Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #400 on: October 12, 2012, 19:49:35 »
Προσεκτικά απο δω, με επιφυλαξη απο κει, λιγα λόγια και καλα,
τώρα που αρχισε να λέει περισσότερα μου φαίνεται oti o Ivan περα απο τα μανατζεριστικα και το πολιτικο προφιλ που έχει αναγκη να διαφυλάτει, θέλει να  κάνει πράξη μεσω του ΠΑΟΚ ενα απωθημένο που έχει.

"Live your Legend in Greece"

Αυτος σιγουρα δε θα χασει και θα γουσταρει κιόλας,
εμεις....... δε γνωριζω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #401 on: October 12, 2012, 20:07:22 »
Η αλήθεια είναι πως δεν ακούσαμε κατι καινούριο. Απεναντίας, πράματα χιλιοειπωμένα απο ατομα που μας καταλήστεψαν. Ακριβώς τα ίδια, κανονισμό στα χρέη, γηπεδα, μεταγραφές αστέρων του ποδοσφαίρου, πρωταθλήματα κτλ.
Οπότε δε μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό που διακρίνει τους φιλάθλους και τους αρδ.
Τον ακουσα με μεγάλη προσοχή το μεσημέρι στο ραδιόφωνο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο που δε θα δίσταζε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του...
Με ενοχλεί το υφάκι εγώ πλερώνω και εγώ γαμάω.

μακάρι να κάνω τελείως λάθος, αλλά δεν τον εμπιστεύομαι.  

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #402 on: October 12, 2012, 20:16:38 »
κελι αξιζει σε οποιον οπαδο κανει κακο στον ΠΑΟΚ (οπως το οριζει ποιος? ο ιδιος? ο κολκας και οι μανιακοι?), καμερες, χωσιμο για την αυτοαμυνα με ραπιντ. αυτα ειπε ο πληρωνω και γαμαω που ειπε κ ο σπαρτ, γνωριζοντας οτι κοινη γνωμη, μεσος οπαδος (sic) και απανταχου αρδ γουσταρουν να ακουνε πιπες για απομακρυνση των κακοποιων χουλιγκανων. απολυτα πιστευτα αυτα που ειπε.

τα υπολοιπα? πρωταθληματα, μεγαλοι παιχτες, γαυρος (που μισει απο κουνια) δευτερος. πιστευτα? τα χουμε ξανακουσει αμετρητες φορες, λογια του αερα.

τριτη κατηγορια, ορθοδοξια, ελλαδα, ρωσια κλπ. κοινως μπουρδες προσωπικης ιδιοσυγκαρσιας και προσωπικου συμφεροντος.

κ βεβαια παρεακι με παπαθεμελη κ ζορρο να τραμπουκιζει τη τουρκαλα υπαλληλο του μουσειου στη παναγια σουμελα, ο σοβαρος πετυχημενος επιχειρηματιας.

καλωσηρθες, ανενοχλητος μεσα σε κλιμα γενικης απαθειας, καλα ξεμπερδεματα σε μας

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #403 on: October 12, 2012, 20:18:36 »
Γτ και συ ρε spart δεν τον εμπιστεύεσαι? Ο άνθρωπος έχει πολλά φράγκα θα φέρει την Gazprom θα φέρει και παιχταράδες. Και μετά, θα πάρει την Καλαμαριά που τόσο πολύ ήθελε το 06.

http://paokrevolution.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3334.html

Ο Ιβάν Σαββίδης με το τέλος της συνέντευξης Τύπου και χωρίς να ερωτηθεί αναφέρθηκε στο θέμα του Ζαγοράκη και ότι έχει να κάνει με τα 320.000 ευρώ: «θα κάνω τα πάντα για να φύγει κάθε κηλίδα από πάνω του» είπε ο ομογενής επιχειρηματίας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας και εφόσον τεθεί το θέμα προς ψηφοφορία, ο Σαββίδης θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης του ΔΣ, δηλαδή αυτά τα χρήματα να θεωρηθούν ως αναδρομική αμοιβή του Ζαγοράκη για το διάστημα που ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.

