Author Topic: Iβάν Σαββίδης  (Read 292691 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Απ: Iβάν Σαββίδης
« Reply #320 on: September 29, 2012, 09:40:55 »
Tåëåéþíïõíå ïé áðïôõ÷çìÝíïé ÔóÜôóïò êé Åðáìåéíþíäáò * Óõìöùíßá ìå äõï êïñõöáßá óôåëÝ÷ç ôçò ÅË.ÁÓ.

Ôéò ôåëåõôáßåò ìÝñåò ôïõò óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, äéáíýïõí ïé õðåýèõíïé ÁÍáóöáëåßáò ôçò ÐÁÅ êáé ôçò ïìÜäáò, üðùò áðïäåß÷ôçêå óôïí áãþíá ìå ôç Ñáðßíô ÂéÝíçò, ÔóÜôóïò êé Åðáìåéíþíäáò.

Ïé åðéâëçèÝíôåò ãéá ôï ðüóôï áõôü áðü ôïõò óõíäåóìßôåò ðïõ êïõìáíôÜñïõí ôï Âñýæá, êñßèçêáí áíåðáñêåßò áðü ôïí ÉâÜí Óáââßäç, ðïõ Ý÷åé áðïöáóßóåé ôçí áðïìÜêñõíóÞ ôïõò áðü ôï óõãêåêñéìÝíï, åõáßóèçôï ðüóôï.

Ï Ñþóïò ÂïõëåõôÞò, ü÷é ìüíï åîÝöñáóå ôç äõóöïñßá ôïõ óôï ðñüóùðü ôïõò, ü÷é ìüíï ôïõò Ýâáëå êáôÜ ôï êïéíþò ëåãüìåíï «÷Ýñé», áëëÜ ðñï÷þñçóå êáé óå Üëëåò åíÝñãåéåò.

Ç óôáãüíá ðïõ îå÷åßëéóå ôï ðïôÞñé, Þôáí ç ñáäéïöùíéêÞ åìöÜíéóç ôïõ ÔóÜôóïõ ôçí ðåñáóìÝíç âäïìÜäá, üðïõ ïýôå ëßãï ïýôå ðïëý, äéêáéïëüãçóå ôéò áëçôåßåò ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ, ëÝãïíôáò üôé ìðÞêáí óôï ãÞðåäï ãéá íá ðñïóôáôÝøïõí ôïõò óõíïðáäïýò ôïõò!!!

Ï Óáââßäçò, Ý÷åé Ýñèåé Þäç óå åðáöÞ ìå äõï ðñþçí ìåãáëïóôåëÝ÷ç ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò ðïõ Ý÷ïõí áðïóôñáôåõèåß, ìåãÜëá ïíüìáôá óôï ÷þñï ôçò ÅË.ÁÓ., ìå ôá ïðïßá Ý÷åé ó÷åäüí óõìöùíÞóåé ãéá í´ áíáëÜâïõí ôçí áóöÜëåéá ôçò Ôïýìðáò.

Ôï üôé ïé ïðáäïß äå èÝëïõí ìðÜôóïõò óôï ðüóôï áõôü, ãé´´  áõôü êé åðÝâáëëáí ôïõò óõãêåêñéìÝíïõò êõñßïõò ìå ôï Ýôóé èÝëù, åßíáé Ýíá óáèñü ðëÝïí åðé÷åßñçìá, áöïý ïé åí ëüãù áðÝôõ÷áí ðáôáãùäþò. Êáé ü÷é ìüíï áðÝôõ÷áí êáé êéíäýíåøáí æùÝò óôïí áãþíá ìå ôç Ñáðßíô, áëëÜ ç ïìÜäá ôéìùñÞèçêå ðïëý âáñéÜ ìå áðïêëåéóìü ôñéþí áãþíùí áðü ôçí Ýäñá ôçò êáé âáñý ÷ñçìáôéêü ðñüóôéìï, óõí ôá Ýóïäá ðïõ èá ÷áèïýí…

