Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 291937 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #420 on: October 13, 2012, 08:28:57 »
Τελικά ο νταβάς της λίλης μάγκες μας έκανε μεγαλύτερο κακό από αυτό που νομίζουμε (μερικοί).
Περιμένω με ανυπομονησία την νέα βιογραφία λοιπόν και ελπίζω τουλάχιστον σ αυτήν να μην έχει μέσα περισσότερες συλλήψεις απ ότι είχε η προηγούμενη. Ως τότε ούτε μισό ευρώ από πάρτη μου. Μακριά και αγαπημένοι.

υγ καλά ρε pro κοντόσκυλο, πρωτοσέλιδο με τον πούστη μας έβαλες; ;D ;D

prowler_

• Guest
« Reply #421 on: October 13, 2012, 08:40:35 »
Ενας προδότης ζει πολύ ανάμεσα μας.. Μας φέρνει και πιο κοντά σε λέω... ;D ;D ;D

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #422 on: October 13, 2012, 11:19:05 »
Τραγική η μετάφραση, Δυσκολεύεσαι να βγάλεις νόημα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #423 on: October 13, 2012, 12:17:41 »
Σαββίδης: "Φυσικά θα το λύσουμε. Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν στην Ρωσία να μεταφέρουμε οπαδούς. Πετούσαν 9 ώρες με προορισμό μία περιοχή δίπλα στην Ιαπωνία. Δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πρόβλημα αυτό θα το λύσουμε"

Βλαδιβοστόκ. Καυτή έδρα, όλοι έχαναν εκεί γιατί ψοφούσαν στο δρόμο. Αν όντως πήγε κόσμο εκεί, λέμε ΑΝ, τότε περιμένουμε εισιτήρια παντού...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #424 on: October 13, 2012, 12:40:45 »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #425 on: October 13, 2012, 13:39:20 »
μεγάλε δεν αρχίσαμε καλά...καθόλου καλά

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #426 on: October 13, 2012, 13:43:50 »
Μαγκες, νομιζα οτι με τους προηγουμενους τα ειχα δει ολα, νομιζα ομως............................................. ..........
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #427 on: October 13, 2012, 14:02:40 »
απο προλογους (τιτλοι, μεταγραφες, ισχυροποιηση, σπασιμο κατεστημενου, γηπεδα, προπονητικα, νοικοκυριο, projects, business plans, κλπ) ειμαστε χορτασμενοι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #428 on: October 13, 2012, 15:43:53 »
Σαββίδης: "Φυσικά θα το λύσουμε. Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν στην Ρωσία να μεταφέρουμε οπαδούς. Πετούσαν 9 ώρες με προορισμό μία περιοχή δίπλα στην Ιαπωνία. Δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πρόβλημα αυτό θα το λύσουμε"

Βλαδιβοστόκ. Καυτή έδρα, όλοι έχαναν εκεί γιατί ψοφούσαν στο δρόμο. Αν όντως πήγε κόσμο εκεί, λέμε ΑΝ, τότε περιμένουμε εισιτήρια παντού...

Ερωτηση:Τι κανεις?
Απαντηση:Πεντε και τεταρτο
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #429 on: October 13, 2012, 16:03:54 »

Στο 1.44 εμφανίζεται ένας ξανθός μπόμπιρας από το πλήθος και τον παίρνει αγκαλιά ο πρωθυπουργός της Β.Ελλάδας..
Χειροκρότημα και αλαλαγμός από κάτω τα λάχανα/πρόβατα (κι εγώ μέσα)..

http://www.dailymotion.com/video/xuabzy_h-trela-savvidi-me-tis-akadimies_sport (Embedding disabled, limit reached)
Στο 0.34 ο νέος πρωθυπουργός Β.Ελλάδας καλεί τον πιτσιρικά από τις ακαδημίες για να του χαϊδέψει το κεφάλι..
Χειροκρότημα και αλαλαγμός από κάτω τα λάχανα/πρόβατα (αυτή τη φορά εγώ απ'έξω)..

Ξανά Ξανά Ραγιάδες στο Βορρά..