---------------------------

@ καμία ελπίδα δε διατηρούσα, δε διατηρώ δεν πρόκειται να έχω στο μέλλον με ο,τιδήποτε πλειοψηφικό σ' αυτή την χώρα. Και ιδίως ο,τιδήποτε πλειοψηφεί πεοθηλάζοντας απο βόδια ντεμέκ ΠΑΟΚ. Mια ζωή τα ίδια, λες και βλέπω την 1η του batman

;)Dave

GeorgT

• Guest
« Reply #404 on: October 12, 2012, 20:25:36 »
IVAN: Κι εμένα από μικρό με εκνευρίζει το κόκκινο χρώμα.

8) 8)

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #405 on: October 12, 2012, 21:48:59 »
Ôé åßäá óôï ðáëáôÜêé óÞìåñá.
ÓõìðÝñáóìá ãéá ôïí Óábßntç.ru
Ï ôýðïò åßíáé ‘’áäßóôáêôïò’’, óå êÜðïéá öÜóç êÜðïéïò ðáñáóýñèçêå áðü ôï ðÜèïò ôïõ êáé óå ðïëý Ýíôïíï ýöïò ôïõ õðÝäåéîå íá ðáñáäåéãìáôéóôåß áðü ôïí Garcia.
O Óáââßäçò ……. Ðáñáêáëþ íá ìïõ ìéëÜôå ìå ôïí ôüíï ðïõ óáò ìéëÜù  êáé åãþ, åßìáé 15 ÷ñüíéá óå ðïý õøçëÜ êëéìÜêéá êáé áðáéôþ ôï óåâáóìü áðü üëïõò.
Óå êÜðïéá Üëëç öÜóç áðåßëçóå ðùò èá óçêùèåß êáé èá öýãåé áðü ôï ðáëáôÜêé áí äåí ãßíåé ç óõæÞôçóç ìå ôïõ üñïõò ðïõ èÝôåé áõôüò.
ÊÜðïéá óôéãìÞ êÜðïéïò åêèåßáóå ôï Ýñãï ôïõ Âñýæá ìÝ÷ñé êáé ôç óôéãìÞ  ðïõ áíÝëáâå ï Óáââßäçò êáé ç áðÜíôçóç óôï ößëáèëï Þôáí.. äåí Ýêáíå ôßðïôá, üôáí êÜíåé êÜôé èá ôïí ÷åéñïêñïôÞóïõìå.
Ôá ðáñáðÜíù ìå êÜðïéåò ðáñáëëáãÝò, äåí ôá èõìÜìáé êáé áêñéâþò. ÃåíéêÜ åßðå êáé Üëëá ôÝôïéá ÷ïíôñïêïììÝíá.
¼óïí áöïñÜ ôïõò ïðáäïýò êáé ôçí ðñïóôáóßá  ôïõò áðü ôçí ÐÁÅ åßðå ðùò üôáí êÜíïõí êÜôé ãéá íá ðñïóôáôåýóïõí ôçí ïìÜäá èá åßíáé ìáæß ôïõò, üôáí êáôáóôñÝöïõí êáé ôéò äçìéïõñãïýí  ðñüâëçìá íá ðÜíå öõëáêÞ.( ôï õðïíüçóå,äåí ôï åßðå îåêÜèáñá íïìßæù).
Ôï óõìðÝñáóìÜ ìïõ. Ç ñÞîç ìå ôïí ðõñÞíá ôùí ïðáäþí åßíáé èÝìá ÷ñüíïõ.
Óßãïõñá äåí ôñþåé ðñüëïãï áðü ðáñáôñå÷Üìåíïõò êáé ëáìüãéá.
Ôçí êïíôóÜñåâá ôçí Ý÷åé êïñüíá óôï êåöÜëé ôïõ.
Óå êÜðïéá ìïõ Üñåóå óå êÜðïéá ü÷é. ÌáêÜñé íá êÜíåé ôïí ÐÁÏÊ ìåãÜëï êáé íá ðñïóáñìïóôåß ìå ôï DNA ìáò  áí êáé ôï âëÝðù äýóêïëï.
¼óï áöïñÜ ôéò åîáããåëßåò ôïõ ;ÐáðáñéÝò, ðñüëïãï ðëÝïí äåí ôñþù áðü êáíÝíá, èá äù ðñþôá ôá ÷ñÝç íá ðÝöôïõí êáé ìåôÜ âëÝðïõìå. ÌÝ÷ñé ôüôå åßíáé óáí ôïõò ðñïçãïýìåíïõò.  
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #406 on: October 12, 2012, 23:46:09 »
Δεν πήγα παλατάκι,ούτε τον άκουσα καν λόγω δουλειάς.Ούτε πονηρός θέλω να το παίξω,αφού κάποιος εύκολα μπορεί να πει να ήσουν εκεί να τον ρωτούσες κτλ..

