Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #640 on: October 25, 2012, 16:40:18 »
ποια ειναι η γνωστη παρεα που λεει ο πετυχημενος ελληνας δημοσιογραφος?
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #641 on: October 25, 2012, 16:48:18 »
και ο γούμενος πλήρωνε υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ τον πρώτο καιρό που ήρθε και είχε αφήσει απλήρωτοι την εφορία 3 χρονια...την πληρώνει αυτός η θα μάθουμε οτι την χρωσταμε, όταν θα τον διώξουν οι αμερικανοι...

μην ξεχνάμε και κάτι άλλο ...ο ΠΑΟΚ εκτος από έξοδα έχει και έσοδα...θέλω να πω με αυτό,ότι είναι γελιο να νομίζουμε ότι δεν βγάζουμε πλεόνασμα με το ξεφτίλα φετινό μπατζετ της ομάδας, πιο μικρό και από εποχή βουλινού το 94  και δεν μπορούμε να πληρώσουμε με το συν κάποιες παλιές υποχρεώσεις...μην ξεχνάμε ότι πήραμε και λεφτά από μεταγραφές mpraf...και έτσι ξεχρεώθηκαν αυτή που φοβόμαστε ότι θα μας πήγαιναν για προσφυγή...
εγώ περιμένω να ακούσω από σαββίδη,εφόσον έχει βάλει 10 εκατομμύρια στην αύξηση και 2 με δάνειο,ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει ούτε δραχμή προς τρίτο...

ας το παρουμε και αλλιως ομως...ποιο σφιχτα

1)το φετινό μπατζετ του ΠΑΟΚ στα 6 εκ. και ας πούμε στα 12 σύνολο με τα λειτουργικά έξοδα(ψείρισμα-υπάλληλοι-μετακινήσεις-εισιτήρια για γούστα-εφοριες κτλ) βγαίνει από τα έσοδα της φετινής χρονιας,αφου υποτιθεται γι αυτο κατεβηκε τοσο για να βγαινει και να μην μπουμε μεσα και φετος...μέχρι εδώ εντάξει?

2) τα χρέη  προς τρίτους και οφειλες παικτών ήταν σύμφωνα με τους διοικούντες γύρω στα 10 εκατομμύρια
άρα ο σαββίδης στη σύνεντευξη τύπου που έκανε,έπρεπε να ανακοίνωση...ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει προς τρίτους και έχει καβάτζα 2 εκατομμύρια περίσσευμα(αυτά θα τα είχε για βάθος πενταετίας, για να ταΐσει δημοσιογράφους,κόσμο που περιμένει στην ουρα του κτλ)

3) τα επόμενα 10 που λένε οτι θα χωσει έπρεπε να πάνε ...στο μπατζετ της ομάδας και από 6 να γίνει 16...

εγώ κάποια ανακοίνωση δεν έχω δει ότι δεν χρωστάμε σε τρίτους...άρα τα λεφτά μάλλον κάθονται στον κουμπαρα...αλλα και να το πει εγώ δεν θα το πιστέψω,από άτομο που είπε το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει τα τελευταία χρονια...ότι ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε στους ομίλους και εχασε 5 εκατομμύρια λόγω επεισοδιων...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

prowler_

• Guest
« Reply #642 on: October 25, 2012, 16:48:55 »
ποια ειναι η γνωστη παρεα που λεει ο πετυχημενος ελληνας δημοσιογραφος?
Από παρέες, άλλο τίποτα..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #643 on: October 26, 2012, 13:21:19 »
«Μόνο ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει»

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε συνέντευξη στη Ρωσία όπου αποκαλύπτει πως τον ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη αλλά και την παραλίγο απαγωγή του γιου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Ρωσία:

Για το γεγονός ότι σταμάτησε να έχει ενδιαφέρον για το ρωσικό ποδόσφαιρο και αποφάσισε να επενδύσει στο εξωτερικό: Είχα εμπλοκή στις δύο ομάδες του Ροστόφ. Πίστευα ότι κάποιοι στο Ροστόφ θα έδειχναν ενδιαφέρον για την στρατηγική μου. Στη Ρωσία δεν υπάρχει καθόλου στρατηγική στο ποδόσφαιρο. Ψάχνουν μόνο έναν πλούσιο άνθρωπο να τον χρησιμοποιήσουν και μετά να τον παραμερίσουν. Ακόμη και στην Ζενίτ και στην Ανζί τα πάντα είναι χτισμένα στις φιλοδοξίες ενός ανθρώπου. Αύριο όμως μπορεί κάποιος να ξυπνήσει στραβά και αυτό να το πληρώσει η Ζενίτ.