ÌåôñÜíå ìÝñåò ëïéðüí, ïé ÔóÜôóïò êé Åðáìåéíþíäáò êáé Þäç åôïéìÜæïõí ôéò âáëßôóåò ôïõò ãéá íá åðéóôñÝøïõí óôçí ÁèÞíá üðïõ Ýôóé êé áëëéþò äéáìÝíåé ìüíéìá ï Ýíáò, êáé óôï ÷ùñéü ôïõ óôçí ÊïæÜíç, ï Üëëïò…
ÐçãÞ: http://www.baladoros.com/pasadoros-nea.php?news=19028

Èá êÜíïõí êáé ôïí óôáõñü ôïõò;
"Åêêëçóßá" èÝëåé íá êÜíåé ôçí Ôïýìðá ï ÉâÜí Óáââßäçò êáé ãéá áõôü ðñïóÝëáâå äýï ðñþçí áîéùìáôïý÷ïõò ôçò áóôõíïìßáò, óáí õðåýèõíïõò áóöáëåßáò.

Ï ïìïãåíÞò ìåãáëïìÝôï÷ïò ôïõ ÐÁÏÊ áðïöÜóéóå üôé... äåí ðÜåé Üëëï ç êáôÜóôáóç ìå ïñéóìÝíïõò èåñìüáéìïõò ðïõ ðñïêáëïýí ðñïâëÞìáôá êáé åðéðëÝïí Ýîïäá óôçí ïìÜäá, èÝôùíôáò óå êßíäõíï ôçí åðÝíäõóÞ ôïõ.
Ãé áõôü Ý÷åé âÜëåé ôïõò áíèñþðïõò ôïõ íá âñïõí äýï åêðáéäåõìÝíïõò êáé Ýìðåéñïõò áîéùìáôïý÷ïõò íá áíáëÜâïõí ôçí äýóêïëç áõôÞ áðïóôïëÞ.

Óå ëßãåò çìÝñåò èá ãßíïõí ãíùóôÜ ôá ïíüìáôá êáé ôùí äýï õðåýèõíùí áóöáëåßáò, ùóôüóï óýìöùíá ìå ôçí Sportday ç ðñüóëçøç ôïõ åíüò ðïõ èá ðñÝðåé íá èåùñåßôáé äåäïìÝíç åßíáé ôïõ Íéêçöüñïõ ÔæáôæÜêç, ï ïðïßïò óôï ðáñåëèüí Ý÷åé äéáôåëÝóåé áóôõíïìéêüò äéåõèõíôÞò óôçí Èåóóáëïíßêç.

http://www.sportdog.gr/article/128831/tha-kanoyn-kai-ton-stayro-toys
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

GeorgT

• Guest
« Reply #321 on: September 29, 2012, 09:57:21 »
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το λόγο που χρειαζόμαστε πάντα δυο υπεύθυνους ασφάλειάς?

Δηλαδή ένας δε φτάνει?

Τα τωρινά παλικάρια δεν τα ξέρω άλλα πέραν ολων, δε βλέπω κ πολύ επιτυχημένη τη θητεία τους, χωρις να εχω πολλες πληροφοριες

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #322 on: September 29, 2012, 10:39:34 »
Είναι σαν τα καλλιστεία η φάση..
Star security και Miss security.. 
Αν λείπει ο ένας έχουμε καβαντζα..  :'(

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #323 on: September 29, 2012, 11:19:09 »
Μπερδεύτηκε μάλλον ο Ιβανάκος ... την Αγ.Βαρβάρα δίπλα έπρεπε να πάρει ... όχι τον Π.Α.Ο.Κ.

θα βάλει και την Αστυνομία επίσημα μέσα στην οικογένεια μας ... μεγαλεία συλλόγου ...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #324 on: September 29, 2012, 12:25:52 »
πρόεδρε κάτσε καλά και άσε τα "γαβριλικια"...
τέτοιες πολιτικές δεν έχουν καλο τέλος...
αυτά τα "μουνοπανα" μας βάζαν και μας βάζουν μέσα και εσύ τους φέρνεις και τους πληρώνεις κιόλας?
θα έπρεπε να είχες μάθει 5 πράγματα..
ο  ΠΑΟΚ δεν είναι σαν τις άλλες εταιρίες που έχεις...
την περηφάνια μας δεν θα την πουλήσουμε για τίποτε και για κανένα τίτλο..