Απλά,η μπούκα με Ραπίντ έγινε για συγκεκριμένο λόγο και έπρεπε να διευκρινιστεί αυτό.
Απειλούνταν κόσμος μέσα στο ίδιο μας το σπίτι ρε πόντιε.Εσένα αν μπουν σπίτι σου και βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο της γυναίκας σου,κάνε την παλαβή γιατί ο νόμος θα σε βγάλει από κάτω όπως και να χει.Έτσι ένιωσαν όσοι μπήκαν,έτσι έπραξαν και πάλι το ίδιο θα πράξουν εάν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.
Και αντί γι'αυτό,τον έχουμε να μας κρατάει και μουτράκια και να επιχειρηματολογεί πως και καλά έχασε τα 5 μύρια και το Γενάρη δεν έχει μεταγραφές.Τα 5 μύρια μίστερ τα χασες γιατί περίμενες να φύγει Βιερίνια,Κοντρέρας κατά κύριο λόγο,Μαλεζάς,Σταφυλίδης κατά δεύτερο και μετά να ξεπεραστούν όλως τυχαίως τα όσα σε απέτρεπαν να το κάνεις πριν λίγους μήνες. 
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #407 on: October 12, 2012, 23:51:55 »
IVAN: Κι εμένα από μικρό με εκνευρίζει το κόκκινο χρώμα.

8) 8)

Γιατί το κόκκινο της ΕΣΣΔ; Με αυτό εκανε ό,τι έκανε...

Εχω την εντυπωση πως ό,τι πω είναι σαν να μιλαω ακριβως προ Μπατμαν εποχή...

Σιγά μην τον αφήσουν τα κοράκια του ΠΑΟΚ μας...μέχρι να με διώξει εμένα από τα κάγκελα ή να με απαγορεύσει την είσοδο στον ναό γιατί είμαι ¨αντιδραστικός¨ θα τον έχουν ξεγυμνώσει...

Και τέλος, σιγά μην τον αφήσουν να φέρει ρώσικο χρήμα και επενδυτή... Ποιός της Ε.Ε. θα αφήσει το 2014 να αγοράσει τη ΔΕΠΑ η Gazprom...  Εκτός και αν βγούμε από το γιούρο ή ό'ι'ρο που λέει και η Μερκέλο...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #408 on: October 12, 2012, 23:58:59 »
Τα 5 μύρια μίστερ τα χασες γιατί περίμενες να φύγει Βιερίνια,Κοντρέρας κατά κύριο λόγο,Μαλεζάς,Σταφυλίδης κατά δεύτερο και μετά να ξεπεραστούν όλως τυχαίως τα όσα σε απέτρεπαν να το κάνεις πριν λίγους μήνες.  

+

Ας του πει κάποιος ότι το παιχνίδι της μπούκας το κερδίσαμε........στο άλλο φάγαμε το 3μπαλο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #409 on: October 13, 2012, 00:03:45 »
Londrezos, στα παπάρια τους η ΔΕΠΑ. Θα σκάσει το κανόνι, μάλλον πριν καν αλλάξει ο χρόνος. Ο Λάτσης την πουλεύει, όλες οι εταιρίες φεύγουν για Λουξεμβούργο και Μάλτα, με πρώτη την Εθνική Τράπεζα... Η ίδια η Ρωσία δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φάση. Άμα είχε, θα έδινε το δάνειο πριν το ΔΝΤ, το 2009. Τώρα πια είναι αργά για δάκρυα Στέλλα. Ο τύπος (για να επιστρέψουμε στο θέμα) μοιάζει να το έχει πάρει προσωπικά το θέμα. Το από που έρχονται τα λεφτά, είναι κατά τ' άλλα φως φανάρι. Τώρα, για φιέστες και ιστορίες για καννίβαλους, ας ασχοληθούν αυτοί που θέλουν.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #410 on: October 13, 2012, 00:16:32 »
Τα 5 μύρια μίστερ τα χασες γιατί περίμενες να φύγει Βιερίνια,Κοντρέρας κατά κύριο λόγο,Μαλεζάς,Σταφυλίδης κατά δεύτερο και μετά να ξεπεραστούν όλως τυχαίως τα όσα σε απέτρεπαν να το κάνεις πριν λίγους μήνες.  