Προσοχή..!!!!
Δεν κατακρίνω ακόμα τον πρωθυπουργό..
Είναι νωρίς..
Αλλά κατακρίνω τη βλαχοσυμπεριφορά των συνοπαδών μου που χωρίς να έχουν δει κάτι χειροπιαστό χαρίζουν απλόχερα την αποθέωση..
Ένα καλό να κάνει για τον ΠΑΟΚ θα του ανταποδώσω 10..
Αντίστοιχα όμως και ένα κακό να κάνει στον ΠΑΟΚ θα του ανταποδώσω άλλα 10..
Δεν το κάνω από άποψη ή από αντίδραση..
Έτσι μεγάλωσα, αυτό είναι το οπαδικό μου DNA..
Πρώτα έργα λοιπόν και μετά πανηγύρια..
Γιατί από πρόλογο, υποσχέσεις και "ΘΑ" χορτάσαμε..

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #430 on: October 13, 2012, 16:10:40 »
σωστός ρε φίλε,συμφωνώ σε όλα.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

baron

• Guest
« Reply #431 on: October 13, 2012, 16:47:32 »
---Ποιος είναι ο Σαββίδης?

Ένας τύπος που έκανε χρήμα σε ένα διεφθαρμένο,φασισιτικο απολυταρχικό, κράτος. Εκεί που μονο οι μαφιόζοι επιζούν και δημιουργούν.

Είναι κολλητάρι με όλα τα "κεφαλια" εκεί πάνω. Άρα δεν είναι εναντίον κανενός συστήματος αλλα είναι ο τύπος που είναι ΠΑΝΤΑ με το σύστημα και κολύμπα ΠΑΝΤΑ με το ρεύμα

--- Τι θέλει στο γιουνανιστάν?

Να "επενδύσει"!(λέει αυτός)

Να αρπάξει για ένα κομμάτι ψωμί ότι μπορεί στην εποχή της κρίσης. Ακίνητα, οικόπεδα, επιχειρήσεις, κρατικά φιλετάκια...

... ο ιβάν είναι ακριβώς το αρπακτικό για το οποιο προετοιμάζεται το έδαφος από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εδώ και τόσο καιρό.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα από τα πλυντήρια του. Τα ματάκια μας θα δούνε τρελα πράγματα.

Δεν αμφιβάλλω στιγμή ότι θα δούμε τρανταχτές μεταγραφές - άλλωστε είπαμε- το χρήμα πρέπει να ξεπλυθεί.

Ας περιμένουμε όμως το τέλος αυτής της ιστορίας.

Εγώ δεν χρειάζεται να περιμένω. Ξέρω από τώρα τι θα δω.

Και επειδή ο τύπος είναι σημείο αναφοράς και υπόδειγμα καπιταλιστικού αρπακτικού χωρίς συνείδηση...

Ίσως δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μου σε δυο τρία χρονια εντελώς κάτω και διαλυμένη, μπλεγμένη σε σκάνδαλα , μαύρο χρήμα, στημένους αγώνες και "στοιχηματικα" στόρις.

Οποιος είναι αισιόδοξος έχει φυσικά κάθε δικαίωμα να τρώει άφθονο κουτόχορτο. Δεν είναι da η πρώτη φορα. Έχει γίνει συνήθεια.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #432 on: October 13, 2012, 16:52:59 »
Το ολο πανηγυρι παντως απο ολους πλην ορισμενων εξαιρεσεων ηρθε να αποδειξει οτι κανενας Ζαγορακης ή Βρυζας δεν μπορει να εξοντωσει την ΠΑΟΚσηδικη ενοτητα, νοοτροπια και ραγιαδισμο.

Ειμαστε τελικα προβατα που πιστευουμε τον οποιοδηποτε τσομπανη αρκει αυτος να ψελλισει την λεξη 'πρωταθλημα΄

Κριμα...και μακαρι ο ρωσος να μην τα γαμησει ολα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #433 on: October 13, 2012, 17:52:49 »
στο παλατακι λοιπον απεδειχτη το χαμηλο επιπεδο των οπαδων μας....
σε αντιθεση με το κοσμο που ηταν 3 μηνες πριν στο ιδιο μερος με το βρυζα κ ειπωθηκαν συζητηθηκαν πιο σοβαρα κ απτα πραγματα...
χθες ακουσα: το παντελιαδη ...παλι, παπα να ζηταει απτο σαββιδη να κατεβει δημαρχος, ενα γιδι να φωναζει νατος ο πρωθυπουργος,
ενα οπαδο σε γνωστη παρεα να ζηταει γηπεδο που να μοιαζει με βυζαντινο καστρο, εναν αλλο να ζηταει να αγορασει/βοηθησει τον απολλωνα καλαμαριας, πολλους να ευχονται κ να λενε ευχαριστα πραγματα στα 15 δευτερολεπτα της δημοσιοτητας τους, πολλους να χειροκροτανε θερμα οταν ειπε οτι θα βαλει φυλακη τους ταραξιες και μονο λιγες ουσιααστικες ερωτησεις κ ακομη λιγοτερες απαντησεις...
κοινως ο νεος μεγαλομετοχος ειναι ενα ευφυες πουτινοειδες φασιστοειδες επιχειρηματοειδες πολιτικοειδες...
καλα ξεμπερδεματα ευχομαι....
δε νομιζω να τον ακουσε ενας σώφρων ανθρωπος κ να πειστηκε απο το βλαχοτσαρικο του στυλακι...
ΥΓ βρωμαει επιστροφη ζαγορακη σε λιγο καιρο και επιβιωση των γνωστων βολεμενων αυλικων μεσα  κ περιξ της ΠΑΕ

Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

ive4

• Guest
« Reply #434 on: October 13, 2012, 18:40:39 »
Αν η Μαρία η οικονομική διευθύντρια είναι τόσο καλή όσο η μεταφράστρια...

Από όσα είπε ο Ιβάν μου άρεσε το χώσιμο στον Βρύζα και στον Δώνη. Τους είπε μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι κρίνονται συνέχεια και με συγκεκριμένα παραδείγματα, π.χ. για τους ηλίθιους τσαμπουκαλισμούς του Δώνη στο ματσάκι με τον άρη. Απόλυτα ειλικρινές εκ μέρους του, αντί να κάνει μουσαντέ δηλώσεις <<στηρίζουμε τον προπονητή μας>>. Είναι ευκαιρία για τον Δώνη να δώσει το 100% και ελπίζω να μη τον αγχώσει.

Για την εμπλοκή της (γεω)πολιτικής με το ποδόσφαιρο : Καλό θα ήταν να μη τα μπερδεύαμε, αλλά η όλη ''προσωπικότητα'' του Σαββίδη κινείται γύρω από τέτοια θέματα. Οπότε ή παίρνουμε όλο το πακέτο (Ιβάν, πόντιος, επιχειρήσεις, τσιγάρα, συμφέροντα) ή τον στέλνουμε αλλού. Να πάρουμε από τον Ιβάν μόνο το πόντιος και να αφήσουμε το συμφέρον του δε μπορεί να γίνει, γιατί στην ιδιοσυγκρασία του, είναι αλληλένδετα.

Αλλά ποιος ιδιοκτήτης ομάδας στο σημερινό ποδόσφαιρο είναι ιδεολόγος της ομάδας και όχι ένας στυγνός επιχειρηματίας ; Λαϊκή βάση δε μπορέσαμε να κάνουμε, ο διαχειριστής τελικά απέτυχε και να που καταλήξαμε πάλι στον επενδυτή.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το κλειδί είναι ένα : Θέλει ο επενδυτής απλά να λέγεται πρόεδρος ομάδας, απλά να ακούει το όνομά του παντού στην Ελλάδα για άλλους λόγους ; Η θέλει να πάρει τον κόσμο μαζί του μέσα από πρωταθλήματα και κύπελλα και ο μεγάλος ΠΑΟΚ να είναι ο βασικός του στόχος ;

Για τις ομιλίες μπροστά στον λαό, εγώ είμαι φαν. Πρέπει να ζούμε τη στιγμή και σωστά ζήσαμε τη στιγμή της αποθέωσης του Ζαγοράκη, της υποδοχής του Ιβάν και τόσες άλλες εφήμερες στιγμές. Όποιος μπορεί να περιμένει και να κρίνει μόνο κάθε Μάιο, του βγάζω το καπέλο. Αλλά αυτό θέλει πολύ υπομονή, άσε που έτσι οδηγείσαι στην κατάθλιψη, αφού ελάχιστες φορές εδώ και δεκαετίες πανηγυρίζαμε τον Μάιο.

Όλοι όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ φεύγουν κηνυγημένοι. Το θέμα είναι φεύγοντας να αφήσει τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #435 on: October 13, 2012, 20:17:11 »
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=BxiHQ-l1AEk
Στο 1.44 εμφανίζεται ένας ξανθός μπόμπιρας από το πλήθος και τον παίρνει αγκαλιά ο πρωθυπουργός της Β.Ελλάδας..
Χειροκρότημα και αλαλαγμός από κάτω τα λάχανα/πρόβατα (κι εγώ μέσα)..

http://www.dailymotion.com/video/xuabzy_h-trela-savvidi-me-tis-akadimies_sport
Στο 0.34 ο νέος πρωθυπουργός Β.Ελλάδας καλεί τον πιτσιρικά από τις ακαδημίες για να του χαϊδέψει το κεφάλι..
Χειροκρότημα και αλαλαγμός από κάτω τα λάχανα/πρόβατα (αυτή τη φορά εγώ απ'έξω)..

