Η ειδηση απο τον Θεμη ειναι πραγματικο μπαμ, εφοσον ειναι αξιοπιστη η πληροφορια και ο πληροφοριοδοτης του. Να θυμησω οτι η Τουμπα ανηκει στον ΑΣ, και βασει του καταστατικου που καλο θα ηταν να του ριξουν μια ματια ολοι, μελη και μη μελη, ολες οι διαδικασιες περναν απο κει. Τελος να ριξω και γω μια δικη μου πληροφορια που ισως εχει σχεση ισως οχι. Αρχες καλοκαιριου ο Κατσαρης ειχε δεχτει μια "επισκεψη" απο κατι ασβερκους του περιβαλλοντος Σαββιδη ωστε να μη δημιουργησει "εμποδια" στην αλλαγη του ιδιοκτησιακου. Κατι που προσωπικα, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, δεν μου αρεσε καθολου, ασχετα με τη γνωμη και τα αισθηματα που εχω για τον Κατσαρη.
Και κατι αλλο: στην Τουμπα οπως ειδα πριν κανα 2 ωρες αρχισε ηδη να μπαινει ενα συρμα-διχτυ μπροστα στην 4Β, φανταζομαι θα γινει κι αλλου. Και αναμεσα στην 6 και 7 μπηκε κατι σαν προσθετο μεσα στην κερκιδα, δεν το ειχα ξαναδει ή προσεξει λες και προκειται να πηδηξει κανεις απο την 6 στην 7 ή αντιστροφα.
Οπως και να χει η ουσια ειναι οτι μαλλον ξαναγυρνανε τα "καγγελα" στην Τουμπα, αυτο πρεπει να μας προβληματισει και για τον Σαββιδη αλλα και για για καποιους απο μας, που εδωσαν πατημα. (μην πει κανεις για Ραπιντ, δεν αναφερομαι στη συγκεκριμενη φαση. Μην με βαλετε να εξηγησω τα αυτονοητα, για ηλιθιες ριψεις μιλαω)