+

Ας του πει κάποιος ότι το παιχνίδι της μπούκας το κερδίσαμε........στο άλλο φάγαμε το 3μπαλο

Πεσ΄τα ρε αρχηγε. Το ακουω συνεχεια απο το μεσημερι....Ενας γιατι δεν ρωτησε το αυτονοητο: Γιατι δεν ενισχυσες εγκαιρα την ομαδα? Και δεν μιλαμε για μεταγραφες αεροδρομιου.
Κατα τα αλλα:
Υπαρχει μαλλον καποιο θεμα στην μεταφραση και την αποδοση του νοηματος σε καποια απο αυτα που ειπε. Προσωπικα υπαρχουν πραγματα που δεν καταλαβα πως τα εννοουσε. Εχω δει διαφορες ιστοσελιδες αλλα και στα ραδια καποια απο αυτα που ειπε εμφανιζονται με διαφορετικο νοημα εως και αντιφατικα μπορω να πω. Σε ενα σαιτ ελεγε για ρωσικες εταιτιες με 500 εκατομ. και σε αλλο για 500 δισ. Μιλουσε για ενεργεια της Τουμπας και μετα ελεγε πως πεταει με ελικοπτερο για νεο χωρο. Ο Σταλιν και καποιος Μικογιαν τι σχεση εχουν με το γραφειο του? Και ποιος στον πουτσο ειναι ο Μικογιαν? Γενικα σε καποια σημεια εμενα μου αφησε μια μαλλον καλη εικονα αν και με παρα πολλες ασαφειες και γενικολογιες, αλλα ουτως ή αλλως αυτα ειναι ΛΟΓΙΑ. Τα λογια απο τις πραξεις απεχουν πολυ, συνεπως ειμαι επιφυλακτικος. Με τα αυτια μου δεν ακουσα τιποτα, μονο διαβασα οσα γραφονται και οσα του αποδιδονται.Τωρα θα παω να ακουσω και να δω τα βιντεο.
« Last Edit: October 13, 2012, 00:55:55 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #411 on: October 13, 2012, 00:44:46 »
Πολλά λόγια, πολλά κατεβατά, πολλές αοριστολογίες, πολύ θεωρία και πολύ μπλα μπλα. Τα έργα θα δείξουν τι από όλα αυτά θα τηρήσει.
Σαν κάτι θείους της δεκαετίας του 50 από την αστραλία. Τρίβουν τα χέρια τους οι αρδ που έχουν υλικό ακατέργαστο για πλασάρισμα και τάϊσμα.
Με κουμαλό και ρομπέρ θείε, που πας?

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #412 on: October 13, 2012, 01:11:43 »
η ελλαδα με την τροικα και ο ΠΑΟΚ περεστροικα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #413 on: October 13, 2012, 01:16:11 »
 http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/o_anoixtos_dialogos_savvidh-kosmoy_live.1965563.html
18:13
Σαββίδης: "Ανάμεσα στην συνέντευξη Τύπου και την συνάντηση ανέθεσα στην Μαρία να αρχίσει να σχεδιάζει το σχέδιο για το γήπεδο ώστε να έχουμε απόψεις και αντίληψη για το τι συγκεκριμένα πρέπει να γίνει. Οταν καταλήξουμε θα συννενοηθούμε με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ελπίζω να βρούμε κοινή λύση και θα ξεκινήσουμε την ανακατασκευή του σταδίου"

Μπαρδον?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

amafoule

• Guest
« Reply #414 on: October 13, 2012, 01:22:06 »
κελι αξιζει σε οποιον οπαδο κανει κακο στον ΠΑΟΚ (οπως το οριζει ποιος? ο ιδιος? ο κολκας και οι μανιακοι?), καμερες, χωσιμο για την αυτοαμυνα με ραπιντ. αυτα ειπε ο πληρωνω και γαμαω που ειπε κ ο σπαρτ, γνωριζοντας οτι κοινη γνωμη, μεσος οπαδος (sic) και απανταχου αρδ γουσταρουν να ακουνε πιπες για απομακρυνση των κακοποιων χουλιγκανων. απολυτα πιστευτα αυτα που ειπε.