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ....

γιατί ήταν είναι και θα είναι πάντα σπίτι μας opioos και να είναι πρόεδρος
« Last Edit: September 29, 2012, 12:41:20 by tsaxtsis »

GeorgT

• Guest
« Reply #325 on: September 29, 2012, 12:49:34 »
Αν τα μπατσονια βοηθούν να μην μπαίνουν φυλακή τα αδέρφια μας αδικα κ πστικα τους θέλουμε η οχι?

Προεδρος απο που κ ως που? Εδω καλα καλα μεγαλομετοχος Δεν ξερουμε αν ειναι!

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #326 on: September 29, 2012, 13:28:10 »
Η ιστορία διδάσκει το αντίθετο georget.
Επί Γεωργαντά δεν τρώγαμε πλαστικές σφαίρες έξω απ την Τούμπα;

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #327 on: September 29, 2012, 13:54:43 »
και ήμασταν και οι πρώτοι που φάγανε πλαστικές σφαίρες στην ελλάδα τότε...

GeorgT

• Guest
« Reply #328 on: September 29, 2012, 13:56:33 »
Δεν αντιλεγω σε αυτο ρε παιδια αλλα απο την μια π.χ κατηγορούμε οτι η παε δεν μας οχυρώνει εναντίων τα πστρακια αλλα πο την αλλη δε θέλουμε κ κονε μαζι τους ωστε να τα αποφύγουμε!!

Αν π.χ ήμουν εγω διοίκηση θα μου φαινοταν εξαιρετικά δυσκολο να αποφασίσω πιο ειναι το σωστό για κόσμο κ ομάδα!

amafoule

• Guest
« Reply #329 on: September 29, 2012, 14:07:09 »
η αστυνομια στο γηπεδο της τουμπας πλεον το μονο που ειναι να κανει ειναι να μεταφερει την αντιπαλη αποστολη να την πηγαινει απ το γηπεδο στο αεροδρομιο και τιποτα αλλο.εφοσον εισιτηρια δε παιρνουν αντιπαλες ομαδες ειναι τελειως αχρηστοι.επι πουτανας γιου φυσικα ειδαμε και το εξης απεριγραπτο.να πηγαινει ο κοσμος να διαμαρτυρηθει με ειρηνικοτατες διαθεσεις για ηττες της ομαδας και οι μπατσοι να ψεκαζουν τον κοσμο.αυτα δε γινονται πουθενα.τους πληρωναμε για να μας ψεκαζουν.αφου (κακως για μενα) υπαρχουν σταφ οι μπατσοι δε χρειαζονται πουθενα.και κατι οφ τοπικ επειδη αναφερηκε για πλαστικες σφαιρες καπου μαλιστα οχι με εξοστρακισμο οπως περιλαμβανει η εκπαιδευση τους να ριχνουν στο εδαφος και αυτοι να βρισκει τα ποδια αλλα σε ευθεια βολη.στην παε υπηρχαν επι λιλη τουλαχιστον 30 θεσεις απο κυφηνες που χωρις να παραγουν τιποτα πληρωνονταν απ το διαρκειας του αγνου ΠΑΟΚτση για αν εξυπηρετηθουν αλλα συμεφεροντα.δε ξερω τι ρολο βαραει ο συνονοματος του φρουτεμπορα αλλα καποιες κινησεις του αρχιζουν να βρωμανε

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #330 on: September 29, 2012, 17:06:07 »
μαζί του να μου το θυμηθείτε δε θα έχουμε καλή κατάληξη. αν το χάσμα ανάμεσα στο λαό με τις μαλακίες του θοδωράκη είναι ΤΟΣΟ τότε μ δαύτον θα γίνει άλλο ΤΟΣΟ.

