http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=22393Η πρώτη ερώτηση αφορούσε την δική του παρουσία στην ΠΑΕ:
«Μπήκα επί Ζαγοράκη. Με κάλεσαν και δεν αυτοπροτάθηκα. Πίστευα ότι μπορώ να βοηθήσω και πιστεύω ότι βοήθησα και με το παραπάνω, με κύριο στόχο το καλό του ΠΑΟΚ και την εξοικονόμηση χρημάτων. Δεν μπήκα για να ακούσω μπράβο και ευχαριστώ. Προσπάθησα και κάποια τα κατάφερα. Άλλα δεν πρόλαβα. Ήταν μικρό το διάστημα. Από το καλοκαίρι και μετά όταν επισημοποιήθηκε ο ερχομός του νέου ιδιοκτήτη, δεν είχαμε και δεν έχουμε αρμοδιότητες. Μέχρι τότε όμως αντιμετωπίζαμε τρομερά προβλήματα και δεν είχαμε εύκολο έργο. Αν δεν κόβαμε από παντού κάποια έξοδα, δεν θα υπήρχε ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
-«Γιατί πήρατε τόσες πολλές πρωτοβουλίες και ασχοληθήκατε με τόσα θέματα; Τι εμπειρίες και τι υπόβαθρο είχατε παραγοντικά;»
Λόγω του χαρακτήρα μου, αν δω κάτι που πιστεύω ότι μπορώ να διορθώσω δεν περιμένω και δεν φοβάμαι τι θα πουν οι άλλοι. Στον ΠΑΟΚ είμαι από τότε που γεννήθηκα και γνωρίζω με λεπτομέρειες πρόσωπα και πράγματα. Η εταιρία είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν παύει να είναι κάτι που αν δουλεύεις και είσαι μέσα στην ζωή και στην αγορά δεν μπορείς να μπεις στο νόημα. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος όπως εγώ που δουλεύω από μικρός, που διατηρώ μία επιχείρηση επί 15 χρόνια, που συνεργάζομαι με πολλούς, που επενδύω, που ρισκάρω και βγαίνω στην αγορά για να μιλήσω εμπορικά , μπορεί να τα καταφέρω. Πιστεύω ότι μπορώ να μιλήσω για κάποιο εμπορικό θέμα. Στις λεπτομέρειες όμως, πράγματι δεν έχω ιδέα. Δεν μπορώ να συντάξω ένα συμφωνητικό. Δεν μπορώ να κάνω την δουλειά ενός νομικού, ενός οικονομικού ή εμπορικού διευθυντή. Μέχρι ενός σημείου μπορούσα να ασχοληθώ και αυτό έκανα».
«Πως βλέπετε την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ του Ιβάν Σαββίδη;»
«Σαν Σαράτσης και σαν σύμβουλος περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Σαββίδη που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και δύο μήνες δεν μας έπιασαν ποτέ ως συμβούλιο να μας ρωτήσουν για το παραμικρό. Δεν μας ζήτησαν να τους διαφωτίσουμε σε οτιδήποτε, δεν μας ζήτησαν ούτε εξηγήσεις για το παραμικρό. Η στάση αυτή δεν αρμόζει σε όσα κάναμε. Εμένα με θίγει και προσωπικά. Ας μας ρωτούσαν και ας έκαναν ότι ήθελαν. Δεν γίνεται αυτό το συμβούλιο να αγνοείται έτσι. Και όχι μόνο μας αγνοούν, αλλά δέχονται και συμβουλές από ανθρώπους που δεν πρέπει. Ανθρώπους που είναι δίπλα τους, κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους, ανθρώπους που είπαν ψέματα στον κόσμο και τώρα αποφασίζουν για τις τύχες της ομάδας. Και ρωτάω: Πως είναι δυνατόν να βγαίνουν στην δημοσιότητα έγγραφα της ΠΑΕ που αφορούν την τιμολογιακή πολιτική στην υπόθεση της UMBRO; Πως το δέχονται αυτό; Ποιος έχει πρόσβαση σε αυτά; Είναι κάποιοι μέσα από την ΠΑΕ. Μόνο από το εμπορικό και το οικονομικό τομέα είχαν πρόσβαση σε αυτά. Και βγήκαν προς τα έξω, αλλά δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς. Βγήκαν πρακτικά του ΔΣ και δεν αποδόθηκαν ευθύνες πουθενά».
Η εκδικηση της μπριζολας. Αγορινα μου ομορφη, οταν καποιος βαζει 12 εκ σε μια εταιρια και βλεπει οτι σε αυτο που αγορασε ενας ταβερνιαρης χειριστηκε την υποθεση της φανελας, οχι απλα δεν θα ηθελε να σου απευθυνει τον λογο, αλλα ουτε να σε επιτρεψει να πατησεις στην Τουμπα δεν θα επρεπε...
Ρωτανε τον Σαββιδη με ποιον τροπο θα πετυχει αυτα που θελει και λεει βαζοντας τους καλυτερους στις θεσεις τους και το επιχειρημα του Σαρατση για να ειναι στο Δ.Σ. ειναι οτι ειναι στον ΠΑΟΚ ολη του την ζωη (απο που κ ως που "ειναι στον ΠΑΟΚ' δλδ;)
Για κατι τετοιες βδελλες χαιρομαι που παιρνουν τον μπουλο...