τα υπολοιπα? πρωταθληματα, μεγαλοι παιχτες, γαυρος (που μισει απο κουνια) δευτερος. πιστευτα? τα χουμε ξανακουσει αμετρητες φορες, λογια του αερα.

τριτη κατηγορια, ορθοδοξια, ελλαδα, ρωσια κλπ. κοινως μπουρδες προσωπικης ιδιοσυγκαρσιας και προσωπικου συμφεροντος.

κ βεβαια παρεακι με παπαθεμελη κ ζορρο να τραμπουκιζει τη τουρκαλα υπαλληλο του μουσειου στη παναγια σουμελα, ο σοβαρος πετυχημενος επιχειρηματιας.

καλωσηρθες, ανενοχλητος μεσα σε κλιμα γενικης απαθειας, καλα ξεμπερδεματα σε μας

δεν γνωριζω πως κανω επιμερους παραθεση αδερφε γι αυτο το βαζω ολο.το σημειο με τα κελια για μενα ειναι το πιο σημαντικο της υποθεσης.σαν να σε λεει πως και οι καμερες που αθ ειναι στην τουμπα σε περιπτωση που κρινει ο ρωσοποντιος πως ειναι για το κακο του ΠΑΟΚ μπορει να οδηγησουν σε κελι.αναπαντητο σαν να περασε το συγκεκριμενο.τα προηγουμενα τα εχουμε δει ολα απο διοιηκουντες.τον δασκαλεψαν απλα να μη πει μαλακια για το γηπεδο ξεκαθαρη τωρα που ειναι αρχη.ο λιλης μιλουσε στις πρωτες συνεντευξεις πως θα εδινε αναφορα καθε μηνα και για 3 ετες πλανο πρωταθλητισμου και θα δινει αναφορα τι γινεται το καθε σεντ και στο τελος ειδαμε πως ουτε ενα αγωνα δεν ερχεται να δει στον ΠΑΟΚ που τοσο ενδιαφεροταν.