Ξανά Ξανά Ραγιάδες στο Βορρά..

Προσοχή..!!!!
Δεν κατακρίνω ακόμα τον πρωθυπουργό..
Είναι νωρίς..
Αλλά κατακρίνω τη βλαχοσυμπεριφορά των συνοπαδών μου που χωρίς να έχουν δει κάτι χειροπιαστό χαρίζουν απλόχερα την αποθέωση..
Ένα καλό να κάνει για τον ΠΑΟΚ θα του ανταποδώσω 10..
Αντίστοιχα όμως και ένα κακό να κάνει στον ΠΑΟΚ θα του ανταποδώσω άλλα 10..
Δεν το κάνω από άποψη ή από αντίδραση..
Έτσι μεγάλωσα, αυτό είναι το οπαδικό μου DNA..
Πρώτα έργα λοιπόν και μετά πανηγύρια..
Γιατί από πρόλογο, υποσχέσεις και "ΘΑ" χορτάσαμε..

Υπαρχει ομως και μια σημαντικη διαφορα... Στην πρωτη περιπτωση ηταν 15.000 στην δευτερη ουτε 500... ;)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #436 on: October 13, 2012, 20:56:18 »

μεγαλη διαφορα με τις πρωτς φωτογραφιες
εδω ειναι οριτζιναλ ρωσσακι το μαρακι

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #437 on: October 13, 2012, 21:59:36 »
στο παλατακι λοιπον απεδειχτη το χαμηλο επιπεδο των οπαδων μας....
σε αντιθεση με το κοσμο που ηταν 3 μηνες πριν στο ιδιο μερος με το βρυζα κ ειπωθηκαν συζητηθηκαν πιο σοβαρα κ απτα πραγματα...
χθες ακουσα: το παντελιαδη ...παλι, παπα να ζηταει απτο σαββιδη να κατεβει δημαρχος, ενα γιδι να φωναζει νατος ο πρωθυπουργος,
ενα οπαδο σε γνωστη παρεα να ζηταει γηπεδο που να μοιαζει με βυζαντινο καστρο, εναν αλλο να ζηταει να αγορασει/βοηθησει τον απολλωνα καλαμαριας, πολλους να ευχονται κ να λενε ευχαριστα πραγματα στα 15 δευτερολεπτα της δημοσιοτητας τους, πολλους να χειροκροτανε θερμα οταν ειπε οτι θα βαλει φυλακη τους ταραξιες και μονο λιγες ουσιααστικες ερωτησεις κ ακομη λιγοτερες απαντησεις...
κοινως ο νεος μεγαλομετοχος ειναι ενα ευφυες πουτινοειδες φασιστοειδες επιχειρηματοειδες πολιτικοειδες...
καλα ξεμπερδεματα ευχομαι....
δε νομιζω να τον ακουσε ενας σώφρων ανθρωπος κ να πειστηκε απο το βλαχοτσαρικο του στυλακι...
ΥΓ βρωμαει επιστροφη ζαγορακη σε λιγο καιρο και επιβιωση των γνωστων βολεμενων αυλικων μεσα  κ περιξ της ΠΑΕ

έτσι ακριβώς..ο άλλος ρωτούσε αν το γήπεδο θα έχει τη μορφή βυζαντινού κάστρου...βλαχοπαραλήριμα..απογοήτευση
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #438 on: October 13, 2012, 22:11:50 »
δεν αμφιβάλλω οτι θα δώσει πράγματα (χρήματα, εξυγίανση, μεταγραφες κ.λπ.) αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μπορεσει ποτε να ενσωματωθεί στην ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία.....
το οτι θα δωσει πραγματα δεν σημαίνει οτι θα το κανει απο φιλοΠΑΟΚτσηδικα αισθήματα, αλλα λόγω του οτι διοικει μια παε, δηλαδη μια εταιρεία, η οποια στο επιχειρηματικό μυαλό του είναι κάτι καθαρά εμπορικο, ενα παρε-δωσε. αυτο δεν με φοβιζει αμεσα, γιατι όσο θα είναι στον ΠΑΟΚ θα κανει καποιες κινησεις που είναι απαραίτητο να γινουν (απαλλαγή απο χρεη) τα οποια φυσικά ισως δεν χρειαστεί να πληρωσει απο τσέπη του, ουτε μέσω της εταιρείας (παε). ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟς ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ.....
οταν θα φυγει καποτε, δεν ξερω τι θα αφησει πισω του βεβαια, φοβαμαι μην μεινουν συντριμια, αρρωστημενοι και αγριμια.....