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ. ΓΚΕ ΓΚΕ; ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΑΛΛΟΥ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #331 on: September 29, 2012, 19:04:32 »
Αν τα μπατσονια βοηθούν να μην μπαίνουν φυλακή τα αδέρφια μας αδικα κ πστικα τους θέλουμε η οχι?

Προεδρος απο που κ ως που? Εδω καλα καλα μεγαλομετοχος Δεν ξερουμε αν ειναι!

γκαρντάσι georg..
εγώ δεν γνώρισα στη ζωή μου μπάτσο που να βοηθαει σε οτιδήποτε ΠΑΟΚΤΣΗ..παρα μονο να συλλαμβάνει ειδικά τα τελευταία χρονια.....
εάν πάλι θέλει να γίνει γαμπρός και να δίνη χαρτζιλίκια σε όλους για να έχει ήσυχο το κεφάλι του και να έχει κολλητιλίκια παντού...

εγώ προσωπικά δεν γουστάρω να είμαι πιόνι κανενός προεδρου...

γιατί απλά ρε γκαρντάσι είμαι PAOK

οσο για το αν είναι πρόεδρος που αναρώτησε ρε γκαρντάσι πιστεύω ότι μου κανεις πλακα

GeorgT

• Guest
« Reply #332 on: September 29, 2012, 20:25:47 »
Ναι άλλα αυτόι δεν θα είναι μπατσοι μπατσοι, αλλα τσιρακια μας! Αν χοσαδας τους πληρωνει κ λεει καντε τους καραγκιοζιδες με ενα ποδι, δε θα το κανουν?

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #333 on: September 29, 2012, 20:53:31 »
συνελθε μπουφο

οι εχθροι του ΠΑΟΚ δεν ειναι στην κερκιδα...και ποσο μαλιστα στη συγκεκριμενη κερκιδα

ψαξε αλλου (μεσα κι εξω) για εχθρους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #334 on: October 01, 2012, 01:49:06 »
Ωραιο βιντεο

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=255671&mediaFiletypeid=2&mediafileid=256793&tabid=categories

Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον, μακαρι να μην παρασυρθει απο λαμογια γιατι δειχνει πολυ σοβαρος ως τωρα, αλλα ειναι αλλη φαση, αφου εισαι ανικανος να γινεις ομαδα λαικης βασης, τουλαχιστον να εχεις εναν που εβαλε 10 εκ. ευρω ηδη...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

minmin

• Guest
« Reply #335 on: October 01, 2012, 01:56:29 »
Γιωργου Τουρσουνιδη Μεγαλε Προεδρε
« Last Edit: October 01, 2012, 03:48:55 by Capricorn »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #336 on: October 01, 2012, 01:58:04 »
Ο Μιχοπουλος σκουληκι ειναι; Πλακα μας κανει;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #337 on: October 01, 2012, 02:00:55 »

Γιωργου Τουρσουνιδη Μεγαλε Προεδρε

Γλείφτη μάζεψε τη γλώσσα σου θα πέσουν αποφάγια κ για σένα. ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΙΔΙ Κ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #338 on: October 01, 2012, 02:03:29 »
Αυτός ο μπούλης που τον φιλάει μετά από κάθε γκολ ποιος είναι;; Μια δυο τρεις, άρχιζω να ανησυχω για τις σεξουαλικες προτιμήσεις του προέδρου καθώς βλέπω το βίντεο αλλά ντάξει, στο τέλος σκάει η μιλφάρα και την σώνει την κατασταση.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #339 on: October 01, 2012, 02:09:09 »
Παρατηρήστε τουρσου: σε όλα τα γκολ λοξοκοιτάζει πισω του και ψάχνει τροπο να του δώσει λίγη σημασία ο πόντιος και κάποια στιγμή το καταφέρνει: αγγίζει το χέρι του boss...
Υ.Γ: κλαμπ τώρα είδα τι πόσταρες!
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...