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΣΙΑ
    ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ
       ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #415 on: October 13, 2012, 01:26:56 »
18:35
Οπαδός ΠΑΟΚ: "Ο λαός του ΠΑΟΚ τα λάθη του τα δέχεται. Πιο μπροστά όμως έγινε άλλο λάθος. Σας ενημέρωσαν ότι πιο μπροστά μπήκαν οπαδοί της Ραπίντ ενώ ξέραμε όλοι ότι θα έρθουν με πράγματα. Ο ΠΑΟΚκτσής γιατί ξεγυμνώθηκε στην Αυστρία; Αυτοί γιατί δεν ελέγχθηκαν; Τι θα λέγαμε τώρα αν μία φωτοβολίδα έσκαγε σε ένα παιδί; Στην θύρα 7 όπως ξέρετε υπάρχουν μάνες και παιδιά, αν είχαμε νεκρό σας πληροφορώ ότι κανείς δεν θα το έπαιρνε πάνω του. Ναι κάναμε λάθος, αλλά πείτε μας ποιος έκανε πρώτος λάθος;"
18:46
Σαββίδης: "Δεν κατηγορώ κανέναν. Το είπα και στην συνέντευξη ευχαριστώ για το μάθημα. Δεν θέλω να μείνετε με τις αρνητικές ειδήσεις. Θέλω να ξέρετε ποτέ δεν εργάστηκα ως χειρούργος αλλά αυτά θα τα λύσω. Είναι από τα πιο εύκολα, κανείς δεν πρέπει να φοβάται ότι μπορεί να τραυματιστεί. Το έχουμε πει και με τον Βρύζα και με την Μαρία, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα υπάρχει μία πρόσθετη κάμερα και θα παρακολουθώ συνέχεια ότι συμβαίνει στο γήπεδο. Σήμερα για να υπάρχει έλεγχος για το ποιος μπαίνει στο στάδιο είναι άπλο. Αλλά δεν θα σας αρέσει. Αλλά δεν θα κάνω μόνο ότι αρέσει σε συγκεκριμένες ομάδες. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί σαν στρατός, να μας σέβονται και να μας φοβούνται αλλά χωρίς να γίνονται τέτοια πράγματα. Σίγουρα φταίνε και οι Αρχές και τα όργανα του ΠΑΟΚ. Οταν είδα το βίντεο με την Ραπίντ νόμιζα ότι ήταν σύγκρουση στον αραβικό κόσμο. Εδώ πέρα μας προκάλεσαν και εμείς παραδοθήκαμε. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι εναντίον μας υπάρχουν και τέτοιες μέθοδοι, είναι ένα είδος δολιοφθοράς, πρέπει να είμαστε πιο παρατηρικοί. Θέλω να το πιστέψετε, αυτά που λέω τα πιστεύω, στην ποδοσφαιρική ζωή μου έχει υπάρξει περίπτωση που παίζαμε σε ημιτελικό Κυπέλλου και παίζαμε για την είσοδο στον τελικό. Στο Νταγκεστάν, εκεί υπάρχουν τρομοκράτες και πολλοί φοβούνται. Πριν από εμάς έχασαν εκεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ανζί. Πήγαμε εκεί, οι παίκτες είχαν ένα φόβο. Μαζί μας είχαμε ένοπλους στρατιώτες και είπαν ότι θα παίξουμε έτσι και ο πραγματικά ισχυρός ας νικήσει και ας μπει στον τελικό, μπορώ να σας δείξω το βίντεο. Αρχισε συμπλοκή, ο αγώνας σταμάτησε για 20 λεπτά. Δεχτήκαν γκολ και δεν ήθελαν να το αποδεχτούν, μπήκα στο γήπεδο και είπα στους παίκτες ηρεμήστε οι αντίπαλοι αυτό θέλουν. Είχα έναν αμυντικό από τη Ν. Αφρική ανοιχτός όμως στο χρώμα 1,95 ύψος, πήδηξε και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Πλησίασα και του είπα εγώ θα σε καθαρίσω. Χρειαζόμαστε τη νίκη, τον καθάρισα λοιπόν, τελειώσαμε τον αγώνα και μαζί με τους στρατιώτες πήγαμε στο αεροδρόμιο και επιστρέψαμε. Είχαμε μαζί μας την εισοδό μας στον τελικό. Θέλω να καταλάβετε ότι ούτε ένα περιστατικό που αφορά την ομάδα θα μείνει χωρίς την προσοχή μου και για να εγγυηθώ την ομαλή διεξαγωγή ακόμη και 1.000 άτομα θα προσλάβουμε. Αλλά γιατί να πάρουμε τόσους ανθρώπους. Χρειάζεται μόνο να κρατήσουμε τον ευατό μας. Ανοίγουμε μία νέα σελίδα στην βιογραφία του ΠΑΟΚ. Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν, θέλω στη νέα βιογραφία να γράφουμε για τρόπαια     
18:35
Οπαδός ΠΑΟΚ: "Ο λαός του ΠΑΟΚ τα λάθη του τα δέχεται. Πιο μπροστά όμως έγινε άλλο λάθος. Σας ενημέρωσαν ότι πιο μπροστά μπήκαν οπαδοί της Ραπίντ ενώ ξέραμε όλοι ότι θα έρθουν με πράγματα. Ο ΠΑΟΚκτσής γιατί ξεγυμνώθηκε στην Αυστρία; Αυτοί γιατί δεν ελέγχθηκαν; Τι θα λέγαμε τώρα αν μία φωτοβολίδα έσκαγε σε ένα παιδί; Στην θύρα 7 όπως ξέρετε υπάρχουν μάνες και παιδιά, αν είχαμε νεκρό σας πληροφορώ ότι κανείς δεν θα το έπαιρνε πάνω του. Ναι κάναμε λάθος, αλλά πείτε μας ποιος έκανε πρώτος λάθος;"
18:46
Σαββίδης: "Δεν κατηγορώ κανέναν. Το είπα και στην συνέντευξη ευχαριστώ για το μάθημα. Δεν θέλω να μείνετε με τις αρνητικές ειδήσεις. Θέλω να ξέρετε ποτέ δεν εργάστηκα ως χειρούργος αλλά αυτά θα τα λύσω. Είναι από τα πιο εύκολα, κανείς δεν πρέπει να φοβάται ότι μπορεί να τραυματιστεί. Το έχουμε πει και με τον Βρύζα και με την Μαρία, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα υπάρχει μία πρόσθετη κάμερα και θα παρακολουθώ συνέχεια ότι συμβαίνει στο γήπεδο. Σήμερα για να υπάρχει έλεγχος για το ποιος μπαίνει στο στάδιο είναι άπλο. Αλλά δεν θα σας αρέσει. Αλλά δεν θα κάνω μόνο ότι αρέσει σε συγκεκριμένες ομάδες. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί σαν στρατός, να μας σέβονται και να μας φοβούνται αλλά χωρίς να γίνονται τέτοια πράγματα. Σίγουρα φταίνε και οι Αρχές και τα όργανα του ΠΑΟΚ. Οταν είδα το βίντεο με την Ραπίντ νόμιζα ότι ήταν σύγκρουση στον αραβικό κόσμο. Εδώ πέρα μας προκάλεσαν και εμείς παραδοθήκαμε. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι εναντίον μας υπάρχουν και τέτοιες μέθοδοι, είναι ένα είδος δολιοφθοράς, πρέπει να είμαστε πιο παρατηρικοί. Θέλω να το πιστέψετε, αυτά που λέω τα πιστεύω, στην ποδοσφαιρική ζωή μου έχει υπάρξει περίπτωση που παίζαμε σε ημιτελικό Κυπέλλου και παίζαμε για την είσοδο στον τελικό. Στο Νταγκεστάν, εκεί υπάρχουν τρομοκράτες και πολλοί φοβούνται. Πριν από εμάς έχασαν εκεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Ανζί. Πήγαμε εκεί, οι παίκτες είχαν ένα φόβο. Μαζί μας είχαμε ένοπλους στρατιώτες και είπαν ότι θα παίξουμε έτσι και ο πραγματικά ισχυρός ας νικήσει και ας μπει στον τελικό, μπορώ να σας δείξω το βίντεο. Αρχισε συμπλοκή, ο αγώνας σταμάτησε για 20 λεπτά. Δεχτήκαν γκολ και δεν ήθελαν να το αποδεχτούν, μπήκα στο γήπεδο και είπα στους παίκτες ηρεμήστε οι αντίπαλοι αυτό θέλουν. Είχα έναν αμυντικό από τη Ν. Αφρική ανοιχτός όμως στο χρώμα 1,95 ύψος, πήδηξε και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Πλησίασα και του είπα εγώ θα σε καθαρίσω. Χρειαζόμαστε τη νίκη, τον καθάρισα λοιπόν, τελειώσαμε τον αγώνα και μαζί με τους στρατιώτες πήγαμε στο αεροδρόμιο και επιστρέψαμε. Είχαμε μαζί μας την εισοδό μας στον τελικό. Θέλω να καταλάβετε ότι ούτε ένα περιστατικό που αφορά την ομάδα θα μείνει χωρίς την προσοχή μου και για να εγγυηθώ την ομαλή διεξαγωγή ακόμη και 1.000 άτομα θα προσλάβουμε. Αλλά γιατί να πάρουμε τόσους ανθρώπους. Χρειάζεται μόνο να κρατήσουμε τον ευατό μας. Ανοίγουμε μία νέα σελίδα στην βιογραφία του ΠΑΟΚ. Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν, θέλω στη νέα βιογραφία να γράφουμε για τρόπαια