Για τα χρήματα τα οποία έχασε στο ποδόσφαιρο: 42 εκ. δολάρια σύμφωνα με μία πρόχειρη εκτίμηση. Τα έχασα γιατί κανένας στόχος δεν επιτεύχθηκε. Το μεγάλο μου μειονέκτημα είναι η ειλικρίνειά μου. Στο ρωσικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνεις μπλόφες. Να τους λες αυτό που θέλουν να ακούσουν και μετά σε χειροκροτούνε. Εκανα μια δήλωσε που μου κόστισε πολύ, μίλησα για ανάπτυξη. Εχουμε λέμε ομάδες με παράδοση αλλά όχι με επιτυχίες, το πεπρωμένο μας είναι να έχουμε ομάδες που παράγουν.

Για το τσιγάρο, μιας και δραστηριοποιείται στον χώρο του καπνού: Ο καπνός μπορεί να προστατεύσει από την σχιζοφρένεια. Στην εποχή της Σοβιετικής Ενωσης έδιναν στα ψυχιατρεία τσιγάρα, κάπνιζες δεν κάπνιζες. Δεν λέω ότι κάνει καλό, αλλά το τσιγάρο, άλλωστε, είναι από τις μικρότερες αμαρτίες για τις οποίες ο άνθρωπος είναι ικανός.

Για τον τρόπο που ενεργεί στις επιχειρήσεις του: Ποτέ δεν πάω πέρα από τα όρια, θα μπορούσα να ήμουν πιο πλούσιος, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κινείσαι χωρίς κανόνες.

Για την εγκληματική οργάνωση που προσπάθησε να απαγάγει τον γιο του: Μάζεψα πληροφορίες και τους εξέπληξα σκληρά. Δούλεψα πριν συμβεί οτιδήποτε, τους πρόλαβα.

Για τον αν έχει ελληνικό διαβατήριο: Δεν έχω πια, όταν αποφασίστηκε για τους βουλευτές να έχουν διπλή υπηκοότητα μου αρνήθηκαν επισήμως την ελληνική και δεν υπάρχει περίπτωση να την πάρω πίσω. Αυτό γιατί στο ελληνικό Σύνταγμα γράφεται πως αν αρνηθείς την ελληνική ιθαγένεια δεν σου επιστρέφεται.

Για το που είναι η βάση του, Ροστόφ, Μόσχα ή Θεσσαλονίκη: Στο Ροστόφ φυσικά. Για οκτώ χρόνια όταν ήμουν στην Δούμα (σ.σ ρωσικό κοινοβούλιο) ήμουν μεταξύ των δύο πόλεων, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο περνούσα στην Μόσχα ερχόμουν στο Ροστόφ για να... πλένω τα ρούχα μου. Και το έκανα συνειδητά, δεν ήμουν ποτέ Μοσχοβίτης.

Για το αν θα ενδιαφερθεί για άλλη ομάδα στο εξωτερικό πέρα του ΠΑΟΚ: Μόνο για τον ΠΑΟΚ. Κανένα άλλο κλαμπ δεν με ενδιαφέρει. Ο, τι συνδέεται με την Κωνσταντινούπολη είναι η ζωή μου, και αυτός ο σύλλογος κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. Ο ΠΑΟΚ είναι η αρρώστια όλων των Ποντίων. Τα πάντα ξεκίνησαν από την Σοβιετική Ενωση, πέταξα στην Θεσσαλονίκη και άκουσα να μου λεν στα ρωσικά και στα ελληνικά "βοήθεια". Ενιωσα μέλος του οικογενειακού δράματος.

Για το πριμ που είχε δώσει στο EURO: Είχα δώσει πριμ 1 εκ. δολάρια στην Ρωσία και στην Ελλάδα αν έπαιζαν τελικό. Αν έφταναν και οι δύο θα το μοιραζόταν. Κάποιοι μου είπαν ότι αυτή ήταν μία λαϊκίστικη κίνηση, ότι ήξερα ότι δεν θα έπαιζαν τελικό. Και τους απάντησα αν ήσαστε τόσο σίγουροι γιατί δεν βγαίνετε να το φωνάξετε;

