Ωραία, ας μιλήσουμε τεχνοκρατικά. Κανείς ιδιοκτήτης εταιρείας δεν μπορεί να κάνει "ό,τι θέλει" χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα θέλω των πελατών. Μάλιστα, όχι μόνο τα θέλω τους όσον αφορά το παρεχόμενο προϊόν αλλά και όσον αφορά ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα. Πολλές εταιρείες έχουν τμήματα ή υπευθύνους "Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης" και αναλαμβάνουν να χρηματοδοτούν δράσεις που ακούγονται ωραία πχ οικολογικές, φιλανθρωπικές κτλ . Επίσης, υπάρχουν εταιρείες που καθορίζουν την ίδια τους την παραγωγή βάσει των παραγγελιών, δηλ δεν παράγουν κάτι και μετά ψάχνουν κάποιο να το πουλήσουν. Τέλος, αρκετοί έχουμε μετοχές.
Ακόμα και με μανατζερίστικους όρους λοιπόν, ο Σαββίδης ΔΕΝ μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν δε λάβει υπόψη του τα θέλω μας, ή θα χάσει το παιχνίδι ή θα στραφεί σε νέα πελατειακή βάση, αυτό που λέμε συχνά "αλλοίωση της νοοτροπίας του ΠΑΟΚτσή" ή γαυροποίηση = θεοποίηση του προέδρου, απολυτοποίηση του στόχου "τίτλος", καμία αναφορά σε αξιοπρέπεια και άλλες τέτοιες παρωχημένες έννοιες, άλλωστε παλιά μάς έσφαζε ο βαρδινογιάννης και ο κόκκαλης. Το κακό είναι ότι, αν αποδειχτεί τόσο αποφασισμένος όσο λέει, βλέπω το δεύτερο σενάριο πιθανότερο...