8:50
Οπαδός ΠΑΟΚ: "Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις οπαδών; Κάποιες ομάδες πάνε όπου θέλουν;"
18:51
Σαββίδης: "Φυσικά θα το λύσουμε. Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν στην Ρωσία να μεταφέρουμε οπαδούς. Πετούσαν 9 ώρες με προορισμό μία περιοχή δίπλα στην Ιαπωνία. Δεν νομίζω ότι είναι σπουδαίο πρόβλημα αυτό θα το λύσουμε"
18:51
Οπαδός ΠΑΟΚ: "Ακούγονται διάφορα για άλλες επενδύσεις. Αν κάτι πάει στραβά θα συνεχίστε να είστε μαζί μας;"
18:53
Σαββίδης: "Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ χρηματοδοτείται από αλλού. Δεν μπορούμε να τα πούμε όλα αλλά θα καταλάβεται. Δεν είναι πάντα εύκολο από την μία μεριά να στέλνεις χρήματα στην άλλη. Γι' αυτό τα χρήματα θα είναι από αλλού, αλλά σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν πηγές κι άλλου"
18:55
Οπαδός ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει πραγματικά να γίνει ομάδα που θα εκφράσει το σύνολο των Ποντίων'; Είπατε ότι αν μπορούσατε θα ήσασταν και σε άλλες ομάδες, πως θα σας φαίνονταν  μία συνεργασία με τον Απόλλων Καλαμαριάς;"
18:58
Σαββίδης: "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Οταν κάθισαν τα παιδιά μπροστά μας θα ήθελα να πω ποιο είναι το νόημα, είναι η δική μου θωράκιση. Γι΄αυτό και λέω ξανά ότι θέλω να δω όσους περισσότερους Ελληνες γίνεται στον ΠΑΟΚ. Αλλά φυσικά δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει τους καλύτερους Ευρωπαίους. Δεν θα βοηθήσω τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Δεν θα ήταν ηθικά σωστό. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία, όπως ο Παναθηναϊκος και η ΑΕΚ. Οχι δεν λέω ότι θα τους βοηθήσουμε, αλλά χωρίς αυτούς θα ειναι αδύναμο το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα έχουμε αντιπάλους. Κι ο Ολυμπιακός είναι καλός αλλά στην 2η θέση"