Για την εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ και τον ανταγωνισμό με τον Καμπάνη: Από το 2006 υπήρχε ενδιαφέρον από μένα για τον ΠΑΟΚ. Τώρα όμως οι οπαδοί ήταν σε θέση να πείσουν για να γίνει αποδεκτή η προσφορά μου. Ο ΠΑΟΚ είχε τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, δεν είχα να περιμένω τίποτα. Μπορεί οι μετοχές της Μάντσεστερ, της Ρεάλ και της Τσέλσι να πωλούνται με κέρδος, στον ΠΑΟΚ όμως δεν φέρνουν κέρδος. Γι' αυτό κι έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, για να καλυφθούν τα χρέη του συλλόγου. Εβαλα 10 εκ., αλλά έχει σημασία ότι οι μέτοχοι δεν πήραν τίποτα, αυτό είχε σημασία. Αυτός ήταν και ο όρος μου, τα χρήματα να μην πάνε στις τσέπες τους, αλλά στον σύλλογο.

Για τον Σαλπιγγίδη και το μπάτζετ του ΠΑΟΚ: Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος έπαιξε με την Εθνική ομάδα στο EURO. Παίρνει περίπου 1 εκ. ευρώ. Πιστέψτε με πολλές ομάδες στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας πληρώνουν περισσότερα από τον ΠΑΟΚ, το συνολικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ (σ.σ. προφανώς εννοεί όχι μόνο το αγωνιστικό) είναι 16 εκ. ευρώ και σημειώνω ότι έχουμε αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Για το γεγονός ότι βλέπει τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, ενώ οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε αγώνα της ομάδας τους: Πήγα πριν από ένα μήνα στο ντέρμπι με τον Αρη που είναι επίσης ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πήρα ένα ενδιαφέρον μάθημα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-1, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πέντε κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες. Το επόμενο ματς ήταν με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και οι παίκτες μας δέχθηκαν κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη. Το σύστημα μου έδειξε την θέση μου. Σε μία συνάντηση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ρώτησα: "Εχετε μελετήσει την ποδοσφαιρική μου βιογραφία;". Ξαφνικά ένας άντρας ήρθε προς εμένα, μοτ φίλησε το χέρι και μου είπε: Αυτό είναι αποτέλεσμα όσων διάβασα.

Για την ομάδα του Ροστόφ: Δεν έχει τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεται. Ο σύλλογος σώθηκε από την καταστροφή. όταν είχα αναλάβει είχε τεράστια χρέη, 89 εκ. ρούβλια, δεν είχε κανέναν παίκτη στην ιδιοκτησία του. Από την κυβέρνηση είχαμε πάρει μόνο 50 εκ. ρούβλια και τα υπόλοιπα ήταν δικά μας χρήματα. Σήμερα η περιοχή προσφέρει στην Ροστόφ ένα δισ. 200 εκ. ρούβλια και το αποτέλεσμα είναι πάλι μηδέν. Εγώ δεν άφησα πίσω μου ούτε ένα ρούβλι χρέος, ούτε στην εφορία, ούτε στους παίκτες, και μάλιστα η ομάδα διαθέτει στην ιδιοκτησία της 47 ποδοσφαιριστές.

Για τα 42 εκ. που ξόδεψε στην Ροστόφ: Ηταν μία πολύ καλή... προπόνηση. Αν αυτή η προπόνηση με βοηθήσει να αποφύγω παρόμοια λάθη στον ΠΑΟΚ τότε σημαίνει ότι θα έχω μάθει κάτι. Καταλάβετε κάτι, δεν πρόκειται να ανταγωνιστώ με τον Αμπράμοβιτς ή τον Κερίμοφ (σ.σ. ιδιοκτήτης της Ανζί), είναι άσκοπο. Ο Θεός μας καλεί να συμβιβαστούμε με το αναπόφευκτο. Σαν Ορθόδοξος Χριστιανός πρέπει να το δεχτώ αυτό και να επικεντρωθώ στις άλλες χαρές της ζωής. Από την στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι θα είναι πάντα πιο πλούσιο από μένα ελπίζω πάντα ο Θεός να τους δίνει υγεία, γιατί θα έπρεπε να ανησυχώ; Οι Χριστιανοί είναι κάτι μοναδικό, έχουν άλλη φιλοσοφία, εμείς δεν ακολουθούμε τις αρχές του Δαρβίνου που ακολουθούν άλλες θρησκείες, που λένε μην δίνεται σημασία σε ένα φτωχό, αυτός δεν ήταν τυχερός, εσείς είστε τυχεροί απολαύστε την ζωή σας. Η αρχή μου είναι καλύτερα να βγάζεις λιγότερα και να υπάρχει αρμονία, να νοιάζεσαι για όλους.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/337900-mono-o-paok-me-endiaferei

minmin

• Guest
« Reply #644 on: October 26, 2012, 13:53:36 »
Για το τσιγάρο, μιας και δραστηριοποιείται στον χώρο του καπνού: Ο καπνός μπορεί να προστατεύσει από την σχιζοφρένεια. Στην εποχή της Σοβιετικής Ενωσης έδιναν στα ψυχιατρεία τσιγάρα, κάπνιζες δεν κάπνιζες. Δεν λέω ότι κάνει καλό, αλλά το τσιγάρο, άλλωστε, είναι από τις μικρότερες αμαρτίες για τις οποίες ο άνθρωπος είναι ικανός.

