρεη παρα 5 εκατ. για μεταγραφες. πρωτη προτεραιοτητα ειναι να φυγουν τα χρεη απο πανω μας. οσο για απαιτησεις τυπου πρωταθληματα κτλ απο τον 1ο-2ο χρονο, καλο ειναι να ξυπνησουμε γιατι δεν παιρναμε και καθε χρονο πρωταθλημα.

δυστυχως διακρινω μια τεραστια αμφισβήτηση προς τον Σαββίδη και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

@tsaxtsis: τι θα μπορουσε να κανει? ενδιαφερθηκαν οι προηγουμενοι? μακαρι να μπορουσε να κανει κατι ο καθε σαββιδης

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #855 on: January 05, 2013, 23:15:36 »
γκαρντάσι δεν ξέρω αν προσπαθείς να υπερασπιστής τον σαββίδη,στο "συγεγριμενο" θέμα,η εxeiς αγνοια του τι μπορεί να κaνei αυτό ο κοντός...

άνθρωπος που κατάφερε να λειτουργήσει εκκλησια μέσα στη τουρκια μετά από 100 χρονια πιστεύεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτε?άλλωστε και μονος του τα λέει..

διαβάστε το βιογραφικό μου η κάνω λάθος?....

όσο για τους προηγούμενους τα έχουμε αναλύσει χιλιάδες φορες....

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #856 on: January 05, 2013, 23:36:20 »
τι να υπερασπιστω ρε φιλε, ξαδερφος του ειμαι; απλα δεν πιστευω οτι μπορει να κανει κατι, θεμα της δικαιοσυνης ειναι. μακαρι να μπορουσε και να το εκανε αλλα και ετσι να ηταν, εμεις δεν θα το μαθαιναμε

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #857 on: January 05, 2013, 23:54:24 »
με τα 12 εκατ. που εβαλε και γιατι αν δεν τα ειχε βαλει τωρα θα ημασταν χωρις φορολογικη ενημεροτητα και με μερικες προσφυγες στην πλατη..

κι επειδη εγω ειμαι και λιγο στοκος, οταν λεμε "εβαλε 12 εκατ." ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοουμε;

μιλαμε για ρευστο μπαγιοκο;
για επιταγη με το ονομα του;
μπορουν να χρησιμοποιηθουν καποια στιγμη;
ειναι απλα ενα νουμερο πανω σε εναν λογαριασμο;
ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ειναι αυτα τα 12 εκατ. που ΕΒΑΛΕ και γλυτωσαμε κι απο τις προσφυγες; (ποιων;)
υπαρχει δηλαδη ακομα παιχτης που να τον χρωσταει λεφτα η παε ή πανε κι αυτα τωρα;

τα φωτα σου ρε αδερφακι μου, δεν βγαζω ακρη...
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #858 on: January 06, 2013, 02:28:33 »
γιατι αμφισβητεις οτι εβαλε 12 εκατ. στην ΠΑΕ; αμφισβητεις οτι οι παικτες πλεον πληρωνονται 1η του μηνος;

εγω παντως ξερω για προμηθευτες που η ΠΑΕ τους χρωστουσε λεφτα εδω και μια 5ετια και τους καλεσαν πριν λιγες βδομαδες για να πληρωθουν.

απο τις προσφυγες αυτων που δεν θα πληρωναμε ουτε φετος

trelos4

• Guest
« Reply #859 on: January 06, 2013, 02:50:00 »
μονο ιβιτς και μπολονι πηραν 900.000,χωρις τους διακανονισμους με τσιριλο χαλκια και τοσους αλλους.στην θεση της κουλας θα ειμασταν τωρα,ας μην γελιομαστε και μεταξυ μας

εδω μονο ο κοντος ειχε  να παιρνει καμια 700.000 απο περυσι
« Last Edit: January 06, 2013, 02:55:01 by trelos4 »