« Last Edit: October 13, 2012, 01:34:42 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Nibenon_G4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #416 on: October 13, 2012, 01:45:22 »
κοντός (ivan) ψαλμός.....η θα γίνει ένας από τους καλύτερους...η ο ""χειρορετορος""....χρόνο να το δείξει έχει...παπάρες και μούφες έχουμε συνηθίσεις να τρώμε από το οποιοδήποτε....οποτε..τα ίδια αδέρφια και μέχρι να δούμε πράξεις....περιμένουμε.Εμεις ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΟΛΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #417 on: October 13, 2012, 02:36:57 »
πολυ καλη η συνενταυξη τυπου, αυτη στο παλατακι τι την ηθελε; μια σωστη ερωτηση δεν κακανε οσοι πηγανε, μεχρι κ ενας παπας λεει ηθελε να τραγουδησει!

http://www.dailymotion.com/embed/video/xua4f5_savvidis-kai-garcia_sport
ρε ποντιε τον παμπλο χειροκροταγαν  :'(

Μπορουμε να βρουμε ολη την συναντηση που εγινε στο παλατακι με τον σαββιδη σε βιντεο?

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #418 on: October 13, 2012, 02:56:52 »
Ποιος  σε ειπε ρε ρώσε ότι ήμαστε γάβροι?????
Ποιος σε είπε γουστάρουμε γαβριλίκια????
Αλλά ρε μαλάκα ούτε αυτά δεν σε κόβει το πως να τα κάνεις....
Αν δεν κάνεις μεταγραφές χριστούγεννα και καλοκαίρι άντε ψόφα και συ....
Γιατί είσαι επικύνδυνος.....
και για κάποιους ρομαντικούς....
σαν χθες θυμάμαι την λύτρωση από το μπατατούδη.... ήρθε να μας σώσει ο γούμενος......
Και σαν χθες θυμάμαι π να μ το λέγανε δεν θα το πίστευα..... 180.000.000 ΕΚΑΤΟΝ ΩΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ σε 3 χρόνια και χρέωσε τον Π.Α.Ο.Κ. 10 μύρια τουλάχιστον....

Κυριακή όλοι στα ΑΔΕΡΦΙΑ
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

prowler_

• Guest
« Reply #419 on: October 13, 2012, 07:50:24 »

σαν χθες θυμάμαι την λύτρωση από το μπατατούδη.... ήρθε να μας σώσει ο γούμενος......