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_1_27/03/2012_434848

δε μας τα λες καλα Ιβαν

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #645 on: October 26, 2012, 14:29:47 »
Στο αρχικο κειμενο εχει απο κατω σχολια αναγνωστων..με google translation εβγαζε τις λεξεις..αυταρχικος,καθαρμα,ψευτης,σκοτωσε το ποδοσφαιρο του ροστοφ,Δεν πιστεύω σε ό, τι έχω διαβάσει. Αυτό δεν είναι απλώς ένα παραμύθι, είναι ακόμη αντιεπιστημονική φαντασία :'( , Συνεχώς παρέμβει στο έργο των εκπαιδευτών. Καθισμένος στο VIP κουτί, και δίνει οδηγίες στους οποίους να εκδώσει μια αντικατάσταση..και αλλα πολλα ενθαρρυντικα

Βεβαια αυτο δε σημαινει κατι αλλα λεμε τωρα..Μπορει φυσικα να ειναι και απο εντεταλμενους του μαρινακη που εχει χασει τον υπνο του..
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #646 on: October 26, 2012, 14:43:00 »
Σε μία συνάντηση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ρώτησα: "Εχετε μελετήσει την ποδοσφαιρική μου βιογραφία;". Ξαφνικά ένας άντρας ήρθε προς εμένα, μοτ φίλησε το χέρι και μου είπε: Αυτό είναι αποτέλεσμα όσων διάβασα.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/337900-mono-o-paok-me-endiaferei

Απο λεπτομερειες ξετιλυγεται το κουβαρι του νεου μεγαλομετοχου. Αυτο που ειπε παραπανω ΠΟΤΕ δεν εγινε στην συναντηση. Κ με το φτωχο μου το μυαλο, σκεφτομαι ποσες απο τις παπαριες που μας ξεστομισε ηταν αληθινες (150 ενοπλοι με καλαζνικοφ , επιχειρηματικες δραστηριοτητες κτλ). Στενη παρακολουθηση σε οτι λεει και ξεμπροστιασμα
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #647 on: October 26, 2012, 14:50:01 »
Στο αρχικο κειμενο εχει απο κατω σχολια αναγνωστων..με google translation εβγαζε τις λεξεις..αυταρχικος,καθαρμα,ψευτης,σκοτωσε το ποδοσφαιρο του ροστοφ,Δεν πιστεύω σε ό, τι έχω διαβάσει. Αυτό δεν είναι απλώς ένα παραμύθι, είναι ακόμη αντιεπιστημονική φαντασία :'( , Συνεχώς παρέμβει στο έργο των εκπαιδευτών. Καθισμένος στο VIP κουτί, και δίνει οδηγίες στους οποίους να εκδώσει μια αντικατάσταση..και αλλα πολλα ενθαρρυντικα

Βεβαια αυτο δε σημαινει κατι αλλα λεμε τωρα..Μπορει φυσικα να ειναι και απο εντεταλμενους του μαρινακη που εχει χασει τον υπνο του..

Γαμησε τα...
Το καλυτερο..

"Σαββίδη κάνει πολλά για την πόλη.

Λοιπόν, για παράδειγμα;"  :'(
ΠΑΟΚ G4Α

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #648 on: October 26, 2012, 15:21:55 »

1)το φετινό μπατζετ του ΠΑΟΚ στα 6 εκ. και ας πούμε στα 12 σύνολο με τα λειτουργικά έξοδα(ψείρισμα-υπάλληλοι-μετακινήσεις-εισιτήρια για γούστα-εφοριες κτλ) βγαίνει από τα έσοδα της φετινής χρονιας,αφου υποτιθεται γι αυτο κατεβηκε τοσο για να βγαινει και να μην μπουμε μεσα και φετος...μέχρι εδώ εντάξει?