ομως το οπαδικο ζητημα ειναι μεγα και φλεγον ζητημα. αν θα ειναι ο μοχλος του θα καταστησει τους οπαδους μας σε.... εκκλησια. δεν προκειταιν να συμβαδισει μαζι μας, συμφωνα με το σκεπτικο του εμεις θα πρεπει να συμβαδισουμε μαζι του. και αυτο ειναι το χειροτερο.... γιατι αν για κατι διακρινεται ο λαος μας ειναι για την υπερηφανεια του, που δεν υποτασσεται ο κυριος πυρηνας των ΠΑΟΚτσηδων σε κανενα. αν αυτος καταφερει και μας εξαγορασει με τιτλους κ.λπ. θα ειναι η μεγαλυτερη ζημια που εγινε ποτε στον ΠΑΟΚ και τον λαο μας.....

αν για να παιρνουμε τιτλους πρεπει να κανουμε τουμπεκι, να συμβαδιζουμε με το σκεπτικο του σαββιδη και να χειροκροταμε σαν τα παιδακια με συνδρομο νταουν (βλεπε οπαδους γκεϊ) τοτε πρεπει να αναλαβουμε δραση απο τωρα. να του ανακοινωθει απο τους συνδεσμους οτι αν σκοπευει να μας κανει εντελως προβατα, θα βρεθουμε ολοι εναντιον του. οτι δεν θα παταει ψυχη στο γηπεδο, ακομη και αν κανονισει φιλικο με μπαρτσα και ειναι ολα τα εισητηρια δωρεαν, οτι δεν θα στηριζεται η παε με κανεναν τροπο, κυριως οσον αφορα στο οικονομικο. γιατι απο ο,τι φαινεται μονο το οικονιμικο ειναι που τον ποναει τον τυπο, μην πεσει εξω απο οικονομικης αποψης. οποτε πρεπει να χτυπηθει εκει που ποναει.

βεβαια για μενα, επιτροπες οργανωμενων οπαδων απο διαφορους συνδεσμους πρεπει να κανονισουν ραντεβου μαζι του ουτως ωστε να προσπαθησουν να τον μυησουν στον σωστο (δηλαδη τον ΠΑΟΚτσηδικο) τροπο σκεψης. να του δωσουν να καταλαβει τι εστι λαος του ΠΑΟΚ και να αποκτησουν μια αποψη για το τι εστι σαββιδης. μην παρεξηγηθω για αυτο που θα γρα;ψω τωρα, αλλα αυτο προϋποθετει οτι δεν θα συναντηθει ο οποιοσδηποτε μαζι του, αλλα ατομα ορθως σκεπτομενα, που να μπορουν να διακρινουν τον προλογο και να επικεντρωνονται στην ουσια. αυτο κατα την γνωμη μου πρεπει να γινει συντομα, μετα απο απαιτηση των ιδιων των συνδεσμων. ισως γιαυτο ζητησε ο σαββιδης να γινει μια συναντηση με τον λαο γενικα, και οχι μια συναντηση με τους οργανωμενους πρωτα. για να ειπωθουν γενικοτητες και αοριστιες, και να μην επικεντρωθει το ενδιαφερον επι της ουσιας. επισης για να γινει αρεστος στο λαο ως "δημοκρατης".....

οπως και να εχει, ολοι γουθσταρουμε να δουμε τιτλους, τιμες και δοξες, αλλα με αντιτιμο την οπαδικη μας αλλοτριωση.....

υγ: οσον αφορα σε προηγουμενο ποσατ που καποιος ακουσε αλλους συνοπαδους να μιλουν για δημαρχειες, βυζαντινα φρουρια κ.λπ. θελω να πιστευω οτι ηταν απλα κακο παρεϊστικο χιουμορακι με τεραστια δοση ειρωνειας στον ιβαν.....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #439 on: October 13, 2012, 22:20:15 »
ενταξει υπηρξε και η τελευταια τοποθετηση που ακουσα ραδιοφωνικα που εστειλε κι ενα μηνυμα