επειδη ημουν στο παλατακι στη συνεντευξη βρυζα, το μπατζετ το αγωνιστικο τεθηκε στα 6μιση περιπου εκ. και το ολικο με γραφεια ακαδημιες μεταφορικα εφοριες δε ξερω γω τι αλλο παει στα 16 εκ ευρω...ετσι ειπωθηκε τοτε.

κατι παρομοιο ως νουμερο αναφερει κ ο ιβαν μπλιατ στη συνεντευξη ως τελικο νουμερο

ΥΓ το ρωσικο λινκ το εχουμε?
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #650 on: October 26, 2012, 16:36:34 »
Παρακάτω παρατίθενται μεταφρασμένα από τα ρώσικα στα αγγλικά τα posts των σχολιαστών:

skarostov: In Rostov do not like him

KHL-NHL +: He is an interesting person

Ariets: I do not believe in what I have read. This is not just a fairy tale, it is even science fiction. I don't even want to describe what I think about him especially regarding to all the Rostov fans, and one in the framework of censorship as it may not fit. PS If only could Andreev in Rostov every game was sold out. PPS Why publish an interview with the man who killed Rostov football?

maxic67: I laugh for this interview. That's just the Rostov really do not like him (infa first); either for his "investment" in football, or for the love of power yaruyu. And it seems he understands that.

DFR: PPS Why publish an interview with the man who killed Rostov football? / / / Killed his millions?

RND: SKA finished in the last two places in the league. PS Why do not you write that he is against the southern hub in the RND, because the old airport is and it will be closed. 

Σ.Σ δεν το έπιασα το τελευταίο :(

ΠαωελΞΗ¨Senile Narcissist

Σ.Σ. ΩΧ ωχ ωχ ωχ!!!!

Borgkazak: Any attempt for salvage will collapse PAOK!!

Sokratis Larry Teobald Diamantidis-Papanikolau: Savvidi is  schmaltzy. An authoritarian personality who constantly interfering to the work of coaches. Sitting in the VIP box, and gives instructions on substitutions. Andreev somehow does not interfere. But then he had to leave because Savvidis did not understand why the "hucksters" did not interfere with the surgeon doctors, psychologists or coaches.
But about our football, he said exactly. In our system, we have none. Only some stupid fuck, no strategies, no method works.

Monte Kricto: ...PAOK is the alternative airport in the West, as Chelsea for one who is more oligarch. Actual scaling is the difference. That's what depresses Savvidis, it breaks him up, and the oligarchs of the capitals around it. That's the land around the Rostov airport wasn't given to him. And it costed more than a billion euros. Savvidis did not hurt club as far as it was sponsored by the governors, and while the Russia division came, he threw it away. That's football and why local sponsors refused any supporting to Savvidi . If they have no love for football they away away, and of course their business interests.

Alex82: Savvidi did a lot of for the city. He's a great businessman. But about the fact that the governor instructed him to change what and who is right or not, this is not true. He unserttok all the coaching business and gave instructions to change Balakhnin. It is true that the conversations held at night. It is true that he had a security service. He had informers about the players, whether they were in a nightclub and if they were drinking. The bonus system about winning games for the team was as follows. First victory 1000-dollar, 2nd - 2000, 3rd - 4000, 4th 8000. and then if the series continued to go, 8000 euros for each victory. if the series was cut short due to injury or a draw, then the bonus system it had to start again from the beginning. In the same Rotor premium was about 3-4 thousand dollars for igru.Govoryu not from the bulldozer.

Σ.Σ. Να και ένας σχετικά θετικός λόγος...είπα κι εγώ...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #651 on: October 26, 2012, 18:50:50 »

επειδη ημουν στο παλατακι στη συνεντευξη βρυζα, το μπατζετ το αγωνιστικο τεθηκε στα 6μιση περιπου εκ. και το ολικο με γραφεια ακαδημιες μεταφορικα εφοριες δε ξερω γω τι αλλο παει στα 16 εκ ευρω...ετσι ειπωθηκε τοτε.

κατι παρομοιο ως νουμερο αναφερει κ ο ιβαν μπλιατ στη συνεντευξη ως τελικο νουμερο
μικρή η διαφορα στην ουσία...γιατί είτε 16 είτε 46,ο βρίζας και η παρέα του μας είπαν ότι το μπατζετ έπεσε τόσο και έγιναν και πωλήσεις για να μην μπούμε φέτος μέσα...άρα από τη φετινή χρονια δεν μπαίνουμε μέσα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους...και έτσι πάμε στο 2) και στο 3)

2) τα χρέη  προς τρίτους και οφειλες παικτών ήταν σύμφωνα με τους διοικούντες γύρω στα 10 εκατομμύρια
άρα ο σαββίδης στη σύνεντευξη τύπου που έκανε,έπρεπε να ανακοίνωση...ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει προς τρίτους και έχει καβάτζα 2 εκατομμύρια περίσσευμα(αυτά θα τα είχε για βάθος πενταετίας, για να ταΐσει δημοσιογράφους,κόσμο που περιμένει στην ουρα του κτλ)

3) τα επόμενα 10 που λένε οτι θα χωσει έπρεπε να πάνε ...στο μπατζετ της ομάδας και από 6 να γίνει 16...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #652 on: October 26, 2012, 19:13:57 »

Εγώ κρατάω αυτό..
Λαέ του ΠΑΟΚ κόψε το κάπνισμα για να μην έχει να πλερώσει τον κοντό και να του δώσει επιτέλους το ΜΠΟΥΛΟ..!!!!

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #653 on: October 26, 2012, 20:59:38 »
"Σε μία συνάντηση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ρώτησα: Εχετε μελετήσει την ποδοσφαιρική μου βιογραφία;». Ξαφνικά ένας άντρας ήρθε προς εμένα, μου φίλησε το χέρι και μου είπε: «Αυτό είναι αποτέλεσμα όσων διάβασα»."
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=22581&t=1

δεν μπορω να φανταστω ανθρωπο τοοοοοοσο μαλακα που να φιλαει το χερι του ιβαν...... ελεος ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;; ρε πουστη μου ΠΑΟΚτσης χωρις ιχνος αξιοπρεπειας δεν πιστευα οτι υπηρχε αλλα τελικα.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #654 on: October 26, 2012, 23:24:18 »
αν διάβαζες παραπάνω το σχόλιο του memts, θα μας γλύτωνες από το να διαβάσουμε το λανθασμένο σχόλιό σου ΕLENH.

μικρή η διαφορα στην ουσία...γιατί είτε 16 είτε 46,ο βρίζας και η παρέα του μας είπαν ότι το μπατζετ έπεσε τόσο και έγιναν και πωλήσεις για να μην μπούμε φέτος μέσα...άρα από τη φετινή χρονια δεν μπαίνουμε μέσα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους...και έτσι πάμε στο 2) και στο 3)

2) τα χρέη  προς τρίτους και οφειλες παικτών ήταν σύμφωνα με τους διοικούντες γύρω στα 10 εκατομμύρια

Το έχει σιγουράκι ότι θα δώσει άλλο ένα δεκάρικο για τρεις παιχταράδες τον χειμώνα...  :biggrin:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #655 on: October 27, 2012, 05:14:24 »
ΙΒΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟ'Ι' ΣΟΥ.

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #656 on: October 27, 2012, 11:31:05 »
"Σε μία συνάντηση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους ρώτησα: Εχετε μελετήσει την ποδοσφαιρική μου βιογραφία;». Ξαφνικά ένας άντρας ήρθε προς εμένα, μου φίλησε το χέρι και μου είπε: «Αυτό είναι αποτέλεσμα όσων διάβασα»."
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=22581&t=1

:'(
Breaking The Waves

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #657 on: October 27, 2012, 11:42:40 »
Kερδίζει πόντους ο Γκαγκάτσης

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη δρομολογεί τις εξελίξεις της στελέχωσης της νέας διοίκησης του ΠΑΟΚ. Σίγουρα μέσα η Γκοντσάρεβα, κερδίζει πόντους ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Ο ιδιοκτήτης του δικέφαλου κάνει τις τελευταίες επαφές προκειμένου το διοικητικό σχήμα να πάρει την τελική του μορφή. Η Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Σαββίδη αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο, ενώ είναι πιθανόν τελικά να αναλάβει πόστο ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον ομογενή επιχειρηματία να σκέφτεται να του αναθέσει νευραλγική θέση, ώστε να εκπροσωπεί το σύλλογο στη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, αφού πιστεύει ότι είναι ένα άτομο που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να τα καταφέρει. Από εκεί και πέρα,  ο Σπύρος Μηλιωρίδης είναι πιθανόν να διατηρηθεί στη διοίκηση, όπως και ο Ζήσης Βρύζας, ενώ δεν έχει κλείσει το θέμα του Γιώργου Λυσσαρίδη. Τον Ερασιτέχνη κατά πάσα πιθανότητα θα εκπροσωπήσει ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Η νέα διοίκηση αναμένεται να αναλάβει επίσημα από τις 15 Μαΐου, αναλαμβάνοντας να τρέξει όλα τα ζητήματα μέχρι το τέλος της περιόδου, με τον Σαββίδη να είναι αυτός ο οποίος με τις αποφάσεις του θα κρίνει τη σύνθεσή της.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/338169-kerdizei-pontoys-o-gkagkatsis

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #658 on: October 27, 2012, 12:53:40 »
Έτσι τιτλοφορείται το δημοσίευμα στην εφημερίδα "Βήμα της Κυριακής" και αφορά τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και το τρόπο που κινήθηκε στο παρελθόν, στο ποδόσφαιρο...

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Στα ρωσικά δικαστήρια προσφεύγει ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικώντας 17,5 εκατ. ρούβλια (420.000 ευρώ) από την ομάδα Ροστοφ, τα οποία της δάνεισε τον Απρίλιο του 2012 που δεν είχε να πληρώσει τους παίκτες της. Πιο συγκεκριμένα, ο νυν μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε 15 εκατ. ρούβλια με τον όρο ότι θα του επιστραφούν στις 31 Αυγούστου. Τώρα τα διεκδικεί δικαστικώς και με τους τόκους. «Για να δανείσουμε την ομάδα πήραμε δάνειο από τράπεζα και είναι προφανές ότι πρέπει να πληρώσουμε και τους τόκους» δήλωσε στη ρωσική εφημερίδα «Κομερσάντ». Ο Ιβάν Σαββίδης είχε διατελέσει πρόεδρος της Ροστόφ το 2002-2005. Η ομάδα λεγόταν τότε Ροστελμάς. Της άλλαξε όνομα για να εκπροσωπεί όλη την πόλη και όχι μόνο ένα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας. Πλήρωσε τα χρέη της που ανέρχονταν σε 10 εκατ. δολάρια και υποσχέθηκε να την ανεβάσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παίκτες πάντως δεν αγόρασε. Ήταν της άποψης οτι οι ομάδες πρέπει να αναδεικνύουν τα ταλέντα τους.

Ρήξη με τους οπαδούς

Επί ημερών Σαββίδη, το 2003 η Ροστόφ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας και έκτοτε άρχισε να αλλάζει προπονητές. «Το ρωσικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται ποδοσφαιριστές των 15-20 εκατ. δολαρίων. Πού θα φτάσουμε αν κάποιοι παίκτες της Σατούρν πληρώνονται 50.000 δολάρια τον μήνα;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος Σαββίδης. Οι σχέσεις του με τη Ροστόφ διαταράχτηκαν τελεσίδικα όταν οπαδοί της ομάδας ανήρτηοαν πανό με σύνθημα «ο Σαββίδης δεν είναι δικός μας πρόεδρος». Έτσι, το 2005 πήρε το καπελάκι του και έφυγε δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να χρηματοδοτώ μια ομάδα που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό»... Για τον Ιβάν Σαββίδη το ποδόσφαιρο δεν τελείωσε μετά τη Ροστόφ. Ανέλαβε να σώσει την ιστορική ομάδα της πόλης, τη ΣΚΑ Ροστόφ, η οποία ανέδειξε ποδοσφαιριστές όπως ο Ζαβάροφ και ο Αντρέεφ και το 1981 στέφθηκε κυπελλούχος ΕΣΣΔ νικώντας στον τελικό τη Σπαρτάκ Μόσχας με 1-0. Η ΣΚΑ τελικά δεν σώθηκε. Βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες και πριν από λίγους μήνες παιζόταν... αν θα κηρύξει πτώχευση. Η εφημερίδα «Κομερσάντ» υποστηρίζει ότι ο Σαββίδης ετοιμάζεται να διεκδικήσει δικαστικώς τα 88 εκατ. ρούβλια (2 εκατ. ευρώ) που έβαλε στη ΣΚΑ το διάστημα που διετέλεσε πρόεδρος της.

Εσωκομματικός πόλεμος

Τον περασμένο Ιανουάριο σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Μο σκόφσκι Κομσομόλετρ" ο Σαββίδης εξέφρασε την άποψη ότι την ενασχόληση του με τη Ροοτόφ και τη ΣΚΑ του τη ζήτησε ο τότε κυβερνήτης της περιοχής Βλαντίμιρ Τσουμπά για τον οποίο ακόμη και σήμερα μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Πάντως με τον τωρινό κυβερνήτη Βασίλι Γκολουμπιέφ οι σχέσεις του είναι κάκιστες. Ο τελευταίος τον πολέμησε μάλιστα σας εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων του κόμματος «Ενιαία Ρωσία» του Βλαντίμιρ Πούτιν . Μεταξύ 50 και πάνω υποψηφίων ο Σαββίδης κατέλαβε τη 16η θέση και έμεινε εκτός ψηφοδελτίου... Αργότερα, ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Μοσκόφσκι Κομσομόλετς» διαφώνησε δημόσια με την πολιτική του κόμματος του προέδρου της Ρωσίας Ποΰττν και του πρωθυπουργού της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. «Μεγαλώνει η δυσαρέσκεια του κόσμου τον οποίο δεν υπολογίζουν και αν δεν υπολογίζεις τον κόσμο για ποιον λόγο χρειάζεται η Βουλή; Από τον περίγυρο μου μόνο ένας δήλωσε ότι ψήφισε το κόμμα των "γιενπνορόσοφ" (σ.σ: έτσι λένε τους ψηφοφόρους του κόμματος Ενιαία Ρωσία). Από πού πήραν 50%;» αναρωτήθηκε.

Σε ρήξη (;) με το κόμμα του προέδρου Πούττν

Στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Μαρτίου ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριξε δημόσια την υποψηφιότητα Πούτιν. Ωστόσο δεν παρέλειψε να επιτεθεί προσωπικά στον Μεντβέντεφ δηλώνοντας: «Λεν θέλω να έχω καμία σχέση με το κόμμα που εργάζεται ενάντια στα εθνικά συμφέροντα της Ρωσίας»...
Οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Πούτιν και τον Μεντβέντεφ, οι οποίοι ηγούνται του κόμματος που κυβερνάει τη Ρωσία τα τελευταία 12 χρόνια, ενδεχομένως δεν είναι όπως την εποχή που ο νυν ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήταν βουλευτής με την Ενιαία Ρωσία. Παρεμπιπτόντως, ο Βλαντίμιρ Πούτιν τον περασμένο Αύγουστο υπέγραψε διάταγμα για την πώληση του 38% των μετοχών του αεροδρομίου του Ροοτόφ σε εταιρεία η οποία θα συμμετάσχει στην κατασκευή καινούργιου αεροδρομίου κόστους 15 δισ. ρουβλιών (440 εκατ. ευρώ) ως το 2016. Ο οικονομικός όμιλος του Ιβάν Σαββίδη κατέχει το 51% των μετοχών του παλαιού αεροδρομίου και διαφωνεί με την κατασκευή νέου, υποστηρίζοντας ότι τα έξοδα κατασκευής δεν θα καλυφθούν ούτε τα επόμενα 50 χρόνια."

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=22601&t=1

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #659 on: October 28, 2012, 18:14:46 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/anathermainontai_oi_skepseis_gia_gkagkatsh.1985524.html

Αναθερμαίνονται οι σκέψεις για Γκαγκάτση
Διοικητικά 27 Οκτ. 2012 08:53 - Από Κώστας Πετρωτός

Το όνομα του πρώην προέδρου της ΕΠΟ απασχολεί και πάλι έντονα τις σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για τη θέση του αντιπροέδρου στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη έχει φέρει το ενδιαφέρον για τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην κορύφωσή του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης, κάποιες άλλες ότι έφθασε χθες το απόγευμα από τη Μόσχα που βρισκόταν για επαγγελματικές υποθέσεις του.

Όπως και να 'χει, χθες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ή διαρροή πληροφοριών για τις επαφές του στην Ελλάδα.Το μόνο που προκύπτει είναι μία αναθέρμανση των σκέψεων για συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Βασίλη Γκαγκάτση, μετά από τις αντιδράσεις μερίδας οργανωμένων την περασμένη εβδομάδα.

Για την ακρίβεια, ο Σαββίδης τον προορίζει για τη θέση του αντιπροέδρου στο νέο δ.σ. για να έχει το δικαίωμα να είναι εκπρόσωπος της ομάδας, με πλήρη δικαιώματα, στη Λίγκα και την ΕΠΟ.

Με βάση αυτή την πληροφορία, αν το σχήμα είναι πενταμελές θα αποτελείται από τους: Βρύζα, Γκαγκάτση, Γκοντσάρεβα, Μηλιωρίδη και Δημοκράτη Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη. Ωστόσο, κανείς δεν αισθάνεται απόλυτα βέβαιος αν ο ίδιος ο Σαββίδης δεν ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Κι απ' ότι φαίνεται αυτή η ώρα πλησιάζε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